Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   Bulvár (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1326)

Ditke 06-06-2007 00:19

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 101463)
ha jól tudom kapott egy felfüggesztett mert ittasan vezetett lámpa nélkül, most megspékelte azzal hogy jogsi nélkül csinálta, elvileg 45 nap letöltendőt kapott, de ha jól tudom csökkentették...

nem csökkentették! fellebbeztek, de nem jött össze... szerencsére :D:D:D

Kutyuleee 06-06-2007 00:20

Quote:

Originally Posted by Ditke (Post 101467)
nem csökkentették! fellebbeztek, de nem jött össze... szerencsére :D:D:D

ööö legutobb már kevesebbet hallottam mint 45 nap. ha jól emléxem 30enynéhány volt már csak...:( (remélem csak a sajtó téved:D:D)

Kutyuleee 06-06-2007 00:23

remélem tévedek és félre halottam, mert az ilyen gusztustalan anorexiás .................................................. .................................................
................................... -al már nagyon tele van a bögyöm, röhejes hogy miattuk több ezren szenvednek és ők erre nem is reagálnak. Paris legutobbi bulija is a dutyi elött botrány volt, mert kikerült a meghivó a levél. a lényeg az volt hogy 50kg felett semilyen csaj nem mehetett be...

Ditke 06-06-2007 00:25

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 101468)
ööö legutobb már kevesebbet hallottam mint 45 nap. ha jól emléxem 30enynéhány volt már csak...:( (remélem csak a sajtó téved:D:D)

lényegtelen, hogy mennyit kapott... kőfejtőbe lkellett volna küldeni:D

Tsobi 06-06-2007 00:26

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 101469)
remélem tévedek és félre halottam, mert az ilyen gusztustalan anorexiás .................................................. .................................................
................................... -al már nagyon tele van a bögyöm, röhejes hogy miattuk több ezren szenvednek és ők erre nem is reagálnak. Paris legutobbi bulija is a dutyi elött botrány volt, mert kikerült a meghivó a levél. a lényeg az volt hogy 50kg felett semilyen csaj nem mehetett be...

Ez ugye nem komoly? :eek:

Kutyuleee 06-06-2007 00:29

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 101472)
Ez ugye nem komoly? :eek:

Tv-ben a hírekben halottam úgyhogy akár komoly is lehet, ráadásul kinézem belöle. Csak azt magyarázza el nekem vki hogy a mi jó egy anorexiás nőben??? mert én nem tudom értékelni ha a mellei helyén csak egy maszat van kilógó bordákkal... (lehet csak én vagyok ilyen eltévedt izlésü, de akkor is mi a jó benne????)

Ditke 06-06-2007 00:33

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 101475)
Tv-ben a hírekben halottam úgyhogy akár komoly is lehet, ráadásul kinézem belöle. Csak azt magyarázza el nekem vki hogy a mi jó egy anorexiás nőben??? mert én nem tudom értékelni ha a mellei helyén csak egy maszat van kilógó bordákkal... (lehet csak én vagyok ilyen eltévedt izlésü, de akkor is mi a jó benne????)

nem tudom, nem igazán szoktam a nők melleit nézegetni... :D
eyébként elég kegyetlen betegség, a bulimiával karöltve... a betegek nagy részén lehetetlen segíteni, ha nem elfogadó a közvetlen környezete...

Tsobi 06-06-2007 00:39

Quote:

Originally Posted by Ditke (Post 101476)
eyébként elég kegyetlen betegség, a bulimiával karöltve... a betegek nagy részén lehetetlen segíteni, ha nem elfogadó a közvetlen környezete...

És természetesen kell hozzá a páciens együttműködése ...
Az anorexiásokról nem tudok nyilatkozni,de egyszer volt egy elég vékonka barátnőm...(tt az átlagnál vékonyabbra gondolok)...és imádtam a lapos hasát,a selymes bőrét és a gyönyörű arcát ..:)
Nagyon jól megvoltam vele :)

Kutyuleee 06-06-2007 00:42

Quote:

Originally Posted by Ditke (Post 101476)

Igazából mint betegség elfogadom a bulémiát meg az anorexiát, csak az csipi a csöröm (jééé ilyen választékosan is tudok irni:D:D), hogy ahelyett hogy háttérbe szoritanák az erre ösztönző személyeket, a média mindig felkapja őket előtérbe kerülnek, és egy csomo tizenéves lánynak az jön le hogy akkor lesz szép és híres ha olyan lesz mint ők. Hiába hallani modellügynökségektől meg több helyről hogy ez ellen tenni kell, szép és jó elismerem, csak azt nem láttom hogy cselekednének is...

Kutyuleee 06-06-2007 00:45

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 101478)
És természetesen kell hozzá a páciens együttműködése ...
Az anorexiásokról nem tudok nyilatkozni,de egyszer volt egy elég vékonka barátnőm...(tt az átlagnál vékonyabbra gondolok)...és imádtam a lapos hasát,a selymes bőrét és a gyönyörű arcát ..:)
Nagyon jól megvoltam vele :)

Nekem is volt vékony barátnőm, de ő evett normálisan, csak vhogy nem igazán hizott, kb az ellentéte volt a kórosan elhizott embereknek, de ezzel semmi bajom. csak azokkal akik tudatosan koplalnak, vagy hánytatják magukat aminek az oka legtöbbször egy példaképnek választott anorexiás k

Tsobi 06-06-2007 00:48

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 101479)
Igazából mint betegség elfogadom a bulémiát meg az anorexiát, csak az csipi a csöröm (jééé ilyen választékosan is tudok irni:D:D), hogy ahelyett hogy háttérbe szoritanák az erre ösztönző személyeket, a média mindig felkapja őket előtérbe kerülnek, és egy csomo tizenéves lánynak az jön le hogy akkor lesz szép és híres ha olyan lesz mint ők. Hiába hallani modellügynökségektől meg több helyről hogy ez ellen tenni kell, szép és jó elismerem, csak azt nem láttom hogy cselekednének is...

Ez tényleg szomorú :(
Viszont a remény azért nem hal meg,mert az egymillió anorexiás lányból az egyik teljesen átlagosnak sikerül befutni és szép karriert fut be ...
Így aztán,gondolom én,az 'én is lehetnék Ő' gondolat eszméjében esznek vattát,hánytatják magukat és ki tudja még miket csinálnak ...

A másik dolog amit nem értek,az az emo :confused:

Kutyuleee 06-06-2007 00:54

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 101481)
Ez tényleg szomorú :(
Viszont a remény azért nem hal meg,mert az egymillió anorexiás lányból az egyik teljesen átlagosnak sikerül befutni és szép karriert fut be ...
Így aztán,gondolom én,az 'én is lehetnék Ő' gondolat eszméjében esznek vattát,hánytatják magukat és ki tudja még miket csinálnak ...

A másik dolog amit nem értek,az az emo :confused:

kérlek ne kezd el, mert akkor nem alszunk. Ha vmivel ki lehet boritani az pontosan az a három betü ami a hszed végén van (lehet elfogultság is van benne HC-s mivoltomból:p)

Kutyuleee 06-06-2007 00:58

Amúgy állitolag akarnak bevezetni olyan korlátozásokat a szépségversenyekre hogy minimum súly... majd kiváncsi leszek, mert hallani jó. az emo-ról meg annyi a véleményem hogy szánalmas, és nem azért mert létezik, vagy amit képvisel, hanem az hogy a legtöbb azt se tudja honnan jött ez az egész, vagy hogy mi, és nagyon nagy tévhitekben élnek. (ami vicces hogy akár iwiwen, akár egyéb hasonló helyen nézek meg vmi emo gyüjtő reget, nem találok 18feletti embert benne...:D)

Tsobi 06-06-2007 01:03

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 101484)
Amúgy állitolag akarnak bevezetni olyan korlátozásokat a szépségversenyekre hogy minimum súly... majd kiváncsi leszek, mert hallani jó. az emo-ról meg annyi a véleményem hogy szánalmas, és nem azért mert létezik, vagy amit képvisel, hanem az hogy a legtöbb azt se tudja honnan jött ez az egész, vagy hogy mi, és nagyon nagy tévhitekben élnek. (ami vicces hogy akár iwiwen, akár egyéb hasonló helyen nézek meg vmi emo gyüjtő reget, nem találok 18feletti embert benne...:D)

Ez többekközt nekem is böki a csőröm ... úgy tűnik ma mégsem alszunk? :D

Kutyuleee 06-06-2007 01:04

amúgy az emo témához itt egy link hamár a bulvár a téma:D
http://index.hu/velvet/onleany/emo070601/

elég sokat röhögtem rajta régebben

és itt egy másik ami egész korrektül leirja hogy mi is az az emo, honnan jött mivé lett és tulajdonképpen mi is:D
http://www.origo.hu/zene/20070125emo.html

Kutyuleee 06-06-2007 01:23

Nah én mára kidöglöttem:D azért témába vágva még elsütök itt egy faviccet offként:p
-Miért jó az emo-s torta???
-Mert felvágja magát

Tsobi 06-06-2007 19:19

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 101488)
Nah én mára kidöglöttem:D azért témába vágva még elsütök itt egy faviccet offként:p
-Mert felvágja magát

LOL :D:D:D

Remedy 06-06-2007 19:25

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 101488)
-Mert felvágja magát

Mi az az emo?

Tsobi 06-06-2007 19:27

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 101664)
Mi az az emo?

Szinte büszkeséggel tölt el,hogy Remynek újat mutathatok :)
Bár Kutyuleeeé az alaplink :)

Remedy 06-06-2007 19:35

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 101667)

Szinte büszkeséggel tölt el,hogy Remynek újat mutathatok :)
Bár Kutyuleeeé az alaplink :)

Asszed ilyen hulyesegeket olvasok? :)

Tsobi 06-06-2007 19:36

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 101673)

Honnan tudod,hogy badarság?

Kutyuleee 06-06-2007 19:36

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 101673)

a 2. nem hülyeség pontosan leír elég sok mindent az emoról:D

Tsobi 06-06-2007 19:49

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 101675)
a 2. nem hülyeség pontosan leír elég sok mindent az emoról:D

Hagyd .. most titokban falja a betűket :)

Csokibácsi 06-07-2007 20:01

http://subba.blog.hu/2007/06/07/a_le...abb_rendorvicc

Ez mán döfi :)

zsuzsooo 06-08-2007 08:55

Milyen jó, hogy min. érettségi kell ahoz, hogy rendőr lehessen valaki. :D

Szecsa 06-08-2007 19:37

ma reggel ultem reggel a buszon, es egy nő bulvar ujsagot olvasott.
az allt benne roviden, hogy ehen halt egy anyuka kisbabaja egy ferfi szektabeli (?) hatasa miatt..
nem szoktam bulvart olvasni, de mik vannak... :(

Bogár 09-18-2007 23:25

http://www.deluxe.hu/cikk/20070918/n...t_a_nyugdijas/

Bogár 01-05-2008 20:07

ne kattints a linkre, ha a nagylábujjad is tele a bulvár slágerszereplőivel. :D

http://velvet.hu/celeb/britni080105/

Csokibácsi 01-23-2008 17:26

http://index.hu/politika/belfold/bor2415/

Az!

Ati 01-23-2008 18:04

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi (Post 153740)

Ebben az lenne a jó, hogy a hót részeg pap simán hivatkozhatna arra, hogy ma sok misét tartott. ;)

Szigibabe 01-23-2008 18:49

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi (Post 153740)
(sajnos még mindig nem tudom beidézni az urlt :o

Az!

szerintem meg ebben az lenne a jó, hogy legalább kéznél van élből a személy, aki feladja az utolsó kenetet... ;)

Ati 01-23-2008 18:53

Quote:

Originally Posted by Szigibabe (Post 153764)
szerintem meg ebben az lenne a jó, hogy legalább kéznél van élből a személy, aki feladja az utolsó kenetet... ;)

De most komolyan... Akkor a borászok is legyenek kivételek, mert ez a munkájuk, ellenőrizni kell a bor minőségét. Meg a csaposok is, mert ellenőrizni kell, hogy nem akarják-e átverni őket, és vizet hoznak a beszállítók. Meg az üzletemberek is, mert a pezsgős koccintás része a szerződéskötést követő ünneplésnek. Meg a felszolgálók és csomaghordók is, mert "borravalót" kaptak, mi másra költnék ezt, mint borra ugye. Meg a... mittomén, mindenki más is akkor már. :)

Szigibabe 01-23-2008 19:00

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 153766)
De most komolyan... Akkor a borászok is legyenek kivételek, mert ez a munkájuk, ellenőrizni kell a bor minőségét. Meg a csaposok is, mert ellenőrizni kell, hogy nem akarják-e átverni őket, és vizet hoznak a beszállítók. Meg az üzletemberek is, mert a pezsgős koccintás része a szerződéskötést követő ünneplésnek. Meg a felszolgálók és csomaghordók is, mert "borravalót" kaptak, mi másra költnék ezt, mint borra ugye. Meg a... mittomén, mindenki más is akkor már. :)

Meg a pálinkafőzők... meg az alkoholisták, hisz nem hagyhatjuk, hogy szenvedjenek.. meg a partiarcok, mert hát alkohol nélkül mégis hogy néz ki egy buli... meg különben is :)

no most majd kiderül, hogy vajon a 21. században mekkora hatalma van még az egyháznak ;) részemről én ki vagyok akadva, hogy egyáltalán eszükbe juthatott ilyen :(

Ati 01-23-2008 19:17

Quote:

Originally Posted by Szigibabe (Post 153769)
Meg a pálinkafőzők... meg az alkoholisták, hisz nem hagyhatjuk, hogy szenvedjenek.. meg a partiarcok, mert hát alkohol nélkül mégis hogy néz ki egy buli... meg különben is :)

no most majd kiderül, hogy vajon a 21. században mekkora hatalma van még az egyháznak ;) részemről én ki vagyok akadva, hogy egyáltalán eszükbe juthatott ilyen :(

Nem hiszem, hogy ilyesmit sikerül elérniük. Ha igen, az egy érdekes lavinát indíthat el.

Goldy 01-23-2008 19:23

A zéro tolerancia egy picit butaság... a misebor az úgy kb féldeci?
De hogy pl köhögök és nem ihatok ezért pl lándzsásútifű szirupot azért az elég túlzás...

Bogár 04-09-2008 18:30

Igazi pech

N.a.t. 04-10-2008 00:55

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 153776)
A zéro tolerancia egy picit butaság... a misebor az úgy kb féldeci?
De hogy pl köhögök és nem ihatok ezért pl lándzsásútifű szirupot azért az elég túlzás...

A misebor 1 dl :]] Én a magam részéről üdvözítem a Zéró toleranciát, de ilyen alapon akkor "mérjük" a drogfogyasztó sofőröket is.
Már pedig a fiatal kamionsofőrök jó része tol valamit...

Kutyuleee 04-10-2008 01:10

Quote:

Originally Posted by N.a.t. (Post 169049)
A misebor 1 dl :]] Én a magam részéről üdvözítem a Zéró toleranciát, de ilyen alapon akkor "mérjük" a drogfogyasztó sofőröket is.
Már pedig a fiatal kamionsofőrök jó része tol valamit...

ezzel egyetértek. bár itt nálunk, hál isten, pár sofört elküldenek drog tesztre, ha nem látja tisztának a zsaru,de nem egy gyakori eset:(
Amúgy Goldy a lándzsásútifű gumibogyó szörpöt nyugodtan megihatod a köhögésre, és 3-4percel utána vezethetsz, a szonda ezeket nem mutatja ki már 2-3perc után sem. még a konyak meggyet sem. asszem a fókuszban, vagy vmi hasonló műsorban tesztelték ezeket,de rendör ismerösöm is mondta, hogy ez csak városi legenda,hogy ezeket is kimutatja. max közvetlen fogyasztás után.

N.a.t. 04-10-2008 13:13

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 169050)
max közvetlen fogyasztás után.

vagy akkor sem :]]

Andrew 04-10-2008 15:50

Quote:

Originally Posted by N.a.t. (Post 169103)
vagy akkor sem :]]

akkor tutira:D elég érzékeny jószág, múlthéten kevertem egy ilyet, és ki is próbáltam konyakmeggyel :p

All times are GMT +1. The time now is 05:11.