![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Az ötlettel egyet értek, és tetszik is. :)
Azonban én Ardennel értek egyet, tehát semmiképpen se legyen több, mint 3k heki a fellépési föld maximuma. (aki akar bontoson csak be...) A topkörhöz nem tudok még érdemben hozzászólni, de gondolkodom majd rajta. A 3. dolog pedig, azt az ötletet támogatom, miszerint egy embernek egy klánban lehessen, akár több orija is. |
ne rontsuk már el a a csopit alapból :P
5k heki is bőven sok sztem. aki akar oda lépni,az 10-15k hekiről is be fog sztem bontani,mert ott még eléggé messze van a fordulástól,viszont ebben a csopiban remélhetőleg aktív,jó játék lesz :) és támogatom a korlátozott számú aktív ori és korlátlan SZK ori ötletét. |
Quote:
|
Alapvetően az ötlet tetszik, anno is mondtam, hogy mennyivel jobb lenne a D így, s most is mellette állok.
De abban nem vagyok biztos, hogy ha fellép vki, aki a Hban telenyomta az oriját, akkor az nem fog felkúszni fellépési hekiről marha magasra, s nem lesz ugyanaz 3 hónap múlva a Dben, mint most, csak klánrendszerrel. Ez az egy aggályom van, hogy nem hogy egyenlő esély nem lesz, de e miatt értelme sem lesz elkezdeni a játékot anarchiában, vagy akár megkeresni vmi kódot, hogy a Dben játszhasson vki. Persze az anarchista sosem az egyenlő esélyről szólt, de attól hogyan lesz jobb a játék ott, ha az egyiknek lesz 20 klánja, ami egymást üti, a másik meg szerencsétlenkedik majd az alján, kicsi földet összekapar magára, mire a 20 klánból 80 lesz, s 1 hekire ütik le szerencsétlent:D Szóval ez azért nagyon nagy túlkapás lenne véleményem szerint, valami korlátokat, szabályokat is ki kell találni hozzá, hogy egyáltalán értelme legyen, mert így az eddig megfogalmazottak csak annyit biztosítanának, hogy a D lemenne, a H fel, s klánrendszerrel játszaná mindenki ugyanazt, mint eddig. |
Ha vkinek nagy táporija lesz az nagyon nem fog tudni majd vele ütni, mert vagy messze lesz a kis klánoktól vagy ha egyfősbe nyomja akkor a létszámkülönbség lesz a gyenge keresztmetszet.
A mostaninál csak jobb lehet, szal hajrá:D |
Quote:
|
Fellépési korlát sztem a túlbonyolítás elkerülése véget mint bből az aba, 2400 heki..
|
Quote:
de nem kötelezöen, szoval nem veszne semmi el a szövis élményböl :D (már aki azt szeretné) |
Quote:
|
Quote:
|
egy ember ne lehessen több klánban.
ha lehetne,akkor csinálna vki egy ork klánt,meg 3-4 másik tök mindegy milyen klánt,és becsapkodná a tápklánjait klánszinten. 2 hét és 20k heki fölött lenne bőven. ennek mi értelme lenne? :) sztem semmi. |
Quote:
Ugyanúgy ránézel napi 1 - 2* az orikra, s le van onnastól kezdve tojglizva az egész, mert mit csinálj velük? |
Tehát ugye azt eleve kizárjuk hogy egy ember több klán meg ilyenek?:)
A 2400heki tök reális, azért mondtam 2500énis mert az kicsit kerekebb de hasonló lépték. |
ha A vs B fordulás lesz,akkor milyen követelmény lesz, hogy le tudjak fordulni H-ból? :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Haliho
Tamogatom az ötletet, nagyon kell ez ide, azonban a most leirtak szerint tenyleg 2-3 honap mulva a mostani megalomán emberkék sajat orikon felkusznanak a topba, elkezdenek termelni azt kesz vege :D ennyi volt az ujitas, mert 1 ido utan a sok.. nem minositem mik mar 100k felett vandorolnanak ahol ugyebar mar normalisan orit se lehet epiteni... Amivel problemam van: Ugyebar 1336kör top kellene, ami kicsit felesleges... mint ahogy a 3,5k sima kör is :) aki el tudja erni ugyis csak ott ülne fent, ott nincs harc mar... a masik bajom a szemelyiseges... Eddig nem akartam fellepni Dbe a kis 4es orimmal, mert nem tudtam volna leforditani na a valtoztatas utan mar fel se tudok lepni, nemhogy lefordulni... lol a gigaorisok bontsanak csak be es lepjenek fel Dbe, mer marha merges leszek ha a tehetetlensegert is vipet kell majd kuldozgetnem Hban :( vagy mi lenne ha a szemelyiseges resz pl ugy lenne, h Hbol valo lefordulashoz kell a top10% pl, de a Dbe valo fellepeshez top30 kene csak..? amugy meg tutira korlatozni kene vmennyire a fentlevo orik szamat ne legyen mar pl Hullanak 5millio szk-s orija, mar sry :D |
Quote:
Az anarch lényege, s alapötlete a lehet több orid, oks, azt mondjátok egy klánban lehet majd vki több orival, több klánban nem, én elfogadom, mert nekem így korrekt, de vajon minden anarchistás el fogja fogadni, hogy nem kiskirályoskodhat, s attól döngetheti a mellét, hogy már nem üthet 20 orival 1et?:) Monnyuk az még mindig felmerül bennem, hogy ki a csuda fog ott harcolni, mivel mind ismerjük egymást. Ki kit fog támadni? Alapszabályként szögezzük le, hogy leszek Ardennal, meg Petivel, Hulla meg Neverrel, meg Steve - vel, s az idők végezetéig harcolunk:D:D:D Viccen kívül tényleg nem tom mitől nem lesz posvány az egészből. :( |
nem csak azok :)
de remélhetőleg könnyebben le tudok majd forogni, ami engem igenis érdekel :) mondjuk top30%-os ori kell D-ben h H-ból tudjak forogni? kék számos nehezítés persze aktív. (sajnos:P) D-ből meg 1500 kör meg 336 top30? kék számos itt is? |
A személsziségest nem kommentálnám, ahhoz (is) kicsi vagyok:)
Quote:
|
Azt a kisnégyest úgyis le fogjuk zérózni :D
És nem leszek hullával,túl fanatikus :D Amúgy ha az emberkék majd keverednek a klánokban,akkor talán lesznek ütögetések is,hiszen ha egy klánban van olyan emberke,aki nekem nem szimpi,nem biztos,hogy nem verem be klánban,akkor is,ha 10 oriból 5 Ardené. |
Quote:
Max egy kettő kinőné magát. De alapvetően az anarchnak sztem semmi értelme sincs, azért van, mert jó bevétel, különben már rég nem lenne. |
Quote:
nem lenne egyszerűbb (és olcsobb :D) simán leadni a személyiségeit? :D |
nekem lesz 1 klanom, lesz benne 1 orim meg masik 9 emberé, es mkit fogunk csapkodni
letojom h epp kit utunk :D cel a top1 klan, toborzom epp jo jatekosok jelentkezeset varom, 9eros emberket akarok osszeszedni :D no persze elobb valositsuk meg, azelott meg tervezzuk meg :D L kicsit, dolog van utana bevetem az agyam es kiotlok vmit :D (nembeszolni:P) |
Quote:
Eddig egész jó, de még cukkolni kell mindenkit kicsit, s a végén talán tényleg elhiszitek, hogy lehet bárkit ütni, s akkor van játék;) |
Na, mondom én, 1 orija lehessen csak 1 embernek, ha többet akar, ott van a többi szint :-)
|
Quote:
top1? arról lekéstél srác :D azt már lefoglaltam :) |
Quote:
Most azért van több értelme az A-nak,mert elvileg az a Hód csúcsa? Max. annyiból értelmetlenebb az anarch,mint a normál,mert mindenki tudja mindenki kódját. Arra,te nem tudod a klántársaid kódját?Nem kell válaszolni :D |
sztem ez lesz az a csopi ahol tényleg én is mindenkit ütni fogok aki nincs a klánomban :)
Dev,jelentkezek a klánba :) sztem télleg 5 legyen a max,amit felhozhatsz aktívként. tőlem csinálhat vki 10 saját orival egy klánt,de bele fog pusztulni :) |
Quote:
Azért vmi anarchos érzés kellene. |
Na most mi van?
Nem látom 1 beírásomat sem :-( |
Quote:
|
Végre...
Na még1* Csak 1 orija lehessen mindenkinek ezen a szinten, ha többet akar, ott a többi szint |
Quote:
|
Nem is ittam :-PPP
|
szal szted 1 ori mindenkinek.. és szk? az ne is lehessen v mi?:PP
|
Vagyok :-PP
|
All times are GMT +1. The time now is 22:48. |