Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Varis tippek,trükkök,segitség! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1263)

Dragi 01-05-2007 21:51

Quote:

Originally Posted by deamen (Post 63663)
Hali szerintem varisnak jó a gnóm azért mondom mert én már régóta sikeresen nyomom evvel a fajjal, igaz kicsit fáradékony de amit kell azt megteszi:rolleyes: . Szerintem varisnak nem kell bánya max a kezdők nyomulnak bányákkal, Toli az viszont jó ha van, azokkal tudsz csak igazán segiteni magadon, főleg han nem csak 1-2%-ban taláható az orid területéből. Nekem sokat segitenek a tolijaim a varik mellett.

Üdv Pit;)

hümm gnóm varis :) szép emlékek tolis korszakomból :) Fél-elffel vegyük azt van 13k varid én abból lekaptam neked 4-5k-t egy készülivel ;) De a gnóm télleg jó csak nem varisnak ;)

Gazsy 01-05-2007 23:42

Quote:

Originally Posted by deamen (Post 63663)
Hali szerintem varisnak jó a gnóm azért mondom mert én már régóta sikeresen nyomom evvel a fajjal, igaz kicsit fáradékony de amit kell azt megteszi:rolleyes: . Szerintem varisnak nem kell bánya max a kezdők nyomulnak bányákkal, Toli az viszont jó ha van, azokkal tudsz csak igazán segiteni magadon, főleg han nem csak 1-2%-ban taláható az orid területéből. Nekem sokat segitenek a tolijaim a varik mellett.

Üdv Pit;)

Hm... gnóm varis:eek: Szerintem nem állja ki az idő próbáját! Van erről egy másik topic is! De ott is inkább elméleti sikon merült fel a varis gnóm... hamar kihalnak a varik, ha egy jó tolis utjába kerül... meg kevésbé jó esetében is!

Bea Baba 01-05-2007 23:50

Nah zárjuk már le a gnóm varis témát az óriás varis topicban:D Az meg h óriás a legjobb varis az már ugyis axióma kategóriába megy;)

PeeTee` 01-06-2007 20:48

Ha 15% körül van a tornyom az orimban az nagyon sok?4088 ijjász ami mind toronyban van vagy inkább elit legyen helyette és kevesebb ijjász?(Most szeretnék fellépni 4/L-be)

Remedy 01-06-2007 20:55

Quote:

Originally Posted by PeeTee` (Post 63902)
Ha 15% körül van a tornyom az orimban az nagyon sok?4088 ijjász ami mind toronyban van vagy inkább elit legyen helyette és kevesebb ijjász?(Most szeretnék fellépni 4/L-be)

erre igy altalanossagban nehez valaszolni, lehet sok is, keves is, es eleg is.....

de az ennyire specifikus beirasokkal vigyazz, kitalaltam hogy jo esellyel felelf vagy,
vagy kicsi szazalekkal orias, es 486 heki korul vagy :)

PeeTee` 01-06-2007 20:59

most 458 hekin vagyok és 2% a tekikopásom párat ami fontos varis orinál azt kimaxoltam.Szeretném megtudni hogy megérie kiszámolni hogy pl egy 35% maxolt tudománynál 129 teki a kopás 19 kör alatt és ha 130tekit iratok vele hogy mindig meglegyen jó e igy vagy teljesen fölösleges a tekiirás ?

PeeTee` 01-06-2007 21:00

öööö igen óriás vagyok :)

Remedy 01-06-2007 21:01

Quote:

Originally Posted by PeeTee` (Post 63910)
most 458 hekin vagyok és 2% a tekikopásom párat ami fontos varis orinál azt kimaxoltam.Szeretném megtudni hogy megérie kiszámolni hogy pl egy 35% maxolt tudománynál 129 teki a kopás 19 kör alatt és ha 130tekit iratok vele hogy mindig meglegyen jó e igy vagy teljesen fölösleges a tekiirás ?

izles dolga... van aki irja, van aki lopja, es van aki veszi.... nincsenek nagyon kotott szabalyok a hodban szerencsere, hogy mi a jo..... probalgass!

PeeTee` 01-06-2007 21:05

Szted 1raktár elég?jó megoldás ez.mert inkább templomot vagy barakot épitek vagy szted ez nemjó?!

tdomo 01-07-2007 13:55

Quote:

Originally Posted by PeeTee` (Post 63917)
Szted 1raktár elég?jó megoldás ez.mert inkább templomot vagy barakot épitek vagy szted ez nemjó?!

Ízlés dolga, de szerintem egy raktár nagyon kevés. Már csak a képzések miatt is, ha mindig tele van akkor is csak 100 fegyver fér el benne.

Gazsy 01-12-2007 09:13

Háááát akkor segítsen vki ezt megmagyarázni!!!!!

tűzgolyókat nyomtam az ellenre és a készüm lement 38%-ra?????
Orkra nyomtam a golyót!!!! 3 tűzgolyót varázsoltam! van róla fényképes buzonyitékom!!! nincs szárazvihar se semmi!!!!
Hm....bug-zik a game???:confused: :confused: :confused:
Vagy mi a szösz????

Croissant 01-12-2007 09:17

Quote:

Originally Posted by Gazsy (Post 65218)
Háááát akkor segítsen vki ezt megmagyarázni!!!!!

tűzgolyókat nyomtam az ellenre és a készüm lement 38%-ra?????
Orkra nyomtam a golyót!!!! 3 tűzgolyót varázsoltam! van róla fényképes buzonyitékom!!! nincs szárazvihar se semmi!!!!
Hm....bug-zik a game???:confused: :confused: :confused:
Vagy mi a szösz????

A súgó elég jól eligazít ebben a kérdésben (is) :) :)

Gazsy 01-12-2007 09:24

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 65219)
A súgó elég jól eligazít ebben a kérdésben (is) :) :)

valóban! :D eddigi akcioimban nem volt jelentősége a távolságnak....már van... meg kell szokni...:D télleg ott van. köszönöm a segítséget!

nagyfalu2006 01-13-2007 20:28

hello mindenkinek, lenne egy naivnak tűnő kérdésem, de valahogy nem tudok it kezdeni az alábbi esettel:
20000 varászlóm van a negyedik szinten, normál játékban. valaki folyamatosan meglop, de sosem sokat, mindig csak egy keveset, és mindig körváltás előtt. ilyenkot mire észreveszem már enm ér semmit a térkapuk bezárása. de a legutobb körváltás előtt fél órával lopott tőlem valaki, és a varázslat nem mutatott rám nyitott térkaput, és én sem nyitottam senkire. ez hogyan lehet?

Kubbi 01-13-2007 20:30

Quote:

Originally Posted by nagyfalu2006 (Post 65601)
hello mindenkinek, lenne egy naivnak tűnő kérdésem, de valahogy nem tudok it kezdeni az alábbi esettel:
20000 varászlóm van a negyedik szinten, normál játékban. valaki folyamatosan meglop, de sosem sokat, mindig csak egy keveset, és mindig körváltás előtt. ilyenkot mire észreveszem már enm ér semmit a térkapuk bezárása. de a legutobb körváltás előtt fél órával lopott tőlem valaki, és a varázslat nem mutatott rám nyitott térkaput, és én sem nyitottam senkire. ez hogyan lehet?

Nincs ilyen varázslat, hogy térkapuk bezárása.. :D
Lehet hogy szövidre nyitott tk-t, és azon keresztül lop...

nagyfalu2006 01-13-2007 20:35

azt elírtam, tudom h nincs, de azt hogy érted, hogy a szövire?

tdomo 01-13-2007 20:46

Quote:

Originally Posted by nagyfalu2006 (Post 65603)

Ha van szövetségesed, és valaki rá nyit térkaput, azon keresztül tőled is tud lopni.

Kubbi 01-13-2007 20:46

Quote:

Originally Posted by nagyfalu2006 (Post 65603)

SÚGÓ--->
Nem szükséges azonban, hogy a nyitott térkapu közvetlenül közted és az áldozat között legyen. Nyitott térkapunak számít (vagyis ezen keresztül a kiszemelt ország támadható), ha:

* Te nyitottál térkaput az ellenfélre,
* az ellenfél nyitott Rád térkaput,
* ha valamelyik szövetségesed rendelkezik nyitott térkapuval a célpontra,
* ha a célpont nyitott térkaput valamelyik szövetségesedre,
* ha a célpont valamelyik szövetségesére nyitottál térkaput,
* ha a célpont valamelyik szövetségese rendelkezik nyitott térkapuval Feléd.

PeeTee` 01-13-2007 23:01

Ezen alapul azis hogy lehet kideriteni ha van szövidben hulla hogy öt kilopta meg.

BeeLord 01-13-2007 23:05

Quote:

Originally Posted by PeeTee` (Post 65625)
Ezen alapul azis hogy lehet kideriteni ha van szövidben hulla hogy öt kilopta meg.

Ha a hullára nyitják a kaput, akkor elég nehéz kitalálni, ki is volt a tettes.

PeeTee` 01-13-2007 23:09

Egyébként ha jó tolis akkor ugy csinálja hogy nyit rád TK-t és csak akkor lop szét mikor 1körig van csak már nyitva a kapu és annak a körnek is a végén.Ha kicsit sürübben nyomsz térkapufelderitést (pl:napi 2xer) akkor eltudod kapni.

PeeTee` 01-13-2007 23:10

tévedsz!ki lehet deriteni és aránylag könnyen & gyorsan

Viz 01-13-2007 23:15

Quote:

Originally Posted by PeeTee` (Post 65628)

Ez azért túlzás, mert az igazán jó toli hullára nyit és kapuzárás előtt 1 perccel lop:D
Na erre varrjál gombot:)
Amúgy az a legtutibb ha mondjuk óriásra nyitsz, az szinte sose szokott kaput nézni ha nem lopják, és 10 kör vgén lelopni a szövit.
Mfnél meg nem sok választás van:D
De az igazán jó tolis még kaput se nyit:D

PeeTee` 01-13-2007 23:17

hiii :D

Óriás vagyol ^^ egyébként igy van tényleg ritkán nézek,de jó tolik nem sokan vannak :D

PeeTee` 01-13-2007 23:19

Látom nem csak én nemtudok aludni :)

Viz 01-13-2007 23:20

Quote:

Originally Posted by PeeTee` (Post 65631)
hiii :D

Óriás vagyol ^^ egyébként igy van tényleg ritkán nézek,de jó tolik nem sokan vannak :D

Szerencséd hogy még nem futottunk össze:D

BeeLord 01-13-2007 23:20

Quote:

Originally Posted by PeeTee` (Post 65628)

Erre kíváncsi vagyok. Kifejtenéd kérlek?

u.i.: lehet én vagyok túl zsibbadt és fáradt, de mintha a hulla nem tudna térkapukat felderíteni...

Viz 01-13-2007 23:21

Quote:

Originally Posted by PeeTee` (Post 65632)
Látom nem csak én nemtudok aludni :)

OFF:
Én tudnék, bár fáradt se vagyok, de egy igen kedves komám, aki szívélyesen megsegített miután kijöttem egy vereség után karácsony után, volt okos és lebontott mellém, a szövijeivel, mi meg egész este szedni fogjuk őket:D

PeeTee` 01-13-2007 23:23

:D igen jóltudod a hulla nemtud,de voltam olyan szövi ahol én voltam egyedül varis és 3hullával.Konkrétan arra vagy kiváncsi hogy lehet megtalálni ki lopja a hullát?

Viz 01-13-2007 23:24

Quote:

Originally Posted by BeeLord (Post 65634)
Erre kíváncsi vagyok. Kifejtenéd kérlek?

u.i.: lehet én vagyok túl zsibbadt és fáradt, de mintha a hulla nem tudna térkapukat felderíteni...

Tényleg túl fáradt vagy és zsibbadt.
Pl végigpróbálod a csopit és akin nincs tk-d (vagy a szövinek tk-ja stb) de belopod (vagy buksz) az nyitott az éhra.

BeeLord 01-13-2007 23:25

Quote:

Originally Posted by PeeTee` (Post 65636)
:D igen jóltudod a hulla nemtud,de voltam olyan szövi ahol én voltam egyedül varis és 3hullával.Konkrétan arra vagy kiváncsi hogy lehet megtalálni ki lopja a hullát?

Attól függ, mit lop: ha embert, és épp gép előtt vagy, akkor lesheted az értékeket. Ha mázlid van, kiszúrod. Ha bármi mást lop, az csíkos, mert ha hullát lopsz, nem változik a hírneved. De most már kíváncsivá tettél. Meséld el kérlek a megoldást.

Viz 01-13-2007 23:27

Quote:

Originally Posted by BeeLord (Post 65638)
Attól függ, mit lop: ha embert, és épp gép előtt vagy, akkor lesheted az értékeket. Ha mázlid van, kiszúrod. Ha bármi mást lop, az csíkos, mert ha hullát lopsz, nem változik a hírneved. De most már kíváncsivá tettél. Meséld el kérlek a megoldást.

Én már megírtam a mesét, olvasd és hajtsd le a fejed:D
A hírneves módszer a profi tolisok-varisok ellen nem jó:)

PeeTee` 01-13-2007 23:27

hát kb.
Általában ha a lopások alulról érkeznek.És a szövidben lévö hulla alattiaknak beirod nevét alvilágba menöpontba nyomsz vmi tolvaj akciót és ha ott azt irja hogy egyik szövitagnak sincs rajta kapu akkor nem ö volt ha sikerül a tolvajakció vagy bebuktak nála a tolijaid akkor már tudod hogy ki kell a szövinek...

BeeLord 01-13-2007 23:27

Quote:

Originally Posted by Hammi (Post 65637)
Tényleg túl fáradt vagy és zsibbadt.
Pl végigpróbálod a csopit és akin nincs tk-d (vagy a szövinek tk-ja stb) de belopod (vagy buksz) az nyitott az éhra.

Ácsi. Ha valaki a szövetségesedre nyit egy térkaput. Akkor te azon keresztül nem tudod lopni az ellent...

BeeLord 01-13-2007 23:29

Na pill. ELolvasom a súgót, kezdek kételkedni magamban. Látszik, hogy nem voltam még hullával.

PeeTee` 01-13-2007 23:29

hát ha hirnevet nézed ahhoz nagyon nagy agynak kell lenned hogy tudd kinek mennyi hirneve 2-3 kör távolságról ami minimum is 50 orit takar :D még akkor is ha nem hullát lop és nő a hirnév

Viz 01-13-2007 23:30

Quote:

Originally Posted by BeeLord (Post 65641)
Ácsi. Ha valaki a szövetségesedre nyit egy térkaput. Akkor te azon keresztül nem tudod lopni az ellent...

Akkor látom súgót se olvasol, akkor segítek:

Nem szükséges azonban, hogy a nyitott térkapu közvetlenül közted és az áldozat között legyen. Nyitott térkapunak számít (vagyis ezen keresztül a kiszemelt ország támadható), ha:

Te nyitottál térkaput az ellenfélre,
az ellenfél nyitott Rád térkaput,
ha valamelyik szövetségesed rendelkezik nyitott térkapuval a célpontra,
ha a célpont nyitott térkaput valamelyik szövetségesedre,
ha a célpont valamelyik szövetségesére nyitottál térkaput,
ha a célpont valamelyik szövetségese rendelkezik nyitott térkapuval Feléd.

BeeLord 01-13-2007 23:30

Ehh tényleg. Ez durva. Nyertetek.

Megjegyzem nem voltam még hullával, és hulla szövetségesem se volt. Csak okoskodtam, de vesztettem. Nem mondjátok el senkinek.:D

PeeTee` 01-13-2007 23:31

de tudod.
probáld meg ha szövitársad nyitot egy x országra TK-t akkor neked nem kell rá elég ha a számát beirod alvilághoz és már teis öt huzod :)

Viz 01-13-2007 23:31

Quote:

Originally Posted by PeeTee` (Post 65643)
hát ha hirnevet nézed ahhoz nagyon nagy agynak kell lenned hogy tudd kinek mennyi hirneve 2-3 kör távolságról ami minimum is 50 orit takar :D még akkor is ha nem hullát lop és nő a hirnév

Lemented a pontlistát kv-kkor vagy amint látod h lopnak?
aki ért hozzá scripttel csinálja, pedig azt elvileg nem szabad:D
És a hírnév-változást is ki lehet küszöbölni mellesleg.

All times are GMT +1. The time now is 02:35.