![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Az a csaló, aki ilyet csinál, spec. nem személyesen rád gondoltam, nyugi.:) |
Quote:
|
Örömmel látom h azért a "már megbeszélt módosítások"-at is lehet módosítani annak ellenére h kezdetben az általános vélemény az volt h "miért nem korábban szóltál bele...stb"
Csak az A szint védelmében szólnék. Igen is élvezhető v élvezhetővé lehet tenni, bár a mostani módosítás némely része (a több sereges alulról...téma. Remélem ebben is lesz változás.) az A-ra kölönösen nagy (sztem rosz) hatással van. Ennek ellenére a 30% teljesíthető és igen is legyen kötelező mindenkinek. |
A többsereges alulról sztem sokkal jobban érinti az alsóbb csopikat, mint az At mert Aban azért nem tudsz egy orit többször is beverni egyszerre, azért szinte mind be van védve. Így viszont a kitáadt ori kap valami védelmet hogy 8szor nem verik be.Az egyetlen lehetőség a földleadás, amit nemigen kéne támogatni. Mondom ezt úgy hogy mindenki láthatta mi történt, 1A eseményekben. Te olvastad Solaris?;) :D
|
Quote:
kicsit negatív hatása van az ütési rendszer átalakításának, de tényleg meg lehet csinálni A-ban 30%-ot. De aki nem akar felmenni miért legyen erőltetve? |
Ennek mi köze ahhoz amiről a szavazás folyik?
|
Quote:
teljes szerint átlagos kedd du van. |
Quote:
|
Quote:
|
sorry.
ment priviben. |
Nekem nem egeszen vilagos mi ez a 3 valasztasi lehetoseg.
1. kihagyhatom, es ketszer mehetek korbe 1 szemelyisegert(vagy felmegyek nehezitett szazalekokkal) 2. nem hagyhatom ki ( ez jelenti azt hogy minden marad ugy ahogy most, nehezitett szazalekokkal?) 3. ki is hagyhatom, ugy hogy ketszer korbe megyek, de ha azt valasztom, hogy felmegyek, csak 30%ot kell telejsitenem, akar 1 orival, akar ha b-bol akarok fordulni? Jol ertem? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
A felvetett gondolat szerint nem kéne az A-ban lenni, és olyan valakitől veszed át az országot, akit onnantól semmi nem érdekel, mert pl különben törölné. Az első verzióban nagyon sokat kockáztat, aki ezt bevállalja, a második verzióban az égvilágon semmit. Nem ugyanaz a két helyzet. |
Megint ott tartunk, mint a felfedezés szavazásnál. Nem tudok mire szavazni.
Az A kihagyása nem tetszik. Az A top30 túl enyhe feltétel. |
ati, legyszives majd vedd figyelembe, hogy az 1es es 3as is IGEN. csak a %-ok kerdeseben van elteres. tehat a NEM-ekkel ne kulon kelljen megkuzdenie a 2fele igennek.
az A csoport top30%-janak emelesevel a kek szamok eseteben azert tessek figyelembe venni, az 1-2 tagbol allo klanokat is. ne csinaljunk hulyet beloluk se, top1%-okkal meg hasonlo teljesithetetlen dolgokkal. tehat en nem mondom, hogy esetleg ne emelkedjen az a-ban a teljesitendo top%, de ESSZEL! es semmikeppen se menjen top15% fole szerintem. ez ugyan csak az en velemenyem, ha egy 1 tagu klan odaig eljut az mar igen szep dolog. esetleg az is lehetne meghatarozo, hogy hany tagu klanban van. hiszen azert a nagyobb klanok nyersivel, kajaval, stb tamogatjak az uto orikat, nekik azert konnyebb 1eni akciokkal eloremenni, mint annak aki 1edul van es mindenre, tehat tanyara is szuksege van. |
Szerintem a baj az hogy a javaslatok teljes logikai ellentetben vannak a jatek celjaval. Igazi problema a B es az A kozti kapcsolat. Nem pedig az hogy kihagyhato –e az A.
“Próbáld ki milyen vezető lennél, harccal, vagy diplomáciával lehet a Te országod a legnagyobb...” Szerintem ez a mondat eleve kizarja az A csoport kihagyasat. Magyaran nem a SZEMELYISEGEK gyujtesse a celkituzes hanem a legnagyobbnak lenni. Vagy rosszul ertelmezem? Akkor visszont legyen az hogy mindenkinek kotelezo orit tartani az A ban. (ha fordulni akar). A javaslat miszerint egy tobb szemilyiseges orinak az A ban ugyan annyit kell elernie mint az 1 szemelyisegesnek az hatranyba hozza az egyszemelyisegeseket. Viszont az A ban 1 –es orinak ne kelljen mar emelt szazalekokat elernie. Magyaran minden orinak csak a sajat szintjere vonatkozo kovetelmenyt kell elernie. Pl: Van egy 9 –ed B ben es egy 2-ed az A ban akkor a B ben 1. kell legyel az A ban meg a top 22 ben. Na most szoltam , lehet kritizalni! |
Ne legyen kihagyható az A :)
Hát a 30%? Amennyiben ez lenne akkor talán többen jönnének fel mert teljesithetőnek érzik és akkor megmarad a kis kék szám vonzereje is. Ellenkező esetben bejöhet az is ami a maluszoknál volt, hogy inkább törli az országát mivel túl nehéznek érzi a feladatot és Ő játszani akar igy regel egy új orit. Aki pedig a kis kék számocskája miatti nehezitéssel meg csinálta a 2-es szintet az simán tudja venni az A 30%-át. Ha esetleg elsőre nem kedvelte meg, még meg teheti a számocskája birtokában is:) |
[quote=Madzin;50955]Magyaran nem a SZEMELYISEGEK gyujtesse a celkituzes hanem a legnagyobbnak lenni. Vagy rosszul ertelmezem?
- de anno be lett vezetve a személység (egészen 9-ig) a kiirás meg még a megelőző korból származik! - és miért ne szólhatna erről is - :D |
Ati
[quote=Ati;50949]Nem ugyanannyi.
- persze az alternativ javaslat (12-dik) nem is feltételezte az 1a-s jelenlétet szerintem:D |
Quote:
Szerintem meg a kettes és a 3-as szavazatai inkább összevonhatóak, gondolj csak bele mire szavazol a duplázással!!!!!! Pont arra hogy ha fel mégy A-ba akkor a szigorított szabályok legyenek rád érvényesek ez semmiképp sem a hibrid javaslat. |
[quote=zaff;50957]
Quote:
-A - n kotelezo mindenkinek vegigmenni a sajat felteteleivel. |
Quote:
|
Quote:
|
goldy, rendben, de en csak arra akartam celozni, hogy a jelenlegi szigoritott %-ok tulzoak. beszeltem olyan jatekossal, akinek az orszagneve mellett igen nagy kek szam van - nem mondom meg kivel -, es teljesithetetlennek tartja 100%-osan, csak nem mondja meg nektek. azt mondta ugyis fuggo mar, jobb lesz ha abbahagyja. hat vhova ide fog eljutni jopar jatekos ezekkel a brutalis % hatarokkal.
|
Sziasztok,
Énis szívaztam így úgy érzem hogy le kell írnom hogy miért a kettesre. Általában mindenkinek aki az A mellett érvel az volt a közös álláspontja a sok közül hogy az A a játék része, ezzel teljesen egyetértek. Aki játszik tudomásul vette és eddig is teljesítette ha kék számot akart. |
Quote:
Ezzen ne csodalkozz ha nem egyertelmuen teszed fel a kerdeseket. Felteszel egy eldontendo kerdest reszletek nelkul. Igen , nem talan. Es akkor mi van ha igen es akkor ha nem? |
Quote:
|
Quote:
30% volt eddig is az nem irreális A-ban és nem is brutális sőőőőt jóval egyszerűbb mint B-ből kétszer fordulni nagyobb kék számmal... |
goldy, nem a 30% a brutko, hanem ami utana jon joparral. es a legvegen (9+) az, hogy legyen elso helyezett. a 30%-kal semmi bajom, sot...
ha pedig jelenleg (a 6.1-es valtoztatasok utan) is ez a hatar az a-ban akarhanyas kek szamnal, AKKOR ELNEZEST KEREK, MERT FELREERTETTEM A DOLGOT. |
Quote:
Ellenben ha a duplázásra akkor viszont ha fellépsz az A-ba ott már a szigorított %-ok lesznek érvényesek... |
Quote:
Ha azt nezed hogy 55 % mondta hogy 30 % legyen az A-s hatar plusz azok akik a kovetelmenyeken vitatkoztak akkor egyertelmu hogy legyen az A kotelezo. Inkabb arrol kene szavazni hogy hogyan legyen megoldva nem arrol hogy legyen –e az A. Erted mar? Ok okozati osszefugges. Probalok belefolyni a dolgokban. Bevallom eddig nem nagyon erdekelt az ugy de mivel latom hogy van par ertelmes gondolatom (legalabbis en annak tartom) gondoltam megosztom a forumon veletek hogy a sok sok gazdag kulfoldi a queosiat valassza ne pedig mas jatekot. Az meg hogy ha nem tudom mit kerdeznek nem szavazok az alap nalam. Es mint lathatod nem is szavaztam meg. Hanem beirtam a velemenyem. |
Quote:
|
Mivel ez már nem a vita előző menete, meg merem törni a hallgatási fogadalmamat ;)
Én a 3-ast támogattam, ez szerintem a legjobb, aki akar, menjen a top30-ba az 1A-ban, aki meg nem, az nyomjon le még egy kört. Ha a top30% maradna, szvsz én felmennék, mert még ki akarok próbálni néhány fajt az 1A-ban, viszont annyira nem nehéz elérni a top30%, hogy álmatlan éjszakáim legyenek, mert agyonstresszelem magam az országom miatt :cool: És ha már ott vagyok, és megvan a top30%, lehet hogy még mozgolódnék egy kicsit felfele ;) Így gondolom most, de valószínűleg az lenne, hogy amint teljesítettem a továbblépés feltáteleit a B-ben, akkor döntjük el közösen a szövetségeseimmel, hogyan tovább, fel avagy le. |
hmmm... hat en az eddigiek szerint mukodo 30% mellett tettem volna le a voksot es ezert a 3-asra szavaztam. szoval azt szerettem volna, ha eztan a kek szamokkal is az a top30-ba kelljen bekerulni, ne top22%, meg top15%, stb.
akkor most elszurtam...? :( (laci jol megfogalmazta, en is ilyesmire gondoltam.) |
Quote:
El. :) Az eddigiek szerint működő verzió a sima "ne lehessen kihagyni az 1/A-t". A 3-as szerint ki lehet hagyni, ha 2-szer fordulsz a B-ből. Ha úgy döntesz, hogy felmész, akkor csak 30%, de az A nem kötelező a szerint a verzió szerint. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 13:38. |