Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   World of Warcraft (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1254)

BeeLord 08-07-2007 16:52

Quote:

Originally Posted by Hunor a sirály (Post 115669)
De lehet arra gondolok.:) Mágusnál is láttam "hypotermiát" ami megvédi a támadásoktól(azt hiszem).

Hunterral még nem voltam, hogyan lehet neki állatja, és hányas szinttől?

Esetleg tud valaki a BC kiegészítőhöz update kódod?:) És valaki ingyen feltőltőkártyát tud?:D

Van egy castingos spellje, amivel azt hiszem max vele egyszintű beasteket tud befogni. Persze befogás közben a mob támadja a huntert. Azt nem tudom, hányas szinttől, de tuti 10 alatt.

laci 08-07-2007 21:29

Quote:

Originally Posted by Hunor a sirály (Post 115669)
DHunterral még nem voltam, hogyan lehet neki állatja, és hányas szinttől?

10-es szinten van egy küldetéssorozat, 3 különböző állatot kell befogni és elvinni egyenként a NPC-hez. Amíg megszelidíted, az állat támad, de nem szabad visszaütni, csak hagyd hogy feltöltődjön a "csík" (vagy hogy mondjam... ami jelzi, hol tart a szelidítés). Ha visszaütsz, vagy futni kezdesz, megszakad a szelidítés. Mindemellett ne aggódj, nem fogsz belehalni, nem sokat sebez az állat rajtad ;)

Ha ez a küldetés megvan, megkapsz néhány alap skillt (szelidítés, megidézés, elküldés stb.), azokkal már mehetsz is olyan állatot fogni, ami tetszik (de nem lehet nálad magasabb szintű).

laci 08-23-2007 12:49

Aki esetleg nem ismerné:

http://www.allsp.com/l.php?id=e147

Hunor a sirály 08-23-2007 17:05

Quote:

Originally Posted by laci (Post 119773)
Aki esetleg nem ismerné:

http://www.allsp.com/l.php?id=e147

Ez, hogy jön a WoW témához?:)

De ajánlok egy nagyon jó oldalt, minden benne van a WoWról: www.wowhead.com

laci 08-23-2007 17:10

Poén. Nézd végig, ne csak az első néhány percet ;)

Erion 08-23-2007 17:22

szerver

Menjetek sokan az Arathorra, legyetek allisok és garantált, hogy fél órán belül találsz magyart, a szerver normál, nem pvp, ha pvp-zni szeretnél a hordával és szeretnél magyarul beszélni a közösben akkor a Bloodscalp a neked való hely1

Hunor a sirály 08-23-2007 19:43

Quote:

Originally Posted by laci (Post 120045)
Poén. Nézd végig, ne csak az első néhány percet ;)

Ja, én csak a South Parkig néztem utána meguntam, nem tudtam, hogy utána WoW jön.:)

Tudna valaki segíteni, hogy honna lehet szerezni "Light Leather"-t? Mert a fegyverkészítéhez kéne, de az Istennek se tudom hol lehet szerezni. Hozzáteszem, hogy nem tudok skinningelni(nyúzni):), mivel mining-blacksmithing skillem van.

laci 08-23-2007 21:28

Quote:

Originally Posted by Hunor a sirály (Post 120156)
Ja, én csak a South Parkig néztem utána meguntam, nem tudtam, hogy utána WoW jön.:)

Tudna valaki segíteni, hogy honna lehet szerezni "Light Leather"-t? Mert a fegyverkészítéhez kéne, de az Istennek se tudom hol lehet szerezni. Hozzáteszem, hogy nem tudok skinningelni(nyúzni):), mivel mining-blacksmithing skillem van.

Vásárolj az AH-ban, szerintem ott simán találsz.

Hunor a sirály 08-24-2007 13:13

Quote:

Originally Posted by laci (Post 120277)
Vásárolj az AH-ban, szerintem ott simán találsz.

Mi az AH? Tudod én még nem profi szinten vagyok.:D

BeeLord 08-24-2007 13:36

Quote:

Originally Posted by Hunor a sirály (Post 120426)
Mi az AH? Tudod én még nem profi szinten vagyok.:D

Aukciós ház. Egy baj van vele, hogy rohadt drága. Ha friss játékos vagy, tuti nem engedheted meg még magadnak, de nézd meg. Szerintem egy 20-as pakk light leathert kapsz 30-40 ezüstért. Az őrök segítenek megtalálni a városon belül.

Amúgy ha már magyarok: Ragnaros szerveren(pvp szerver) gyakorlatilag 40% a magyar populáció és kb. ugyanennyi a svéd.

Remedy 08-24-2007 13:40

Quote:

Originally Posted by BeeLord (Post 120429)
Aukciós ház. Egy baj van vele, hogy rohadt drága. Ha friss játékos vagy, tuti nem engedheted meg még magadnak, de nézd meg. Szerintem egy 20-as pakk light leathert kapsz 30-40 ezüstért. Az őrök segítenek megtalálni a városon belül.

Amúgy ha már magyarok: Ragnaros szerveren(pvp szerver) gyakorlatilag 40% a magyar populáció és kb. ugyanennyi a svéd.

Kerdesem van: ezek a szerverek eredetiek? Szeretnek ezzel jatszani, de nincs ra sok penzem. Nem legalis valaszt magamban kernem, ne a forumra irjuk, koszi :)

Azaz penzem epp lenne ra, de nem akarom erre kolteni :)

BeeLord 08-24-2007 13:47

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 120430)
Kerdesem van: ezek a szerverek eredetiek? Szeretnek ezzel jatszani, de nincs ra sok penzem. Nem legalis valaszt magamban kernem, ne a forumra irjuk, koszi :)

Azaz penzem epp lenne ra, de nem akarom erre kolteni :)

Ezek eredeti szerverek. Az alapjáték ára 6.000 forint, a kiegészítőé(erre nincs azonnal szükséged, csak 60-as szint után) 10.000. Az alapjátékhoz kapsz egy hónap ingyenjátékot, utána két hónapos feltöltőkártya 8.000 HUF.

Illetve arra, hogy nincs pénzed rá, de... Természetesen léteznek illegális, ún. törtszerverek, de ezekkel van egy hatalmas probléma: sok rajtuk a hiba, sokat laggolnak, sokszor leállnak, alig van rajtuk játékos, stb. Kb. tényleg csak arra jók, hogy az ember megnézze magának a játékot rajtuk.

Remedy 08-24-2007 13:56

Quote:

Originally Posted by BeeLord (Post 120433)
Ezek eredeti szerverek. Az alapjáték ára 6.000 forint, a kiegészítőé(erre nincs azonnal szükséged, csak 60-as szint után) 10.000. Az alapjátékhoz kapsz egy hónap ingyenjátékot, utána két hónapos feltöltőkártya 8.000 HUF.

Illetve arra, hogy nincs pénzed rá, de... Természetesen léteznek illegális, ún. törtszerverek, de ezekkel van egy hatalmas probléma: sok rajtuk a hiba, sokat laggolnak, sokszor leállnak, alig van rajtuk játékos, stb. Kb. tényleg csak arra jók, hogy az ember megnézze magának a játékot rajtuk.

Ezzel az az egy problemam van, hogy nem jatekidot, hanem idot mer....

Ha nem jatszom egy percet sem, akkor is lejar a kartya, nem? Lehetne mondjuk x ora jatekido :)

BeeLord 08-24-2007 13:57

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 120434)
Ezzel az az egy problemam van, hogy nem jatekidot, hanem idot mer....

Ha nem jatszom egy percet sem, akkor is lejar a kartya, nem? Lehetne mondjuk x ora jatekido :)

Ahogy mondod.

Hunor a sirály 08-24-2007 15:50

Quote:

Originally Posted by BeeLord (Post 120429)

Aha, de úgy tudom, hogy valami egységeknél is lehet light leather, mint majdnem minden humanoidnál van linen cloth. Csak én még nem találtam senkinél ligt leathert.

BeeLord 08-24-2007 16:05

Quote:

Originally Posted by Hunor a sirály (Post 120451)
Aha, de úgy tudom, hogy valami egységeknél is lehet light leather, mint majdnem minden humanoidnál van linen cloth. Csak én még nem találtam senkinél ligt leathert.

Tanulj horgászatot. Tudsz dobozokat is fogni a halak mellett, azokban is előfordulhat. Moboktól szerintem csak skinningel tudsz ilyesmit szerezni, de lehet tévedek.

Itt keress rá, ez egy elég hasznos oldal amúgy a wowhoz.

Hunor a sirály 08-24-2007 16:17

Quote:

Originally Posted by BeeLord (Post 120453)
Tanulj horgászatot. Tudsz dobozokat is fogni a halak mellett, azokban is előfordulhat. Moboktól szerintem csak skinningel tudsz ilyesmit szerezni, de lehet tévedek.

Itt keress rá, ez egy elég hasznos oldal amúgy a wowhoz.

Jah, ha horgászat idegölő játék:D, akkor kell pont kihúzni a botot amikor lemerül a vizbe a kapásjelző.

laci 08-24-2007 21:03

Quote:

Originally Posted by Hunor a sirály (Post 120451)

Nem hiszem hogy bőrt csak úgy simán dobnának, ha nem tudsz nyúzni, akkor marad az aukciós ház (bocs' a múltkori AH-ért), a horgászat (ott viszont elég kicsi az esély), vagy a jószívű ismerősök/ismeretlenek. Hirtelen ennyi lehetőség jut eszembe.

Ha netán az Aerie Peak szerverre jönnél, szívesen adnék annyi bőrt, amennyit csak elbírsz ;)

Hunor a sirály 08-27-2007 16:06

Quote:

Originally Posted by laci (Post 120491)
Nem hiszem hogy bőrt csak úgy simán dobnának, ha nem tudsz nyúzni, akkor marad az aukciós ház (bocs' a múltkori AH-ért), a horgászat (ott viszont elég kicsi az esély), vagy a jószívű ismerősök/ismeretlenek. Hirtelen ennyi lehetőség jut eszembe.

Ha netán az Aerie Peak szerverre jönnél, szívesen adnék annyi bőrt, amennyit csak elbírsz ;)

Jó, kösz:D

Hunor a sirály 08-29-2007 14:17

Még lenne egypár kérdésem, mint kezdő a profikhoz:D

Azt hallottam, hogy van a WoW-hoz egy program, ami megkönnyíti a kezelést, melyik az?

Meg az, hogy mondjuk megvannak a kasztok, hogy melyik tud távolsági fegyvert használni, és melyik tud ereklyét használni, vagy mindegyik tud amit akar? Ezt azért kérdezem, mert láttam olyan warlockot ami tudod ereklyét használni, pedig tud wandot is használni.

Ati 08-29-2007 14:20

Quote:

Originally Posted by Hunor a sirály (Post 121184)
Azt hallottam, hogy van a WoW-hoz egy program, ami megkönnyíti a kezelést, melyik az?

Windows. Így online is játszhatsz, nemcsak a levelezős verzióban, mert a postán való sorbanállás elég macera egy idő után...

(Bocs, nem tudtam kihagyni. :D)

Hunor a sirály 08-29-2007 16:39

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 121187)
Windows. Így online is játszhatsz, nemcsak a levelezős verzióban, mert a postán való sorbanállás elég macera egy idő után...

(Bocs, nem tudtam kihagyni. :D)

Hehe:D:D
De most komolyan van hozzá valami a Windowson kívül :P

laci 08-29-2007 18:18

Quote:

Originally Posted by Hunor a sirály (Post 121184)
Még lenne egypár kérdésem, mint kezdő a profikhoz:D

Meg az, hogy mondjuk megvannak a kasztok, hogy melyik tud távolsági fegyvert használni, és melyik tud ereklyét használni, vagy mindegyik tud amit akar? Ezt azért kérdezem, mert láttam olyan warlockot ami tudod ereklyét használni, pedig tud wandot is használni.

Nem vagyok profi, de segítek ha tudok :)

Nem tudom, mit értesz távolsági fegyver alatt, de vannak olyan dobófegyverek , amelyeket a harcosabb kasztok (harcos, paladin, kalandor) tudnak használni, de nincsenek skilljeik hozzá. Igazából a távolsági harcra a vadász alkalmas, puska vagy íj a választék, nagyon jó skillek hozzá, és leggyakoribb vélemény szertint a legkönnyebben játszható faj, hála a szelidített állatának :)

Ereklyék alatt viszont mit értesz?

Ja, és ha tudsz angolul, ajánlom figyelmedbe ezt az oldalt:
wow.allakhazam.com

Vagy magyar honlapként a www.worldofwarcraft.hu-t, ezeken elég sok információt magtalálsz :)

Hunor a sirály 08-29-2007 18:28

Quote:

Originally Posted by laci (Post 121272)
Nem vagyok profi, de segítek ha tudok :)

Nem tudom, mit értesz távolsági fegyver alatt, de vannak olyan dobófegyverek , amelyeket a harcosabb kasztok (harcos, paladin, kalandor) tudnak használni, de nincsenek skilljeik hozzá. Igazából a távolsági harcra a vadász alkalmas, puska vagy íj a választék, nagyon jó skillek hozzá, és leggyakoribb vélemény szertint a legkönnyebben játszható faj, hála a szelidített állatának :)

Ereklyék alatt viszont mit értesz?

wow.allakhazam.com

Vagy magyar honlapként a www.worldofwarcraft.hu-t, ezeken elég sok információt magtalálsz :)

Ereklye=Relic, amit a paladin, druida tud használni, arra lettem volna kiváncsi, hogy a mágus, warlock is tud-e használni ereklyét.
Majd utána nézek.:)

BeeLord 08-29-2007 20:20

Quote:

Originally Posted by Hunor a sirály (Post 121255)
Hehe:D:D
De most komolyan van hozzá valami a Windowson kívül :P

http://www.worldofwarcraft.com/downl...downloads.html

Innen az "Interface AddOn Kit" lesz a barátod. Nem tudom konkrétan mi mindent tartalmaz, mert nekem haverom adott egy ilyet. Azzal tudtam mozgatni pl. a skillbarokat, illetve olyanokat tud, hogy kiírja mobok hp-ját, manáját, illetve hasznos adalék a térképen a koordináták megjelenítése. Töltsd le, nézd meg, nem tudom ezek közül ez mit tartalmaz.

A fegyókról meg annyit, hogy a WoW magyar honlapján minden kaszthoz le van írva, hogy milyen fegyvert használhat. Van ami alapból elérhető, van amihez képzés szükséges.

BeeLord 08-29-2007 20:22

Quote:

Originally Posted by laci (Post 121272)
wow.allakhazam.com

Allakhazam tényleg nem rossz, de nincs minden cucc fent rajta. Ezt jobbnak tartom, de majd kitalálod melyiket szereted jobban: http://thottbot.com/

laci 08-29-2007 21:35

Quote:

Originally Posted by BeeLord (Post 121298)
Allakhazam tényleg nem rossz, de nincs minden cucc fent rajta. Ezt jobbnak tartom, de majd kitalálod melyiket szereted jobban: http://thottbot.com/

Mi általában ketten partyzunk egy barátommal, amikor keresünk valamit, akkor ő thottbottozik, én meg Allakhazamozom, aztán összeadjuk amit kinyomoztunk :)

BeeLord 08-29-2007 22:42

Quote:

Originally Posted by laci (Post 121308)
Mi általában ketten partyzunk egy barátommal, amikor keresünk valamit, akkor ő thottbottozik, én meg Allakhazamozom, aztán összeadjuk amit kinyomoztunk :)

Jogos a két pont. Ez a lehető legjobb megoldás.:)

Béééna Bari 08-30-2007 17:40

ranged(távolsági) fegyverek:
mage,priest,warlock-wand (varázspálca)
warrior,rogue,hunter-gun(puska),bow(íj),crossbow(sok helyen számszeríjnak hívják) ammo (lovedék) kell hozzá!!!
paladin-relic
druida-idol
shaman-ez most hiretelen nem jut eszembe :DD

a legismertebb item/quest gyujto oldalak azok a thottbot,allakhazam és wowhead

játék kozben ha kilépsz itten harmad annyi ido alatt megtalálod,mint a másik ketton,egyébként talán a legtobb indormáció a thottboton van
én még a wow.gamepressure.com oldalt is szoktam néha nézni

NAGYON nagyon nagyon sok infó: wowwiki.com-on

Béééna Bari 10-07-2007 21:20

www pont blackravens pont net/index.php/2007/10/07/nefr-lockz/
bocs h így írtam de még nem kuldhetek URL-t :(
nagyob durva vidi látnotok kell :D

BeeLord 10-07-2007 22:50

Quote:

Originally Posted by Béééna Bari (Post 128475)
www pont blackravens pont net/index.php/2007/10/07/nefr-lockz/
bocs h így írtam de még nem kuldhetek URL-t :(
nagyob durva vidi látnotok kell :D

Hehe, mókás.

Bár nem ide tartozik, de úgy döntöttem, befizetek egy feltöltőkáryára, úgyhogy reszkethet a Ragnaros.:) Már hiányzik a WoW és állítólag jövő nyáron jön az új kiegészítő, a Wrath of the Lich, többek között egy új kaszttal.

Death Knight a neve és úgy lehet hozzájutni, hogy elviszed a karaktert lvl 80-ig(ja igen, az új kiegészítővel megint nő a maximum szint) és megcsinálsz egy küldetést. Utána visszadob lvl 65-re, de már az új kaszttal, gyakorlatilag egy új karakterrel. Illetve jön egy új földrész, hogy a rombolható épületekről már ne is beszéljek.

Mindez nagyon jól hangzik és felkelti a WoW-osok figyelmét, de valószínűleg(illetve biztos, hogy) iszonyat drága lesz az új kiegészítő, nekem meg még a BC-m sincs meg, úgyhogy egyelőre csak a fantáziám mozgolodik.:)

slayer 11-13-2007 09:07

hmm nem is tudtam h van ien topic:D na most majd rendszeres figyelője leszek:D kössz az infot az uj részről kapcsolatban :) ja és sztem éljenek a Tauren (H) wariorok:DD

slayer 11-13-2007 09:15

és még 1kérdés:) nem tudtok olyan oldaról ami olyan mint a wowhead , vagy wow.allakhazam , de ami magyarul van? mert nem nagy az angol tudásom:))

laci 11-13-2007 09:17

Quote:

Originally Posted by slayer (Post 135077)
és még 1kérdés:) nem tudtok olyan oldaról ami olyan mint a wowhead , vagy wow.allakhazam , de ami magyarul van? mert nem nagy az angol tudásom:))

Vannak magyar oldalak (lásd a korábbi beírásokat), de egyik sem olyan részletes mint az általad említettek.

slayer 11-13-2007 09:19

köszii. előrébb nézegetek:) ja kül ha keresnétek akkor én a bp serveren vagyok^^

BeeLord 11-13-2007 09:59

Quote:

Originally Posted by slayer (Post 135079)
köszii. előrébb nézegetek:) ja kül ha keresnétek akkor én a bp serveren vagyok^^

Bp server? Ez esetben biztonságban vagy, mert amennyiben a Ragnaroson lennél, Téged is legyilkolnálak. Pusztuljon a horda!:D Amúgy nem nagyon van allakhazam-hoz hasonló magyar oldal, legalábbis én nem tudok róla. Ugyanakkor magában a játékban is nehéz boldogulni angoltudás nélkül. Illetve nem tudom, mennyi magyar van azon a szerveren, ahol játszol, de a mienken pl. a svédek vannak többségben.

Cricketkate 11-13-2007 10:38

Üdv :p
Egyelőre még csak látens wow-os vagyok, még csak tanulok, és sajna ritkán is játszom, időhiány miatt, de nagyon bejön :)
Ha készen leszek a lakásfelújítással, tuti belevetem magam ;) Január környékén a hosszú téli estéken meglesz a szórakozásom :)
Majd járkálok ide, olvasgatni Titeket ;)

laci 11-13-2007 14:19

Quote:

Originally Posted by Cricketkate (Post 135091)
Üdv :p
Egyelőre még csak látens wow-os vagyok, még csak tanulok, és sajna ritkán is játszom, időhiány miatt, de nagyon bejön :)
Ha készen leszek a lakásfelújítással, tuti belevetem magam ;) Január környékén a hosszú téli estéken meglesz a szórakozásom :)
Majd járkálok ide, olvasgatni Titeket ;)

Gyere az Aerie Peak szerverre, és akkor segítek, amiben tudok ;)

Matest 11-13-2007 17:08

Sziasztok!

Euro Szerveren van valaki? :)

Cricketkate 11-14-2007 07:39

Quote:

Originally Posted by laci (Post 135124)
Gyere az Aerie Peak szerverre, és akkor segítek, amiben tudok ;)

Köszönöm, majd ha aktuális lesz, megnézem ;)

All times are GMT +1. The time now is 11:04.