![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Nem tudom figyelmesen elolvastad-e az általunk javasolt FAQ részt de azért beillesztem:
He egy gépről is játszanátok. "Az országokat mindenki saját maga indítsa és irányítsa. Ne egymásnak indítsátok, és ne egymás országát gondozzátok. Ha egy csoportba kerülnek az országok, akkor egymástól teljesen független életet kell, hogy éljenek az országok, egymással ne osszatok meg információt, és semmiképpen ne támadjatok közös célpontokat. Egymást se. Ezen túlmenően, ha bármilyen egyéb gyanús jel, akció párosul az országokhoz, akkor az egy helyről való belépés elegendő plusz bizonyítéknak számít a szabálytalanság megállapításához, így országod akár az anarchista csoportba is kerülhet, az ezzel járó büntetésekkel együtt. Ezért SEMMIKÉPPEN nem javasoljuk, hogy a szövetségesek egymásnak megadják belépési adataikat, és egymás országát gondozzák." Ezek után megkérdem, hogy biztos egy szövibe akartok lenni? |
Quote:
|
Quote:
(mert ugye kerulhet még S-be, R-be) |
Mi azt csináltuk, hogy regelt a haver az én mailcímemről, így egy csopiba kerültünk ugye, majd rögtön kért mailcím változtatást. Boldogan élünk szöviben azóta:D
|
azt hogy csinálják néhányan, hogy az ország nevében benne van az ország sorszáma?
nyílván a regisztrációkor kell megadni az országnevet, de ott még nem látszik, hogy melyik sorszámot fogja kapni.. akkor hogy csinálják? :confused: |
Quote:
Quote:
#146666 geocities.com/istynet => Noname146666 Vagy esetleg még úgy, hogy választanak egy számot tartalmazó nevet, aztán karácsonykor licitálnak arra a sorszámra. ;D |
Regel, majd töröl és gyorsan regel ujra az előzőleg kapott oriszámnál eggyel nagyobbal a névben:)
|
Quote:
Szerintem ez ennél egyszerübb... keresőben mégnézi mi az utolsó regelt ország (tippelget a sorszámára) aztán az azt követő sorszámot beírja az országnévbe, oszt vagy bejön, vagy nem.:) |
Quote:
|
Quote:
2006-01-13 17:01:26 ... elfoglalt geocities.com/istynet (#146666) országától. 2006-01-23 23:01:29 ... megtámadta Istynet (#146666) országát, ... 2006-01-25 23:01:32 Noname146666 (#146666) elfoglalt ... Nyilvánvalóan nem azért történt ez, mert számot akart a nevébe írni, ám mégis _egy_ magyarázat arra, hogy hogyan kerülhet országszám a névbe. Hol állítottam, hogy egyszerűbben nem lehet? Sőt, még mondtam is hogy próbálgatással... biztos kiabálva kellett volna mondanom, vagy vastag betűvel vagy mittomén.. :cool: |
Quote:
|
Quote:
Tippelgetni se kell :) |
vagy csak nézi az anarchot és figyeli melyik a legkésőbbi. utánna a keresőben keresi mindig a későbbieket. és amikor ürest ír ki, na az lesz a következő regelés sorszáma. és tádá :)
|
Quote:
|
vagy csak előveszik a kristálygömböt a vitrinből:D
|
:D 146666 5/W [SZ] Noname146666 (2) 22.779
szerintem ilyen kis sorszámú országot már nem lehet regelni... novemberben kinézek pár jópofa régi sorszámot, aminek nincs még gazdája. regelek 3-4 variációt anarchba. karácsonykor meglepem magam valamelyik számmal, amelyiket sikerül a licitáláson elnyerni. Ati van olyan kedves és már írja is át pár napon belül az ori sorszámát zéróstart és GO :cool: |
Quote:
|
Quote:
:D akkor így kevesebb lesz a licit , ne dolgozz a vippelők ellen :D :D ma is tanultam valamit... igaz, hogy miért hogy jár törlés nem vagyok jártas benne... |
Quote:
Nézd ki a kis sorszámot licithez, aztán ha majd egyszer valamikor talán esetleg később megint lesz névátírási lehetőség, akkor átírhatod... :D Vagy ennyire már ne erőltessük? :D:D:D |
íyg késői órákban engem is kezd idegesíteni:D
2 megoldás emrült fel bennem regizek egyet és megnézzük h sikerül-e megtörtént nem sikerült írok egy ződet az egyik ilyen orinak és megkérdezem |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
gondoltam kipróbálom sikerül e... Sorszám Csoport Ország Érték 437466 ANARCH 5 Hajrá Dream ! 437466 7.850 a keresős módszer a legegyszerűbb... Hajrá ... :cool: |
Quote:
Támogatom. pl.: akartunk csinálni egy szövit, ahhoz, hogy egy helyen legyünk volt némi munkánk vele, ennek pedig semmi értelmét nem látom. Főleg ha zeronál én pl megválaszthattam hova kerüljek. Az a 3k vip körért jár, vagy nem értem, egyéb konzekvens magyarázatot nem találtam rá.. Tehát egyszerűen, aki nagyon akarja úgyis adott csoportban lesz (szabályokat betartva), a többieket pedig csak súlytja a random csoportba kerülés. Ráadásul így is vannak nagy, meg törpe, semmire sem jó csoportok, mert azokban tényleg iszonyatos belterjesség, s jksz folyik. Bár sztem mindent megoldana, ha egyszerűen lenne 5. 4. 3. 2. 1. szint, s tényleg küzdelem lenne, nem a többség számára (99.9%) esély nélküli játék. Legalábbis nívósabb helyezés elérésére. Gigászi termelőorik az ellentétes érdekek, csoportok miatt épülnének át, ütnék egymást, vagy szabival esnének le, ha nincs gazdájuk. Egyszerre több negatívum is megszűnne ezzel. |
Orinévben sorszámot pedig dikicseléssel lehet csinálni.
Megnézed az anarchba kerülők sorszámait, s utánna rákeresel egyesével a következőkre, amikor nincs találat, akkor reggelsz, s beleírod a névbe a soron következő sorszámot. Páratlanul szellemes megoldás, csinálja, akinek nincs jobb dolga :) :p |
Quote:
Én azért nem feltétlenül szeretném, ha megszünnének a kiscsopik. Oké hogy kicsit -jó nagyon- belterjes, de megvan a maga varázsa, pozitívuma és negatívuma egyaránt. Biztos vagyok benne, hogy nagyobb csoportokban ugyanúgy jelen van a JKSZ, mint a kicsikben, (bár én hála az égnek elég ritkán akadtam ilyesmibe az 5/S-ben) csak mivel többen vannak ezt nehezebb észrevenni, kiszürni, stb. Annak, hogy 5.szint is már csupán egy lenne, megint nem látom értelmét, hisz folyamatosan ugyanazokkal kéne játszanod, lényagében sose változnának meg az erőviszonyok, maximum a lemorzsolódás lenne, 3. szintre érve, sztem már halál unalmassá válna a játék. Az, hogy bizonyos kereteken belül választani lehessen csoportot (pl. normál E-mail címesek az S, T, R csoportok valamelyikét, a freemail-esek az X, V, W csoportok valamelyikét.) és ne random a rendszer dobjon mindig valahova, szerintem is jó ötlet (Hozzáteszem ez lehetne opcionális, hogy te dönthesd el, hogy random kerülj valahova, vagy a 3 csoportból magad választhass ez pl a kezdőknek is segítség, mert ők úgyse tudják hova lenne "jó" bekerülni.). Nagyon a kis és nagycsoportok létszámarányát nem befolyásolná, de mindenkinek meg lenne a módja arra, hogy elsőre oda kerüljön, ahova szeretne.:) |
Segitség
Sziasztok !
Segitsetek van egy országom a 4/k ba, hogyan tudok inditani egy másikat az 5 be probléma nélkül . |
Quote:
|
Beregisztralod es a regizes utan belemesz a 4/K-s orszagodba, ott az orszagod menupont aljara mesz, es belemesz "ha tobb orszagod van..." menube.
Oda megadod a friss orszagot sorszamat, belemesz a friss orszagodba ugyanebbe a menupontban es rakattintasz: "igen az enyim" |
Segitség
Kétország összekapcsolása nélkül önálloan nem lehet?
|
Nem nem.
Kulonben megismered az 5/Y csoportot is. |
Quote:
|
Most felmerült benne egy kérdés, nekem van orim az 5/V-ben és regelek egy orit az anarchba, akkor 5/V is átkerül vagy az nem?
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 15:59. |