![]() |
azt mondta egy piaccal. ez számomra, ha elvileg egyértelmű is nem az a megfogalmazás miatt. kötözködök:)
|
Quote:
Ez igazából inkább 1k heki felett él ahol már egész szép kis zsold jöhet ki, és a pénzt nem szabad pazarolni:) |
ja ez ott számít igazán, ahol már nagy seregek vannak.
|
Quote:
Persze, nekem vannak piacaim is, sőt ezek még termelnek is, sőt rakétavetőt is lehet telepíteni rájuk, és ekkor segítenek a védekezésben, "piaconként" 3000k védőponttal... :p |
Na most hogy van ez? Levettem 40%-kal az adót, és még mindig lázonganak. :D
(100-ról nagylelkűen 60-ra) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
nekem 1 kör után gyújtottak amit értek:D |
Quote:
A másikban 40% morálnál lejjebb vettem, na akkor csökkentsük tovább. De nem gyújtottak semmit, csak pár léhűtő elment, meg nem vizették be egy idő után az adót. |
szabad tudni mennyi a kat.morál??:D
ennyire nincs dolgod, hogy ilyeneket kipróbálj?? |
Quote:
|
Quote:
A másik ori meg egy külön történet. |
ja:D
de akkor is 100?? én 40%-ra teszem vagy 50-re hogy legyen pici pénz, de nem 100-ra. miből éljenek az emberek??:p |
Quote:
(80-as katmorál, védelem alatt még rendberakom) |
rendbe lehet rakni, de nagyon megfognak utálni. nem fognak neked termelni;):D
|
Na még ilyet: :D :D :D
2007-04-15 18:05:13 Az emberek elégedetlenkednek, nem hajlandóak adót fizetni! 0 aranytól estél el. |
látod már is megutáltak:D
|
Quote:
|
Régen mindig úgy állítottam, hogy kis +-ba jöjjek ki, mostanság 0-10% között, de csak azért hogy legyen.
|
Én az elején nem változtatok,de ha romlik a morál és az adomány nem elég nekik:mad: marad az adó csökkentés,ne lázongjanak meg gyujtogassanak itt nekem:D
|
Én kereskedő vok,nem adóztatok sokat,épp csak annyit,hogyha kiűrítem az orit vagyonilag akkor azért a zsoldot fedezze. :D
|
Én nem szedek adót, mert mindig azzal áltatom magam, hogy az alacsony adó miatt nagyobb a bevándorlás (ami egyébként a tapasztalatom szerint igaz). Viszont azt nem látom, hogy a morál ne esne olyan gyorsan. :cool:
|
én lehet szakmámból eredően is becsülöm a keveset is.
Ráadásul mért is ne tenném, tehát szedek adót. Annyit amennyi nem zavar be az országom működésébe... |
Quote:
(ezt nálam okosabb ember mondta :D ;valljuk be ez már valami! :p ) |
All times are GMT +1. The time now is 02:08. |