![]() |
azt én is időnként elfelejtem:o
amúgy never ez nem semmi teljesítmény gyors csopiba is kb 40 nap:D |
Valaki lőjjön le....
2006-xx-xx xx:xx:xx A piacon eladtál 2.000 varázslót 550 arany áron, ez összesen 1.100.000 arany bevételt jelent. |
Quote:
Jól gondolom, hogy helytartó van a dologban? :) |
Quote:
|
hát ez nagy gáz.
|
Quote:
|
hát nem is szabad leragadni ilyenen;)
|
Szilveszter alkalmából mulatozni jajdejó.... meg hajnalban ittasabban a keleténél belépni a tolis kisorimba is.... amivel aztán zsákmányoltam egy kupac tekit... amit aztán kitettem a piacra... lakáshelyzetit is... mindet. Ébredéskor nem értettem mi történt, miért lécelt le egy halom varázsló és tolvaj :D
|
Quote:
|
én egyszer mentem egy kétkörös támadásra aztán elfelejtettem kipipálni a szövimet és elmentem egy 12 körörs támadásra ráadásul ezt az ellen észlelte és elhoztam kemény 8 ezer aranyat:(
|
Múltkor majdnem volt egy szép bakim, azaz volt is, csak javítottam.
Észrevettük, hogy jön az ellenség, 8500pacival, én meg kiszámoltam, hogy mennyi az összecsapó haderő, de a 8500-at az elites sorba írtam be, úgyhogy kijött, hogy 1segítség küldése pont elég is. Aztán kb. 1perccel körváltás előtt tűnik fel, hogy nem is elit van kiírva a távolbalátáshoz, hanem paci :) Úgyhogy gyors újraszámolás után küldhettem én is egy segítő sereget :) Az igazi baj ott volt, hogy éppen beteg voltunk 1kivételével, így nem tudtam, hogy a segítség küldése újra fog-e fertőzni, ami nagy gond lett volna. |
hát akkor mákod volt.
|
Ez most nem mi követtük el, hanem ellenünk:)
Feléd tartó seregek: Nem észlelünk felénk tartó seregeket. Szövetségeseid felé tartó seregek: * 000000 (#000000) serege tart xy felé, kb 30 kör múlva érkezik. 000 000 (#000000), 2007-01-02 15:20:16 A seregének az összetétele: Összesen 0 katona, 0 védő, 0 támadó, 3000 íjász, 500 lovas és 3200 elit van most távol. És mindez a 4. szinten :) Most aztán rettegünk! :) Az íjászok nagyon veszélyesek lehetnek! :D :D :D A 30 körre pedig már nem is írok semmit. :D :D :D |
Quote:
Ditke:) Hamár oriszámot is javitassz, akkor ne olyanra ami létező országé. Hátha rossznéven veszi valaki:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Sziasztok!
Egy ideje már szabin volt az orim (1 éve kb), a napokban jöttem vissza. Nem is figyeltem a kincstárt, mert a ht intézte. De azért valamelyik nap benéztem, erre látom, hogy nekem még a régi ár szerinti bállítás alapján adogatja el a drágakövet, 99 arany feletti áron.:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
még egy bakim a már említett országommal: délben elmentem szabadságra, mert pár órára nem akartam az orival foglalkozni, majd este visszajövök... gondoltam én.
2 óra múlva be lett jelentve hogy újra 72 órás minden szabi. Úgyhogy most 3 nap pihenőm van :D |
Quote:
|
Quote:
Ditke:) Keress rá, mert játékban van, még szabin sincs és nem messze elöttem van a pontlistában, különben nem mondom:cool: |
Quote:
|
Quote:
Nem ez volt az első licit, vagy most nyerte pár napja:) |
Quote:
|
Nahát bakik:D itt a helyem:D nekem első heteimben meg lett mondva h még ráérzek a dolgokra irogassak tekercseket, örültem is h mien jól haladok, mivel a környéken senkinek sincs még 15ö millája se, nemhogy 300:D aztán hamar ellőttem a piacon, de ahogy olvasom 1 nullával többet nyomni elég mindennapos:D :D
|
Quote:
Én meg az előbb adtam el x ezer tekercset x száz aranyért. Magyarul 90%-os kedvezménnyel.:( |
Quote:
Velem is előfordult már ilyesmi... |
Hmm... nekem egyszer az volt(1-2 eve), hogy reszegen, hajnal 5kor latom hogy a lakossagi moral megy 2 nyillal lefele 70%on. Mondom ennek a fele sem trefa, osztok gyors 2 milla penzt. Kicsit elszamoltam a nullakat, es 2 milliardot osztottam. Elegge csunyan neztem utana magamra :D
|
Quote:
|
bakim: elvileg 30% sikeresség mellet 16 varázslatom nem sikerült :) éljen a logikusan gondolkozó program. pedig meg is simogattam a gépet, hogy sikerüljön, de nem :)
|
Quote:
|
hát ezt bizony előre láttam a gömbömben:D
|
örömmel értesítem az aggódókat, hogy sikerült :)
|
Quote:
en be sem merem vallani a legnagyobb bakimat! |
Nekem a legszabb bakim az volt hogy támadnom kell hajnal 4 kor egy országot.Vizsont addigra elaludam és csak az ébresztőre riadtam fel. Félkómásan odaültem a géphez és jól megsoroztam a célpontom felett álló országot.Csak a baj az volt hogy hozzá nem fértem be.
A hab tortán hogy az illető bent volt.És frankón visszaverte a szövimet.:)Gondolom felt hatha kertem be vedelmet. Reggelte osztatlan sikerem volt a szöviben :) |
All times are GMT +1. The time now is 06:19. |