![]() |
Quote:
|
Quote:
Én semeddig se jutottam el végül. |
Quote:
|
Engem is meg akartak tanitani gitározni:) aztán valahogy elmaradt iesmitől és utólag naon bánom.. mostanság már azért lustább is vok:o :o
|
Quote:
|
olyan szavazós pont miért nincs hogy játszottam és így is marad :)
|
Quote:
Na, így pl. szeretném kenni, de úgysem fogom :P |
a remény hal meg(y) utoljára:D
|
én nem tagadom meg egyiket se:D
|
megvan a gitárom:)
már játszottam rajta és tanulok... |
Quote:
Ha már jól pengetsz rajta, vedd fel a produkciót és tedd publikussá, komolyan kíváncsi vagyok :) mod: és hajráhajrá :D |
Quote:
Amúgy gitároz(gat)ok, de még sokat kell tanulnom:D jah és van egy Epiphone gothic les paul-om, valami Német no-name 100wattos kombóval:D meg szeretek még dobolni a fazekakon, mosogépeken, tűzhelyeken (Mestereim: http://youtube.com/watch?v=br-D7UneS0E&) |
ez nagyon durva:D
amúgy, ha majd tudok felteszem, de most még igencsak a tanulásnál tartok, de jó dolog:) |
|
Nálam a gitár viszi ele a pálmát, űztem is vagy jópár évig, és elsősorban ilyen zenéket is hallgatok. Yngwie Malmsteen elsöprő fölénnyel vezet nálam, mint a legnagyobb mester. Akinek esetleg ismerősen cseng a név az írjon. Kíváncsi vagyok mit gondol róla. Amúgy meg Dream Theater koncert egy hét múlva. :)
|
Quote:
|
jelentem, eltudom játszani gitáron a für elis-t bethowentől, már csak a felrakással van gond...de amint megvan egy olyan műszer amivel a hang és minden normálisan felvehető felteszem youtube-ra és itt publikussá teszem:)
|
amennyiben érdekel itt bárkit is:o
|
Quote:
|
Én szivesen játszanék nektek sztalin orgonán. Had szóljon a népeknek.
|
Quote:
tehát nem hiszem, hogy nagyon sürgetni fogom...de ha van eszköz azért felteszem;) |
Quote:
addig meg hallgathatjuk Gyula sztálin orgonáját... csak aztán pontosan ;) |
Üdv minden zenét szerető uralkodónak!
Jómagam valamennyire gitározok, de csak klasszikus zenét (tudom elvetemült ötlet, de hát...) Mivel a munkám zenetanár, ezért csak javasolni tudom mindenkinek!!! Kitartás! meg lehet tanulni, ha ésszel csinálod, és ha sokat! MLVIK |
Visszaolvasva ne mtudom mit mondjak... Én több éve (kereken 7) játszok ktrombitán, de inkább a fúvoszenekar az, amiért csinálom. Rettentően jó, mai (és 90-es évekbeli) slágereket meg néha katonaindulókat játszunk. Mindig vannak fellépések bulik, és általában a visszautakra nem sokan emlékeznek. :p
|
azért időnként csak be-betekintgetnek páran a topicomba:)
|
Hali
én is gityózok, kb 2 hónapja, de ezt a topicot még csak most vettem ésszre. Leginkább system of a down, red hot chili, offspring és klasszikusok szólnak becses hangszeremböl. Azért kezdtem el, mert mindig is érdekelt a zene, mint müvészet. A másik ok az volt, ami talán nem is ok, inkább egy nagy adag önbizalom, hogy a zeneiskolások kottásfüzetét kipörgettem a feléig 2 v 3 hónap alatt havernál. Mondjuk sokat számítot az is h suliba a tancsi belénk verte a hangsorokat :) ennyit akartam köszöntem a lehetöséget XD |
Üdv! :)
Ez a topic is jó régi, de ha már így felfedeztem, godoltam írok bele.. :) Én 7 évig zogoráztam. Sajnos már csak nagyon ritkán tudok játszani, mert az ugye nem hordozható hangszer, és ha nagy ritkán hazamegyek, csak akkor van rá alkalmam. Igazi zongorához meg még ritkábban jutok, mert nekünk csak pianínó van. Jobb, mint a semmi :) |
Sziasztok!
Én trombitáltam 8-9 évig, végig fúvószenekarban is játszottam, szerettem, jó volt a társaság. kb 10-15 éve nem vettem a kezembe, pedig van saját hangszerem is valahol....majd a srácaimnak megmutatom egyszer |
Sziasztok!
Én egy ideje gitározgatok. Ha kíváncsiak vagytok rá hogyan, az alábbi linken megtekinthetitek. :) http://www.youtube.com/watch?v=Tlh4ebxn-5o Leginkább az instrumentális rockot favorizálom... |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 01:55. |