![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
A tevéről nem is beszélve h nyugiba van:D |
Pedig milyen jó lenne, ha épp a fegyvercsönd előtt érne be a sereg, és nem kéne aggódni, hogy 8sereggel hazakísérnek-e :D :D :D
|
Quote:
az mar 8k heki vagy felette. Quote:
Quote:
Kelni kell ha bajban az ország. Milyen vezető az aki miközben a népét, szövetségesét, harci társát ölik az igazak álmát alussza? Ehh... nem ilyen király kell a népnek :) Amúgy a javaslat természetesen nem jó, mert egyeltalán nem alkalmazható. Ahogy előttem is mondták, pl az éjjszakai eksönstopp előtt kizavaraod a sereget és nem kell félni a kiséréstől. Mindenki így csinálná. Meg különben sem. Nekem pl ha tele van a hócipőm az éjjszakázással, akkor SZKre és pihi :) Bár hallottam már olyanról, hogy a klánok megegyeztek egymás között ilyen téren. |
Quote:
|
Quote:
hagyjátok mát ezt a szöveget :D |
Quote:
|
Quote:
Mielőtt megkérdezné valaki, hogy mi az a minifanatic mondom is :D Kevés ori, non stop online. Maxi nem vagyok, mert az anarchos multizás nem az én világom :) Quote:
Éjjszakai pihiszünet... ááhhh meg lehet szokni az óránkénti ébredést is, bár ha nős lennék nemtom mit szólna a kedvesem, főleg ha utálná a számítógépet + az egész rendszert ami körülveszi :rolleyes: |
Quote:
|
Kezdem azt hinni hogy aki azt irta hogy az A top50 ja között érdekes dolgok vannak sose járt ott.
Egy jó klántámadást ne mtudsz megfogni ha nem készültél fel.Ha igen akokr megfogod ha nem akkor szembemész.Persze ha tudsz. Bár lehet én rosszul látom de az A pont az hely ahol éjjel jobba nfigyelnek klánilag mint reggel.Sőt megkockáztatom hogy ha delelott utsz ki jobb eséllyel mész be mint éjjel. Ha nem akar valaki éjszakázni olyan klántársakat keressen akikkel megoldható a figyelés, vagy védekezzenek be előtte. Amugy az ötlet meg viccnek is rossz |
Quote:
Igazabol egy olyan lenne a legjobb, hogy mindenki kijelolhetne mondjuk hetente 80 ora idotartamot, amikor ot nem lehetne tamadni. Es ez latszodna a pontlistaban is! (Ezzel csak az otlet abszurdan nevetseges mivoltara igyekeztem felhivni a figyelmet) :) |
Quote:
Kevés az a 80óra.:D Tényleg nevetséges, hogy ilyen egyáltalán valakiben felmerül.:) |
Quote:
én se támogatom az ötletet, pár hozzászólással korábban elmondtam már :) |
Quote:
Aki nem viseli jól, de nincs módja, az válasszon más játékot, vagy oldja meg :D előfordult már, hogy én is felkeltem, és wapozgattam, mert géphez nem tudok ülni éjszak :D Ez van :) Azért nem keltek fel egy másik embert, mert nekem támadnom kell :) |
Annyian mondtak már megegyező véleményt, hogy felesleges ismételni.
Én sem támogatom. |
Quote:
hova fér be annyi? :D:D:D (ismerek top50es orit, de ha 100% barakkja lenne is, akkor is csak a töredéke férne be :o ) |
Quote:
|
amúgy ilyen erővel hozzunk már létre egy olyan csopit ahol nem lehet este támadni :D :D :D :D :D(én ezt viccnek szántam ha valaki nem értené)
tehát én sem támogatom, sőt kifejezetten ellenzem! |
Nekem nagyon tetszik az ötlet hogy 00:00-és 06:00 közt ne lehessen támadni! Indoklás: kimehetek 23:59:58-kor több milla lóval klántámadni üresen hagyva a klánom és el se távolodva a megtámadott-tól, mert az úgyse jöhet keresztbe vagy szembe mivel "stop" van már akkor. :-)
Persze lehet foldozni ezt, hogy akkor már 11-től... meg hogy a sereg "stop" alatt "megáll" meg ilyenek. A vége az lesz hogy ne lehessen támadni. :D |
csodálom hogy a topic még nincs a kukában. Lara: ha enyire zavar a hajnal 5 akkor verd le az illetőt regel 8kor. tuti aludni fog, mert kiütötte magát. ha nem akkor délután, ugyanezért, ne nyavajogjunk. játék megnyerése gombot kérj Atitól ennyi erővel. engem is vernek, alkalmazkodok, ahogy lehet.
Arwyl: szép dolog, rögtön azt tippeled hogyan lehet visszaélni remekül a módosítással :D:D:D tuti ezzel szórakozné én is :D |
hát azt én is csodálom, hogy bár ati hozzászólt és látta még írhatok ide:D
|
Quote:
inkabb a viccek koze tennem :) |
Quote:
sokkal kényelmesebb lenne de az túl mesterséges :S sztem alapban halva született ötlet. és ezt egy olyan játékos mondja aki nem sokszor éjszakázik :) legyél fent többet vagy akkor olyan fajt válassz pl: én is csak naon ritkán vok orkkal mert tom h az elköv hetekben aligha tudnék minden kávéra géphez ülni , pedig elhiheted szeretném élvezni az ork bónuszt :D de ez van...... ezt kell szeretni. tanulj meg alkalmazkodni;) |
szerintem ez pont úgy jó ahogy van! vagy nem!?
|
teve
Quote:
|
Fosztottál már hajnali 4-kor enyhén illumináltam 1.3 milliárdot?? Póbáld ki és meglátod milyen jó:D :D :D
|
Szerintem az éjjelesekre tekintettel is kéne egy korlátot rakni!
pl.valaki csak éjjel ér rá- Akkor legyen az,hogy 13:00-tól 20:00-ig ne támadhassák az éjszakázókat se:D |
Quote:
|
es azokkal mi van akik sose ernek ra?
|
Itt ewgyre vadabb ötleteket látok. :DTehát akik délután nem érnek rá azokat akkor ne támadhassák akik este aludni/dolgozni akarnak akkor azokat és akik suliba járnak azokat meg délelőtt... Eddig kb ezt szűrtem le.
|
Quote:
|
Quote:
|
A háborúban nincsenek szabályok :) így szerintem is fölösleges szabályozni az éjszakai támadásokat. És nappal meg lehet bosszúlni az éjjeli sérelmeket, és még ugye ott van a diplomácia, a legnagyobb fegyver :)
|
Quote:
Nos bizom benne, hogy a Hóditó számodra is egy játék, ahol meg kell válogatni a módszereket és szó sincs ellenségröl csupán elenfelekröl :) És ez a nappal megbosszulod dolog nem éppen ilyen egyszerü. Kivi vagyok mennyit is kell várni arra a bosszúra, ha arra ébredsz hogy pl 600hekid ugrott :D Ez akár a másik topicba is mehetett volna :p (telefonos fórumteszt) |
sztem ezt a topicot bekellene linkelni karesz6 Best of elvetett javaslatok topicjába:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 23:09. |