Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   éjszakai támadás (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1340)

Csokibácsi 01-22-2007 21:00

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 68397)
Jesszus...

de akkor már hétvégén, munkaszüneti napon, sátoros és vallási ünnepnapokon se lehessen már támadni :)
Egyáltalán ne lehessen az lenne a legjobb ...

Ilyen pl. a lego, meg a gyurma :P

karesz6 01-22-2007 21:00

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 68413)
a tevéd meg szépen növögetne és tanulna soksok dolgot:)

Annyit beszéltetek róla hogy szerzek magamnak én is egy tevét. :cool: ;) :D

Viz 01-22-2007 21:09

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 68397)
Jesszus...

de akkor már hétvégén, munkaszüneti napon, sátoros és vallási ünnepnapokon se lehessen már támadni :)
Egyáltalán ne lehessen az lenne a legjobb, lehetne aludni, olvasni, kirándulni, családdal lenni, gyerekkel játszani, mindenféle jajj mi van ha most támadnak gondolat nélkül :):)

Inkább szüntessük meg a játékot, akkor azért se kell aggódjon hogy beér a fedezése:D
A tevéről nem is beszélve h nyugiba van:D

Valezius 01-22-2007 21:30

Pedig milyen jó lenne, ha épp a fegyvercsönd előtt érne be a sereg, és nem kéne aggódni, hogy 8sereggel hazakísérnek-e :D :D :D

Cece 01-22-2007 22:02

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 68271)
1/A top50-be elvárhato klánszinten a non-stop távolozás, nem? :)

Sajnos nem mindenhol. Mi van, ha a klánban éppen mindenki dolgozik reggel + családos emberek stb :) Aludni jó :)
az mar 8k heki vagy felette.

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 68272)
igazad van nem tudom ki vagy :) De lehet nem a Hódító a neked való játék :)

Lehet hogy neked sem? :D Csak tudnám ki engedett vissza? :D :D

Quote:

Originally Posted by karesz6 (Post 68330)
Soha nem támadtam még éjszaka, soha nem keltem még fel egy támadás kedvéért éjszaka, ütöttek már be éjszaka de ha ez be lenne vezetve durva lenne... :D Ütöttek már be éjszaka de hát így jártam. Ha nem vagy hajlandó éjjel fent lenni akkor viseld el hogy néha benéznek. Ennyi erővel töröljük el a teljes krónikát és vegyen ati valami sms-t ipari mennyiségben küldeni tudó alkalmatosságot és irja meg minden játékosnak sms ben hogy vigyázz mert jön az ellen. De mindenesetre amíg ez az sms küldés megvalósul mindenki legyen köteles zöldet küldeni annak akit megtámadott különben nem elfogadható játékstílus (alattomos támadás) címén kerüljön anarchba. ;) ;)

Soha nem lessz klánod, soha nem fognak szivesen látni ... így fogsz járni :D
Kelni kell ha bajban az ország. Milyen vezető az aki miközben a népét, szövetségesét, harci társát ölik az igazak álmát alussza? Ehh... nem ilyen király kell a népnek :)

Amúgy a javaslat természetesen nem jó, mert egyeltalán nem alkalmazható.
Ahogy előttem is mondták, pl az éjjszakai eksönstopp előtt kizavaraod a sereget és nem kell félni a kiséréstől. Mindenki így csinálná. Meg különben sem. Nekem pl ha tele van a hócipőm az éjjszakázással, akkor SZKre és pihi :)
Bár hallottam már olyanról, hogy a klánok megegyeztek egymás között ilyen téren.

karesz6 01-22-2007 22:15

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 68437)
Kelni kell ha bajban az ország. Milyen vezető az aki miközben a népét, szövetségesét, harci társát ölik az igazak álmát alussza? Ehh... nem ilyen király kell a népnek :)

Ez egy játék. Nem vagyok fan csak jól érzem magam ebben a játékban meg itt a fórumon is. Megvan hogy mit teszek meg egy játékért és megvan hogy (nálam) mi megy már túl egy határon. Tudom hogy soha nem leszek nagy játékos de nem is áll szándékomban.

Zsáni 01-22-2007 22:18

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 68437)

Van, akinek nincs lehetősége éjszaka gépnél lenni :p
hagyjátok mát ezt a szöveget :D

Ati 01-22-2007 22:25

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 68441)

Van, aki pedig nappal jár el dolgozni, vagy iskolába, és ott nincs net. Nappal se lehessen már támadni akkor, nem? ...

Cece 01-22-2007 22:28

Quote:

Originally Posted by karesz6 (Post 68439)
Ez egy játék. Nem vagyok fan csak jól érzem magam ebben a játékban meg itt a fórumon is. Megvan hogy mit teszek meg egy játékért és megvan hogy (nálam) mi megy már túl egy határon. Tudom hogy soha nem leszek nagy játékos de nem is áll szándékomban.

Ki mennyit áldoz annyit is kap. Ez így műkszik :) Nah ne rts félre nem rosszból mondom. Én viszont minifanatic vagyok úgyhogy... minden szóért kár ;)
Mielőtt megkérdezné valaki, hogy mi az a minifanatic mondom is :D Kevés ori, non stop online. Maxi nem vagyok, mert az anarchos multizás nem az én világom :)

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 68441)

Nem hagyom :D Igaz :) Van akinek nincs lehetősége, de fontos tényező az is, hogy mit érez, amikor reggel a gép elé ül és méteresen vöröslik az eseménylista :) Van aki jól viseli és van aki nem. Én nem, ezért inkább éjjszakázom. Nehezen viselem, ha hosszú hetek munkáját egy éjjszaka hazavágják ezért nincs más választásom :)

Éjjszakai pihiszünet... ááhhh meg lehet szokni az óránkénti ébredést is, bár ha nős lennék nemtom mit szólna a kedvesem, főleg ha utálná a számítógépet + az egész rendszert ami körülveszi :rolleyes:

karesz6 01-22-2007 22:36

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 68443)
Ki mennyit áldoz annyit is kap. Ez így műkszik :)

Igazad van. Nem is akarok többet mint amennyit ezzel elérek. :D

Alba 01-23-2007 08:35

Kezdem azt hinni hogy aki azt irta hogy az A top50 ja között érdekes dolgok vannak sose járt ott.
Egy jó klántámadást ne mtudsz megfogni ha nem készültél fel.Ha igen akokr megfogod ha nem akkor szembemész.Persze ha tudsz.

Bár lehet én rosszul látom de az A pont az hely ahol éjjel jobba nfigyelnek klánilag mint reggel.Sőt megkockáztatom hogy ha delelott utsz ki jobb eséllyel mész be mint éjjel.

Ha nem akar valaki éjszakázni olyan klántársakat keressen akikkel megoldható a figyelés, vagy védekezzenek be előtte.

Amugy az ötlet meg viccnek is rossz

Remedy 01-23-2007 08:38

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 68442)
Van, aki pedig nappal jár el dolgozni, vagy iskolába, és ott nincs net. Nappal se lehessen már támadni akkor, nem? ...

Igen!

Igazabol egy olyan lenne a legjobb, hogy mindenki kijelolhetne mondjuk hetente 80 ora idotartamot, amikor ot nem lehetne tamadni. Es ez latszodna a pontlistaban is!

(Ezzel csak az otlet abszurdan nevetseges mivoltara igyekeztem felhivni a figyelmet) :)

Cassandra 01-23-2007 10:11

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 68459)
Igen!

Igazabol egy olyan lenne a legjobb, hogy mindenki kijelolhetne mondjuk hetente 80 ora idotartamot, amikor ot nem lehetne tamadni. Es ez latszodna a pontlistaban is!

(Ezzel csak az otlet abszurdan nevetseges mivoltara igyekeztem felhivni a figyelmet) :)

Hmmm... és mi van azokkal, akik nappal dolgoznak, éjjel pedig aludni szeretnének?
Kevés az a 80óra.:D

Tényleg nevetséges, hogy ilyen egyáltalán valakiben felmerül.:)

Zsáni 01-23-2007 10:38

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 68442)

nyugalom, egyetértek veled, én is nappal járok suliba, és mondjuk számvitelen nem fogok gépezni...
én se támogatom az ötletet, pár hozzászólással korábban elmondtam már :)

Zsáni 01-23-2007 10:43

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 68443)
Nem hagyom :D Igaz :) Van akinek nincs lehetősége, de fontos tényező az is, hogy mit érez, amikor reggel a gép elé ül és méteresen vöröslik az eseménylista :) Van aki jól viseli és van aki nem. Én nem, ezért inkább éjjszakázom. Nehezen viselem, ha hosszú hetek munkáját egy éjjszaka hazavágják ezért nincs más választásom :)

Tény :)
Aki nem viseli jól, de nincs módja, az válasszon más játékot, vagy oldja meg :D
előfordult már, hogy én is felkeltem, és wapozgattam, mert géphez nem tudok ülni éjszak :D Ez van :) Azért nem keltek fel egy másik embert, mert nekem támadnom kell :)

Arrakis 01-23-2007 10:44

Annyian mondtak már megegyező véleményt, hogy felesleges ismételni.
Én sem támogatom.

Peter 01-23-2007 10:48

Quote:

Originally Posted by Lara Baba (Post 68273)
Igen Szecsa, tele teszem az orimat íjjászokkal, ha van 80 miliárd az orimba, amit sok sok országommal szettem össze különböző szinteken :)

abból a jelenlegi árfolyamon kb 4millió ijászt tudnál venni...
hova fér be annyi? :D:D:D
(ismerek top50es orit, de ha 100% barakkja lenne is, akkor is csak a töredéke férne be :o )

Xeper 01-23-2007 11:43

Quote:

Originally Posted by Peter (Post 68478)
abból a jelenlegi árfolyamon kb 4millió ijászt tudnál venni...
hova fér be annyi? :D:D:D
(ismerek top50es orit, de ha 100% barakkja lenne is, akkor is csak a töredéke férne be :o )

Lehet hogy anarch top 50? :)

csukja 01-23-2007 14:27

amúgy ilyen erővel hozzunk már létre egy olyan csopit ahol nem lehet este támadni :D :D :D :D :D(én ezt viccnek szántam ha valaki nem értené)

tehát én sem támogatom, sőt kifejezetten ellenzem!

Arwyl szelleme 01-23-2007 14:28

Nekem nagyon tetszik az ötlet hogy 00:00-és 06:00 közt ne lehessen támadni! Indoklás: kimehetek 23:59:58-kor több milla lóval klántámadni üresen hagyva a klánom és el se távolodva a megtámadott-tól, mert az úgyse jöhet keresztbe vagy szembe mivel "stop" van már akkor. :-)

Persze lehet foldozni ezt, hogy akkor már 11-től... meg hogy a sereg "stop" alatt "megáll" meg ilyenek. A vége az lesz hogy ne lehessen támadni. :D

Senki 01-23-2007 15:30

csodálom hogy a topic még nincs a kukában. Lara: ha enyire zavar a hajnal 5 akkor verd le az illetőt regel 8kor. tuti aludni fog, mert kiütötte magát. ha nem akkor délután, ugyanezért, ne nyavajogjunk. játék megnyerése gombot kérj Atitól ennyi erővel. engem is vernek, alkalmazkodok, ahogy lehet.

Arwyl: szép dolog, rögtön azt tippeled hogyan lehet visszaélni remekül a módosítással :D:D:D tuti ezzel szórakozné én is :D

Burning 01-23-2007 15:33

hát azt én is csodálom, hogy bár ati hozzászólt és látta még írhatok ide:D

Remedy 01-23-2007 16:09

Quote:

Originally Posted by Senki (Post 68522)
csodálom hogy a topic még nincs a kukában.

Altalanos beszelgetesek kozott van, igy nem kell a kukaba kerulnie.....

inkabb a viccek koze tennem :)

Napóleon 01-23-2007 16:11

Quote:

Originally Posted by Lara Baba (Post 68229)
Sziasztok!

Sajna nem tudom, hogyan kell új topicot nyitni, de remélem az irásom itt iseljut azokhoz akik érdekeltek.

Engem rettentően bosszantanak az éjszakai támadások. Főleg az 1/A-ra jellemző hogy hajnali 3-4 óra felé indítják meg a seregeket a klánok illetve az országok. Így az egész csak arra megy ki, hogy "talán" nincs bent az ellenfél. (gyáva alattomos megoldás szerintem) Nekem nem tetszik:). Úgy gondolom akkor jó egy háború vagy egy támadás ha bent van az akit támadok, és lássuk ki az okosabb.
No meg rettentően rossz hogy éjjel csörög a telefon, fel kellni mert támadnak :S
Ezért a javaslatom a következő:
- éjfél és reggel 5 óra között ne lehessen támadni.

Gondolom sok éjjeli bagoly vagy alibizős azonnal a fejét rázza és heves
tiltakozásba kezd. Ezért ha ez túl erős akkor lehetne azt enyhébb változatt is mégpedig:

- éjfél és reggel 6 között -10 vagy -20 % támadási bónusszal lehessen támadni (mivel pl este van fáradtabbak a katonák vagy nem látnak a sötétbe:) )

Mielőtt mindenki azonnal nemet mondd. Azért gondoljatok bele, mennyi vita veszekedés volt otthon a családdal a kedvessel, vagy reggel a munkahelyen abból, hogy éjjel fel kellett kelni mert éppen valaki támadott, és nem tudtad magad kialudni vagy hiányoztál az ágyikóból.

szóval várom a hozzászólásokat :)

sokkal kényelmesebb lenne de az túl mesterséges :S
sztem alapban halva született ötlet. és ezt egy olyan játékos mondja aki nem sokszor éjszakázik :)
legyél fent többet vagy akkor olyan fajt válassz
pl: én is csak naon ritkán vok orkkal mert tom h az elköv hetekben aligha tudnék minden kávéra géphez ülni , pedig elhiheted szeretném élvezni az ork bónuszt :D de ez van...... ezt kell szeretni.
tanulj meg alkalmazkodni;)

Zsebeskari 01-23-2007 16:52

szerintem ez pont úgy jó ahogy van! vagy nem!?

Angel43 01-23-2007 17:09

teve

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 68413)
a tevéd meg szépen növögetne és tanulna soksok dolgot:)

Bocsi, de ez a teve dolog nem máshonnan ismerős neked?:rolleyes:

Pepa 01-23-2007 17:17

Fosztottál már hajnali 4-kor enyhén illumináltam 1.3 milliárdot?? Póbáld ki és meglátod milyen jó:D :D :D

Atiii 01-24-2007 03:21

Szerintem az éjjelesekre tekintettel is kéne egy korlátot rakni!
pl.valaki csak éjjel ér rá-
Akkor legyen az,hogy 13:00-tól 20:00-ig ne támadhassák az éjszakázókat se:D

Pajki 01-24-2007 05:04

Quote:

Originally Posted by Atiii (Post 68867)
Szerintem az éjjelesekre tekintettel is kéne egy korlátot rakni!
pl.valaki csak éjjel ér rá-
Akkor legyen az,hogy 13:00-tól 20:00-ig ne támadhassák az éjszakázókat se:D

és aki csak délután ér rá?

Szecsa 01-24-2007 09:00

es azokkal mi van akik sose ernek ra?

karesz6 01-24-2007 09:05

Itt ewgyre vadabb ötleteket látok. :DTehát akik délután nem érnek rá azokat akkor ne támadhassák akik este aludni/dolgozni akarnak akkor azokat és akik suliba járnak azokat meg délelőtt... Eddig kb ezt szűrtem le.

Never 01-24-2007 09:42

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 68884)
es azokkal mi van akik sose ernek ra?

Azoknak nem való a hódító :)

karesz6 01-24-2007 09:59

Quote:

Originally Posted by Never (Post 68894)
Azoknak nem való a hódító :)

Azok nem interneteznek.:D

Registry/Duci 01-24-2007 10:12

A háborúban nincsenek szabályok :) így szerintem is fölösleges szabályozni az éjszakai támadásokat. És nappal meg lehet bosszúlni az éjjeli sérelmeket, és még ugye ott van a diplomácia, a legnagyobb fegyver :)

Cece 01-24-2007 12:38

Quote:

Originally Posted by Registry/Duci (Post 68904)
A háborúban nincsenek szabályok :) így szerintem is fölösleges szabályozni az éjszakai támadásokat. És nappal meg lehet bosszúlni az éjjeli sérelmeket, és még ugye ott van a diplomácia, a legnagyobb fegyver :)

Igen. Valóban nincsenek. De azt is tudod, hogy miért? A gyülölet és az ellenség elpusztitásának kényszerérzete miat. Ilyen esetben valóban nincsenek szabályok és nem lehet válogatni az eszközökben sem.
Nos bizom benne, hogy a Hóditó számodra is egy játék, ahol meg kell válogatni a módszereket és szó sincs ellenségröl csupán elenfelekröl :)
És ez a nappal megbosszulod dolog nem éppen ilyen egyszerü. Kivi vagyok mennyit is kell várni arra a bosszúra, ha arra ébredsz hogy pl 600hekid ugrott :D
Ez akár a másik topicba is mehetett volna :p

(telefonos fórumteszt)

dreaman68 01-24-2007 15:28

sztem ezt a topicot bekellene linkelni karesz6 Best of elvetett javaslatok topicjába:D

Viz 01-24-2007 15:34

Quote:

Originally Posted by dreaman68 (Post 69077)
sztem ezt a topicot bekellene linkelni karesz6 Best of elvetett javaslatok topicjába:D

Egyetértek:)

dreaman68 01-24-2007 15:36

Quote:

Originally Posted by Viz (Post 69080)

azt szeretem:D

Peter 01-24-2007 16:42

Quote:

Originally Posted by Viz (Post 69080)

én meg nem, mert ez még viccnek is rossz :D:D:D

Toti 01-24-2007 22:49

Quote:

Originally Posted by karesz6 (Post 68885)
Itt ewgyre vadabb ötleteket látok. :DTehát akik délután nem érnek rá azokat akkor ne támadhassák akik este aludni/dolgozni akarnak akkor azokat és akik suliba járnak azokat meg délelőtt... Eddig kb ezt szűrtem le.

Akkor ezek szerint mindenki jelöljön ki 4-8 órát amikor nem ér rá??? és akkor nem lehet támadni??? és ha csinálsz egy gömböt, akkor legyen benne egy olyan rész, hogy pl 16-22 óra között hadi tevékenységben nem vesz részt.:):D:D:D na ez tényleg durva lenne...

All times are GMT +1. The time now is 23:09.