![]() |
Quote:
tehát a pontlista azonnal frissül, és ha valaki pontban messzebb van mint cirka 4500, AKKOR MESSZEBB VAN MINT 2 KÖR :) de mivel Te vándor voltál, ezért 3-1=2körre volt tőled |
Quote:
kv után frissült a pontlista, és a pontkülönbség akkora lett, hogy 3 körre került!! |
Quote:
ugyanis ha inditasz egy 2 körös támadást... elmegy a sereg és te lebontod magad 3 körre akkor a sereged 2 kör alatt ér oda, viszont a csapódáskor már 3 körre leszel!!! hiszen a távolság csak és kizárólag körváltáskor változhat!!! az hogy mennyi az uj pontkölönbség az tökmindegy!!! az csak az utánna következő KV kor fogja befolyásolni a távolságot! |
Quote:
miért nem hiszed el nekem vazzee????? ha beütsz valakit, és az pontban (cirka) 4500-nál messzebb kerül, akkor 3 körre lesz tőled a körtávolság nem csak kv-kor változhat a helyezés változhat csak kv-kor ezért lehet azt megcsinálni, ha az alattad levő 5k pontra van és 3 körre, hogy bontassz pár épületet, kimész 2 körre, beépíted, és újra 3 körre leszel, és csak szembejönni tud :) |
nekem is volt olyan hogy 2 körre mentem ki felfelé, és abban a körben amikor odaértem már 4 körre volt. ugyan nem bántam hogy nem kell kíséréstől tartanom, de ennek szerintem ő nem örült annyira mint én:)
és nem azért mert alámbontott ennyit mert még mindíg felettem volt abban a körben a pontlistában. mielőtt valaki megkérdezné... nem, nem fokozott annyit:) megnéztem:) találkoztam ezzel a jelenséggel máskor is, és ugyan nem ez a jellemző, de azért elő szokott fordulni |
Quote:
ha igen, akkor ugyanazon okból, amit már leírtam följebb :) |
Gazsy, szabad tippelnem? Most először hadakoztok B-ben szerintem. Ott már lehet bontogatni, fokozni, és változik kv nélkül is a távolság. Lentebb télleg nem jellemző.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
még csak G teteje:) Na akkor tegyük rendbe a kis fejemben a dolgokat: Szóval bizonyos hekiszám felett elképzelhető hogy 2 körváltás között megváltozik az országok távolsága pl 2 körről 3 ra? Gondolom erre akar célozni mindenki, csak én nem értem meg... monnyuk tény, mi tény még nem láttam ilyet...de modjuk ez még sokat nem jelent... |
Quote:
Nagy hekin könnyű pl úgy bontani, hogy több kört áthidaljon/elugorjon az ember, mégis csupán az országának kis hányadát érinti a dolog. |
Nekem van 1 ötletem, hogy ugyanannyi ponttal hogy lehet több kör távolságra az egyik a másiktól:
Nem lehet, hogy van 1 maximális szám, amennyien lehetnek tőled 2 körre? pl.: 100 <x>300 két körre van, + még valami pontkülömbséges dolog, amiért ezt nagyon nehéz kimaxolni. Sztem ez a szám, hogy mennyi a max a csoport létszámától függ... Ez az egész 1 feltételezés, várom a cáfokat... |
Quote:
Bingo! Ez a körtávolságszámítás módja a H-ban. 4000 pont vagy a csoport x%-a(talán 4% ha jól figyeltem meg) ha mind 4000 ponton belül van. |
Quote:
Bingo! Ez a körtávolságszámítás módja a H-ban. 4000 pont vagy a csoport x%-a(talán 4% ha jól figyeltem meg) van 2 körre egymástól ha mind 4000 ponton belül van. |
Quote:
Én egy kicsit rászamoltam kiváncsiságból és lám milyen eredményt kaptam...(nem 1 csoportban számoltam hanem 3 csoportban is és meglepetésemre megegyezö eredmények jöttek ki..) Szoval a csoportod 7,9%-a van 2 körre töled azaz 3,95% felfele és 3,95% lefele...számoljatok rá ti is,és szoljatok ha tévednék.. ;) |
Quote:
|
Quote:
Ha igaz :) |
Quote:
|
Quote:
|
ez csak a csoport átlagára vonatkozik,ahol nem nagyok az értékkülömbségek...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
mondtam már h ez a 4% csak a csoportok topjan kivul müködik, peldaul a román vagy az angol hoditoban is müködik ez,ott pedig csak 200-300 létszamu a csoport...szoval a letszam nem befolyasolja ezt a 4%-t.. |
Quote:
Arénában most 57 db ori van, ennek a 4%-a 2,28. Tehát létszám alapján +/- 2 db orinak kell 2 körösnek lennie. A gyakorlatnak ez megfelel, ellenőriztem, ráadásul az utolsó előtti helyről. Ha létezik is ilyen daráló, az itt nem tűnik fel. (már csak törölnöm volna jó innét, de azt úgy látszik nyem lehet. :( Az eddigi kivételek sztm tehát a klánpontlista és a párbajok listái. |
A Jegyzeteimből kapartam elő:
2 reszbol all az ut, az egyik az ertek, ez 1000 pontonkent 1 kor. ez 2000 pont kulonbseg mellett az alap 2 kort adja. a masik a helyezestol fuggo ut, ez ugy jon ki, hogy a csoport legteteje es legalja kozott 50 hely kulonbseg van. Az 1000 pont valójában 2000 persze, így a 2 körös távolsághoz 4k pontkülönbség kell, vagy a csoport létszámának 4%-a (100%/50*2 kör). És természetesen, a kettő együtt hat, egymás hatását növelik! :) |
Quote:
és mondjuk a 43. helyezett között hány kör van: 8666pont 55-en vagyunk a csoportban. A jó választ, amit ki kell hoznod: 36kör :) |
Quote:
na kijött az eredmény? :D:D:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ha vki 2500 pont távolságra, valamint mondjuk egy 1000 fős csoport esetén 25 hely távolságra van, az sztd messzebb kell legyen mint 2 kör? |
Valezius: a képlet alapján 39 kör jön ki.
Princ: gyakorlati tapasztalat alapján ez símán benne van a két körben, bár a képlet alapján kívül van. Szal a képletben szereplő számok nem igazak, de valami hasonló lehet. (Helyezéskülönbség/csoportlétszám)*x + (pontértékkülönbség)/y Aztán, hogy x és y mennyi, az akár csoportfüggő is lehet! :D Pl. az A klánlistában tuti nagyobb az átlagnál. |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Amúgy németbe lett volna jó megnézni hogy alakul a pontlista és a távok, mert sztem onnan lehetett volna elég pontos adatokat látni:( én sajna nem jáccok ott mert németül semmit se nem tudok:(
|
All times are GMT +1. The time now is 08:40. |