Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   a hódító jövője (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1124)

Half 12-16-2006 21:23

eheh mia a helyzet hóditós vizeken kia a top klán?

Toti 12-16-2006 23:30

de ha így folytatódik, akkor lehet, hogy 40 év múlva már milliós sorszámú orik fognak futkosni.:) az lesz akkor majd a jó.

Wanax 12-20-2006 00:38

En jatszottam kb 2 evig nagyon aktivan es eccer csak meguntam es vege... amit akkor meg en se hittem el hogy meg tudom allni hogy ne terjek vissza!
A jatek nem hianyzik, max a beszelgetesek es a jatekosok akiket meg ismertem...

A mostani latogatasomnak is a kovetkezoek az okai: Ha minden igaz a napokban kaptam vissza az iras jogomat es kaptam egy Szulinapi koszontest a Hodito csapatatol ami jol eset meg ha automata uzi hatasa is volt! Es ez uton meg is koszonom Atinak es a hodito csapatanak.

Croissant 12-20-2006 00:47

Quote:

Originally Posted by Wanax (Post 57183)
En jatszottam kb 2 evig nagyon aktivan es eccer csak meguntam es vege... amit akkor meg en se hittem el hogy meg tudom allni hogy ne terjek vissza!
A jatek nem hianyzik, max a beszelgetesek es a jatekosok akiket meg ismertem...

A mostani latogatasomnak is a kovetkezoek az okai: Ha minden igaz a napokban kaptam vissza az iras jogomat es kaptam egy Szulinapi koszontest a Hodito csapatatol ami jol eset meg ha automata uzi hatasa is volt! Es ez uton meg is koszonom Atinak es a hodito csapatanak.

Csúnya dolog csak úgy itthagyni a játékot. Főleg úgy, h nem váltottad be az ígéreteidet:
1. nem kaptam tőled jó kis pólót
2. nem vitted el a páromat sárkányrepülni
No mindegy, remélhetőleg eccer meggondolod Magad és visszatérsz a játékba, nekem néha hiányzol ugyanis... :)

Wanax 12-20-2006 00:54

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 57184)
Csúnya dolog csak úgy itthagyni a játékot. Főleg úgy, h nem váltottad be az ígéreteidet:
1. nem kaptam tőled jó kis pólót
2. nem vitted el a páromat sárkányrepülni
No mindegy, remélhetőleg eccer meggondolod Magad és visszatérsz a játékba, nekem néha hiányzol ugyanis... :)

A jatekba a kozel jovoben nem szandekozom vissza terni. de a mulasztasaimat megprobalom potolni!!! Es ha idom engedi megjelenek valamelyik osszejovetelen!

Croissant 12-20-2006 00:55

Quote:

Originally Posted by Wanax (Post 57185)
A jatekba a kozel jovoben nem szandekozom vissza terni. de a mulasztasaimat megprobalom potolni!!! Es ha idom engedi megjelenek valamelyik osszejovetelen!

Szavadon foglak! :) :)

casper 12-24-2006 21:48

Én kb 3 éve játszottam elösször a hoddad de nem hagyott bennem nagy nyomokat aztán 1 évig nem is foglalkoztam vele de egyszer csak eszembe jutott ugy 2 éve az oldal cim megnéztem van e még és mosolyogva fogadtam hogy igen azota megszálottként játszom ;))))
Sok ismeröst nem igazán sikerült összeszednem egy kevesen vannak és még nem voltam talin de bepotolom ;)
én addig játszom mig lehet mig me nem szünik az oldal szerintem de kit tudja mit hoz a jövö azért egy pár szem. eltudnék viselni az orinevem melett:cool:
karesz

Burning 12-24-2006 23:24

hát ezek szerint a hód jövője biztosítva:D

LotR 02-10-2007 23:33

+

Nos, én most nem gondolkodnék rajta hogy mikor is kezdtem, hát nem ma volt:-P a lényeg én abbahagytam, de forumozok, de tervezem a folytatást, és még a boszu se hajt, egyszeruen még mindig tetszik a játék. Udv;) LotR

Kutyuleee 02-11-2007 02:02

milyen boldog is lenne hód elött meghalni amikor az ember az utolsó megtorlásként szánt mészárt küldi ki befejezve egy háborút:rolleyes: amúgy sztem lassan külön lesz a játékszenvedélyeknél a hóditó függöség mint fogalom:D
Sztem inditok majd egy hód leszoktató tanfolyamot (1kezelés ára 1vip:D:D:D)
Amúgy elösször én is reggeltem, aztán nem igazán fogott meg és pár hét után töröltem...De aztán kedves nagybátyámat láttam fél évvel ezután komoly izgalom közepette amikor nagy izgalommal számolgatta hogy most 4 vagy 5sereggel fog beférni:D vhogy akkor megfogott ez az izgalom és már megértem mit érez ilyenkor:D 1 biztos, ráhajtok majd hogy enyém lehessen az 1milliomodik sorszám, de remélem még a 10milliomodikért is hajthatok majd, ha más nem toloszékkel:D

Zilah 02-18-2007 18:41

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 49660)
Hát figyelj, én már a második évben megkaptam, hogy húúú, mennyire romlik a statisztika (nem tudom milyen statisztikát nézett az illető :D), azóta most napi 1,2 millió auditált oldalletöltésnél tartunk, a valós szám ennél magasabb, és emelkedik. Úgyhogy szerencsére egyre többen játsszák a Hódot, és ennek örülök.

Az, hogy valaki 3-4 év után megunja, teljesen természetes, én valójában ennél sokkal hamarabb képes vagyok megunni valamit, kell időnként egy kis szünet.

be lehet unni... nekem is volt egy 3 éves szünetem.. aztán ujrakezdtem...

-ezért sajnálom hogy 1 év után ha nincs regisztrálva az ori, törlik.... lehet az illető 2-3 év mulva ujrakezdené...

solven 02-18-2007 19:25

Quote:

Originally Posted by Zilah (Post 74615)
be lehet unni... nekem is volt egy 3 éves szünetem.. aztán ujrakezdtem...

-ezért sajnálom hogy 1 év után ha nincs regisztrálva az ori, törlik.... lehet az illető 2-3 év mulva ujrakezdené...

Mondjuk szerintem, ez így jó, hogy időnként törlik azokat az országokat amik már csak "vannak", mivel fölösleges az örökkévalóságig tárolni az adataikat ha már a kutya sem használja...

És ha hosszabb ideig tárolnák, akkor is előbb utóbb jönne egy-egy reklamáló, aki pont a törlés után teszem azt egy nappal akarna belépni az orijába, és akkor mondaná, hogy mi lenne ha még tovább tárolnák az adatokat...

Ati 02-18-2007 21:25

Quote:

Originally Posted by Zilah (Post 74615)

Ha úgy gondolod, hogy fogsz játszani, akkor azonosítod. Kb 3 percet vesz el az életedből, van rá a levélküldéstől számítva kb egy éved, hogy megtedd, igazából nem egy nagy kaland. Akinek valós címen van az országa, és megkapja az azonosító levelet, azoknak a többsége azonnal azonosít is, aztán ha nem akar egyelőre játszani, akkor szabi. Ez a törlés leginkább csak azokat az országokat érinti, ahol az e-mail cím se létezik már.

Rudi 04-26-2007 11:59

Szerintem magyarországon ez a legjobb és legegyszerübb ilyen fajta stratégiai játéka:D Már sokat kipróbáltam úgyhogy van tapasztalat

All times are GMT +1. The time now is 06:19.