Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Célzott regisztráció (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1239)

Andris 01-18-2007 09:05

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 66754)
Ajánlom a Súgó / FAQ olvasását...

Nos elolvastam és látom Vip országot lehet áthelyeztetni . Segítsetek kinek kell szólnom ???

Colony 01-18-2007 09:09

Quote:

Originally Posted by Andris (Post 66756)
Nos elolvastam és látom Vip országot lehet áthelyeztetni . Segítsetek kinek kell szólnom ???

Te magad tudod áthelyezni. Viszont ha egy gépről is szoktatok játszani akkor ne erőltesd! Akkor a FAQ-ban olvasd el az erre vonatkozó részt!

tdomo 01-18-2007 09:09

Quote:

Originally Posted by Andris (Post 66756)

Senkinek, az egyik megoldás a zéróstart, a másik, hogy próbálkoztok más e-mail címmel, mert ha egy e-mail címmel másik csoportba került a párod, akkor hiába próbálkozol, azzal a címmel mindig ugyanoda fog kerülni.

Andris 01-18-2007 09:18

Quote:

Originally Posted by tdomo (Post 66758)
Senkinek, az egyik megoldás a zéróstart, a másik, hogy próbálkoztok más e-mail címmel, mert ha egy e-mail címmel másik csoportba került a párod, akkor hiába próbálkozol, azzal a címmel mindig ugyanoda fog kerülni.

Köszönöm ! Akkor próbálkozom más címmel mert a zéró start nem annyira jön be nekem ! Ha ugyanazzal a mail-el regelek az akkor nem gáz !

Colony 01-18-2007 09:20

Quote:

Originally Posted by Andris (Post 66760)
Köszönöm ! Akkor próbálkozom más címmel mert a zéró start nem annyira jön be nekem ! Ha ugyanazzal a mail-el regelek az akkor nem gáz !

Ha az a cél, hogy egy csoportba kerüljetek nem lesz gáz. Igaz az a csoport az anarchista lesz:D , de gondolom nem ezt akarod!;)

Colony 01-18-2007 09:29

Nem tudom figyelmesen elolvastad-e az általunk javasolt FAQ részt de azért beillesztem:
He egy gépről is játszanátok.
"Az országokat mindenki saját maga indítsa és irányítsa. Ne egymásnak indítsátok, és ne egymás országát gondozzátok. Ha egy csoportba kerülnek az országok, akkor egymástól teljesen független életet kell, hogy éljenek az országok, egymással ne osszatok meg információt, és semmiképpen ne támadjatok közös célpontokat. Egymást se.
Ezen túlmenően, ha bármilyen egyéb gyanús jel, akció párosul az országokhoz, akkor az egy helyről való belépés elegendő plusz bizonyítéknak számít a szabálytalanság megállapításához, így országod akár az anarchista csoportba is kerülhet, az ezzel járó büntetésekkel együtt.

Ezért SEMMIKÉPPEN nem javasoljuk, hogy a szövetségesek egymásnak megadják belépési adataikat, és egymás országát gondozzák."

Ezek után megkérdem, hogy biztos egy szövibe akartok lenni?

Andris 01-18-2007 10:04

Quote:

Originally Posted by Colony (Post 66763)
Nem tudom figyelmesen elolvastad-e az általunk javasolt FAQ részt de azért beillesztem:
He egy gépről is játszanátok.
"Az országokat mindenki saját maga indítsa és irányítsa. Ne egymásnak indítsátok, és ne egymás országát gondozzátok. Ha egy csoportba kerülnek az országok, akkor egymástól teljesen független életet kell, hogy éljenek az országok, egymással ne osszatok meg információt, és semmiképpen ne támadjatok közös célpontokat. Egymást se.
Ezen túlmenően, ha bármilyen egyéb gyanús jel, akció párosul az országokhoz, akkor az egy helyről való belépés elegendő plusz bizonyítéknak számít a szabálytalanság megállapításához, így országod akár az anarchista csoportba is kerülhet, az ezzel járó büntetésekkel együtt.

Ezért SEMMIKÉPPEN nem javasoljuk, hogy a szövetségesek egymásnak megadják belépési adataikat, és egymás országát gondozzák."

Ezek után megkérdem, hogy biztos egy szövibe akartok lenni?

Szeretném mindenképp . Nem fogunk egy gépről dolgozni. Sajna távkapcsolatban élünk ! De nem tudok megoldást találni ! :-)))

Szecsa 01-18-2007 10:26

Quote:

Originally Posted by Andris (Post 66749)
Nekem van egy országom az 5/T -ben . A párom regisztrált miattam a játékba. Ő most 5 X-ben van ! Én már mehetnék feljebb de nem akarok nélküle. Valamit segítsetek hogy oda kerüljön hozzám tutira !

Köszi

A párod munkahelyi, internetszolgaltatos vagy barmilyen nem ingyenes cimmel probaljon meg regisztralni, es akkor lehet hozzad kerul.
(mert ugye kerulhet még S-be, R-be)

Batu 01-21-2007 21:40

Mi azt csináltuk, hogy regelt a haver az én mailcímemről, így egy csopiba kerültünk ugye, majd rögtön kért mailcím változtatást. Boldogan élünk szöviben azóta:D

opel 03-20-2007 16:18

azt hogy csinálják néhányan, hogy az ország nevében benne van az ország sorszáma?
nyílván a regisztrációkor kell megadni az országnevet, de ott még nem látszik, hogy melyik sorszámot fogja kapni..
akkor hogy csinálják? :confused:

Princ 03-20-2007 16:39

Quote:

Originally Posted by opel (Post 81248)
azt hogy csinálják néhányan, hogy az ország nevében benne van az ország sorszáma?
nyílván a regisztrációkor kell megadni az országnevet, de ott még nem látszik, hogy melyik sorszámot fogja kapni..
akkor hogy csinálják? :confused:

Ha nem próbálgatással, akkor sztm így:
Quote:

Originally Posted by Ati (Post 76822)
Nem kell sajnálni sem az ország irányítóit, a legtöbb esetben nem lesznek törölve, csak egy névváltoztatás lesz tőlük kérve, amivel ha nem élnek, akkor mi adunk egy másik nevet az országnak. (Mint mondtam, legtöbb esetben -- kivételt képeznek a nagyon friss, és a nagyon durva nevű országok.)

Ilyen példát már korábban is lehetett látni, pl:
#146666 geocities.com/istynet => Noname146666

Vagy esetleg még úgy, hogy választanak egy számot tartalmazó nevet, aztán karácsonykor licitálnak arra a sorszámra. ;D

Batu 03-20-2007 17:48

Regel, majd töröl és gyorsan regel ujra az előzőleg kapott oriszámnál eggyel nagyobbal a névben:)

Cassandra 03-20-2007 17:57

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 81263)
Ha nem próbálgatással, akkor sztm így:

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 76822)

Nem kell sajnálni sem az ország irányítóit, a legtöbb esetben nem lesznek törölve, csak egy névváltoztatás lesz tőlük kérve, amivel ha nem élnek, akkor mi adunk egy másik nevet az országnak. (Mint mondtam, legtöbb esetben -- kivételt képeznek a nagyon friss, és a nagyon durva nevű országok.)

Ilyen példát már korábban is lehetett látni, pl:
#146666 geocities.com/istynet => Noname146666

Vagy esetleg még úgy, hogy választanak egy számot tartalmazó nevet, aztán karácsonykor licitálnak arra a sorszámra. ;D

Huhúúú... megint egy átráncigált hsz. ennek semmi köze nincs ahhoz, amit opel kérdezett, ilyen eddig nem volt és nem is lesz rendszeres.... mint annak hangot is adott Ati, így nem tudja megoldani azt sem, hogy ilyenmódon a nevében benne legyen a sorszáma.

Szerintem ez ennél egyszerübb... keresőben mégnézi mi az utolsó regelt ország (tippelget a sorszámára) aztán az azt követő sorszámot beírja az országnévbe, oszt vagy bejön, vagy nem.:)

Ati 03-20-2007 18:05

Quote:

Originally Posted by Batu (Post 81279)
Regel, majd töröl és gyorsan regel ujra az előzőleg kapott oriszámnál eggyel nagyobbal a névben:)

Nem tud rögtön törölni, úgyhogy ez nem, de akik ilyesmit csinálnak, azoknak már van országuk, úgyhogy a keresőt használva, ahogy Cassandra is írta, megnézik mi az utolsó foglalt sorszám, és katt. Ha elég gyorsak, akkor sikerül, ha nem, akkor törlik az országot, és újra próbálkoznak.

Princ 03-20-2007 18:21

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 81280)
Huhúúú... megint egy átráncigált hsz. ennek semmi köze nincs ahhoz, amit opel kérdezett, ilyen eddig nem volt és nem is lesz rendszeres.... mint annak hangot is adott Ati, így nem tudja megoldani azt sem, hogy ilyenmódon a nevében benne legyen a sorszáma.

Szerintem ez ennél egyszerübb... keresőben mégnézi mi az utolsó regelt ország (tippelget a sorszámára) aztán az azt követő sorszámot beírja az országnévbe, oszt vagy bejön, vagy nem.:)

Volt ilyen, láttam az 1A teljesében.
2006-01-13 17:01:26 ... elfoglalt geocities.com/istynet (#146666) országától.
2006-01-23 23:01:29 ... megtámadta Istynet (#146666) országát, ...
2006-01-25 23:01:32 Noname146666 (#146666) elfoglalt ...

Nyilvánvalóan nem azért történt ez, mert számot akart a nevébe írni, ám mégis _egy_ magyarázat arra, hogy hogyan kerülhet országszám a névbe.
Hol állítottam, hogy egyszerűbben nem lehet? Sőt, még mondtam is hogy próbálgatással... biztos kiabálva kellett volna mondanom, vagy vastag betűvel vagy mittomén.. :cool:

Cassandra 03-20-2007 19:28

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 81291)
Volt ilyen, láttam az 1A teljesében.
2006-01-13 17:01:26 ... elfoglalt geocities.com/istynet (#146666) országától.
2006-01-23 23:01:29 ... megtámadta Istynet (#146666) országát, ...
2006-01-25 23:01:32 Noname146666 (#146666) elfoglalt ...

Nyilvánvalóan nem azért történt ez, mert számot akart a nevébe írni, ám mégis _egy_ magyarázat arra, hogy hogyan kerülhet országszám a névbe.
Hol állítottam, hogy egyszerűbben nem lehet? Sőt, még mondtam is hogy próbálgatással... biztos kiabálva kellett volna mondanom, vagy vastag betűvel vagy mittomén.. :cool:

Juj, te nagyon félreértettél sztem valamit.:)

Remedy 03-20-2007 21:50

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 81285)
Nem tud rögtön törölni, úgyhogy ez nem, de akik ilyesmit csinálnak, azoknak már van országuk, úgyhogy a keresőt használva, ahogy Cassandra is írta, megnézik mi az utolsó foglalt sorszám, és katt. Ha elég gyorsak, akkor sikerül, ha nem, akkor törlik az országot, és újra próbálkoznak.

Esetleg az anarchba regelnek egyet, es utana a normal 5os szintjere gyorsan egy egyel nagyobb sorszamut irnak be? :)

Tippelgetni se kell :)

Grabi 03-20-2007 21:52

vagy csak nézi az anarchot és figyeli melyik a legkésőbbi. utánna a keresőben keresi mindig a későbbieket. és amikor ürest ír ki, na az lesz a következő regelés sorszáma. és tádá :)

Ati 03-20-2007 21:55

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 81332)
Esetleg az anarchba regelnek egyet, es utana a normal 5os szintjere gyorsan egy egyel nagyobb sorszamut irnak be? :)

Tippelgetni se kell :)

Ennél már egyszerűbb a keresőt használni, az hamarabb megvan, mint regisztrációt végigtöltögetni, aztán ip-váltás, hogy fél órán belül regelhess újra.

dreaman68 03-20-2007 22:00

vagy csak előveszik a kristálygömböt a vitrinből:D

Hóhér 03-20-2007 22:03

:D 146666 5/W [SZ] Noname146666 (2) 22.779

szerintem ilyen kis sorszámú országot már nem lehet regelni...

novemberben kinézek pár jópofa régi sorszámot, aminek nincs még gazdája.
regelek 3-4 variációt anarchba.
karácsonykor meglepem magam valamelyik számmal, amelyiket sikerül a licitáláson elnyerni.

Ati van olyan kedves és már írja is át pár napon belül az ori sorszámát

zéróstart és GO

:cool:

Ati 03-20-2007 22:05

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 81339)
:D 146666 5/W [SZ] Noname146666 (2) 22.779

szerintem ilyen kis sorszámú országot már nem lehet regelni...

novemberben kinézek pár jópofa régi sorszámot, aminek nincs még gazdája.
regelek 3-4 variációt anarchba.
karácsonykor meglepem magam valamelyik számmal, amelyiket sikerül a licitáláson elnyerni.

Ati van olyan kedves és már írja is át pár napon belül az ori sorszámát

zéróstart és GO

Megtévesztő országnévért törlés jár. Például ha sorszámra utaló szám van a névben, ami nem az adott ország sorszáma.

Hóhér 03-20-2007 22:08

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 81340)
Megtévesztő országnévért törlés jár. Például ha sorszámra utaló szám van a névben, ami nem az adott ország sorszáma.

hoppá

:D

akkor így kevesebb lesz a licit , ne dolgozz a vippelők ellen

:D :D

ma is tanultam valamit...
igaz, hogy miért hogy jár törlés nem vagyok jártas benne...

Ati 03-20-2007 22:12

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 81343)
hoppá

:D

akkor így kevesebb lesz a licit , ne dolgozz a vippelők ellen

:D :D

ma is tanultam valamit...
igaz, hogy miért hogy jár törlés nem vagyok jártas benne...

Nézd ki a kis sorszámot licithez, aztán ha majd egyszer valamikor talán esetleg később megint lesz névátírási lehetőség, akkor átírhatod... :D

Vagy ennyire már ne erőltessük? :D:D:D

dreaman68 03-20-2007 22:15

íyg késői órákban engem is kezd idegesíteni:D
2 megoldás emrült fel bennem regizek egyet és megnézzük h sikerül-e
megtörtént nem sikerült
írok egy ződet az egyik ilyen orinak és megkérdezem

Ati 03-20-2007 22:16

Quote:

Originally Posted by dreaman68 (Post 81347)
megtörtént nem sikerült

Amit írtam, abban mi a bonyolult? :)

dreaman68 03-20-2007 22:24

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 81349)
Amit írtam, abban mi a bonyolult? :)

hopp fáradt vagyok azt el is felejtettem:D

Hóhér 03-20-2007 23:07

Quote:

Originally Posted by dreaman68 (Post 81347)
megtörtént nem sikerült

nem tudok zöldet küldeni hogy meg kérdezzek mást...
gondoltam kipróbálom sikerül e...

Sorszám Csoport Ország Érték
437466 ANARCH 5 Hajrá Dream ! 437466 7.850

a keresős módszer a legegyszerűbb...

Hajrá ...

Arrakis 03-21-2007 00:08

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 60435)
Meg zéróstarthoz legalább 500 játékban töltött kör is szükséges. Én regisztrációról beszélek. Nem tudom ugyan, mi szerint rak a rendszer egyik vagy másik csoportba, de jó lenne, ha abba tenne amelyikbe menni szeretnék. Vagy legalább nagyobb esélyem lenne abba kerülni.
Ezzel szerintem megszűnne a temérdek oritörlés, amikor valaki folyamatosan más címekről próbálkozik a célcsoportba jutni.

Az egész topicban az egyetlen (vmire való) javaslat.
Támogatom. pl.: akartunk csinálni egy szövit, ahhoz, hogy egy helyen legyünk volt némi munkánk vele, ennek pedig semmi értelmét nem látom. Főleg ha zeronál én pl megválaszthattam hova kerüljek. Az a 3k vip körért jár, vagy nem értem, egyéb konzekvens magyarázatot nem találtam rá..

Tehát egyszerűen, aki nagyon akarja úgyis adott csoportban lesz (szabályokat betartva), a többieket pedig csak súlytja a random csoportba kerülés.
Ráadásul így is vannak nagy, meg törpe, semmire sem jó csoportok, mert azokban tényleg iszonyatos belterjesség, s jksz folyik.

Bár sztem mindent megoldana, ha egyszerűen lenne 5. 4. 3. 2. 1. szint, s tényleg küzdelem lenne, nem a többség számára (99.9%) esély nélküli játék. Legalábbis nívósabb helyezés elérésére.
Gigászi termelőorik az ellentétes érdekek, csoportok miatt épülnének át, ütnék egymást, vagy szabival esnének le, ha nincs gazdájuk.
Egyszerre több negatívum is megszűnne ezzel.

Arrakis 03-21-2007 00:15

Orinévben sorszámot pedig dikicseléssel lehet csinálni.
Megnézed az anarchba kerülők sorszámait, s utánna rákeresel egyesével a következőkre, amikor nincs találat, akkor reggelsz, s beleírod a névbe a soron következő sorszámot.
Páratlanul szellemes megoldás, csinálja, akinek nincs jobb dolga :) :p

Cassandra 03-21-2007 06:34

Quote:

Originally Posted by Arrakis (Post 81363)

Tehát egyszerűen, aki nagyon akarja úgyis adott csoportban lesz (szabályokat betartva), a többieket pedig csak súlytja a random csoportba kerülés.
Ráadásul így is vannak nagy, meg törpe, semmire sem jó csoportok, mert azokban tényleg iszonyatos belterjesség, s jksz folyik.

Én azért nem feltétlenül szeretném, ha megszünnének a kiscsopik. Oké hogy kicsit -jó nagyon- belterjes, de megvan a maga varázsa, pozitívuma és negatívuma egyaránt. Biztos vagyok benne, hogy nagyobb csoportokban ugyanúgy jelen van a JKSZ, mint a kicsikben, (bár én hála az égnek elég ritkán akadtam ilyesmibe az 5/S-ben) csak mivel többen vannak ezt nehezebb észrevenni, kiszürni, stb.

Annak, hogy 5.szint is már csupán egy lenne, megint nem látom értelmét, hisz folyamatosan ugyanazokkal kéne játszanod, lényagében sose változnának meg az erőviszonyok, maximum a lemorzsolódás lenne, 3. szintre érve, sztem már halál unalmassá válna a játék.

Az, hogy bizonyos kereteken belül választani lehessen csoportot (pl. normál E-mail címesek az S, T, R csoportok valamelyikét, a freemail-esek az X, V, W csoportok valamelyikét.) és ne random a rendszer dobjon mindig valahova, szerintem is jó ötlet (Hozzáteszem ez lehetne opcionális, hogy te dönthesd el, hogy random kerülj valahova, vagy a 3 csoportból magad választhass ez pl a kezdőknek is segítség, mert ők úgyse tudják hova lenne "jó" bekerülni.).
Nagyon a kis és nagycsoportok létszámarányát nem befolyásolná, de mindenkinek meg lenne a módja arra, hogy elsőre oda kerüljön, ahova szeretne.:)

nagyi-43 04-06-2007 16:29

Segitség

Sziasztok !

Segitsetek van egy országom a 4/k ba, hogyan tudok inditani egy másikat az 5 be probléma nélkül .

BimmBimm 04-06-2007 16:30

Quote:

Originally Posted by nagyi-43 (Post 85454)
Sziasztok !

Segitsetek van egy országom a 4/k ba, hogyan tudok inditani egy másikat az 5 be probléma nélkül .

Regelsz egyet, és összekapcsolod őket, az lesz a főorid amiből csatlakoztatod a másikat

Szecsa 04-06-2007 16:31

Beregisztralod es a regizes utan belemesz a 4/K-s orszagodba, ott az orszagod menupont aljara mesz, es belemesz "ha tobb orszagod van..." menube.
Oda megadod a friss orszagot sorszamat, belemesz a friss orszagodba ugyanebbe a menupontban es rakattintasz: "igen az enyim"

nagyi-43 04-06-2007 16:42

Segitség

Kétország összekapcsolása nélkül önálloan nem lehet?

Szecsa 04-06-2007 16:51

Nem nem.
Kulonben megismered az 5/Y csoportot is.

BimmBimm 04-06-2007 16:56

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 85460)
Nem nem.
Kulonben megismered az 5/Y csoportot is.

Azt úgy is megismerheti ha oda regel, de gondolom nem ez most a cél

BimmBimm 04-06-2007 16:57

Most felmerült benne egy kérdés, nekem van orim az 5/V-ben és regelek egy orit az anarchba, akkor 5/V is átkerül vagy az nem?

BimmBimm 04-06-2007 19:39

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 85462)
Most felmerült benne egy kérdés, nekem van orim az 5/V-ben és regelek egy orit az anarchba, akkor 5/V is átkerül vagy az nem?

Ez engem komolyan érdekelne, tudja valaki?

Ati 04-06-2007 19:40

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 85462)

Anarchban nyugodtan lehet a nem-anarch mellett országod az 5. szinten is. A nem-anarch részben azonban összesen egy lehet.

All times are GMT +1. The time now is 15:59.