![]() |
Quote:
|
Na, kezd szétflörtölődni a téma :D
|
Quote:
azonkivül még megpróbálok kimagyarázni 1 orinevet. :) na ez a legjobb (4/J) - nem az első orim, de mielőtt ezt regeltem, volt kb másfél év kihagyásom. amikor indult, elhatároztam, hogy hosszabb ideig fogok játszani, éppen ezért ez lesz a legjobb orim. így jött ez a fantáziadús név. :D |
Mi alapján?
Hirtelen felindulásból :) De nem gyakori esemény, 2 orim van, a fiatalabbik 183-al kezdődő sorszámú. Quote:
Azzal lehet állatkodni. De üres parkolóban bármilyen kocsival lehet :) Azért a film az műszakilag kemény ... Mazda RX-8 + karburátor, az ... Quote:
Egy jó ok arra, hogy ritkán látogassam a fórumot. |
Rólam sokan tudják mi alapján választok orinevet, egyszer, ha minden igaz már itt is leírtam.:)
Egyszerű, kinézek az ablakon és onnan szerzem az ihletet.Eddig vagy az időjárás,vagy a napszak adta az ötletet.:) |
Én '99-ben regisztráltam egy orit. Elrontottam az építést, így csináltam még 1-et...
Azt is elrontottam... Asszem rossz fajt választottam (pedig ha elolvastam volna előtte a sútót... ugye :D) Szóval azt is törölnöm kellett, és már ki volt a tököm, erre gondoltam csinálok mégegyet... Kabbe-land-nak akartam elnevezni... Be is írtam, aztán gondoltam hogy törlik a neve miatt, így lettem Kabeland... :) Aztán már csak a tradíció vezette.. 2, majd 3, aztán a 4. után gondoltam beleteszek egy kis poént (mert akkoriban nem nagyon élte túl anyázás, vagy "multi" miatt az orim az 5. szintet), így hozzátettem, hogy "az 5. talán túléli"-t :D This is my story :D |
Az első orinevem teljesen véletlenül válaszottam,a másodikat amit én is többször csináltam,mint Kisbér :D már céltudatosan,bár azt is véletlenül vettem észre egy angol könyvben,de úgy hisze találó lett:D:D
|
Az első orinevemen a gasztromomiai rátertemtégem látszik:o : sajtoslekvár. A másodikat a bátyám ihlette, bár nem tud a Hóditó létezéséről, Neki csak "Mi van, megy a háborúsdi": targoncavirágarcú. A 3.-kat direkt provokálás képen, de eddig nem sokat próbálkoztak: Én vagyok a Mester! Hajolj meg
Angolba, pedig azért lett Babaland, mert a fiam akkortájt volt fél éves és épp rá néztem amikor nevet kellett választani:) |
nekem a kedvenc orinevemet (Harapós Éticsigák Földje) az akkor 72 éves nagyapám javasolta amikor szemezgettem a legjobbakat az akkori pontlistából :)
egyébként ami eszembe jut, ha más nem arról amit a regisztrálás előtt csináltam. |
Quote:
|
Quote:
|
Apunak meg Anyunak:D
|
Quote:
Igen gratulálok:) Meg Anyának ,és Apának is:) Ilyet összehozni??!!!;););) |
Quote:
|
én pl. a román Hódítóbeli ori nevemet két hölgyeménynek köszönhetem :)
Köszi Cassandra és Bea :):):) (Bár lehet nem tudtátok de most már tudjátok:)) |
Na jó, akkor én is leleplezem a titkot. Én aktuális olvasmányaim alapján választok, figyelembe véve, hogy úgy hangozzon mint egy ország. Persze vannak kivételek, például Ox doktor segédje Ygéne. Me persze a főországom, de az egy külön történet. :)
|
Quote:
Egy másik orinevet meg a hét törpe ihlette: A fiúk a bányában dolgoznak.... :D |
öö.. első orim Deneiria.. első szerepjátékos karakterem után szabadon.. :p
aztán Theatre of Tragedy, Anathema.. ugy zenezenezene :rolleyes: Mallory Knox.. csakafilm :cool: Goth Angel.. ismét zene.. illetve angyali mivoltom ofkóz :D |
Quote:
Remélem sok csatát nyer, mert egy Vöcsök (úgye jól tippelek) legyen büszke és kitartó! :D |
az egyik orim neve: Might
Szerintem egyértelmű a jelentése miatt... Volt governor nevű és thundering nevű orim is valaha:D |
hmm nekem nagyon random modon eszembe jutott orijaim vannak, de általában az éppen aktuálisan halgatott zene szólt bele, illetve a 2legfrissebbnél picit más érzelmek segitettek választani:D
|
Quote:
|
énmeg átrágom az orineveket, mint a Thébai jósdában, hogy máshogy tagolva más jelentésük is legyen. mind egy szójáték
(a bemutatkozások oldalon megtalálhatóak) |
ami épp eszembejut...de mikor kéne nekem sem jut eszembe jó orinév...ezért akkor nézek valami dalcímet:)
|
Bár már volt hsz-em ebben a topicban, de azóta növekedtek a orik és többen lettek. Azóta retteg az anarch:D a 4 mélyszabis orim miatt. sokat azon nem kell magyarázni: A Harry Potter 3 fő átka és a kacsaland, ami csak úgy jött.
|
nekem vegyes volt csajok élethelyzetek :)
volt már ilyen is hogy: Szeretlek Zsófi! sutike egy gimibeli szerelem :P Mennyei Királyság II :egy film volt csak kellett a romai II mert kulonbe nem engedte :P A katedrális harcosai: egy kedvenc könyvem címe Mr. EGO : hát igen ez is Én voltam :) volt suti elött egy orim arra nem emlékszek :S meg anarchba volt egy csomo fellangolas hogy elkezdek.. ott pl a babfőzeléktől a barna rizsen át a treform kajáig minden nevet kiprobaltam :) ott könnyű jön egy élet helyzet vagy egy érzés és csak jönnek a nevek :) |
All times are GMT +1. The time now is 02:42. |