![]() |
sztem 5. szinten mindegy mivel toliskodsz. utána szöviben jobb a félelf mint a sima elf de a félelf könnyen komoly veszteségekbe szakad bele:D
mondjuk még nem voltam toli de amit szövetségesek alatt tapasztaltam elf lennék |
Aluka előtt mindig leviszem:D , mert soká leszek gépközelbe és ne vesszen kárba.
|
Hmmmm... De a...
Szecsa És Kisbér.
Én azt mondtam 1 nagyon jó szövibe félelf... Félelfel az oriást is kilehet csinálni.... És elösször a varist kell kicsinálni. Na meg az is ott van hogy ha a félelfet akarják támadni akkor rákell menni 1 hullára majd épitteni korházat azt üssenek :D azt amikor már csak 1-10 ember pusztul meg akkor lebontani a korházat :D és igy ellehet vele lenni 1 kicsit :) Én ezt tapasztaltam. De aki akar cáfoljon meg. a Kezdő orinak Gnom. |
Quote:
|
Quote:
mondjuk ha tolisról van szó, akkor az óriás kiesik :D |
Quote:
én kezdönek Gnomot mondok mert pl 600 hekin 100 barak 100 torony 1 szövit kivédd mivel a gnomnak ha 10% a tornyo akkor jobban védd... De mind1 ... Elf-et meg kitekizik ha nincs sok tolija akkor mi a jobb ??? Oriás is jó de láttam már hogy tekiznek ki 1 oriást :D Na mind1 ... Sok Sok okos. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
óriást is tekizik persze:D az én 5. szintes óriásomat is tekizik de aki tekizik amellé bemegyek 3 sereggel naponta 2-szer és addig amíg nem hagyja abba. sajna nincs szövisem aki toli. DE egy óriást nehezen ütnek akkor is meg:D |
Quote:
De ez Elf vs Félelf... amint már montam Ha jó a szövi akkor félelf ha átlagos akkor elf. De kell tudni felépitteni is. félelf 40% lakitekije jó a elf toli vari elleni 20% is jó szal majd kitapasztalja kinek mi kell. leirtam a véleményem aki ad rám az ad aki nem az nem . |
Quote:
|
Quote:
ha gnom lennék... és pláne szövibe... De mind1 csak felcseszem magam ezen a vitán. |
Quote:
Sati én elhiszem hogy te már akkoris hódoztál amikor pelenkás fivkó voltam és elismerem hogy tapasztalt játékos vagy de ez a "Sok Sok okos ember" kijelentés egy ekkora blődség után... 600hekin 100torony az nálam 17%. Node mi van a súgóban? A felépített és teljes foglalkoztatottsággal működő őrtornyok az országod összterületéből elfoglalt százalékos arány kétszeresével növelik a védőerőt, de maximum 30%-kal (természetesen fajodtól függően ez is változhat. Ez a két mondat vhogy nem jön össze... |
Quote:
Volt az Uniwatt orim ami most a 2/D be van hogy 1 szövi be akart jönni Oriás akkor szerintem személyiség nem hiszem gogy volt. szal 6k ijjam hoz be akart jönni az oriás 23k elittel és bukott... 600 hekin 200 bankom volt. és csak unatkoztam... |
ja bocs
azt nem arra irtam hogy nekem a 600 hekin 100 torony az 10% csak már 10% al jobban védd a gnom ha tornyos. De ez Elf Vs Félelf topik. |
Kár hogy nem ékezetekkel írsz, így kicsit érdekesen jön le az írásod eleje...:)
|
Quote:
|
Quote:
ha nincsenek viszonylag nagy tartalékaid akkor 2-3 nap alatt nem lenne több tolid ezt nem azért mondom mert itt akarok keménykedni de ez van. egyszerűen nem lehet bírni. szöviben nehezebb összehasonlítani mert ott már több embertől függ . de egy 2v2 párbajban ahol mondjuk lennél 1 gnóm tolival meg egy hadival én meg óriás varival meg tolival akkor nem nagyon tudnál tolizni |
na de mostmár nem offolok ide többet *sorry*
|
Quote:
röhej amit irsz. vagy zizit szednek kiszorok 15 zsák zuzit azt mondom nekik hogy szegyék össze ugy hogy 10 méterre elviszem a zsákot 1 esével... :D :D :D :D :D |
Kezdtek átmenni szájkaratéba...
Quote:
|
Quote:
|
Sati, 2 dolog. 1: szedd össze magad, és írj rendesen, mert alig lehet kibogozni, mit akarsz írni.
2: nézd meg a topic címét, és ne offolj tovább. Ha nem az elfről vagy a félelfről akarsz tanácsot adni valakinek, akkor hagyd a témát, ha valaki információt szeretne gyűjteni a kérdésben, nagyon unalmas végigolvasni a gnómos/óriásos offolásokat. |
Quote:
Irtam okosságot is de azt te nem olvasod vissza . |
Sati, korrekt, amit irsz :)
A betegseg+korhazas trukk tenyleg jo, csak nehez 3. szintttol felfele alkalmazni, ahol igazan nagyon utne :( Amugy meg, hm :) Te fel-elf, en elf parti vagyok, nincs ezzel gond :) feljebb is (1k heki <) is a fel-elfet preferalod amugy? kezdonek egyebkent, en embert ajanlok, ha tolis szeretne lenni,es tegye felfele a faji varit. igen kiabrandito tud lenni, amikor egy kezdo elszenvedi azt, hogy egy szovi haboruban o lesz az elso, akit kicsinalnak...mert a varis igen kemenyen oli, a hadisok pedig meszaroljak...en azt tapasztaltam, hogy a bekesebb, kevesbe tapasztalt jatekosok ilyenkor megijednek es mnt fele kacsingatnak jobban, mert feltik az orijukat... igy elgondolkodnek, hogy kezdokent kezdenek e egyaltalan tolis orival...elotte mindenkeppen gyakorlaskent orias vagy gnom jatekot, hogy ismerkedjen a jatekkal egy ideig...annyi hekiig mindenkeppen oriassal vagy gnommal javaslom a kitapasztalast, ameddig tolival jatszani szeretne, hogy ismerje a kornyek felallasat sacc/kb-ra |
Szerintem ezt a topicot a topic indítója már nem is olvassa...
Átment ez is: Húdemajer vagyok topicba :) Próbáljatok meg a kérdésre válaszolni, ami arról szólt, hogy kezdő az illető, és mit válasszon, elf, vagy félelf... :) Kisbér, az off elleni szakszervezet elnöke :D |
Elf
Ház 39 20% 2535 lakos Barakk 20 10% 0 Elit / Lovas Tanya 0 0% 0 Bála/kör Raktár 20 10% 8,37 körre elegendő Őrtorony 20 10% 1040 Íjász Templom 40 20% 5200 Varázsló Kocsma 61 31% 3172 Tolvaj Bank 0 0% 0 Könyvtár 0 0% 0 tekercs/20 kör 200 hektár Érték 9507 pont Ételfogyasztás: 2 389 Foglalkoztatottság: 95%[/quote] felesleges az elfenek 20 raki. 12 rakival ha normál csoport tanyafree akkor ugy 5-6 körre elég a kaja 2-3 kört meg megbir éhezéssel Szecsa anarba probáltam ki az első elfemet Kleptó-Mán-Ia orimmal csak megpapta azt hiszem Ritter. |
Quote:
12 rakival ha normál csoport tanyafree akkor ugy 5-6 körre elég a kaja 2-3 kört meg megbir éhezéssel Szecsa anarba probáltam ki az első elfemet Kleptó-Mán-Ia orimmal csak megpapta azt hiszem Ritter.[/quote] és esetleg szerinted egy kezdő mikor fog 7-8 körönként géphez verkedni magát egy játék miatt :) Ne úgy gondolkozz mintha rólad lenne szó. Itt alapjába véve kezdőnek ad tanácsot aki ad :) |
Quote:
Ugye a kérdés, hogy 26 tanya, vagy 20 raktár... Ez tényleg kérdés...?! Én szeretlek Sati tudod jól, de az elfhez nem értesz :D:D:D |
Quote:
Quote:
|
Sati, a 65-s postban leirtam.
Kezdőnek nem javaslok tolist, ennyi. |
Quote:
Normalba 6 koros tolis orinal nem kell tobb. De ezt kihangsulyozom, nem kezdonek adnam semmikepp sem. Viszont maskepp nem lehet egy tolis orit jatszani elf vagy fel-ef eseten. |
én kezdőnek nem javasolnám az elfet sem a félelfet....
egy kezdőnek talán a gnóm kereskedőt tudnám ajánlani (most lehet itt fújjolni) mert se a tekijét se a pénzét nem lopják le, van helye képezni, tudja próbálgatni a tolizást, varizást, támadást, szóval sokkal több tapasztalatot tud szerezni a játék terén mint elfként vagy félelfként... ti már profi játékosok vagytok, átlátjátok mindkét fajt (elf, félelf) hogy hogyan müködik jól... de egy kezdő azt sem tudja merre hány méter, mert a "súgó nem azért van hogy olvassák" :-((( és én még emléxem, hogy kezdőként milyen hibákat ejtettem szóval, ha a kezdő játkékosnak sikerélményt szeretnénk okozni, hogy legyen kedve tovább játszani én a gnóm kereskedőt javasolnám... vilma |
Quote:
akkor mar inkabb ugyanez oriasban, vilmus, a gnomot konnyebb szettolizni... :) (es jobban is meszarolodik) :) |
Quote:
anarchba regizzen es probalkozzon, tesztelgessen... vagy kerdezzen :) itt szerintem felvazoltuk neki a lehetosegeket... |
Az nem lenne nagy baj, ha a topic címére is gondolnátok, mielőtt szóbakerülne a gnóm és az óriás...
|
Quote:
de nekem a topic cime ugy hangzik, mintha másból nem is lehetne választani :-) az anarchról meg ne is beszéljünk :-)) az nem egy kezdő álma :-))) |
Quote:
A kocsma meg miért is sok? Mezőyntől függ nagyon is, és pláne 5.szinten ahol 200 hekin vagy általában több a tolis mint bárhol máshol, méghozzá a fél-elf amit árnyak és tisztánlátás meleltt csak jelentős tolitöbblettel lopsz át. |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 04:49. |