![]() |
Quote:
Télleg az a bajom, hogy egyesek csalnak. Régi Don Quijote vagyok, és nyomom a szélmalomharcomat, ha egyenesen nem megy, megpróbálom hátulról megközelíteni:) A régebbi játékosok értik, hogy miről beszélek, érti Ati is, ennél több nem telik most tőlem. Majd ha lesz újabb ötletem, felvetem azt is, legfeljebb megy a kukába:) |
ööö.... remélem amit írtam nem csak én látom :)
|
Quote:
|
Quote:
Én is ellene voltam ennek sokáig, msotmár vállat vonok. Az A sajnos már túl sok egy ilyen naív probálkozónak, legalábbis amiket én ott hallottam, láttam... Nem volt véletlen Északék, Wandék és Monróék között az a pokoli veszekedés sorozat sem egy éve... Egy idő után te is segítesz alkalmasint egy egy barátnak. Megveszed a piacon ragadt cuccát stb... És már azt se illene. De nem innét kell megközelíteni a problémát, ahonnét te próbáltad a nyitásban. |
sztem én már mondatm a véleményem maradok annál szabályozzák anarchon kívül a max hekit
|
Quote:
|
A megtremlet pénzem én személyszerint siman bedobnám közösbe ha tudom h evel beveszenek majd 1 oan klánba ahol megtanulok én is "profin" jáccani, és hasznos tagja lehetek a klánomnak:) Persze nem mindenkinek ez a célja, de tényleg erősen hangzik h néhány csaló miatt mindenkit büntetni keljen:(
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Na elviekben átnéztem Xeper átal belinkelt topicot, és tényleg az a dolog tényleg jobban közeliti meg a dolgot mint max föld:)
|
Quote:
Ugyanis a két topicnak legfeljebb nyomokban van köze egymáshoz, még a célterülete is más. Az a topic az A nagyjairól szól, ez pedig elsősorban az 5-dik szinteket érinti. |
Quote:
|
hat szerintem abban h az adott csopikhoz mérten beszélünk nagy országokról, és mivel a hekivel arányosan sujtja az orikat ugyanúgy az Xes és az As orikat is:) de többet nem mondok, mert megértem a te szempontodat is:) arról nem is beszélve h jóval több tapaszatalattal a háttérben mondod amit mondasz, én csak a csoportos büntetéssel nem értek eggyet, és ezt legjobb tudásommal próbáltam alátámasztani:)
|
Anno alltam mind ket oldalon... voltam csoport elso tisztessegesen is es ugy mond a jatek adta lehetosegeket kihasznalva! El ismerem hogy azokat nehez utol erni akik fent tronolnak, valahol lehet valahol nem!
Nekem csak a gyors csopikrol van tapasztalatom es ott egyszeruen lehetetlen volt utol erni az elso 2-3-4 orszagot, es itt Atit meg kell hogy cafoljam, mert ott nem az akarason mulott, es semilyen csalast nem kellett alkalmazni hogy elerhetetlen maradjon valaki!De abban igazat adok hogy feleslegesen nem kell szabaly modositason agyalni! Regen nem volt divat pl 5. szinten sokkal 600 heki fole menni... asztan sportot csinaltunk mi is ebbol hogy ki tud magasabbra menni! A jatekot mi jatekosok formaltuk ilyenne amilyen! Most mar oda kellene figyelni hogy milyen szabaly modositast akarnak egyesek bevezetni azert mert epp van olyan helyzet ahol savanyu a szollo! Ha valaki reformalni akar akkor keresse az okot hogy ki miert megy fel mondjuk az atlagos terulet 4 szeresere......:rolleyes: |
megmondom én a titkot jksz-nélkül senki nem megy fel 5-be 4k hekire se gyorsba se normálba. Slusz pasz. Sőt mondok jobbat aki régota játszik és probálgatja a hód rendzerét pontosan tudja hogy lehet több orit vinni büntetlenül. Mikor ugyan olyan orikat dobnak 5be félévente azt biztos ugyan az az ember probálgatja hogy hogy mit lehet büntetlenül megtenni. Az ilyen próbálkozások mint ez a topik eleve halott mert ha Ati bűnnek találta volna évekkel ezelőt az első jkszezőket dobta volna. Tegyük fel ugyan úgy jkszezel mint a fent lévők az elsőket akkor is meleg leütni hisz felszedhted a piacot ha van mondjuk 200heki alat mondjuk vagy 20 törpéje. Ja hogy ez szúrja valaki szemét?
hát van ilyen de ez hallgatolgason még is legalizált mert nem lehet csaláson érni az illetőt. Mint a fociba mindent szabad, lehet amit a bíró nem vesz észre. megoldás? Sokat ülni a hód előt gyakorolni próbálkozni tanulni és legyőzni az ellent. Senki nem ugy jött a világra hogy upsz mindent tudok ők se , sőt lehet hogy nem is tudnak mindent és még vannak felfedezésre váró dolgok. Az ilyen problémákon nem keseregni kell hanem legyőzni és nem modosítgatásokkal hanem a saját levesükbe folytani és kész. |
A heki maximalizálását én sem tartom jó ötletnek.Minezek mellett teljesen megértem azt ami synk mondd.
Az is igaz hogy egy ország önerőből soha a norma életbe nem lesz topos nagyon sok csoportban. De ha én 600 ről fellépve mondjuk 120 kör alatt elérem a 1100 as lépési ha tárt akkor miért álljak meg?Van meg majd 900 köröm az adott csopiban. (4) Persze felejbb megyek, de ne mondják meg nekem hogy meddig mehetek :) |
Quote:
(szovik foldhozatalat nem szamolva) :) ps: szerintem se kell max. |
Remy en msot éppen egy oriasrol beszélek amivel lehet utni...
Nem játszom mindeig ugyanolyan fajjal minden csopiban mert akkor elunnam magam:) |
Quote:
Szívesen leverném őket hidd el, de realista vagyok. Ha nem csalok én is, esélyem sincs... Csalni meg nem nagyon akarok Egyszer azért lehet nekifutok, csak az rengeteg orit jelent anarchba, mert szerintem csapnivaló multis leszek:) |
no szerintem meg lehet csinálni. én a V-t ismerem, ezért ott leírom szerintem mi kell.
3 társ akikkel nagyon együt vagytok, kb. 3-4 mrd tartalék minden orinak 199en írogatással. innen 600-ra felütni kb. két-három nap lazán. televenni kell mindig kb. 500-800 misi piactol függően. onnan is vannak most 1000 hekiig orik, azokat lehet ütögetni. 1000ről fedezni 60% házzal vagy a maradék 3 mrdbol katikat venni és abbol fedezni (bár ez csak legvégső esetben, mert nincs az ötös szinteken ennyi egység ált.) ha ügyes a top és felveszi előletek a nyersit, akkor horror áron tudtok építkezni, ezért lehet az egyik oritok mondjuk törpe, aki 1000-1200 között célzottan fedez. innen tovább márcsak pénz és piacolás kérdése az egész szóval szerintem korántsem lehetetlen a dolog, csak sok odafigyelés meg jópár hónap írogatás kell hozzá. |
Quote:
|
Sztem túlkombináljátok:)
lefordulsz, vagy bereggelsz 5be. üres orival vagy, s mikor kijössz védelem alól addig gömbözöl, míg végre vki meg nem szán, s le nem üt. :D Ez mondjuk nem kevés időt is igénybe vehet, tekintve az 5. szintek alján lévő nem csak rutinos játékosokból áló társaságot. De miután 20* lefosztották a semmit a 21. csak bever:D Lentebb keresel magadnak emlegetett gnómokat, óriásokat, amikre a gazdájuk úgyis csak 10 naponta néz rá, s lenyírod a varijuk, mikor megindult belőle a teki, akkor már ott a tarcsid. Ez nem vesz igénybe 3 hónap termelést sem, s még izgalom is van benne, hogy mikor néz be, s vesz varit, esetleg épül át agyoncsapni Téged:D |
Quote:
ha alapból ellenszenves vagy, hamar lehúznak rólad pár hekit...komolyan... |
Quote:
|
Quote:
plusz a 36 koronkent benezokkel ez semmit sem er. feldobja 36 korre a kulcsot, lenyirod a varit, es? bejon, vesz, feldobja.... ennyi :) |
jaja egyszerűbb puszítítani nála meg a rúnáját kilopni aztán jöhet a tekije
pár orit mi is kifosztottunk így persze ehez nem termelő ori kell :) a csopi tetején lévő orikat azért nehezebb lehúzni főleg ha valaki 100 körről megy rá támadni :) de ha felküzdötte magát hozzájuk és nemtűnt nagyon fel az nagy károkat tud okozni csak persze nagyon -nagyon sok pénzbe kerül |
Érdekes;)
Hali all:)
Hát nem tudom ezt a felvetést nem teljesen értem . synket egyrészt megértem de szerintem az a 10-20 ori akik a topban vannak nem zavarják az egész csopit söt az egész játékot ha neked nem lenne ugy lehetöséged nem tennéd meg?? ilyen dolod szerintem az ujjrázás is az ellen is ágál a nép mikor más is ugyanugy megteheti ....... szerintem böven elég ami megszoritás van nem kell ennél több és tapasztalat hogy akik fent vannak az elsö helyeken azokkal is lehet beszélni ;) tap:én is oda tartok:) |
Quote:
ettol fuggetlenul poenos amit arrakis leirt, nem tamadni akarom, csak cafolni. :) |
Quote:
biztosíthatlak, hogy Arrakis nem úgy értette ;) (még ha úgy is értette, előbb hinnék neki, mint neked, bocs :D ) |
akkor minek akarta lenyirni a varikat?
|
Arrakis arra gondolt,h vannak akik jó pár naponta néznek rá az orijaikra,ezeknél lenyírni a varikat,majd az automatán 36 körre felrakandó varikat bukja a helytartó és máris lehet tekizni.
sztem nem arra gondolt,amit Smooth írt,ennél okosabb ő :) |
oks, most mar ertem a dolgot. koszi.
|
Hali!
A cél jó, de rossz az irány. Valóban fenn áll ez a probléma, 6-8 termelő és alattuk az örzők. Annyi pénzük van, hogy nem lehet velük mit kezdeni. Nem kell a félre duma, hogy menj fel erős szövivel és üsd le. Aki már legalább egy hónapja játszik az is tudja, hogy nem lehet. Ja és nem kell a másik félre duma, hogy rossz a morál és gyújtogatnak. 3000 ház és 3000 könyvtáros országot iszonyúan zavarja.... Megoldás (szerintem): Vezessük (vissza) a császári seregeket az 5-2 szintre. 5000 top kör után bármikor jöhetnek és földet vigyenek. A támadó erő igazodjon a védő ország területéhez, fajához és személyiségéhez, minimum 30%-os barakkal számolva. Tehát, egy 6000 hekis óriás, tudóst támadjon 1800*56=100800 lovas, 35% haditekivel. Ha kiakarod védeni akkor minimum 12% barakk és 12% torony kell (cc ennyi), ehhez kell ugye tanya is néhány. Akkor csökken a termelése és már nem biztos, hogy ott tartja az orit. Kicsit bonyolultam írtam, de remélem érthető:) |
lassabb lenne a termelésük, többet kellene fenn maradniuk. ez miért jobb?
|
Quote:
Ha komolyabban nekilendulsz, akkor hidd el, elég nagy malusz a fenti termelőnek, hogy 60% körüli a kat.morálja s allandoan gyujtogatnak nala. Alapvetoen, ugy gondolom, hogy itt arrol van szo, hogy nem látod a modjat hogyan kozelitsd meg, s elerd azt a szintet, hogy egyaltalan be tudd oket verni. (Nyilvan, mindig elofognak ugrani hataror orik, ezzel szamolni kell, de ha jol szervezed az egesz akciot, akkor kellokeppen kitudod iktatni ezt a tenyezot....jollehet, ehhez nem kis jatektudas kell.) Azt hiszem, azzal tisztaba vagy, hogy a termeloknel sosincsen nagy osszeg, sosincsen tobb tiz millionyi tekercs, mert minek? :) Ezek a vagyonok vandorolnak a csoportban, altalaban 1/A fele. A szallitoknal halmozodnak fel a vagyonok, es oket tenyleg eleg nehez kiiktatni, mert rendszerint ezek elég jo jatekosok, altalaban a multis orik gazdaja vagy jo ismerose. Aki multisokkal szall szembe, az tudja, hogy tenyleg nehez tobb ezer hektaros termeloket leszedni, de sose lehetetlen. Ezek a termelok szenvednek annyi hatranyt, hogy eletkeptelen orik, csupan utotavolsagba kell hozzajuk kerulni, ehhez pedig jo szervezettseg, jo szovi, jo jatekosok kellenek, akik tudjak, hogy kell leszedni a multis bagazst...es hogy mennyi penz kell ehhez? :) 5. szinten szovi szinten 5 mrd boven eleg egy ilyenhez es nyilvan a piac teljes kontrollaltsaga. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Szerinted megoldható? Oké, mondj egy csoportot és csináljuk meg, biztos akad még két ember aki beszál ebbe:) |
All times are GMT +1. The time now is 15:40. |