Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Best of elvetett javaslatok. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1307)

dreaman68 02-02-2007 23:38

rájöttem valamire. Ez a topic a büdös életben nem fog bezáródni:D:D

karesz6 02-02-2007 23:43

Quote:

Originally Posted by dreaman68 (Post 71100)
rájöttem valamire. Ez a topic a büdös életben nem fog bezáródni:D:D

Honnan gondolod? :D :D :D

monro 02-03-2007 11:49

A leggyorsabb átkerülés az elvetettek közé :)

Szóval meglepett a dolog, hogy 12.32-kor nyitottam egy uj topicot ma és 12.35-ig gépeltem be a javaslatom lényegét :) Mikor elkészült a "mű" elküldtem a javaslatot az útjára, de láss csodát már nem a megbeszélések rovatban jelent meg a "szörnyszülöttem" hanem az elvetettek között :D Volt már ennél gyorsabb "átkerülés" ? :D

Szecsa 02-03-2007 11:55

En kivancsi lennek, miert lett ilyen gyorsan elvetve.

Ati 02-03-2007 11:56

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 71139)
En kivancsi lennek, miert lett ilyen gyorsan elvetve.

Mert felesleges napokat, heteket vitázni valamin, ami egész biztosan nem lesz.

monro 02-03-2007 11:58

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 71140)

Ezekszerint már akkor olvasni tudod a topicomat amikor írom? :)

Szecsa 02-03-2007 11:58

Szabad tudni, miert vagy ennyire ez ellen? :)

Ati 02-03-2007 11:59

Quote:

Originally Posted by monro (Post 71142)
Ezekszerint már akkor olvasni tudod a topicomat amikor írom? :)

Nem tudtad, hogy gondolatolvasó vagyok? :))))))))))

monro 02-03-2007 12:00

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 71145)
Nem tudtad, hogy gondolatolvasó vagyok? :))))))))))

Jah bocs mindig elfelejtem :D

Cece 02-03-2007 12:01

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 71140)

A diktatúra átka... ;)
De ha már írod, hogy biztos nem, talán illene azt is, hogy miért nem.

monro 02-03-2007 12:02

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 71148)
A diktatúra átka... ;)

Vagy előnye :D
Attól függ csak,hogy a javaslat teccett volna e vagy sem ;)

Remedy 02-03-2007 12:03

Lehet hogy csak en vagyok naiv, de ha ilyet akarok kotni vkivel, akkor ezt szoban is megtehetem. Ha egyszer megis bever, azutan meg legalabb tudom, hogy nem szavahiheto, es mar ugyse szeretnek ilyet kotni vele.....

Ati 02-03-2007 12:05

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 71148)
A diktatúra átka... ;)
De ha már írod, hogy biztos nem, talán illene azt is, hogy miért nem.

A diktatúra előnye... ;) Nem kell mindent megmagyaráznom. :)

monro 02-03-2007 12:06

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 71150)
Lehet hogy csak en vagyok naiv, de ha ilyet akarok kotni vkivel, akkor ezt szoban is megtehetem. Ha egyszer megis bever, azutan meg legalabb tudom, hogy nem szavahiheto, es mar ugyse szeretnek ilyet kotni vele.....

Na igen. Asszem te vagy a naív sajnos :( Tapasztalatból tudom ;) A legveszélyesebb az, hogy ha ilyenkor megbízol valakiben akkor nemcsak 1 sereggel tud bemenni :D:D:D

Cece 02-03-2007 12:07

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 71150)

Ne offolj :D
Nem az a lényeg. Nem beszélhetsz szavahihetőségről egy noname valakivel, akiről semmit sem tudsz. Hogy is neveztem én az ilyet régen... arc és név nélküli valótlan személyek. A bizalom + nagyon is emberi tényező.
Szóval lehet nem kötötd meg vele... vagy mégis? ;) Egy másik 3. 4. 5. orijával esetleg? Ki tudja? :)
Szerintem érted miről beszélek.

Remedy 02-03-2007 12:11

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 71155)
Ne offolj :D
Nem az a lényeg. Nem beszélhetsz szavahihetőségről egy noname valakivel, akiről semmit sem tudsz. Hogy is neveztem én az ilyet régen... arc és név nélküli valótlan személyek. A bizalom + nagyon is emberi tényező.
Szóval lehet nem kötötd meg vele... vagy mégis? ;) Egy másik 3. 4. 5. orijával esetleg? Ki tudja? :)
Szerintem érted miről beszélek.

Ezt mar emlitettem parszor, sot Ati is emlitette, mivel ez egy altalanos beszelgetes, nehez benne offolni, kar hogy ez ilyen szalloigeve valt amikor mar az emberek nem tudnak mast mondani....

Noname valaki? Vele nem kotok semmit. Egyszeru...

Szemely szerint nekem teljesen megfelel a mostani mnt, ami van.

(Ettol fuggetlen 1/Aban egy mntm sincs...)

A tobbiben meg ha bevernek 5 sereggel, bevernek, kit izgat :)

monro 02-03-2007 12:13

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 71157)
Szemely szerint nekem teljesen megfelel a mostani mnt, ami van.

(Ettol fuggetlen 1/Aban egy mntm sincs...)

A tobbiben meg ha bevernek 5 sereggel, bevernek, kit izgat :)

Hiába no... vannak "nagyágyúk" ebben a játékban ;)

Remedy 02-03-2007 12:23

Quote:

Originally Posted by monro (Post 71158)
Hiába no... vannak "nagyágyúk" ebben a játékban ;)

Mire gondolsz? nagyarcu? fuggo? lama? bena?

Igy az idezojel miatt nem tudom a megfelelo jelzot :)

Cece 02-03-2007 12:25

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 71157)
Ezt mar emlitettem parszor, sot Ati is emlitette, mivel ez egy altalanos beszelgetes, nehez benne offolni

Tévedésben vagy! :)
A múltkor volt egy nagytakrítás + viták+ kizárás + minden az offolások miatt. Nem csak a megbeszélések témakörről volt a szó, hanem nagyon sok más helye törölve lettek topicok. Te erről nem tudsz? Az hogy lehet? :D
Fáj, hogy nem vagy tökéletes? No para, túléled :D

;)

Ati, sétálsz az utcán és odalép hozzád 2szekrénycsávó, majd kapsz 2hatalmas pofont amitől a földön találod magad vérző orral. Kérdeznéd miért, de a válasz csupán ennyi: Mert csak... a diktatúra előnye ;)
Milyen érzést váltana ki belőled? És ha megtörténik másnap is + harmadnap is? ...sztem nem fogsz kimenni az utcára :D
;) Nyem jó ez így. Módosíts kérlek :)

monro 02-03-2007 12:27

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 71160)
Mire gondolsz? nagyarcu? fuggo? lama? bena?

Igy az idezojel miatt nem tudom a megfelelo jelzot :)

Talán épp ezért van idézőjelben :D
Nem sértésnek szántam csak egy kis intrika... az empatikus képességeid hiányosságára utal ;)

És nem kimondottan emiatt az egy bejegyzésed miatt.

Remedy 02-03-2007 12:28

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 71161)
Tévedésben vagy! :)
A múltkor volt egy nagytakrítás + viták+ kizárás + minden az offolások miatt. Nem csak a megbeszélések témakörről volt a szó, hanem nagyon sok más helye törölve lettek topicok. Te erről nem tudsz? Az hogy lehet? :D
Fáj, hogy nem vagy tökéletes? No para, túléled :D

Nezd, ha nagyon szigoruan vennek, a hozzaszolasok 80%at ki lehetne rakni offok miatt. Ezt is, es az elozo parat is.

Es tudok rola, kepzeld. Ez az utolso ket mondat meg eleg gaz volt, mondhatnam rosszindulatu....
Ellenben elerted vele, hogy ezentul a te beirasaid figyelmen kivul hagyom....

Remedy 02-03-2007 12:31

Quote:

Originally Posted by monro (Post 71162)
Talán épp ezért van idézőjelben :D
Nem sértésnek szántam csak egy kis intrika... az empatikus képességeid hiányosságára utal ;)

És nem kimondottan emiatt az egy bejegyzésed miatt.

Na, akkor meg erre valaszolok, aztan nem "offolok" tobbet.

Monro, ha ilyet erzel, egyaltalan nem ismersz. Igy forumrol az eletben nem is fogsz....(sot, inkabb felre) Egyaltalan nincs gond az empatikus kepessegeimel, csak nem tudom ezt mindenkire kiterjeszteni, csak a barataimra...

Azt hiszem...

Na ennyit rolam :)

Szecsa 02-03-2007 12:32

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 71164)

Na ennyit rolam :)

Ámen!

Ati válaszára még mindig kivancsi vagyok, hogy miert ment azonnal elvetettbe monro topicja :)

monro 02-03-2007 12:36

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 71165)
Ámen!

Ati válaszára még mindig kivancsi vagyok, hogy miert ment azonnal elvetettbe monro topicja :)

Hagyd már Szecsa lényegtelen tulajdonképpen :)
Csak érdekességképpen jegyeztem meg ebben a topicban.
Tulajdonképpen nem egy égbekiáltó ötlet, de mivel többen jelezték már,hogy szeretnének valami megoldást az éjjeli bátrak ellen ezért vetettem fel. Majd felkelünk ezentúl is végülis ez is a játék része :) Vagy nem? :o

Cece 02-03-2007 12:40

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 71163)
Nezd, ha nagyon szigoruan vennek, a hozzaszolasok 80%at ki lehetne rakni offok miatt. Ezt is, es az elozo parat is.

Es tudok rola, kepzeld. Ez az utolso ket mondat meg eleg gaz volt, mondhatnam rosszindulatu....
Ellenben elerted vele, hogy ezentul a te beirasaid figyelmen kivul hagyom....

Úgy érzem azért itt tisztába kell tenni a dolgokat.
A rosszindulat távolál tőlem mindenképp. Nem verjük + gyilkoljuk egymást, hanem játszunk. Tudod ez is olyan mint amikor 2 5éves gyerek dobálja egymásnakl a piros pöttyöst csak másképp :)
Te is néha erősen kritizálsz másokat, ha veled teszik ugyanezt megsértődsz (mint most) Ha osztani tudod az észt, akkor fogadd el azt is, ha neked osztják :)
Ezt nem rosszból mondom attól függetlenül, hogy amióta kerülgetjülke egymást azt vélem érezni, hogy mindenki fölé helyezed magad minden téren. És ez rossz.
Fáj ha valaki véleményt alkot rólad? Szerintem inkább fogadd el az én véleményem ami őszinte, mintsem havernak tartsd azokat akik a hátad mögött alkotnak rólad véleményt. Én mindig is egyenes ember voltam Ami a szivemen a számon. Sajnálom, ha ez bántólag hatott rád és elnézést kérek. Megbántani nem akartalak.
Nah részemről meg ennyi.
Ez nagyon off + lehet hogy MSNen kellett volna, de mivel nyilvános volt a nézeteltérés nyilvános kell hogy legyen a többi rész is.

Szecsa 02-03-2007 12:42

Monro, kifejezetten szeretek felkelni 4:40-kor :)

monro 02-03-2007 12:46

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 71168)
Monro, kifejezetten szeretek felkelni 4:40-kor :)

Nem ez a gáz Szecsa :)
Az amikor csörög a telefon 4.40-kor a két gyereked és a feleséged mellett aki azért nem tudja kipihenni magát, mert minden éjjel csörög valaki akár többször is

Milán™ 02-05-2007 13:23

Nemtom ki emléxik nmég arra a "javaslat"-ra hogy :D:D: Bas***uk szét ezt a ku**a játékot:D

A Design váltás után lett felvetve:D

Cece 02-06-2007 19:53

http://forum.queosia.com/showthread.php?t=1396
Ez mondjuk nem egy best off, de máshol nem tudtam hozzáfűzni a dologhoz.
Ez a javaslat nekem tetszik. A buta ellenérvek azért ellenérvek mert Hunor ötlete volt. A fejemet tenném rá hogy így van.
Miért ne lehetne fosztani mást is? A fosztás az fosztás. Ha valakit kifosztanak onnan elhoznak mindent amit pénzért lehet tenni ezért nem áll meg izé... már nem emlékszem ki írta ilyesmit: fosszon pénzt a nyersit meg vegye meg rajta... szal ez a legbutább ellenérv.
Ha a valóságban kiofosztanak valakit az aranyat elviszik a drágakövet meg otthagyják? :) Ilyen nincs. Lehet hogy többet érbne az elhozott nyersi, mint az arany.
Szerintem ez az egyik legjobb javaslat ami az elvetettek közé került.

Penya 02-06-2007 20:15

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 71847)
http://forum.queosia.com/showthread.php?t=1396
Ez mondjuk nem egy best off, de máshol nem tudtam hozzáfűzni a dologhoz.
Ez a javaslat nekem tetszik. A buta ellenérvek azért ellenérvek mert Hunor ötlete volt. A fejemet tenném rá hogy így van.
Miért ne lehetne fosztani mást is? A fosztás az fosztás. Ha valakit kifosztanak onnan elhoznak mindent amit pénzért lehet tenni ezért nem áll meg izé... már nem emlékszem ki írta ilyesmit: fosszon pénzt a nyersit meg vegye meg rajta... szal ez a legbutább ellenérv.
Ha a valóságban kiofosztanak valakit az aranyat elviszik a drágakövet meg otthagyják? :) Ilyen nincs. Lehet hogy többet érbne az elhozott nyersi, mint az arany.
Szerintem ez az egyik legjobb javaslat ami az elvetettek közé került.

Köszönöm h beírtad erről teljesen lemaradtam ez nekem is tetszik. Lehetne új támadástipus, raktárfosztás, ez úgy vélem lényeget érintően nem befolyásolná a játék menetét, a háborúkat meg végképp nem mivel ezt ott nem alkalmaznák. De bölcs bagoly nagyfőnök akarata egyértelmű. Azért egy percig elgondoltam milyen is lenne ezzel a játék : )

Dragi 02-06-2007 20:16

Quote:

Originally Posted by Penya (Post 71865)
Köszönöm h beírtad erről teljesen lemaradtam ez nekem is tetszik. Lehetne új támadástipus, raktárfosztás, ez úgy vélem lényeget érintően nem befolyásolná a játék menetét, a háborúkat meg végképp nem mivel ezt ott nem alkalmaznák. De bölcs bagoly nagyfőnök akarata egyértelmű. Azért egy percig elgondoltam milyen is lenne ezzel a játék : )

egy másik játékba benne van :p csak úgy mellékesen :)

Penya 02-06-2007 20:18

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 71867)
egy másik játékba benne van :p csak úgy mellékesen :)

A másik játékban még benne van nagyon sokminden más is ami itt nincs, de ott túl sok a felesleg szabály.

Dragi 02-06-2007 20:19

Quote:

Originally Posted by Penya (Post 71870)
A másik játékban még benne van nagyon sokminden más is ami itt nincs, de ott túl sok a felesleg szabály.

hát jah meg első ránézésre elég bonyolult :))) de lehet csak nekem ...

Penya 02-06-2007 20:22

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 71871)
hát jah meg első ránézésre elég bonyolult :))) de lehet csak nekem ...

Nem csak neked :D Azért pár hét után meg lehet szokni.

Cece 02-06-2007 20:23

Én nem bonyolítanám :rolleyes: Nem kel új tipus. Ha már fosztanak vigyenek mindent, ami mozdítható a tekercseken kívül :)

Dragi 02-06-2007 20:23

Quote:

Originally Posted by Penya (Post 71873)
Nem csak neked :D Azért pár hét után meg lehet szokni.

Akkor még van időm :D:D:D

Penya 02-06-2007 20:26

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 71874)
Én nem bonyolítanám :rolleyes: Nem kel új tipus. Ha már fosztanak vigyenek mindent, ami mozdítható a tekercseken kívül :)

Így túl nagy lenne a zsákmány, egy tolis se lophat egyszerre mindent, és egy varis se tehet fel 3 varit egyhúzásra.

Synkel 02-06-2007 20:30

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 71874)

És akkor már a tekercseket miért hagynák ott?
Nekem nem tetszett a javaslat, és nem tetszik azóta sem, bárki is vetette fel:)

Cece 02-06-2007 20:34

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 71882)
És akkor már a tekercseket miért hagynák ott?
Nekem nem tetszett a javaslat, és nem tetszik azóta sem, bárki is vetette fel:)

Mert az nem a raktárban van. Azért furcsa, hogy a gabonát el lehet vinni a drágakövet meg nem.

Penya, azért ne helyezd már egyszintre a varázslást + a tolvajlást egy katonai akcióval.
... nah de majd másképp csináljuk.

dreaman68 02-06-2007 20:37

és mire lenne jó? moráljavításon kívül persze... annyit úgyse hozok h megérje

All times are GMT +1. The time now is 13:13.