![]() |
Quote:
|
Quote:
|
remélem tévedek és félre halottam, mert az ilyen gusztustalan anorexiás .................................................. .................................................
................................... -al már nagyon tele van a bögyöm, röhejes hogy miattuk több ezren szenvednek és ők erre nem is reagálnak. Paris legutobbi bulija is a dutyi elött botrány volt, mert kikerült a meghivó a levél. a lényeg az volt hogy 50kg felett semilyen csaj nem mehetett be... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
eyébként elég kegyetlen betegség, a bulimiával karöltve... a betegek nagy részén lehetetlen segíteni, ha nem elfogadó a közvetlen környezete... |
Quote:
Az anorexiásokról nem tudok nyilatkozni,de egyszer volt egy elég vékonka barátnőm...(tt az átlagnál vékonyabbra gondolok)...és imádtam a lapos hasát,a selymes bőrét és a gyönyörű arcát ..:) Nagyon jól megvoltam vele :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Viszont a remény azért nem hal meg,mert az egymillió anorexiás lányból az egyik teljesen átlagosnak sikerül befutni és szép karriert fut be ... Így aztán,gondolom én,az 'én is lehetnék Ő' gondolat eszméjében esznek vattát,hánytatják magukat és ki tudja még miket csinálnak ... A másik dolog amit nem értek,az az emo :confused: |
Quote:
|
Amúgy állitolag akarnak bevezetni olyan korlátozásokat a szépségversenyekre hogy minimum súly... majd kiváncsi leszek, mert hallani jó. az emo-ról meg annyi a véleményem hogy szánalmas, és nem azért mert létezik, vagy amit képvisel, hanem az hogy a legtöbb azt se tudja honnan jött ez az egész, vagy hogy mi, és nagyon nagy tévhitekben élnek. (ami vicces hogy akár iwiwen, akár egyéb hasonló helyen nézek meg vmi emo gyüjtő reget, nem találok 18feletti embert benne...:D)
|
Quote:
|
amúgy az emo témához itt egy link hamár a bulvár a téma:D
http://index.hu/velvet/onleany/emo070601/ elég sokat röhögtem rajta régebben és itt egy másik ami egész korrektül leirja hogy mi is az az emo, honnan jött mivé lett és tulajdonképpen mi is:D http://www.origo.hu/zene/20070125emo.html |
Nah én mára kidöglöttem:D azért témába vágva még elsütök itt egy faviccet offként:p
-Miért jó az emo-s torta??? -Mert felvágja magát |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
http://www.origo.hu/zene/20070125emo.html Szinte büszkeséggel tölt el,hogy Remynek újat mutathatok :) Bár Kutyuleeeé az alaplink :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
|
Milyen jó, hogy min. érettségi kell ahoz, hogy rendőr lehessen valaki. :D
|
ma reggel ultem reggel a buszon, es egy nő bulvar ujsagot olvasott.
az allt benne roviden, hogy ehen halt egy anyuka kisbabaja egy ferfi szektabeli (?) hatasa miatt.. nem szoktam bulvart olvasni, de mik vannak... :( |
|
ne kattints a linkre, ha a nagylábujjad is tele a bulvár slágerszereplőivel. :D
http://velvet.hu/celeb/britni080105/ |
|
Quote:
Ebben az lenne a jó, hogy a hót részeg pap simán hivatkozhatna arra, hogy ma sok misét tartott. ;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
no most majd kiderül, hogy vajon a 21. században mekkora hatalma van még az egyháznak ;) részemről én ki vagyok akadva, hogy egyáltalán eszükbe juthatott ilyen :( |
Quote:
|
A zéro tolerancia egy picit butaság... a misebor az úgy kb féldeci?
De hogy pl köhögök és nem ihatok ezért pl lándzsásútifű szirupot azért az elég túlzás... |
|
Quote:
Már pedig a fiatal kamionsofőrök jó része tol valamit... |
Quote:
Amúgy Goldy a lándzsásútifű gumibogyó szörpöt nyugodtan megihatod a köhögésre, és 3-4percel utána vezethetsz, a szonda ezeket nem mutatja ki már 2-3perc után sem. még a konyak meggyet sem. asszem a fókuszban, vagy vmi hasonló műsorban tesztelték ezeket,de rendör ismerösöm is mondta, hogy ez csak városi legenda,hogy ezeket is kimutatja. max közvetlen fogyasztás után. |
Quote:
vagy akkor sem :]] |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 05:11. |