![]() |
Quote:
|
Ez Aból, mert pojén:)
Helyezés: xxx Érték: yyyyy Ave 5 amatör résztvevövel felálló szövetségünk,keres játszó társat. A feltétel: 1.jól beszélj Hottentottául,ez nagyon fontos !!! 2.KiEmeltFelsöfokú óvodai végzettség. 3.17 másodperces szakmai gyakorlat(bármilyen szakmábol megfelel) Ha magadra ismertél akkor -126735 gumifa pálcika befizetése ellenebén a kiadoban leadhatod a tinta foltos jelentkezésed. Ave |
A Két Ave nem tetszik ;) De különben jó. :)
|
'hello!
Diszkréten meg kérdezném... :D hogy nem -e akar vélem szövetségbe lépnie! :D félelf tulélő várja kereséseteket!!!' Remélem nem magyar az illető :) |
hottentotta:)
|
Érték: 33778
Hali! Szövimbe 4. tagnak erős hadist és tolist keresek, de ha egyben mindkettő vagy annak örülnék a legjobban. |
Helyezés: 157
Érték: 18981 Üdvözlet Hódítósok,és kellemes karácsonyi ünnepeket! A szövinkben 1 hely kiadó,csak harcosok jelentkezenek.min4000 elit.élőhalott sajna nem kell. 5. szintű a srác,majd leigázza vki:D |
Quote:
Látjátok, Ő tudja kit akar: Harcosokat:D :D :D :D |
Régen feladtam egy hirdetést kiváncsiságból, csak, hogy lássam ki ír rá:
Keresek meglévő szövibe hulla túdós harcost, vagy törpe varázsló varázslót. Írtak páran, hogy ők jönnének, de amikor írtam, hogy viccelek, akkor kicsit megsértődtek. Aztán írt valaki, hogy biztos elírtam, de ha csak vicceltem, akkor töröljem, mert bünti jár érte. |
Quote:
|
tudni kell fogalmazni:D
|
xy(#xy)
2006-12-xy xy:yx:yx Helyezés: xy Érték: yx HELLÓ,egy jó szövibe akarnék beálni nyugi nem vagyok kezdő ez már a 2. országom. majd irj. ki ad fel olyan hirdetést h azért nem vok kezdő mert van 2. orim? |
2006-12-23 20:05:57
Helyezés: 1205 Érték: 9042 kelemes ünnepeket szövit alapitok nem kezdővagyok,varis,gnóm egy tolis és 2 hadist keresek és egységben az erő nesze nektek nem kezdő gnóm varis:D |
kell egy tekercsíró, legalább sok könyvtárral:)
hál isten nem kevés kell neki:D |
xxxx (#)
2006-12-23 23:52:41 Helyezés: 1186 Érték: 9084 Üdv Hódítók! 3 feltételem van: 1. Légy Harcosok 2. Légy Harcosok 3. Légy Harcosok Ha a 3 feltételből az egyik érvényes rád mindenképp jelentkezz a szövimbe Msn,vip előny de nem hátrány . További jó Hódítást és Kellemes ünnepeket kívánok. Üdv: xxxx |
Jaja ennyire kell neki Harcosok? Azért ez meleg:D:D:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
xxx (#)
2006-12-21 18:33:09 Helyezés: 816 Érték: 10038 valaki aki nem halot Jól gondolom hogy aki halott az nem tud játszani a Hódítóval ?:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
"Hiába van a hírnevem -7000-en az nem jelenti azt hogy béna vagyok, csak ez olyan hogy a kötekedő kis országokra néha rámegyek, ennyi.
Ez nem jelenti azt persze hogy gyenge vok. Tehát a környékemen bárkivel kötök MNT-t. Kb: 2-4 kör távolságból. " Sztem ez is ideillik:D |
XXXXXXXX (#xxxxxx)
2006-12-24 11:35:39 Helyezés: xxx Érték: xxxxxx Boldog Karajcsont für alles.UGyanitt varis hulla kerestetik.Követelmény:írjon tekiket is :) tekiíró varis hulla? a legjobb...:):):) |
xxx(#)
2006-12-26 11:38:51 Helyezés: xxx Érték: xxx varis gnóm keresi szövijét Pedig ez már ki lett tárgyalva... |
ez is 5w nem??
|
xx (yxxxyje) :)
2006-12-23 23:52:41 Helyezés: xxx Érték: xxx Üdv Hódítók! 3 feltételem van: 1. Légy Harcosok 2. Légy Harcosok 3. Légy Harcosok Ha a 3 feltételből az egyik érvényes rád mindenképp jelentkezz a szövimbe Msn,vip előny de nem hátrány . További jó Hódítást és Kellemes ünnepeket kívánok. xxx |
ezt nem tudjátok ki írta??:)
|
es szerinted mindenki olvas kulso forumot? :)
|
Quote:
Msn-em van ugyhogy elöny... +az orim vippes ugyhogy az is:D +Mind3 feltételnek eleget tudok tenni:D |
Quote:
|
Quote:
Eddig még azt irta menjek oda mit tudom én melyik csopiba és szétkap:D mostmár meg szövizni akar... |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 07:16. |