![]() |
mert ettől a játékosok nem változnak, aki a békés fejlődést szereti az a békés megoldást fogja ezután is választani...
mondjuk elf (fantom sereg) + nem tudóst vagy mást válasz hanem a genust és felrakja a könyvtárkulcsot.... tutti békésen fog aludni éjszaka :-))) |
Quote:
Harcosok: hidd el hihetelen iritáló ahogy iroda butaságokat, igen én is irok nagyon sok hülyeséget de valahogy még is mást vált ki az emberekböl mitn a te viselkedésed. Hogy mi kerül bele a játékba nem ahoz hanem abba, nincsm mindenkinek bele szólása :) Ha Ati indit is szavazást általában meg szokta szürni a szavazatokat és nem megfelelően megindokolt véleményeket nem szokta figyelembe venni :) tehét teljesen felesleges itt okoskodnod. |
Quote:
|
Quote:
Ha ez nem elég indok nem tudok mit mondani:) Neked se láttam túl nagy indokot max annyit,hogy legyen jó erős:D DE pls ird le az indokaid hátha megyöznek engem/másokat:) Ja és még egy indok:sok fajnak elveszne a legnagyobb elönye...pl:óriásnak,embernek... |
Quote:
Atitol kérhetünk sztem erröl egy statisztikát. Hidd el aki a sokadik kört futja az nem azzal fog szórakozni hogy a te 200 hekis oridat gyakja le :) bár van egy olyan sanda gyanum hogy ahoz a művelethez egy személyiség is elég :) |
10-dik személyiségnek nem lenne rossz egy ilyen, bárminek is nevezzük. Aki megszerezte a 10-est annak legyen valami kézzelfogható, és igazi előnye. Lehet itt fikázni a körbeforgó orikat, de azért némi tiszteletet szerintem megérdemelne a puszta kitartás is...
|
Quote:
|
Quote:
Ha ez volt a te érvelésed hát ...:) Ja és egy javaslatot nem 1 napra vezetnek be hanem több évre:) És kit nem gyözne le egy olyan ori aki 10 személyisége van és egy ezek közül Genusz vagy mi:) Szerintem az A-soknak is bele törne a bicskájuk egy ork:genusz(szieszta ,kevés toli)túlélő,tábornok,tudos,gazdálkodó,vándor,varáz sló,tolvaj,harcos,kereskedő-be..... |
mondjuk igy belegondolva, ahogy Gyulánk irta, hogy csak a 10 -ik körnél kapja meg ez a személyiséget, és Harcos 1A-s viziója, arra jutottam, hogy legalább lenne miért a jelenleg 1A-ban dekkolóknak fordulniuk, hogy egy ilyen 10-ik személyiséggel uralhassák a toppot az idők végezetéig....
|
Quote:
Egy kezdő orit bárki bármikor szétkap. Szerinted reális lenne, ha te aki 2 hónapig ülsz 200 hekin levernéd Tuvalut vagy bárki utána következőt a 10-esével? Ne röhögtess... Ha nagyvadra mész, készülj fel, de ne várd el, hogy egyenlő leszel vele... Reális lenne valami extra jutalom a 9-dik személyiség után |
Quote:
De most ami megy kapjon genusz személyiséget+még vezessünk be majd ujjakat mert a 11.személyiséget is elfogja érni...20.-nál mi lesz? De szerintem senki sem pattogna nagyon a genusz ellen... De azért ne állítsuk be ugy,hogy az a 9személyiség alig ad neki elönyt:) |
Quote:
ha minden ötletet elvetünk, szegény Ati teljesen magára marad ezzel a gonddal... és reménykedjünk, hogy ez a játék még müködni fog sokáig, és mi is tudunk majd a 10-ik személyiséggel élni.... |
Hát nem tudom hogy lessz e ...
De az nem lenne hüeség hogy a 10 személyiséggel mutassa meg az illető mien fábol faragták a 10 személyiéges emberke már min a eső 10 be menyen már fel. szerintem ez meg csak akkor lessz ha a top klán beveszi. |
Quote:
Csak a genusz...+9személyiség az már kicsit sok...Meg ha a 10. személyiség után már mindegyik ilyen erös lenne hát 15.-nél már ténleg használhatnánk a legyözhetetlen szót rá... Ha +személyiséget vezetünk be szerintem ugyanolyan legyen, mint ezek ugyanolyan erösségű és mindneki használhassa... |
Quote:
de, ha Gyula gondolat menetét folytatjuk, akkor tényleg ösztönző lenne, hogy mindenki elérje a 10-ik személyiséget... és ha a te gondolatmenetedet folytatom, annak a szerencsétlen 200 hekis kezdőnek meg ugy is mindegy, ha egy 9 személyiséggel rendelkező szúrja ki magának, vagy van ott van neki mellé a genus, akkor már szegénynek ugy is mindegy... (mellesleg megjegyezni kivánom, hogy nem mindenki olyan "gonosz", hogy a kicsi kezdő orikat szétszedje a sok személyiséges orijával) |
Quote:
Érdekes, hogy nem találtam egyetlen olyan gondolatot se, amit másik topicban ne láttam volna még. |
Quote:
szerintme normál személyiségekkel bövüljön csak a játék...(ugyanolyan erösségű, mint ezek és mindenki használhassa) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Old 06-03-20, 19:38
Senki Belépés dátuma: 06-01-26 Hol: Budapest Üzenet: 1,707 arról nem is beszélve hogy egy ilyen játékos van aki ezt eddig elérte a többeik messzebb vannak, szóval nem nagy téma. amúgy készül egy 10. személyiség amelyet méga homály fed... én is csak ennyit tudok Atitól... Hú találtam egy ilyet, érdekelnének a fejlemények. :D Amúgy meg, van egy új személyiségek topic, ahol szintén felmerült az építész, és még pár jó ötlet. Ebben a topicban pedig én nem sok értelmes dolgot találtam. :( |
Quote:
a 20. személyiségröl beszélni meg igen butaság, neked az akkor lehet probléma (hogy sokan rohangásznak 20 személyiséggel) ha kb 66 éves korodig fogsz játszani itt. Én a pont listámban látok nem egy hanem több oylan orit aki 150-200-250 ezres sorszámmal és egy személyiségel játszik, és ezekröl az orikrol tudom hogy akkor is elkenik a szádat ha neked 16 személyiséged van :) de tudod mit? még nekem is elkenik :) |
Quote:
60k ori ellen háboruzok msot 2 személyiségű .... DE nem én vaok a téma hanem a személyiség...Ja és még+10személyiséghez nem kell több mint 8év:)(mivel tudtommal azota van hod) Mondom felölem lehet 200uj személyiséget is bevezetni de ne legyen egyse világverő... |
támogatom az új személyiséget ha
-1-5 személyiségbe nem választható bele -a választott személyiség mellett, a gömbön látszik hogy Milyen varászlatot ad neki ez a személyiség. -esetleg lehet hogy a két tekivédő varázslat ki van zárva ?-a geniusz személyiság random tesz fel spec varázslatot, akkor és annyi körre ahogy a faj a saját spec variját felteszi. |
Quote:
de ha egyet kiválasztott magának pluszba az marad azon a szinten végig... tehát szintváltáskor azt mondom gnóm tudós genus, felrakom a könyvtárkulcsot és mondjuk a fantom sereget... akkor azon a szinten csak fantom seregezhetek pluszban és nem ide oda ugrálok a spec. varik között.... |
Quote:
|
Quote:
és egy fecske még nem csinál nyarat, vagy harcosokbol nem lesz szalonna :) |
Quote:
hulla+szieszta ember+árnyak törpe+szieszta félelf+tükörpajzs gnóm+szieszta óriás+szupermarkotány elf+árnyak/tükörpajzs ork+szieszta Szerintem mindegyik aránytalanul erős az adott többi 9 személyuiséghez képest. Sőt... még a 9 összes bónuszához képest is erős :) |
igen erősek, ezért gondolkodásra serkentené a többi játékost, mert attól még mindegyiknek meg maradna a gyenge pontja, ami a saját fajából ered...
|
Quote:
Azért meg lehetne fingatni... az ilyen embert ... Gondolkodj rajta 1 jól össze rakott szövi hidd el kifingatna ...:D :D :D |
mind1 ti döntötök ezen hogy legyen vagy nem Ati szerintem ugyis elveti mert át kellene irnia a hodot :D
ez 1 ötlet volt. Enyi de akinek van jobb ötlete hogy a tuvalunak ne legyen mindig az a szöveg ott hogy Választhatsz még 1 személyiséget amikor mind a 9 megvan már. |
Szerintem mindenképpen túl erős lenne a +faji vari, szerintem reálisabb lenne egy túlélőhöz hasonló személyiség, ami az anyagi javakat védené valamennyire. Pl 15% vagyonát(pénz, rúna, teki, nyers, fegyver) trezorba teszi, és a tolik nem férnek hozzá.
|
Quote:
Épít bankokat és kész. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ettől függetlenül a 10. személyiség esetén tényleg nem ártana már valami használható, az első 9-nek nincs sok értelme együtt |
Quote:
Az fix hogy könyvtárkulccsal járkálna mindenki :D Nah, ha napi 1 átváltási lehetöség lenne, már az is túl durva lenne szerintem :) |
Uj személyiségnek volt egy rakás javaslatom még a levlistán, sajna már nem igazán van meg :(
Egy volt, amire tuti emlékszem az a pap, ami a fantasy világán megszokott dolgokat produkálta, élöholt ellen plusszal támad, több veszteséget okoz, gyorsan gyógyítja a népet, javítja a morált stb Kár hogy a zombi faj ennyire zuzmó, még lenne is értelme. Emlékszem amikor kezdtem a hódot mindenütt a zombi orik mászkáltak és volt pár kiváló emberke akik élöholt vadász orikat építettek :) |
Hali!
Megint olyan téma amely jelenleg csak 1, rövid távon (1-2 év) további 50 országnak jelentene változást. Nem támogatom a specvaris személyiséget, túl erős lenne. Azt a részét támogatom, hogy legyen még több személyiség, mert szinesebbé teszi a játékot. 1. Jó ötletnek tartom a bontás utáni anyag visszavételt, de arra figyelni kell, hogy 200 hekin megépített épület anyagmennyisége nem azonos a 2000 hekijével. Nem mindegy mikor építette az épületet. 30% körül talán megfelelő lenne. 2. szintén látom értelmét az olyan személyiségnek ami az építkezéssel kapcsolatos, csökkenti az építőanyag mennyiséget, mondjuk 75%-ra. 3. felfedező, ez annak az ötletére született, hogy sokan panaszkodnak a felfedezési igény drasztikus változása miatt. Legyen 10%, ami elfogadható. egyenlőre ennyi:) |
Azért az tény, hogy az alapötlet erős...
Nem azért, mert a törpe fel tud tenni könyvtárkulcsot, hanem valóban, mondjuk az óriás tükröt tud magára tenni, stb, stb... Mi lenne, ha azt csinálnánk, hogy vagy kiválasztod a személyiségeket, vagy géniusz leszel... Tehát ha (4)-ed van, akkor csak a géniusz választhatod, de mást nem... Ha nem választod a géniuszt, akkor természetesen 4 tetszőleges személyiséget választhatsz... Ez egészen a (10)-ig, ahol pedig autómatikusan megkapod az összes személyiséget :D He? :D Vagy nagyon borult 5let? :D |
All times are GMT +1. The time now is 18:12. |