![]() |
Quote:
|
Quote:
|
amúgy nem miattatok vagyok vagy lettem kíváncis az óriásos témára V ben is meggyűlt a bajunk egy óriással.... a to felépítésetek annyira nemtetszett csak még ígyis jobbvolt, mint az én szövim :)
|
elf varis még csak-csak..de gnóm varis??hahahah..te miről beszélsz?:p
|
A gnómot bármivé ki lehet képezni, multifunkcionális. És különben is minden attól függ, ki irányítja, és milyen szövi van mögötted. Mi kedvtelésből is szoktunk fajokkal lenni. Az egyik szövim sokszor kipróbálja magasabb csopikban az orkot, mert szereti és ennyi. Én például nagyon szeretem a tolis gnómot. Nem tekizek vele, de amikor ezt választom, már rég nincsenek anyagi problémáim, tolikkal ártani meg nem csak tekilopással lehet. Én szeretem a gnómot:)
|
Az óriás ezek ellenére tényleg a legjobbnak mondható. 5 évem alatt azonban most először vagyok vele és most először vagyok hadisra beállva. Egyszerűen azért, mert mást jobban kedvelek:)
|
kicsiben goldolkodtok. itt mar reg nem arrol szol, h orias vs akarki-akarmi.
lenyeg, h kinek van tobb ismerose. lehet neked akarmilyen kielezett orid-szovid, ha radszall a fel csoport.. |
vagy gondoljunk csak az anarchra, olyan emberekre akik 50-60 orit visznek ugyanakkora hekin..
|
Quote:
egyébként az utóbbit jksz-nek hívják:D |
Quote:
|
Quote:
|
Te sem mondtad, hogy csak anarchosról beszélsz, Soul;)
|
Quote:
egyébként amit írtál, az igaz, tényleg mindegy milyen fajú a 30országod, ha az ellenfelednek 80országa van. de éppen ezért nem illik ez a hsz ebbe a topikba:) |
Quote:
|
első hozzászólásomat akkor is tartom, mind1 milyen erős vagy meg a szövid milyen tápos, ha ellenedfordítjak a fél csoportot :D és ez asszem nem csak az anarchban lehetséges
|
Quote:
|
én gnóm varisról beszéltem..tudod annak h halnak varijai?LOL:D
|
Persze, ha nincs kocsmája :) Amúgy meg vki írta, hogy 5-7% kocsma már jó védekezést ad (nahmármost a gnómnak legnagyobb a lakitekije, és 50%-os a tolvajtekerecse+30%tisztánlátás) szal azért lehet vmennyire védekezni :)
Amit viszont nem tudok, hogy számít-e varik gyilkolásánál, hogy a gnómnak mennyi tolija van? |
már valamivel kapcs. felmerült hasonló kérdés és valaki (nemakarok hülyeséget mondani névvel kapcs.) aztmondta, hogy nemszámít a mennyiség csakaz, hogy bejutnak-e vay sem! ha visoznt ígyvan akkor azt el kell dönteni, hogy akar-e a gnóm varis lopkodni avagy sem!
de szerintem egy félelf például nemnagyon fog varikatgyilkolni egy gnóm varisnál, mert amit utána kap :D |
Szvsz ezt a kérdést le kellene bontani csoportokra és arra h milyen oriről is van szó. Azaz a legjobb varis egyértlemű h az óriás, a gnóm és az elf azért nem jó egyrészt mert tudják őket gyilkolni, másréazt az elfnek meg a tekijeit lopják ki.
Hadisnak 5-ös szinten sztem az óriás a legjobb, mert toliakciókkal nem tudják bántani, és itt még nem nagyon hatásos a gyújtogatás. 4-es és 3-as szintre is tartom véleményem. A gyújtásról annyit h az egyik szövim (fél-elf) nem nagyon tudott felgyújtani egy óriást 750 hekin kb, az egész készüjét elnyomta és csak pár házat gyújtott fel, sokszor volt h nem sikerült egy házat se felgyújtani. Érdekes. |
Ha a gnóm nem tolizik, muszáj neki a túlélő személyiség.
|
Az akció sikeressége esetén jön csak szóba az, hogy mennyi tolija van az áldozatnak, ha egyszer bejut az ellen tolikkal, tökre mindegy mennyi tolija van a másiknak, az eredményességet az értékbeli különbség határozza meg.
|
Quote:
|
Quote:
|
öö én voltam gnóm varis félelf tolis óriéás varis meg hadis és gnómnál rohadtul irritált, hogy jobban fáradtak a varijaim , de az óriás nekem csak ennyivel nyújtott többet varisként gnómnál, viszont óriásként beütöttek többször mint gnómmal (gnóm tudós volt óriás meg varázsló) félelf tolissal csak egyszer írtottam varázslókat egy gnómnál, hullottak rendesen, de ő hamarabb lenyomta a készümet, minthogy én addig tudtam volna írtani, amíg már nemtudott nekem értani :)
óriást viszont nemtudtam tolvajokkal kicsinálni igaz, amint azt említettem 400körül voltunk! viszont a gnóm hadisomat (vándor) naonbírtam:) most majd kipróbálom az óriást köv szinten, de még nemtom mlyen felállásban! Aki játszott ár óriás hadisat az vmi ötlettel lásson már el! |
trückös felállásba gondoltam íj/elit/ló elitre onnan "lesz" helyem, hogy az íjászaimnak csak 50%a van tornyokba ez így gáz serintetek?
|
És akinek leoltottad a gnom variait, annak mennyi kocsmája volt?(gondolom éplistet néztél) s neked mennyi? .)
Amúgy a tolvaj katonákból sokat tud eltenni láb alá avagy sem? |
ha annyi tolit akarsz gnómnak h ne férjen be hozzá egy hadis akkor egy jó varis leártózza..vagy h érted?LOl..:D
|
Quote:
|
hadis=varis..bocs itt volt barátnőm,és addig írtam míg kiment egy pillre..szóval seittem..srz..de ugye értitek?:)
|
Quote:
|
...
Most szerintem itt lehet nyomni a rossz dumát kicsinálod mészárlással meg tolvajokkal... De az óiás nemcsak varázsló! 30%kal erősebbek a katonái is. Nekem ez a legszimpibb faj. Ja és szerintem a gnóm a leggagyibb és az élőholt unalmas és könnyű kicsinálni.Meg hát ha van vki 5000000 elitje akkor mindenkit kicsinál aki az útjába kerül....:rolleyes: :eek:
|
Quote:
Mondd olvastál te már súgót? :) Nem 30%, hanem 15-el erősebbek alapból. Mondjuk egy gnóm vs óriás ellen a gnóm nyerne :) |
nem tudom én már játszottam minden fajjal meg játszom is de eddig az oriás nem igen jött be pl: két fél/elf a jol bevédett orim sec perc alatt szét kapta namost ezt a hullával nem tudta meg tenni viszont kapott anyakába ojan áldást ,hogy szerintem a mai napig nyögi
|
fentvolt a szieszta nevű varázslatoD?
gondolom nem ugyanaz a két félelf próbálkozott a zombidnál, egyébként ha elolvastad a hozzászólásokat ombifórumon is kiderül meg itt is, hogy 5. szinten még jóazazér kis hekin :9 |
Quote:
nem mindenki játszik jól, aki óriás:D |
Quote:
|
Quote:
|
Hát meg azért is a gnóm lenne a nyerő, mert 5%-al magasabb a katonai hadereje, 10%-al több férőhelye van. És miközbe mondjuk a gnóm ha épp tolira is rámegy, elkezdi gyújtogatni az óriást, aki visszafele ezt már nem tudja megtenni :)
|
ez igy van az oriásnak hasonlo felépitéssel nincs esélye a gnommal szemben
|
All times are GMT +1. The time now is 02:13. |