![]() |
Nehogy már az legyen a gond, hogy egy csalási módot nehezebben megjátszhatóvá szeretnénk tenni!
|
épp azt mondom hogy ezzel nem lesz nehezebben megjátszható
|
miért nehezíti ez meg egy toppos dolgát?
fel akar lépni 5-10k kör után? leadja a földet, letétbe rakja a zsét... és zérózik, aztán 1k kör mulva lép |
Quote:
|
kék hatossal épp sehogy.
éppen ez az. hogy akarjon bárki topp 1 lenni ha a földjét el kell veszítenie? mert kapni úgy nem fog kölcsön... az meg már bőven túl lett ragozva hogy erőből nem megy fel. |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Az első hely mindig is első lesz, nem lesz rosszabb egy 1000 hekis első, mint most egy 5000 hekis első ;) |
a toppföldek a csopban maradnak, épp az előbb írtam le hogy miért, a sokszámos fordulósok hekijei ha el is vesznek az nem érinti a topporik hekijeit.
|
ehh, egész másról beszélünk synk...
|
és nem emlékszem hogy egyszer is hasonlítottam volna magam máshoz, hogy én jobb lennék.
viszont nem is csalózok le senkit... |
Quote:
:-) |
Quote:
Ráadásul 5-dik szinten eleve nem újrázni, hanem zérózni kell, esetleg törölni az orit, és regelni egy újat... |
Quote:
Szóval ez nem jó megoldás :D |
Quote:
Nos, amit Arrakis irt, abban tenyleg van valami, hogy tobb lenne a jksz-es földleadas, de azert abban bele kell gondolni, hogy alapvetoen ha a jelenlegi helyzetet nezzuk, es veszunk egy olyan csoportot akár, ahol mondjuk csak 1-2-3 ori termel fent messze a szinttől (tehat a hozzajuk valo felfedezes kizarva), azt a par orit ez igenis elegge megsujtana, ha vennenk a jelenlegi top körüket, mivel azok nyilvan jopar ezer top kör ota ott termelnek. S bar lehet, hogy megkapja egy fenti a földet, de ezzel a többi elérhetőbbé válik. Nyilvan mindegyik ori ilyen esetben nem tud fent maradni, hisz maga a gyujtasok visszaepitesenek anyagkoltsegene igen magas, feltehetoleg -tul magas top kör eseten- nem is termel a csoport annyi nyersanyagot, hogy ezt finanszirozni tudja piacrol. Ha pedig egy olyan csoportot nezunk, ahol sok ori termel fent magasan, ott nyilvan erosebb lenne a jksz-es földleadás, mellyel az előbb emlitett szituacio fog kialakulni es elobb-utobb a gyujtasok merteke hatalmas lesz, es nem fogja birni...(vegyunk pl. 10k top kört: 10 épület / kör) |
Quote:
|
Quote:
Igen, végülis csak 2,5 hónapig kellene várnom, hogy restartolhassak :D Szóval ez így szívás :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
off
Quote:
átnéztem a feljutás- meg az 1/A súgót, de semmi ilyesmit nem találtam... |
Quote:
Pedig egyértelmű. SZK-n nem vagy része a pontlistának, azaz nem lehetsz része a topnak sem. Márpedig ha kikerülsz a topból, körönként 3-al csökken a top köreid száma. |
Quote:
|
Quote:
Ha a minimum föld bevezetésre kerülne, akkor fogyhat a csoport földje, csökkenhet a legnagyobb ori földje csoporton belül, könnyebben utolérhetővé válhatna a krém. Arról nem is beszélve, hogy a földleadás JKSZ!!!! |
Quote:
Ha nem adhatja le a földet, nem is teszi akkor a lét adja le, az meg hiába JKSZ sosem fogod meg. Nem velük lesz kitolva, hanem a többiek játéka lesz megint elrontva. |
Quote:
A kettő között viszont semmi kapcsolatot nem vélek felfedezni. Amúgy mi is a hátulütője a dlognak?? Mi rontja el a játékát másnak? hogy nem jutsz földhöz eztán, mert máshogy nem tudod magadnak megoldani? Én kérek elnézést. |
Quote:
|
Quote:
Még annyit hogy ezek a topicok nem JKSZek végleges tuti biztos elpusztitására születnek, hanem a jelenlegi állapotok enyhitésére és ezeket a változatatásokat pont az a "3-4 ember "érzi meg igazán sztem ... jóval kevésbé fogják megérezni a nem földleados szabályos orik... de mondom lehet én vagyok a hülye mert akkora tapasztalatom nincs még mint sok "nagy öregnek"... csak probálom logikusan végig gondolni a dolgokat. Ha sok hülyeséget irok akkor nyomasátok a pirosakat nyugodtan:D |
Quote:
|
Quote:
|
A téma 3 másik témával összevonásra került, itt folytatódik:
http://forum.queosia.com/showthread.php?t=2128 |
All times are GMT +1. The time now is 14:39. |