![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ÉN jelentkezek:D uhh látjátok a kezemet? jó magasra emeltem:) |
Quote:
|
Quote:
a nyomába sem érhetek szerintem :) taniccs mester :PPPPP |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
hát az nehéz lesz de akkor jól megnyúlik a testem:D :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Tehát nem is lehet gonosz?:rolleyes: |
Quote:
|
Quote:
az már ronda kb 170-180cm a tökéletes magasság nőknél: 160-170cm:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
határeset végülis annyi a lényeg, hogy 5-6cm-el a férfi magasabb legyen mint a nő:) |
Quote:
|
Quote:
Majd megöntözöm kicsit...:))))) |
Elég tágan kezdtük értelmezni a háziállat témát :)))
|
Quote:
Az én egyik háziállatom épp szeretetrohamot kapott, most nem úszom meg egy marék szőr nélkül.:))) |
Quote:
Úristen hová kevertedtem :) |
kicsit mellément, kanyarodjunk:)
elöször zebrapintyeim voltak(kis mókás madarak), aztán volt párszor nyuszi, csirke. Még két kacsa is, ök igazán édesen totyogtak, pláne a csuszos parkettán. volt szokványos hörcsög, de meglogtak, és anyu frászt kapott tölük ezért menniük kellett. halam csak a karácsonyi vacsora elött van mindig, de akkor egy egész napig uszhatnak a kádunkban:) a legegzotikusabb az egy megmentett sündisznó volt néhány hét erejéig. végül utoljára egy kutyusom volt 13 hosszu éven át. ö sajnos nemrég elment, és a helyére lehet, hogy nem kerül másik, mert ö nem háziállat volt, hanem inkább családtag |
Quote:
|
Quote:
Macskák jó szokása, hogy januártól júliusig, jóliustól januárig vadlenek, ÖNKÉNT, mindenféle külső segítség nélkül.:P |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Bezzeg a hullámos papagájok isten tudja hány nemzedéket neveltek fel, csak aztán házból lakásba költöztünk és ide nem jöhettek. Persze ott macsek meg kutya is volt:) no meg egy rakás tyúk. No meg egyszer az egyetemről hoztam egy fajhibrid máj kacsát:) na az öreganyámnál a szobában nőtt fel, nem volt semmi egy állat. Karmaival felmászott az ágytakaron és rémes milyen hisztit vágott le ha a nagyanyám mamusza kiment a szobából:))) |
nah jah, ez már nagyon nem háziállat téma:)
|
Quote:
És én is kommentálok, Mázli cica már tetőtől talpig összeszőrözött.:))) |
Quote:
amikor írtam azt hogy nem háziállat téma akkor nem volt más írva nagyon tényleg vagy csak figyelmetlen voltam? |
Nekem volt régen egy nyúl,de meghalt szegény aztán pár évvel ezelött volt egy szép kis macsek,de ő is meghalt 3 év után sajnos!
Aztán jött 3 aranyhörcsög,de ők is meghaltak!!:confused: A macska volt a legjobb fej azt imádtam:) :) Valakit ne fogadjak örökbe?? -Mondjuk aki nm nagyon akar már élni:rolleyes: |
Quote:
Nekem olyan lehetetlen darabok éltek 5-6 éveket, mint pl. az egyik papagájom, aki vak volt és az állatorvos első alkalommal mikor látta heteket jósolt neki.:D Sajna ő meghalt már. Van 14 éve egy másik ninfám, aki talált, szóval a pontos korát nem tudni, de a lódoktor már rá is aztmondja, hogy tuti nem olvasta a szakirodalmat, különben már nem igen élne.:) A tacsim 12éves, kétszer volt rákos daganata, de a mai napig a patakpart réme, most éli második gyerekkorát, néhány Írfarkas orra bánta már, hogy találkoztak...:))) Liza kutya, Németjuhász-Balga keverék(leginkább) szintén talált, beteges természetü, de már hatodik évét húzza itt, nagyjából hét éves lehet.:) A két exkandúr macsek másfél hónap különbséggel került ide(sose akartam macskát, pláne nem két kutya mellé), Foltost pont a névnapomon találtam, Mázlistát pedig az Árpád híd közepéről gyűjtöttem be (mozgó kisterepjáróból dobták ki, a tesója nem élte túl, innen kapta a nevét.) A teknőc tíz éve van meg, csodálom, hogy az első két-három évet túlélte szegény, mert ő nem szól, ha éhes, de jóideje már az ő etetése is rendszeressé vált és benganagyra megnőtt hím létére.:D:D A többi állatom is viszonylag hosszú életű volt leszámítva az első blökimet, aki fél év után nagyon csúnyán megbetegedett (Veleszületett idegrendszeri betegsége volt, ami akkor bukott elő.). A lovam is fiatalon halt meg, de ő is betegség miatt sajna.:( |
Jut eszembe, volt tamagocsim is! Poénból lett véve anno, ketten neveltük közösen. Természetesen nálam halt meg, de máig állítom, hogy nem az én hibámból! :D
|
A tamagocsi az a nyomkodos akarmi? :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Szal végülis nem meghalt, hanem angyalka lett belőle. Napokig nálam volt még, mert sokkal békésebb volt angyalka formában, nem kellett se etetni, se szurit adni neki... :D |
Hm...lattam asszem ilyet.
De reszvet, hogy meghalt :) Biztos megnyomtad az etet gombot? :D Vagy csak fogyokurara kuldted es nem birta? :D |
All times are GMT +1. The time now is 08:13. |