Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Gnóm varis! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1172)

lll 12-10-2006 07:40

Quote:

Originally Posted by petyac (Post 53280)
Az éplista ugye változhat bármikor,főleg szöviháborúban. Nekem is egyszer át kellett volna építenem az orimat hadisból varissá,mert lovakkal nem értem el orit,csak lekoccolt mikor érezte a vesztét:D De lehet téged nem érdekel,de sok embert igen,hogy legyen róla fogalma mit csinál. Az is igaz ahány ház annyi szokás,és minél több mindenkit hallgat meg az ember annyi féleképpen mondják el neki. De ettől még szerintem nem fanatikus vki. Attól igen,hogy egész nap és éjjel ott ül...lásd éjjeli baglyok:D

jó de most ha egy kezdőnek a kezébe adok egy nagyon jó éplistát és taktikát amivel nehezen lehet csak veszteni, akkor ő azt se fogja tudni mi miért van
tudod a jó taktikában vannak összefüggések és ha csak egy valami nem azon a ponton van akkor már összedől az egész mintha pálcikákat tennél egymásra és ha eggyet elmozdítasz akkor összeomlik:)
arra meg ne térjünk ki, hogy éjjeli baglyok:) nem tudtam este aludni, mert elötte 19 órát aludtam:D :D egyébként nem vagyok sokat gépnél

petyac 12-10-2006 07:45

Quote:

Originally Posted by lagen (Post 53282)
jó de most ha egy kezdőnek a kezébe adok egy nagyon jó éplistát és taktikát amivel nehezen lehet csak veszteni, akkor ő azt se fogja tudni mi miért van
tudod a jó taktikában vannak összefüggések és ha csak egy valami nem azon a ponton van akkor már összedől az egész mintha pálcikákat tennél egymásra és ha eggyet elmozdítasz akkor összeomlik:)
arra meg ne térjünk ki, hogy éjjeli baglyok:) nem tudtam este aludni, mert elötte 19 órát aludtam:D :D egyébként nem vagyok sokat gépnél

Na jó nem vitatkozom:D Úgyis mindenki másképp gondolja:D Ha neked nincs szükséged éplistára akkor nincs,de aki elkezdte a topicot annak van. Bár én inkább egy jó kis progit tudok neki ajánlani.:D Az éjjeli bagoly nem azt jelenti,hogy egyszer fent van,hanem azt,hogy képes fenmaradni sok.sok éjjelen keresztül csak azért hogy támadjon egyet-kettőt:D Na ez már a fanatizmus...szerintem:D

lll 12-10-2006 07:49

Quote:

Originally Posted by petyac (Post 53285)
Na jó nem vitatkozom:D Úgyis mindenki másképp gondolja:D Ha neked nincs szükséged éplistára akkor nincs,de aki elkezdte a topicot annak van. Bár én inkább egy jó kis progit tudok neki ajánlani.:D Az éjjeli bagoly nem azt jelenti,hogy egyszer fent van,hanem azt,hogy képes fenmaradni sok.sok éjjelen keresztül csak azért hogy támadjon egyet-kettőt:D Na ez már a fanatizmus...szerintem:D

proginak szerintem ez megfelelő:
ITT A LINK

nem éjjeli bagolynak nem csak azért lehet nevezni valakit, mert akár 4 óránként gép elé ül az lehet este is:)
hanem mert nem tud aludni vagy nem aludhat de a gép elött van mert jobb dolga nincs:)
legalábbis szerintem erre lehet mondani az éjjeli bagolyt;)

petyac 12-10-2006 07:51

A link a h5tools igaz? Hbuildingwizard megvan? Vagy hogy lehet ide berakni?

lll 12-10-2006 07:53

Quote:

Originally Posted by petyac (Post 53289)
A link a h5tools igaz? Hbuildingwizard megvan? Vagy hogy lehet ide berakni?

nincs meg nekem
hát ha fenn van egy pontos net címen a progi
akkor amire rá kell kattintani letöltéshez azon jobb egér gomb tulajdonságok bejön az inetrnet cím azt másold be ide mondjuk írj egy szöveget: Link
ezt jelöld ki majd a kis földgömb szerü ikonra katt töröld a http://-et és illeszd be az internet címet amit másoltál:)

Dragi 12-10-2006 07:54

h5tool és HBuildingWizard megtalálható a www.archer.hu címen :) a letöltések menüpont alatt

petyac 12-10-2006 07:56

Nem tudom a hol van fent én msnben kaptam,de ha kell neked ott át tudom küldeni:)

petyac 12-10-2006 07:57

Na akkor meg is van:D

lll 12-10-2006 07:59

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 53292)
h5tool és HBuildingWizard megtalálható a www.archer.hu címen :) a letöltések menüpont alatt

ne reklámozzz más oldalt itt héjjjha:)
még a végén kitesz pihenni Ati;)
egyébként meg nem kell okoskodni, hogy fenn van:D :D :D
mert elverlek csocsóban majd:rolleyes:

Dragi 12-10-2006 08:00

Quote:

Originally Posted by lagen (Post 53297)
ne reklámozzz más oldalt itt héjjjha:)
még a végén kitesz pihenni Ati;)
egyébként meg nem kell okoskodni, hogy fenn van:D :D :D
mert elverlek csocsóban majd:rolleyes:

na de ha éplista nélkül olyan ügyi vagy csinálj nekemn egy gnóm varis orit 300 hekire :):rolleyes:

lll 12-10-2006 08:05

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 53298)
na de ha éplista nélkül olyan ügyi vagy csinálj nekemn egy gnóm varis orit 300 hekire :):rolleyes:

ühh csinálnék szívesen
de nincs kedvem játszani jelenleg hódban
uncsinak tartom jelenleg:(
majd ha egyszer minden kedvem lesz újra játszani, akkor említsd meg újra ezt a dolgot, és akkor csinálok egy 300 hekis orit X-ben ha szintet léptem az adott 5 szintes orival majd:)

Dragi 12-10-2006 08:06

Quote:

Originally Posted by lagen (Post 53300)
ühh csinálnék szívesen
de nincs kedvem játszani jelenleg hódban
uncsinak tartom jelenleg:(
majd ha egyszer minden kedvem lesz újra játszani, akkor említsd meg újra ezt a dolgot, és akkor csinálok egy 300 hekis orit X-ben ha szintet léptem az adott 5 szintes orival majd:)

én nem azt mondtam hogy a játékba csinálj :) Hanem itt és most írd le milyen épületeid lennének és hány darab :):rolleyes:

lll 12-10-2006 08:08

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 53301)
én nem azt mondtam hogy a játékba csinálj :) Hanem itt és most írd le milyen épületeid lennének és hány darab :):rolleyes:

há mi tom én
mondtam már, hogy így elöre vagy utána sem tudom elmondani, hogy mit hogyan csinálnék csináltam, mert sose jegyzem meg
nekem annyi bőven elegendő, ha tudom, hogy mit csinálnék abban a pillanatban amikor nézem az orit:D

Dragi 12-10-2006 08:09

Quote:

Originally Posted by lagen (Post 53303)
há mi tom én
mondtam már, hogy így elöre vagy utána sem tudom elmondani, hogy mit hogyan csinálnék csináltam, mert sose jegyzem meg
nekem annyi bőven elegendő, ha tudom, hogy mit csinálnék abban a pillanatban amikor nézem az orit:D

és akkor ha valakinek segítség kell mint pl. Mackónak akkor azt mondod bocs most xy hekin nincs hekim ezért nem tudom neked megcsinálni bocs!

Dragi 12-10-2006 08:12

Mackó
Gnóm tudós
300 heki

51 ház 3825 nép 97,6%-os foglalkoztatottság
40 barakk 2400 hely
94 templom 14100 vari
40 kocsma 2400 toli
30 torony 1800 íj toronyba+600 torony nélkül
45 raki 8,9 körig bírja túlrakással megvan a 10 kör :)

lll 12-10-2006 08:12

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 53304)
és akkor ha valakinek segítség kell mint pl. Mackónak akkor azt mondod bocs most xy hekin nincs hekim ezért nem tudom neked megcsinálni bocs!

jó nem azt mondanám ha más nem tudna neki segíteni rögtön csak én
akkor mondanék neki egy kb-ra jó felállást
de annak mondjuk csak 80% hogy az úgy megél
de mivel Gnóm fajjal még talán nem is voltam soha ezért nagyon nem tudnék mit mondani
de ha mondjuk 300 hekire kell neki mondani tanácsot és én ugyanúgy Gnómmal vagyok mondjuk 250hekin vagy 400 heki között akkor tudnék mondani rendesen tanácsot:rolleyes:

Dragi 12-10-2006 08:14

Quote:

Originally Posted by lagen (Post 53308)
de mivel Gnóm fajjal még talán nem is voltam soha ezért nagyon nem tudnék mit mondani

Télleg nem ?:) Akkor Combos mi volt L-be ? :rolleyes:

petyac 12-10-2006 08:15

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 53306)
Mackó
Gnóm tudós
300 heki

látom a 10 körben egyet értünk,de nem lehetne inkább tanya? Mert pl. X-ben nem kevés a kaja,és így sokba kerülne 10 körönként 45k kaját venni

Dragi 12-10-2006 08:16

Quote:

Originally Posted by petyac (Post 53314)
látom a 10 körben egyet értünk,de nem lehetne inkább tanya? Mert pl. X-ben nem kevés a kaja,és így sokba kerülne 10 körönként 45k kaját venni

X-be mennyibe van kaja :) max. 30 és 100 között mozog :) az simán belefér :) még ha a rúnáit adja is el akkor is tudja fedezni sztem :)

Harcosok 12-10-2006 08:17

Quote:

na erre mondom azt : hát nem semmi:D
kis 40k kaja lesz az oriban:)kicsit durva 300hekire szerintem:)

petyac 12-10-2006 08:19

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 53315)
X-be mennyibe van kaja :) max. 30 és 100 között mozog :) az simán belefér :) még ha a rúnáit adja is el akkor is tudja fedezni sztem :)

De akkor is sok!:D nekünk volt egy tolisunk fél-elf no tanya,hát szó szerint milliókba került a fenntartása,és ráadásul Y-ban

Dragi 12-10-2006 08:20

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 53317)
na erre mondom azt : hát nem semmi:D
kis 40k kaja lesz az oriban:)kicsit durva 300hekire szerintem:)

de olyan óriás feelingje van :D:D

lll 12-10-2006 08:22

Quote:

Mackó
Gnóm tudós
300 heki

51 ház 3825 nép 97,6%-os foglalkoztatottság
40 barakk 2400 hely
94 templom 14100 vari
40 kocsma 2400 toli
30 torony 1800 íj toronyba+600 torony nélkül

nah ezt viszont nem tanácsolnám egy kezdőnek az tuti:eek:
tanya nélkül játszon egy kezdő???
nincs 40% sem hogy nem fog elmenni a kedve miután valaki véletlenül meglátja:rolleyes:
kezdőnek tanya nélkül semmiképpen sem szabad játszania, mert most ha igaz amit mondtál 10 körig mondjuk van kajája ha semmi sem nön közbe
nah de ha kilopják az összes kajáját plusz variznak rá meg embert is lopnak?
aztán rá mennek sereggel?
még Jobbra át szövi ellen elöször életemben és eddig utoljára is csináltam egy egész éplistát taktikával együtt is
de persze az akkor lett volna csak jó, ha nem változnak a körülmények egy picit sem, és akkor a 4 kemény nagy arcu orijukkal nem tudtak volna ártalmazni engem semmiben sem de én őket igen:)

lll 12-10-2006 08:24

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 53311)
Télleg nem ?:) Akkor Combos mi volt L-be ? :rolleyes:

L-ben nem volt Gnóm sose aszem
Óriás voltam ott aszem
és csak 1000 kört voltam azon a szinten
mert X-ből amikor léptem pont topba kerültem és találtam is gyors egy jó szövit akikhez felfedeztem 2 nap alatt:)
aztán 1000 kört unalomban eltöltöttem a top50-ben:(

*lehet ez miatt ment el az összes kedvem a hódtól??:confused: *

Dragi 12-10-2006 08:24

Quote:

Originally Posted by lagen (Post 53325)
nah ezt viszont nem tanácsolnám egy kezdőnek az tuti:eek:
tanya nélkül játszon egy kezdő???
nincs 40% sem hogy nem fog elmenni a kedve miután valaki véletlenül meglátja:rolleyes:
kezdőnek tanya nélkül semmiképpen sem szabad játszania, mert most ha igaz amit mondtál 10 körig mondjuk van kajája ha semmi sem nön közbe
nah de ha kilopják az összes kajáját plusz variznak rá meg embert is lopnak?
aztán rá mennek sereggel?
még Jobbra át szövi ellen elöször életemben és eddig utoljára is csináltam egy egész éplistát taktikával együtt is
de persze az akkor lett volna csak jó, ha nem változnak a körülmények egy picit sem, és akkor a 4 kemény nagy arcu orijukkal nem tudtak volna ártalmazni engem semmiben sem de én őket igen:)

Jah csak Mackó nem kezdő :)

Harcosok 12-10-2006 08:26

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 53322)
de olyan óriás feelingje van :D:D

:Dhát teljesen:D
most komolyan 10körös etetés szövisen az ész megáll:D
vippelje be magát és legyen 6körös küldje a szövije a kaját néha....

Dragi 12-10-2006 08:26

Quote:

Originally Posted by lagen (Post 53326)
L-ben nem volt Gnóm sose aszem
Óriás voltam ott aszem
és csak 1000 kört voltam azon a szinten
mert X-ből amikor léptem pont topba kerültem és találtam is gyors egy jó szövit akikhez felfedeztem 2 nap alatt:)
aztán 1000 kört unalomban eltöltöttem a top50-ben:(

*lehet ez miatt ment el az összes kedvem a hódtól??:confused: *

Akkor a másik gyökér nevű orid volt gnóm :p tudom mert voltál a szövisem :D

lll 12-10-2006 08:26

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 53327)
Jah csak Mackó nem kezdő :)

nem kezdő??
én mintha úgy láttam volna az X fórumon hogy kezdő
legalábbis a sorszáma 39.... volt
és mintha mondta is volna itt külsőn, hogy az az első orija aszem
nah akkor az nem kezdő akinek 39-el kezdődik az első orija sorszáma??:confused:

petyac 12-10-2006 08:27

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 53328)
:Dhát teljesen:D
most komolyan 10körös etetés szövisen az ész megáll:D
vippelje be magát és legyen 6körös küldje a szövije a kaját néha....

Néha?????? Ez kicsit erős! Nem biztos,hogy állandó jeleggel ezzel kéne foglalkozni:D:D

Dragi 12-10-2006 08:28

Quote:

Originally Posted by lagen (Post 53330)
nem kezdő??
én mintha úgy láttam volna az X fórumon hogy kezdő
legalábbis a sorszáma 39.... volt
és mintha mondta is volna itt külsőn, hogy az az első orija aszem
nah akkor az nem kezdő akinek 39-el kezdődik az első orija sorszáma??:confused:

Váááá :D 2 éve kezdte csak 1 évet kihagyott :p

lll 12-10-2006 08:31

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 53333)
Váááá :D 2 éve kezdte csak 1 évet kihagyott :p

jah az úgy már más:) akkor nem full kezdő:)

nah de nyugodtan megmondhatod, ha idegesítő vagyok már neked:D :D :D :D
nem haragszok meg nyugi:) :) :rolleyes:

petyac 12-10-2006 08:33

Quote:

Originally Posted by lagen (Post 53338)
jah az úgy már más:) akkor nem full kezdő:)

nah de nyugodtan megmondhatod, ha idegesítő vagyok már neked:D :D :D :D
nem haragszok meg nyugi:) :) :rolleyes:

Ne harizol,de adsz egy pirosat,mi?:D

lll 12-10-2006 08:37

Quote:

Originally Posted by petyac (Post 53340)
Ne harizol,de adsz egy pirosat,mi?:D

hát ha akarod szívesen adok pirosat
de egyébként tényleg nem sértődök be ezen:)

petyac 12-10-2006 08:38

Quote:

Originally Posted by lagen (Post 53342)
hát ha akarod szívesen adok pirosat
de egyébként tényleg nem sértődök be ezen:)

Nem:( kösz tegnap is kaptam egyet mert azt mondták hüleséget mondtam,rosszul is eset:(

lll 12-10-2006 08:39

Quote:

Originally Posted by petyac (Post 53343)
Nem:( kösz tegnap is kaptam egyet mert azt mondták hüleséget mondtam,rosszul is eset:(

akkor mondj valami szépet ami tetszik majd nekem
és rögtön adok egy zőődet
oksa?:)

Mackosajt 12-10-2006 09:58

Emberek!
nem gondoljátok hogy egy kicsit eltértünk a témától? :P
[OFF]
Lagen nem vagyok kezdő kikérem magamnak :P csak az az 1 év kihagyás megbirizgálta a memóriámat! Képzeld még anno amikor nyomtam eljutottam egészen a 3/Gig is csak ott meguntam a játékot meg közbejöttek a gondok és abbahagytam :P Azért nem kell lenézni a másikat mert te jobbnak hiszed magad :P
Lehetőleg ha nincs semmi lényeges hozzászólásod az adott topichoz akkor ha megkérhetnélek inkább tartóztasd magad!
A piros meg nem érdekel ha küldesz, mert biztos vok benne hogy küldeni fogsz! Nem az számít hogy kinek mennyi pirosa meg zöldje van! Mindenkinek joga van a véleményét elmondani!
Dragon neked meg köszönöm hogy megvédtél amíg távol voltam! ;)
[/OFF]

Térjünk vissza az eredeti témmához sztem!
Dragon köszi a éplistát csak hát annyi raktárral nem nagyon akarok éldegélni :) inkább maradok a 5raki maradék tanya variációnál :) legfeljebb majd egy kicsit éheznek az emberkék :D

lll 12-10-2006 10:19

Quote:

Originally Posted by Mackosajt (Post 53362)
Emberek!
nem gondoljátok hogy egy kicsit eltértünk a témától? :P
[OFF]
Lagen nem vagyok kezdő kikérem magamnak :P csak az az 1 év kihagyás megbirizgálta a memóriámat! Képzeld még anno amikor nyomtam eljutottam egészen a 3/Gig is csak ott meguntam a játékot meg közbejöttek a gondok és abbahagytam :P Azért nem kell lenézni a másikat mert te jobbnak hiszed magad :P
Lehetőleg ha nincs semmi lényeges hozzászólásod az adott topichoz akkor ha megkérhetnélek inkább tartóztasd magad!
A piros meg nem érdekel ha küldesz, mert biztos vok benne hogy küldeni fogsz! Nem az számít hogy kinek mennyi pirosa meg zöldje van! Mindenkinek joga van a véleményét elmondani!
Dragon neked meg köszönöm hogy megvédtél amíg távol voltam! ;)
[/OFF]

Térjünk vissza az eredeti témmához sztem!
Dragon köszi a éplistát csak hát annyi raktárral nem nagyon akarok éldegélni :) inkább maradok a 5raki maradék tanya variációnál :) legfeljebb majd egy kicsit éheznek az emberkék :D

Aloha
én nem lenéztelek
veled kapcsolatban nem is írtam szinte
közben azért szóba jöttél a sorszámodból itélve mondtam hogy kezdő vagy
de utána mondta Drag hogy csak kihagytál 1 évet
de azis csak azért jött fel hogy kezdő vagy, mert hogy nulla tanyás tanácsot adni nem jó dolog nem profinak
elnézésedet kérem, ha ezekből a hsz-ből lenéztelek volna
én nem ezt akartam keltetni benned
és nem is azért jöttem ebbe a topicba elöször, hogy egyáltalán veled foglalkozzak
hanem azért, hogy megkérdem mért kell éplistát tervezni elöre??
pirosat mért adnék egyébként neked??
azért mert kérdezel normálisan??
nem áll szándékomban pirosat adni csak úgy
és zőldet sem fogsz kapni nyugi:)
és szerintem volt rendes hozzászólásom a topichoz
ha neked nem úgy tünt akkor bocs
és mégegyszer szeretnék bocsánatot kérni, ha úgy jött le neked, hogy lenéztelek:(

Mackosajt 12-10-2006 10:30

Quote:

Originally Posted by lagen (Post 53366)
Aloha
én nem lenéztelek
veled kapcsolatban nem is írtam szinte
közben azért szóba jöttél a sorszámodból itélve mondtam hogy kezdő vagy
de utána mondta Drag hogy csak kihagytál 1 évet
de azis csak azért jött fel hogy kezdő vagy, mert hogy nulla tanyás tanácsot adni nem jó dolog nem profinak
elnézésedet kérem, ha ezekből a hsz-ből lenéztelek volna
én nem ezt akartam keltetni benned
és nem is azért jöttem ebbe a topicba elöször, hogy egyáltalán veled foglalkozzak
hanem azért, hogy megkérdem mért kell éplistát tervezni elöre??
pirosat mért adnék egyébként neked??
azért mert kérdezel normálisan??
nem áll szándékomban pirosat adni csak úgy
és zőldet sem fogsz kapni nyugi:)
és szerintem volt rendes hozzászólásom a topichoz
ha neked nem úgy tünt akkor bocs
és mégegyszer szeretnék bocsánatot kérni, ha úgy jött le neked, hogy lenéztelek:(

Semmi gond! Felejtsük el :)

Ház 49 3675 lakos
Barakk 40 1800 íj 600 Elit
Tanya 50 3875 Bála/kör
Raktár 5 10,04 körre elegendő
Őrtorony 30 1800 Íjász
Templom 94 14100 Varázsló
Kocsma 24 1440 Tolvaj

bárki bármit mond én megkockáztatom ezt a felállást :)
lesz ami lesz alapon :) ha meg szétszednek a tolik akkor majd a hadisaim szétverik őket :D
Köszönöm az eddigi hozzászólásokat mindenkinek! :)

Synkel 12-10-2006 10:55

Quote:

Originally Posted by Mackosajt (Post 53370)
Semmi gond! Felejtsük el :)

Ház 49 3675 lakos
Barakk 40 1800 íj 600 Elit
Tanya 50 3875 Bála/kör
Raktár 5 10,04 körre elegendő
Őrtorony 30 1800 Íjász
Templom 94 14100 Varázsló
Kocsma 24 1440 Tolvaj

bárki bármit mond én megkockáztatom ezt a felállást :)
lesz ami lesz alapon :) ha meg szétszednek a tolik akkor majd a hadisaim szétverik őket :D
Köszönöm az eddigi hozzászólásokat mindenkinek! :)

Nyah, a végére értem végre:)
Egyrészt én is úgy szokom mint Boszi, elkezdem az orit építeni, aztán lesz ami lesz:) Úgyis folyamatosan építgetem átfele a pillanatnyi helyzetnek megfelelően, a franc fog állandóan számolgatni.

Másrészt Dragi, ne beszélj hülyeséget. Izom varist tanyafreere csinálni, ráadásul gnómot, akinek még a raktárhelye is kisebb, elvetemültség. Minimális éheztetés belefér a dologba, de nem túl komoly, mert nem fogod győzni.
Éplistát a fent nevezett okok miatt nem mutatok, de ha van a piacon sereg, javaslom, hogy a varik egy részét tartsd ott, aztán majd beveszed, ha gömbizni vagy ártani kell. Jobb ötletem nincs, mivel tudnád csökkenteni a varigyilok és a mészár hatékonyságát.
Tolid is legyen szerintem rendesen, gnómhoz bármilyen stílust játszik is, kötelező

Mackosajt 12-10-2006 10:59

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 53373)
Nyah, a végére értem végre:)
Egyrészt én is úgy szokom mint Boszi, elkezdem az orit építeni, aztán lesz ami lesz:) Úgyis folyamatosan építgetem átfele a pillanatnyi helyzetnek megfelelően, a franc fog állandóan számolgatni.

Másrészt Dragi, ne beszélj hülyeséget. Izom varist tanyafreere csinálni, ráadásul gnómot, akinek még a raktárhelye is kisebb, elvetemültség. Minimális éheztetés belefér a dologba, de nem túl komoly, mert nem fogod győzni.
Éplistát a fent nevezett okok miatt nem mutatok, de ha van a piacon sereg, javaslom, hogy a varik egy részét tartsd ott, aztán majd beveszed, ha gömbizni vagy ártani kell. Jobb ötletem nincs, mivel tudnád csökkenteni a varigyilok és a mészár hatékonyságát.
Tolid is legyen szerintem rendesen, gnómhoz bármilyen stílust játszik is, kötelező

Köszi Synkel a tanácsot! :)

All times are GMT +1. The time now is 12:13.