Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Új Személyiség (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1219)

Tavacska 12-20-2006 17:41

mert ettől a játékosok nem változnak, aki a békés fejlődést szereti az a békés megoldást fogja ezután is választani...
mondjuk elf (fantom sereg) + nem tudóst vagy mást válasz hanem a genust és felrakja a könyvtárkulcsot.... tutti békésen fog aludni éjszaka :-)))

Gyula 12-20-2006 17:43

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 57430)
;)
Nem vagyok azzal egyedül aki aztmondja,hogy azért ez kicsit sok:)
És jelenleg még eldönhetem hova irok:)És ha valaha megfogja ezt nekem szabni valaki az tuti nem te leszel:)

És,hogy mi kerül a játékba ahoz mindenkinek van beleszólása...Szerintem páran most rólad is gondolják azt nem gondolkozol...

Harcosok: hidd el hihetelen iritáló ahogy iroda butaságokat, igen én is irok nagyon sok hülyeséget de valahogy még is mást vált ki az emberekböl mitn a te viselkedésed.

Hogy mi kerül bele a játékba nem ahoz hanem abba, nincsm mindenkinek bele szólása :) Ha Ati indit is szavazást általában meg szokta szürni a szavazatokat és nem megfelelően megindokolt véleményeket nem szokta figyelembe venni :) tehét teljesen felesleges itt okoskodnod.

Gyula 12-20-2006 17:44

Quote:

Originally Posted by Tavacska (Post 57435)
mert ettől a játékosok nem változnak, aki a békés fejlődést szereti az a békés megoldást fogja ezután is választani...
mondjuk elf (fantom sereg) + nem tudóst vagy mást válasz hanem a genust és felrakja a könyvtárkulcsot.... tutti békésen fog aludni éjszaka :-)))

azért az elég bajos elf ha könyvtárkulcs nélkül nem tud nyugodtan aludni éjszaka :)

Harcosok 12-20-2006 17:49

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 57437)

Ha Ati indit is szavazást általában meg szokta szürni a szavazatokat és nem megfelelően megindokolt véleményeket nem szokta figyelembe venni :) tehét teljesen felesleges itt okoskodnod.

Ööö én aztmondom a sokszemélyiségű ori aki ezt megkapja hát kicsit már túl erős lenne...Így is már egy 9 személyésgű ori és egy ekzdő játékos között már túlságosan nagy a különbbség..
Ha ez nem elég indok nem tudok mit mondani:)
Neked se láttam túl nagy indokot max annyit,hogy legyen jó erős:D

DE pls ird le az indokaid hátha megyöznek engem/másokat:)
Ja és még egy indok:sok fajnak elveszne a legnagyobb elönye...pl:óriásnak,embernek...

Gyula 12-20-2006 17:51

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 57441)
Ööö én aztmondom a sokszemélyiségű ori aki ezt megkapja hát kicsit már túl erős lenne...Így is már egy 9 személyésgű ori és egy ekzdő játékos között már túlságosan nagy a különbbség..
Ha ez nem elég indok nem tudok mit mondani:)
Neked se láttam túl nagy indokot max annyit,hogy legyen jó erős:D

DE pls ird le az indokaid hátha megyöznek engem/másokat:)

Szerinted hány 9-10 személyiséges ori van a játékban?
Atitol kérhetünk sztem erröl egy statisztikát.
Hidd el aki a sokadik kört futja az nem azzal fog szórakozni hogy a te 200 hekis oridat gyakja le :) bár van egy olyan sanda gyanum hogy ahoz a művelethez egy személyiség is elég :)

Synkel 12-20-2006 17:51

10-dik személyiségnek nem lenne rossz egy ilyen, bárminek is nevezzük. Aki megszerezte a 10-est annak legyen valami kézzelfogható, és igazi előnye. Lehet itt fikázni a körbeforgó orikat, de azért némi tiszteletet szerintem megérdemelne a puszta kitartás is...

Gyula 12-20-2006 17:53

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 57443)
10-dik személyiségnek nem lenne rossz egy ilyen, bárminek is nevezzük. Aki megszerezte a 10-est annak legyen valami kézzelfogható, és igazi előnye. Lehet itt fikázni a körbeforgó orikat, de azért némi tiszteletet szerintem megérdemelne a puszta kitartás is...

talán töb helyen is kifejtettem már hogy nem is keveset megérdemel :)

Harcosok 12-20-2006 17:55

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 57442)
Szerinted hány 9-10 személyiséges ori van a játékban?
Atitol kérhetünk sztem erröl egy statisztikát.
Hidd el aki a sokadik kört futja az nem azzal fog szórakozni hogy a te 200 hekis oridat gyakja le :) bár van egy olyan sanda gyanum hogy ahoz a művelethez egy személyiség is elég :)

Nem veszekedni jöttem ide hanem véleményt nyilvánítani..
Ha ez volt a te érvelésed hát ...:)
Ja és egy javaslatot nem 1 napra vezetnek be hanem több évre:)
És kit nem gyözne le egy olyan ori aki 10 személyisége van és egy ezek közül Genusz vagy mi:)
Szerintem az A-soknak is bele törne a bicskájuk egy ork:genusz(szieszta ,kevés toli)túlélő,tábornok,tudos,gazdálkodó,vándor,varáz sló,tolvaj,harcos,kereskedő-be.....

Tavacska 12-20-2006 18:00

mondjuk igy belegondolva, ahogy Gyulánk irta, hogy csak a 10 -ik körnél kapja meg ez a személyiséget, és Harcos 1A-s viziója, arra jutottam, hogy legalább lenne miért a jelenleg 1A-ban dekkolóknak fordulniuk, hogy egy ilyen 10-ik személyiséggel uralhassák a toppot az idők végezetéig....

Synkel 12-20-2006 18:05

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 57446)
Nem veszekedni jöttem ide hanem véleményt nyilvánítani..
Ha ez volt a te érvelésed hát ...:)
Ja és egy javaslatot nem 1 napra vezetnek be hanem több évre:)
És kit nem gyözne le egy olyan ori aki 10 személyisége van és egy ezek közül Genusz vagy mi:)
Szerintem az A-soknak is bele törne a bicskájuk egy ork:genusz(szieszta ,kevés toli)túlélő,tábornok,tudos,gazdálkodó,vándor,varáz sló,tolvaj,harcos,kereskedő-be.....

Egy kezdő orit bárki bármikor szétkap. Szerinted reális lenne, ha te aki 2 hónapig ülsz 200 hekin levernéd Tuvalut vagy bárki utána következőt a 10-esével? Ne röhögtess... Ha nagyvadra mész, készülj fel, de ne várd el, hogy egyenlő leszel vele... Reális lenne valami extra jutalom a 9-dik személyiség után

Harcosok 12-20-2006 18:08

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 57457)
Egy kezdő orit bárki bármikor szétkap. Szerinted reális lenne, ha te aki 2 hónapig ülsz 200 hekin levernéd Tuvalut vagy bárki utána következőt a 10-esével? Ne röhögtess... Ha nagyvadra mész, készülj fel, de ne várd el, hogy egyenlő leszel vele... Reális lenne valami extra jutalom a 9-dik személyiség után

Akkor vesszen el minden személyisége és kapja meg ezt az 1-et:)
De most ami megy kapjon genusz személyiséget+még vezessünk be majd ujjakat mert a 11.személyiséget is elfogja érni...20.-nál mi lesz?
De szerintem senki sem pattogna nagyon a genusz ellen...
De azért ne állítsuk be ugy,hogy az a 9személyiség alig ad neki elönyt:)

Tavacska 12-20-2006 18:13

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 57460)
Akkor vesszen el minden személyisége és kapja meg ezt az 1-et:)
De most ami megy kapjon genusz személyiséget+még vezessünk be majd ujjakat mert a 11.személyiséget is elfogja érni...20.-nál mi lesz?
De szerintem senki sem pattogna nagyon a genusz ellen...
De azért ne állítsuk be ugy,hogy az a 9személyiség alig ad neki elönyt:)

nem arról van szó, hogy a jelenlegi 9 rossz, hanem hogy kellene egy 10-ik, és épp ezen próbálunk gondolkodni...
ha minden ötletet elvetünk, szegény Ati teljesen magára marad ezzel a gonddal...
és reménykedjünk, hogy ez a játék még müködni fog sokáig, és mi is tudunk majd a 10-ik személyiséggel élni....

Hmmm... Sati 12-20-2006 18:15

Hát nem tudom hogy lessz e ...
De az nem lenne hüeség hogy a 10 személyiséggel mutassa meg az illető mien fábol faragták a 10 személyiéges emberke már min a eső 10 be menyen már fel. szerintem ez meg csak akkor lessz ha a top klán beveszi.

Harcosok 12-20-2006 18:17

Quote:

Originally Posted by Tavacska (Post 57463)
nem arról van szó, hogy a jelenlegi 9 rossz, hanem hogy kellene egy 10-ik, és épp ezen próbálunk gondolkodni...
ha minden ötletet elvetünk, szegény Ati teljesen magára marad ezzel a gonddal...
és reménykedjünk, hogy ez a játék még müködni fog sokáig, és mi is tudunk majd a 10-ik személyiséggel élni....

Én nem vagyok egy személyiség ellen sem...
Csak a genusz...+9személyiség az már kicsit sok...Meg ha a 10. személyiség után már mindegyik ilyen erös lenne hát 15.-nél már ténleg használhatnánk a legyözhetetlen szót rá...
Ha +személyiséget vezetünk be szerintem ugyanolyan legyen, mint ezek ugyanolyan erösségű és mindneki használhassa...

Tavacska 12-20-2006 18:21

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 57468)
Csak a genusz...+9személyiség az már kicsit sok...Meg ha a 10. személyiség után már mindegyik ilyen erös lenne hát 15.-nél már ténleg használhatnánk a legyözhetetlen szót rá...
Ha +személyiséget vezetünk be szerintem ugyanolyan legyen, mint ezek ugyanolyan erösségű és mindneki használhassa...

az eredeti ötletben ugy szólt, hogy mindenki használhassa :-)))
de, ha Gyula gondolat menetét folytatjuk, akkor tényleg ösztönző lenne, hogy mindenki elérje a 10-ik személyiséget...
és ha a te gondolatmenetedet folytatom, annak a szerencsétlen 200 hekis kezdőnek meg ugy is mindegy, ha egy 9 személyiséggel rendelkező szúrja ki magának, vagy van ott van neki mellé a genus, akkor már szegénynek ugy is mindegy...
(mellesleg megjegyezni kivánom, hogy nem mindenki olyan "gonosz", hogy a kicsi kezdő orikat szétszedje a sok személyiséges orijával)

Valezius 12-20-2006 18:22

Quote:

Én még nem írtam neked semmit, de ebben a topicban ez az első okos mondatod, adok is érte egy zöldet.

Érdekes, hogy nem találtam egyetlen olyan gondolatot se, amit másik topicban ne láttam volna még.

Harcosok 12-20-2006 18:23

Quote:

Originally Posted by Tavacska (Post 57473)
az eredeti ötletben ugy szólt, hogy mindenki használhassa :-)))
de, ha Gyula gondolat menetét folytatjuk, akkor tényleg ösztönző lenne, hogy mindenki elérje a 10-ik személyiséget...
és ha a te gondolatmenetedet folytatom, annak a szerencsétlen 200 hekis kezdőnek meg ugy is mindegy, ha egy 9 személyiséggel rendelkező szúrja ki magának, vagy van ott van neki mellé a genus, akkor már szegénynek ugy is mindegy...
(mellesleg megjegyezni kivánom, hogy nem mindenki olyan "gonosz", hogy a kicsi kezdő orikat szétszedje a sok személyiséges orijával)

én látok kis 150000sorszámú orit is 1 személyiséggel..Annak talán a 9 ellen van még esélye de a genus +9 ellen már nem:)
szerintme normál személyiségekkel bövüljön csak a játék...(ugyanolyan erösségű, mint ezek és mindenki használhassa)

Tavacska 12-20-2006 18:24

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 57475)

Érdekes, hogy nem találtam egyetlen olyan gondolatot se, amit másik topicban ne láttam volna még.

miért a többi topicban már beszéltek erről a személyiségről???

Valezius 12-20-2006 18:29

Quote:

Originally Posted by Tavacska (Post 57477)
miért a többi topicban már beszéltek erről a személyiségről???

Igen, pontosan arról, hogy 9után járjon plusz faji vari.

Tavacska 12-20-2006 18:31

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 57481)
Igen, pontosan arról, hogy 9után járjon plusz faji vari.

hmmm, akkor jó, megyek megnézem máshol miket irtak róla :-))

Valezius 12-20-2006 18:38

Old 06-03-20, 19:38
Senki

Belépés dátuma: 06-01-26
Hol: Budapest
Üzenet: 1,707

arról nem is beszélve hogy egy ilyen játékos van aki ezt eddig elérte a többeik messzebb vannak, szóval nem nagy téma. amúgy készül egy 10. személyiség amelyet méga homály fed... én is csak ennyit tudok Atitól...

Hú találtam egy ilyet, érdekelnének a fejlemények. :D

Amúgy meg, van egy új személyiségek topic, ahol szintén felmerült az építész, és még pár jó ötlet. Ebben a topicban pedig én nem sok értelmes dolgot találtam. :(

Gyula 12-20-2006 18:43

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 57476)
én látok kis 150000sorszámú orit is 1 személyiséggel..Annak talán a 9 ellen van még esélye de a genus +9 ellen már nem:)
szerintme normál személyiségekkel bövüljön csak a játék...(ugyanolyan erösségű, mint ezek és mindenki használhassa)

Harcosok a játkos képeségei nem függnek a személyiség számátol :)
a 20. személyiségröl beszélni meg igen butaság, neked az akkor lehet probléma (hogy sokan rohangásznak 20 személyiséggel) ha kb 66 éves korodig fogsz játszani itt.

Én a pont listámban látok nem egy hanem több oylan orit aki 150-200-250 ezres sorszámmal és egy személyiségel játszik, és ezekröl az orikrol tudom hogy akkor is elkenik a szádat ha neked 16 személyiséged van :) de tudod mit? még nekem is elkenik :)

Harcosok 12-20-2006 18:47

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 57486)
Harcosok a játkos képeségei nem függnek a személyiség számátol :)
a 20. személyiségröl beszélni meg igen butaság, neked az akkor lehet probléma (hogy sokan rohangásznak 20 személyiséggel) ha kb 66 éves korodig fogsz játszani itt.

Én a pont listámban látok nem egy hanem több oylan orit aki 150-200-250 ezres sorszámmal és egy személyiségel játszik, és ezekröl az orikrol tudom hogy akkor is elkenik a szádat ha neked 16 személyiséged van :) de tudod mit? még nekem is elkenik :)

Nem tudtam,hogy én vaok itt a fő téma:D De azt sem,hogy te egyálltalán láttál már normálba:)
60k ori ellen háboruzok msot 2 személyiségű ....

DE nem én vaok a téma hanem a személyiség...Ja és még+10személyiséghez nem kell több mint 8év:)(mivel tudtommal azota van hod)
Mondom felölem lehet 200uj személyiséget is bevezetni de ne legyen egyse világverő...

Gyula 12-20-2006 18:48

támogatom az új személyiséget ha

-1-5 személyiségbe nem választható bele
-a választott személyiség mellett, a gömbön látszik hogy Milyen varászlatot ad neki ez a személyiség.
-esetleg lehet hogy a két tekivédő varázslat ki van zárva

?-a geniusz személyiság random tesz fel spec varázslatot, akkor és annyi körre ahogy a faj a saját spec variját felteszi.

Tavacska 12-20-2006 18:53

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 57488)
támogatom az új személyiséget ha

-1-5 személyiségbe nem választható bele
-a választott személyiség mellett, a gömbön látszik hogy Milyen varászlatot ad neki ez a személyiség.
-esetleg lehet hogy a két tekivédő varázslat ki van zárva

?-a geniusz személyiság random tesz fel spec varázslatot, akkor és annyi körre ahogy a faj a saját spec variját felteszi.

ugyan ugy felrakható mint a saját faji varázslat, ahány körre sikerül neki...
de ha egyet kiválasztott magának pluszba az marad azon a szinten végig...
tehát szintváltáskor azt mondom gnóm tudós genus, felrakom a könyvtárkulcsot és mondjuk a fantom sereget...
akkor azon a szinten csak fantom seregezhetek pluszban és nem ide oda ugrálok a spec. varik között....

lacqa 12-20-2006 18:53

Quote:

jéé egyetértek harcosokkal :confused: :rolleyes: ;) :D

Gyula 12-20-2006 19:15

Quote:

Originally Posted by lacqa (Post 57490)
jéé egyetértek harcosokkal :confused: :rolleyes: ;) :D

olvasd át mégegyszer :)))
és egy fecske még nem csinál nyarat, vagy harcosokbol nem lesz szalonna :)

Xeper 12-20-2006 19:21

Quote:

Originally Posted by Tavacska (Post 57489)
ugyan ugy felrakható mint a saját faji varázslat, ahány körre sikerül neki...
de ha egyet kiválasztott magának pluszba az marad azon a szinten végig...
tehát szintváltáskor azt mondom gnóm tudós genus, felrakom a könyvtárkulcsot és mondjuk a fantom sereget...
akkor azon a szinten csak fantom seregezhetek pluszban és nem ide oda ugrálok a spec. varik között....

Az imént leírtam, de leírom megnit: +1 faji vari már sokkal több mint tisztelgés egy nagyon sokszor körbefordult játékos tudása előtt. Hidd el, hogy nem csak békés célokra lenne felhasználva, hanem olyan kombinációkat lehetne létrehozni, ami alig verhető, és erre jönne még a játékos nem kevés tudása is. Próbáltam összeszedni fajonként 1 ütős fajivarit pluszba, gondold végig hogy mit lehet ilyen orikkal tenni:

hulla+szieszta
ember+árnyak
törpe+szieszta
félelf+tükörpajzs
gnóm+szieszta
óriás+szupermarkotány
elf+árnyak/tükörpajzs
ork+szieszta

Szerintem mindegyik aránytalanul erős az adott többi 9 személyuiséghez képest. Sőt... még a 9 összes bónuszához képest is erős :)

Tavacska 12-20-2006 20:00

igen erősek, ezért gondolkodásra serkentené a többi játékost, mert attól még mindegyiknek meg maradna a gyenge pontja, ami a saját fajából ered...

Hmmm... Sati 12-20-2006 20:01

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 57510)
Az imént leírtam, de leírom megnit: +1 faji vari már sokkal több mint tisztelgés egy nagyon sokszor körbefordult játékos tudása előtt. Hidd el, hogy nem csak békés célokra lenne felhasználva, hanem olyan kombinációkat lehetne létrehozni, ami alig verhető, és erre jönne még a játékos nem kevés tudása is. Próbáltam összeszedni fajonként 1 ütős fajivarit pluszba, gondold végig hogy mit lehet ilyen orikkal tenni:

hulla+szieszta
ember+árnyak
törpe+szieszta
félelf+tükörpajzs
gnóm+szieszta
óriás+szupermarkotány
elf+árnyak/tükörpajzs
ork+szieszta

Szerintem mindegyik aránytalanul erős az adott többi 9 személyuiséghez képest. Sőt... még a 9 összes bónuszához képest is erős :)

Xeper:
Azért meg lehetne fingatni... az ilyen embert ...
Gondolkodj rajta 1 jól össze rakott szövi hidd el kifingatna ...:D :D :D

Hmmm... Sati 12-20-2006 20:16

mind1 ti döntötök ezen hogy legyen vagy nem Ati szerintem ugyis elveti mert át kellene irnia a hodot :D
ez 1 ötlet volt.
Enyi de akinek van jobb ötlete hogy a tuvalunak ne legyen mindig az a szöveg ott hogy Választhatsz még 1 személyiséget amikor mind a 9 megvan már.

Xeper 12-20-2006 21:09

Szerintem mindenképpen túl erős lenne a +faji vari, szerintem reálisabb lenne egy túlélőhöz hasonló személyiség, ami az anyagi javakat védené valamennyire. Pl 15% vagyonát(pénz, rúna, teki, nyers, fegyver) trezorba teszi, és a tolik nem férnek hozzá.

Cece 12-20-2006 21:13

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 57531)
Szerintem mindenképpen túl erős lenne a +faji vari, szerintem reálisabb lenne egy túlélőhöz hasonló személyiség, ami az anyagi javakat védené valamennyire. Pl 15% vagyonát(pénz, rúna, teki, nyers, fegyver) trezorba teszi, és a tolik nem férnek hozzá.

Sztem nem praktikus magas hektárszámon... meg alacsony hekiszámon sem. Mi az a 15%? Sztem semmi.
Épít bankokat és kész.

Hmmm... Sati 12-20-2006 21:27

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 57531)

Hát Xepi töled többet vártam :D

Xeper 12-20-2006 23:51

Quote:

Originally Posted by Hmmm... Sati (Post 57537)
Hát Xepi töled többet vártam :D

Azért írtam, hogy érezd a kontrasztot ;)

NorB 12-21-2006 06:37

Quote:

Originally Posted by Hmmm... Sati (Post 57355)
A 10-ik személyiség: a GENUS (a név nem végleges, de találó)

Ez a személyiség bármely fajhoz választható, megtartva a faj eredeti speciális varázslatát,
azzal a plusz kitétellel, hogy bármely faj spec. varázslatát képes utánozni, átvenni, megtanulni.
Pl: ork faj - szupermarkotány - választható spec. varázslat : fantom sereg
törpe faj - raktárkulcs - választható spec. varázslat : szupermarkotány
elf faj - fantom sereg - választható spc. varázslat : könyvtárkulcs
vagy akármilyen kombinációban sorolhatnám.

Vagy Hasonló lenne...
Kérnék javaslatot ha lehet ilent kérni :D

a javasolt személyiség még 10.-nek is túlságosan erős, nem is játszanék mást részemről, csak ork sziesztát :)
ettől függetlenül a 10. személyiség esetén tényleg nem ártana már valami használható, az első 9-nek nincs sok értelme együtt

Non Omnis Moriar 12-21-2006 06:39

Quote:

Originally Posted by Senki (Post 57370)
Nekem Sati ötlete nagyon tettszik, és ha Ati baja csak abban van, hogy elsőre nem tudja senki a gömbről, hogy mi van, akkor először a tag választja a "géniuszt" vagy ahogy elnevezzük és utána a fajit hogy mit kér, és a gömbjén ez lenne feltüntetve, nem az új személyiség neve... ;) :rolleyes: :D :D :D :D
így azt hiszem színesedne a játék jócskán, nem beszélve hogy a többszemélyiség már megint malusszal jár, szóval mostmár ez belefér... :p

Én ezt inkább alakváltónak neveztem anno, amikor volt szó ilyesmiröl... Ugyanis volt egy ilyen bug, hogy ha elmentetted a faj-személyiség beállító URL-t akkor játék közben is lehetett váltani, és mit is mondjak brutális eredménnyel. Én is érdekesnek találtam de ez valami iszonyu durva.
Az fix hogy könyvtárkulccsal járkálna mindenki :D Nah, ha napi 1 átváltási lehetöség lenne, már az is túl durva lenne szerintem :)

Non Omnis Moriar 12-21-2006 06:44

Uj személyiségnek volt egy rakás javaslatom még a levlistán, sajna már nem igazán van meg :(

Egy volt, amire tuti emlékszem az a pap, ami a fantasy világán megszokott dolgokat produkálta, élöholt ellen plusszal támad, több veszteséget okoz, gyorsan gyógyítja a népet, javítja a morált stb
Kár hogy a zombi faj ennyire zuzmó, még lenne is értelme. Emlékszem amikor kezdtem a hódot mindenütt a zombi orik mászkáltak és volt pár kiváló emberke akik élöholt vadász orikat építettek :)

porika 12-21-2006 08:11

Hali!

Megint olyan téma amely jelenleg csak 1, rövid távon (1-2 év) további 50 országnak jelentene változást. Nem támogatom a specvaris személyiséget, túl erős lenne.

Azt a részét támogatom, hogy legyen még több személyiség, mert szinesebbé teszi a játékot.

1. Jó ötletnek tartom a bontás utáni anyag visszavételt, de arra figyelni kell, hogy 200 hekin megépített épület anyagmennyisége nem azonos a 2000 hekijével. Nem mindegy mikor építette az épületet. 30% körül talán megfelelő lenne.
2. szintén látom értelmét az olyan személyiségnek ami az építkezéssel kapcsolatos, csökkenti az építőanyag mennyiséget, mondjuk 75%-ra.
3. felfedező, ez annak az ötletére született, hogy sokan panaszkodnak a felfedezési igény drasztikus változása miatt. Legyen 10%, ami elfogadható.

egyenlőre ennyi:)

Kisbér 12-21-2006 09:33

Azért az tény, hogy az alapötlet erős...
Nem azért, mert a törpe fel tud tenni könyvtárkulcsot, hanem valóban, mondjuk az óriás tükröt tud magára tenni, stb, stb...

Mi lenne, ha azt csinálnánk, hogy vagy kiválasztod a személyiségeket, vagy géniusz leszel...
Tehát ha (4)-ed van, akkor csak a géniusz választhatod, de mást nem...
Ha nem választod a géniuszt, akkor természetesen 4 tetszőleges személyiséget választhatsz...
Ez egészen a (10)-ig, ahol pedig autómatikusan megkapod az összes személyiséget :D

He? :D

Vagy nagyon borult 5let? :D

All times are GMT +1. The time now is 18:12.