![]() |
Quote:
|
|
valoszinuleg a harmadik evadban megcserelodnek a szerepek, majd burrows fogja artatlan testveret kiszabaditani a bortonbol. az inkognitoban levo generalis (pan man) valoszinuleg megprobalja csaliba ejteni scofieldet, "segiteni" ot megszokni, hogy aztan az orok vegezzenek vele. vagy valami ilyesni. :) azt sem tartom kizartnak h a ket langesz, mahone es scofield osszefognak, es eggyuttes erovel tervelik majd ki a sonai bortobol valo szokest.
|
Mahone-t sztem kiirják a sorozatból,ui. seperc alatt széjjelkapják az fbi-os múltra való tekintettel:)
a tábornok bá meg úgyis fejbelövi magát ha kiszökik a szkófild:D nemhiába volt a limójában a sona akta... |
Quote:
Mahone vmelyik részben mondta, h Shales rengeteg embert megölt, mikor üldözte. Hogy lett egy gyilkosból ilyen nagy ember a cégnél? |
Nem az.
Azt a manuszt elásta a kertjében a lábonálló tavacska alá. a gonosz kopasz tabinak nem ismert a neve:o |
Szerintem összeállnak és együtt szöknek majd meg.
|
Quote:
nem vennék rá mérget |
sztem ne találgassunk hogy mi lesz,majd ugyis kiderül:D
|
Mekkora lesz már Scofield, T-Bag, Mahone, Bellick együtt kell dolgozzon, ha meg akarnak szökni, lesz itt szívás és akció bőven, nem félek attól, hogy rossz évad lenne.
|
Ma volt a 2. évad első része és nem láttam.
Valahonann lekéne töltenem,mert nem akarok lemaradni:) Vannak akik még követik a sorozatot? |
Egy kis előzetes a harmadik évadból :)
http://www.youtube.com/watch?v=-ZgFAlTtF3k http://www.youtube.com/watch?v=STY2vBbHWcg |
3. évad első 2 részét le lehet tölteni...csak nem tom honnan:S...gondolom egy csomó helyről:D...Ha valaki nem találja akkor megtudakolom a kedvéért a tesómtól:D
|
Nekem a 2. évad első 5 része megvan szinkronosan:)
|
Quote:
|
Quote:
mármint az első 5 résznél biztosan többet adtak le a TV-ben a második évadból:) |
De egyébként szerintem a harmadik évad első két résza nagyon király:)
|
Quote:
Én nem tudom megnézni akkor amikor adják ezért is töltöm le. És én szinkronosan szeretem!:) |
Quote:
|
Szzökésnek legalább jó a szinkronja szvsz :)
|
Quote:
Viszont,ha megmondod melyik kettőt nem láttad akkor megoldom neked,hogy megtudd nézni;) |
Quote:
Hogy oldod meg? Nagyon megköszönném;) |
Quote:
Mondjuk ez nekem kétszer 4 órába kerül kb.,de ha szeretnéd akkor felrakom:) Ma éjjel elkezdem az egyiket aztán holnap éjjel a másikat. Ja ,de kéne egy mail cím is,mert az oldal kiküldi neked a linket. Akár ide is bemásolhatom ,ha van rá igény de előbb neked kell letölteni ,mert korlátozva van a letöltés. |
Quote:
|
Quote:
Szívesen segítek egy szökés rajongónak:);) |
Quote:
|
Quote:
sztem feliratosan is jó...én úgy nézem és most már 3. évad is van:) |
A második évad első része innen letölthető Attila(:-nak hála!:)
http://www.toldacuccot.hu/letoltes?s...l_XviD-CLT.avi |
Quote:
Szóval aki gyors az szedi le:) |
|
Hali!
Én is nézem ez a kedvenc sorozatom, de nem értem ezt a 2. évad 2. résszel mit erölködtök, már a 3. évadot is lehet szedni. . |
Quote:
|
Quote:
Még új vagyok, aztán siettem. .:D |
Quote:
Én a második évadnál vagyok,mert az angolom nem mükszik:rolleyes: A magyar szinkron a nyerő;) |
Quote:
|
Boccs, ez OFFnak fog tűnni, de nem az lesz. :D
Én soha életemben nem láttam ebből egyetlen részt sem! Viszont nagyon sok embertől hallottam, hogy ez egy nagyon jó kis sorozat, és nézzek bele. Idő híján sajnos nem tudom nézni a TV-ben, mert egész egyszerűen nem mindig vagyok otthon, amikor ezt adják. Megvenni látatlanba nem akarom, letölteni meg úgyszintén. Azért írok most ide, hogy ha valaki, aki ezt nézte (nézi) és tetszett neki, mondhatana róla pár szót, hogy miről szól pontosan, és hogy mi az, ami miatt ezt megéri nézni, miért jó is ez valójában? :) Mert ha sikerül valakinek kedvet csinálnia hozzá, akkor letölteném... :) |
Quote:
Viszont nem hallottam és szinkronosan kezdtem el nézni:) |
Quote:
A főszereplő egy nagyon intelligens ember aki a börtön tervrajzát a testére tetováltatja és elintézi ,hogy bekerüljön. Amikor még nem láttam a sorozatot csak a bemutatót akkor „A remény rabjai”-hoz hasonló filmre számítottam,ahonnan szintén a szökés volt a cél! Gondolom azt a filmet láttad:) Bent a börtönben nem mennek simán a dolgok és egy kisebb csapat jön össze akik közösen próbálnak meg szökni. Nem akarom leírni az összes csattanót ezért egyelőre ennyi kedvcsinálónak, szerintem érdemes megnézni:) |
Quote:
|
Quote:
(rövid) |
All times are GMT +1. The time now is 11:53. |