![]() |
És most mindenki hasonlítsa össze, hogy melyik mennyire védett vari, meg hadi szinten... :D
És ugye van egy nagy előnye még az elf-nek, ha esetleg valaki legömbözi, akkor sem lát túlsokmindent :D Csupán a varázslók számát lehet meghatározni, mást nem (hiszen 0 raktár van)... |
így elf jobbnak tűnik..de fél elf jobb szöviben..szöviben jobb félelf Mf ben elf,de legjobb ember--ez egyértlemű:) :p
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
akkoris cska max. a fölösleget láthatod, ha körváltás után gömbözölvagy nemtom konkrétan miregondoltál!
|
Quote:
|
Quote:
|
hello
Sziasztok nagy gondban vagyok 2 nap alatt kb. 1k tolimat varizták le!:(
És lenne egy olyan kérdésem hogy semmiképpen nem tudom lebuktatni???? Fél-elf vagyok és elkeseredett!:( Remélem tudtok valahogy segíteni köszi a pontlistát ne is mondjátok egyszer alulról egyszer felülről toliznak!:( |
Quote:
azonkívül gondold át, kit (próbáltál) támadni/varizni/lopni. |
mindkettő megvan mégse bukik le az a mocsok!:(
|
Quote:
|
azt csinálom:) Remélem holnap már bukta lesz számára!:D
|
Quote:
Ha ez megvan, 1 óráig ne bántsd ezt az ablakot. Ha abban a körben ártóznak, nyisd meg megint a pontok listáját, és hasonlítsd össze a hírnévpontokat. Akinek változott a körváltás óta, az vagy tolizott, vagy varizott valakire. Így ki tudod szűrni, hogy ki ártózott... Aztán már mehet is a válaszcsapás :D Kisbér |
Arra a kerdesemre nem kaptam valaszt hogy vajon erdemes e felmenni A-ig tolival (ugyertem egy jo szoviben)... az L-ben meg jol megy a tolizas... a G-ben a tolisunk mar panaszkodik hogy mindenhol csak oriasok meg gnomok vannak... viszont hamarosan megyunk B-be... aztan meg ugye A... megeri meg tolisnak lenni, vagy inkabb epuljon at az ember egy hadis/tolis gnomnak hogy azert szovifelmerest tudjon csinalni a tobbi hadisnal?
|
Quote:
|
Hát
Úgy látom senki nem ír ezért kérdezek:) (lehetőleg normálisat):p
Szal vegyük alalpul van 5k tolim 4k varim stb. van egy Elf ori ja az én fajom Fél-elf megpróbálom letolizni az Elfet de nem sikerül mit csináljak????? Varikkal tépjem szét????:) Ez csak egy példa!:) |
Ha szét tudod :D
|
Quote:
Ha a ''letolizni'' alatt azt érted hogy lopni-varit/sereget gyilkolni, akkor próbálj először csak információt szerezni, azaz épületlistát elsősorban. Ezzel sokat megtudsz róla, és hogy milyen hadnemet részesít előnyben. A 2 közül vmeik valószínű hogy bejön, és ehhez képest tudod támadni, azzal amiben gyenge. |
Quote:
Nem valami etikus. :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Egyébként multkor az egyik szövim csinált egy tűzgolyót emberre, (nagy hiba volt:D) és kiírta neki, hogy X katona, Y íjász, Z lovas, ... nyekk. És persze annak rendje és módja szerint visszakapta a nyakába. DE! Neki nem volt íjásza meg lovasa. A többiből annyi hullott amennyi ki volt írva, de ezzel nem tudtunk mit kezdeni. Van valakinek tippje? Esteleg a lovas meg íjász az ellentől hullott, vagy csak onnan lett számolva, de a szövimtől lett levonva? |
Quote:
de a 4-5%-ot sokallom:) |
Visszatérve kicsit a félelf-elf-ember témára (nagyon foglalkoztat mostanában):
Elhangzott vmikor, hogy mf-ként jobb az elf, szöviben a félelf. Miért nem jó az elf szöviben? Ha azt nézzük, hogy van 40% bónusza lopás ellen (faji 20%+tiszta 20%), akkor elég, ha annyi tolit tart, mint a félelf (aki 30% árnyakkal és +10% tolitekivel megy), és a félelf nem tudja lelopni. Emellett a hadis bónusza miatt kevesebb íj+tornyot kell tartania, a többi mehet varira (tehát variból több lesz neki, mint a félelfnek). Szöviháborúnál a tolist általában a varis szokta lenyomni. Ha a fentieket vesszük, az elfnek ekkor több varija van, mint a félelfnek, és a bónuszai is jobbak (20%faji bónusz +10%variteki a m.pajzson kívül), tehát nagyobb eséllyel veri vissza a vari akciókat is. Ideális esetben az ellenfél tolisa és varisa sem fér be hozzá (elképzelhető ez?). Az Ember szöviháborúban védve van az ellenfél varisaitól, de ha jól be van íjazva, az elf tolis is be tud férni hozzá (félelf pláne), ha meg sok tolisa van, akkor nincs jól beíjazva, és a hadisok könnyen szétszedik. Ezek alapján az elf szöviben is jobb lehet a többi tolis fajnál. Mi a véleményetek a fentiekről? Nem vagyok amúgy egy nagy spíler, 5.szinen járok, ezért lehet h nagy hülyeségeket írtam, és nagyobb méreteknél máshogy alakulnak a dolgok. Nos? |
Egyrészt a tisztánlátás 30%ot ad de az most lényegtelen. Az elf 20%al kevesebbet zsákmányol, és fél-elfnek 3% egy lopás elfnek 4%. Ezenkivül az elfnek támadásra nincs semmilyen bónsuza, kizárt hogy beférjen bármely más tolishoz, hiszen az ember ha rendesen be van védeve, akkor is van simán anyi tolija, mint egy elfnek, és mivel az elfnek semmi de semmi bónusza nincs táamdásra, igy tisztánlátás maitt nem fog berférni. A félelfet meg hiába fedik fel, akkor is ott van a tisztánlátás+árnyak, ha 0% a készültsége akkor se nagyon fér be. Az elf tolisnak az a baja, mint általában az elfnek, nem bántja senki, de ő se bánt senkit.
|
Ezt értem, de a tolis általában nem a másik tolisra megy rá háborúban, hanem a többire. Viszont ha leviszik a készüjét, ártalmatlan lesz. Ez alapján az ember lenne a jó, csak azt meg egy félelf letekizi/gyújtja/stb. Egy elf viszont a készücsökkentést esetleg kikerülheti, meg a tolizást is, és akkor gyengítheti a varist/hadist.
A zsákmányról: én most félelf vagyok 5.szinten, de 4.szintre össze akarok hozni pár milliárdot, és ha ott váltok elfre, a kisebb zsákmány már nem fog annyira zavarni. Amúgy meg remélem ezeket nem kötekedésnek veszed, csak bizonytalankodok, melyik faj lehet előnyösebb. |
de ha alapból védeni akarod a tolijaidat, akkor alapból kell mellé egy csomó vari, már csak azért is hogy ne az egész ellenszövi tudjon készülit levinni, és ha csak a varis piszkál téged, akkor a többi ellen nem tud figyelni, ezzel meg ott a gond, hogy ő is mozdulatlan, míg a varikkal tood piszkálni a többi szövisét, és ez a félelf azért jobb mert kevesebbe kerül a az akció és az azért nem mind1 :)
|
Arra gondolsz, hogy az elfnek 2Xannyi rúna az ártó vari? Egy tolis nehogy már ne tudjon elég rúnát szerezni/venni a piacon :)
|
dehogyis...nem arra, az legyen a legkevesebb, hanem arra, hogy a félelf hogy megvédje magát a leártózástól, ezért érdemes annyi varit tartania, amennyi tolija van, ezzel majdnem felér egy kisebb varissal, és ha a szövi varisa is rááll az elfre meg a félelf is, akkor simán leverik, és közben ha az ellen szövise le is tudja nyomni a félelf készülijét, akkoris a másik varis szinte nyugodtan mozoghat, de persze csak akkor ha te kezdeményezel, mert ha egy össznépi megszervezett támadás van, akkor annak senki nem tud ellenállni, sem félelf, sem elf
ja meg a másik hogy amit írtam, hogy a félelf 100%ról 17szer tud varit ölni avgy embert lopni, de az elf csak 13szor, és az azért nagy különbség :) |
Jo hogy kizarjatok az embert mikor az a legjobb tolis....
Azert az hogy 5,26 szoros varit blokkol az nem gyenge.Lwehet ne mjol emlekszem de asszem ennniy a legerosebb varizhoz nezve.... Alig kell neki temlom.Es a többi mind mehet kocsmara. |
ebben is van igazság, de én még mindig a félelfnél maradnék, mert ottvan a tolvajlási teki+lakáshelyzeti teki 40%nak vagy tudósként 45% plusz árnyak vari és kb ott van mint az ember, ha nem feljebb :)
|
Amit írtál, az igaz lehet az elfre is, mert ideális esetben (mivel íj+toronyra nem kell annyi heki, toliból meg elég annyi, mint a félelfnek) több varija van, mint egy félelfnek, és a faji meg a tekibónusza miatt csak a varis férhet be hozzá. Az elf viszont esetleg beférhet a félelfhez.
A 3%os készücsökkenés viszont tényleg nagy fegyver! (Ha nem nyomják le a készüt rögtön 0-ra). (Phoenix: ezt az előző postodra írtam) |
Quote:
Viszont az Embernek nagyon be kell íjazni magát, hogy versenyre kelhessen a félelf 10%os vagy az elf 30%os védelmi bónuszával. Másrészt meg a félelfek bármikor le tudják tekizni (szöviháború nélkül is). Vagy magas hekiszámon tud egy Ember annyi tolit tartani, hogy ne férjenek be a félelfek? Alacsonyon nem, azt biztos. |
Hidd el hogy egyik tolis se fogja a másikat ártózni:)
Az emberrel az a baj, hogy nincs varija, amivel rengethetné a hadisokat esetleg, és az se pratkikus hogy bárki meggömbözi. Neki megy egy mf és onnantól leshet, meg egy tekire sincs bónusza, de tény hogy több tolit tud tartani mint a félelf, és így nem fér be hozzá senki, ha maxon van, de neki is 4% ot csökken a készültsége. |
de itt ti ugye tornyos ijjakról beszéltek?? :) mármint az elfnek tényleg jó, de félelfnek meg embernek inkább elit ajánlott, mert akkor tud a hadisoktól kérni elitet, akár 20k-t is és így meg lehet spórolni a tornyok helyét amik helyett ugyancsak kocsmák lehetnek :) de ehhez egy fullelites szövi kell
|
Quote:
az ijakkal lehet trükközni, mert kb senki se tudja mennyi tornyod van de az elit nagyon átlátszó, főleg ha tornyok helyett nem barakk van hanem kocsma, szerintem ezt gondold át megint....elfel persze lehet csak elited, de egy tűzgolyó azt is kideriti... |
Quote:
kockáztatva izgalamas a játék ;) |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 11:25. |