![]() |
Zsáni, Remy minketten megérdemeltek egy puszit :))
|
Quote:
|
Quote:
de furin fogok nézni, ha a Remyt fogod puszilgatni :p |
Quote:
|
Quote:
te se legyél gonosz :p :D |
Egész jól szétoffoltátok a témát...:rolleyes:
|
miért lesz minden topicból chat topic ????? Nem elég nektek a Flört ? :mad: :mad: :mad: :mad:
|
Quote:
|
Quote:
ráncos leszel :D |
Quote:
de már itt se vagyunk :p |
Muszáj minden témát szétoffolni?
|
Én 2005 December 16-án regeltemaz ardo0823 nevű orimat:)
Most 3 van:ardo0823 -Rizikó -Pizsi Több nem is lesz:) Viszont ezekre maximálisan szeretnék odafigyelni;););) |
Quote:
Na én ilyenért már rég sötétvörös lennék :rolleyes: /off Én pontosan 1947kör óta játszom :D most éppen békés tekercsíró törpeként :D Ha szétzúztak volna az orimat, akkor nem hiszem, hogy újrakezdem, de ilyen szerencsére nem történt. :) |
én nagyjából az indulás után 3-4 nappal regisztráltam először, és 2003 tavaszáig, a leállásig játszottam, igaz az utolsó kb. fél évet csak a conquestben. 2004 júniusának elején kezdtem újra, a queosiaban az eleje óta vagyok, illetve ősz óta néhány nap kivételével most csak ott. de most nem követtem el azt a hibát hogy minden orimat töröltem volna :)))
én a kollégáimat láttam hogy nagyon bújják a netet valamiért, és erre fel kezdtem el játszani, gondoltam majd megtréfálom őket (ők nem tudták hogy én is regisztráltam). de a tréfából nem lett semmi, mert mire esetleg utolérhettem volna őket, ők már töröltek :) |
Hogy ne csak offoljak leírom én is mikor kezdtem és hogy hogyan :)
2000-ben egy irodaházban dolgoztam mint biztonsági őr, és ott állandóan fel kellett kelnem hajnali fél őtkor mert alig hogy négykor megjött a liftes visszafeküdtem hogy öt óráig még aludjak, de ez nem ment sokáig mert volt egy hülye biztonsági informatikus aki rendszeresen megjelent hajnali fél őtkor. Nem értettem hogy minek jár ilyen korán, hisz munkaideje kötetlen és XII. kerületböl jött dolgozni a XX.-be :) Ezért megkérdeztem töle hogy mi a francért eszi oda a fene mindig hajnalban? Felhívott az irodájába és megmutatta az országát. Meg hogy miylen jó és csináljak én is egy orit mert ez egy nagyon jó játék. Mondtam is neki h amint lesz a portán net lesz ori is :) Portán nem lett net, munkahely is megszünt :) de 2001 januárjában vagy még 2000 decemberben regeltem az első orimat, ami talán elf volt és rommá verték :) jah és h miért kellet neki fél ötre bejárni??? nah mit gondoltok? ő azt mondta hogy mert nappal nem igazán van sávszélesség Most már tudom hogy éheztetős volt az orija :))) |
Hol tudom megnézni mikor regeltem az orimat???
Akkor esetleg megmondanám mióta játdzom:D |
Quote:
Nézd meg a szégyentáblát.. És ha emléxel az orid nevére, ami először volt (talán a mostani a legelső orid), akkor meg kell keresni, hogy "nem elfogadható országnév" a te sorszámod közelében mikor volt. Így jó eséllyel 1-2 nap-os differenciával megvan a regisztrálás dátuma. Mert csúnya orineveket akkor igen gyorsan kidobálták... Tehát kb így: 3940 Schônherz 1999-09-28 09:50:01 A szabalyok szandekos megszegese: tobb orszag inditasa (Az én első pici oszágom :D Már akkor is multi miatt dobtak?! :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: ) |
Quote:
|
Az én első országomat ami most 3/G-be leledzik :) 2005. dec. 27.-én :) 11:54 perckor regeltem :) Ennyire pontosan azért mlékszem mert akkor még 54-kor volt kv abba a csopiba :D:D:D:p
|
Date: Sun, 17 Sep 2000 18:59:18 +0200
Koszontunk a Hodito3 jatekban! Ezt a levelet azert kapod, mert Te (vagy valaki mas a nevedben) jelentkeztel a Hodito nevu jatekra. De régen volt már... de az orim még mindig meg van és köszöni jól van! Voltak hosszabb rövidebb szabik, meg másik orik, de ő már megmarad amíg csak megmaradhat. |
akkor már rég óta játszol eléggé:)
|
én nem tudom csak kb-ra, de asszem én is 2005 decemberében indítottam orit, amit nem sokal később töröltem.
|
2005 október :) Pontos dátumot nem tudok, de ha nagyon akarnám egy kis utánajárással a melóhelyen meg lehetne :p Tisztán emlékszem, hogy aznap álltalános harckészültségi állapot volt + arra is, hogy sütött a nap :D
|
na arra én is emlékszem, hogy mikor én indítottam még hó volt, decemberben!!!!!;)
|
Az első orimat évekkel ezelőtt alapítottam, de itthoni net híján sosem volt maradandó, azt se tudtam mit jelent az azonósítás:D Barátomtól hallottam, aki a helyi bevásárlóközpontba járt ingyennetre, hogy van ez a játék (még netkapusan), aztán két évig "traktált" a dolgaival: 200 vari, 500 toli, a laki a legfontosabb, valaki lelopott meg ilyenek. Aztán lett itthon net és a bekötés napján - baráton sugallatára - még aznap megnyitottam az orimat, de elfelejetett a e-mail címem jelszavát:o , így másnap nekifutottam újra és azt felírtam egy lapra. Azóta együtt tervezzük a másodlagos orink közös klánját.
2006.04.28-án kezdtem |
Lassan egy hónapos leszek:D :D
|
Quote:
|
A tied kicsit alacsonyabb. Karácsonykor vetted?:D
Ami engem illet, másfél éve hódozok, még él a legelső orim, pedig ember harcossal eleinte nem volt egy leányálom. Aztán páran vettéka fáradtságot és megtanítottak játszani. Nem az ő bűnük, hogy tőlem csak ennyire futotta:) |
Szia az ember miért kerül az anachba?
|
Quote:
Sokmindenért, de szerintem ez nem ebbe a topicba tartozik |
A pontos időpontját nem tudom, de vmikor 2001 év eleje lehetett. azóta az az ori megvan, és nemrég elértem vele azt a pillanatot, hogy felléptem az A-ba. igaz volt benne 2,5 év szabi is.:)
|
Quote:
most kerestem meg magam,és cc. 5 percbe telt :) elvileg 2003 okt-nov óta játszom :) |
És létező orim regelési időpontját akkor hol is tudom megnézni?
|
A feljutás menüpont alatt látod, hány körös az orid. Azt oszd el 24-el!:D :p
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote: