![]() |
eheh mia a helyzet hóditós vizeken kia a top klán?
|
de ha így folytatódik, akkor lehet, hogy 40 év múlva már milliós sorszámú orik fognak futkosni.:) az lesz akkor majd a jó.
|
En jatszottam kb 2 evig nagyon aktivan es eccer csak meguntam es vege... amit akkor meg en se hittem el hogy meg tudom allni hogy ne terjek vissza!
A jatek nem hianyzik, max a beszelgetesek es a jatekosok akiket meg ismertem... A mostani latogatasomnak is a kovetkezoek az okai: Ha minden igaz a napokban kaptam vissza az iras jogomat es kaptam egy Szulinapi koszontest a Hodito csapatatol ami jol eset meg ha automata uzi hatasa is volt! Es ez uton meg is koszonom Atinak es a hodito csapatanak. |
Quote:
1. nem kaptam tőled jó kis pólót 2. nem vitted el a páromat sárkányrepülni No mindegy, remélhetőleg eccer meggondolod Magad és visszatérsz a játékba, nekem néha hiányzol ugyanis... :) |
Quote:
|
Quote:
|
Én kb 3 éve játszottam elösször a hoddad de nem hagyott bennem nagy nyomokat aztán 1 évig nem is foglalkoztam vele de egyszer csak eszembe jutott ugy 2 éve az oldal cim megnéztem van e még és mosolyogva fogadtam hogy igen azota megszálottként játszom ;))))
Sok ismeröst nem igazán sikerült összeszednem egy kevesen vannak és még nem voltam talin de bepotolom ;) én addig játszom mig lehet mig me nem szünik az oldal szerintem de kit tudja mit hoz a jövö azért egy pár szem. eltudnék viselni az orinevem melett:cool: karesz |
hát ezek szerint a hód jövője biztosítva:D
|
+
Nos, én most nem gondolkodnék rajta hogy mikor is kezdtem, hát nem ma volt:-P a lényeg én abbahagytam, de forumozok, de tervezem a folytatást, és még a boszu se hajt, egyszeruen még mindig tetszik a játék. Udv;) LotR
|
milyen boldog is lenne hód elött meghalni amikor az ember az utolsó megtorlásként szánt mészárt küldi ki befejezve egy háborút:rolleyes: amúgy sztem lassan külön lesz a játékszenvedélyeknél a hóditó függöség mint fogalom:D
Sztem inditok majd egy hód leszoktató tanfolyamot (1kezelés ára 1vip:D:D:D) Amúgy elösször én is reggeltem, aztán nem igazán fogott meg és pár hét után töröltem...De aztán kedves nagybátyámat láttam fél évvel ezután komoly izgalom közepette amikor nagy izgalommal számolgatta hogy most 4 vagy 5sereggel fog beférni:D vhogy akkor megfogott ez az izgalom és már megértem mit érez ilyenkor:D 1 biztos, ráhajtok majd hogy enyém lehessen az 1milliomodik sorszám, de remélem még a 10milliomodikért is hajthatok majd, ha más nem toloszékkel:D |
Quote:
-ezért sajnálom hogy 1 év után ha nincs regisztrálva az ori, törlik.... lehet az illető 2-3 év mulva ujrakezdené... |
Quote:
És ha hosszabb ideig tárolnák, akkor is előbb utóbb jönne egy-egy reklamáló, aki pont a törlés után teszem azt egy nappal akarna belépni az orijába, és akkor mondaná, hogy mi lenne ha még tovább tárolnák az adatokat... |
Quote:
|
Szerintem magyarországon ez a legjobb és legegyszerübb ilyen fajta stratégiai játéka:D Már sokat kipróbáltam úgyhogy van tapasztalat
|
All times are GMT +1. The time now is 06:19. |