![]() |
Quote:
ez az állítás elég helytelen!!!:D |
Quote:
|
Quote:
Amugy ha 0-nak észleli, akkor hogy foghatnak el belőle? :D |
Quote:
bár a tolitúltöltésben nem vagyok biztos,még nem próbáltam!! |
de ha 10 tolid van és 500 helyed a kocsmákban akkor biztos nem 500 tolit fog számolni lopásnál hanem 10-et!!
|
Quote:
És akkor mindig annyinak "észleli" amennyi van és a kocsmába befér? Amugy ha 0-nak észleli, akkor hogy foghatnak el belőle? :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Tehát a piacot nem lehet tolikölcsönzőnek használni:( Pedig milyen szép lett volna:D Gondolom akkor varival is így van, azoknak meg elgurul a varázsgömbjük ha nincs helyük:D |
Régen volt ilyen.
Túltöltésnek nevezték. Ma már nincsen :) S a varikat se lehet tultölteni :) |
Quote:
|
Quote:
|
Offtopic
Quote:
Legfeljebb privátban elküldöm, ide már nem látom értelmét felírni ;) /Off |
Quote:
|
Quote:
amennyi kocsmában elférő tolvajod van;) |
sracok, az ucso mittomenhany oldalnak mi koze van a topic cimehez? :rolleyes:
|
sztem is. élet-halál kérdés, hogy a törpének vajon miért termelnek 1-2 nyersivel kevesebbet a bányái. :D
azért elég vicces lehet, amikor belépik a hulla az orijába, és ez fogadja: 2006-12-07 16:10:00 Elfogtunk néhány tolvajt, de sajnos nem tudjuk, hogy ki küldhette őket. 2006-12-07 16:09:52 Tolvajokat fogtunk el, akik bevallották, hogy xxx (#XXX) küldte őket. 2006-12-07 16:09:45 Tolvajokat fogtunk el, akik bevallották, hogy xxx (#XXX) küldte őket. :D:D:D |
én is kérdeznék ám. még nem vagyok nagy párbajspíler ezért kérdezek.
szóval ha első képzésemre nyomok 40 védőt(160 védőpont) akkor az orim védőértéke 360 vagy 200 lesz? mert hallottam olyat, hogyha a sereg nem haladja meg a földterület védőértéket akkor kizárólag a földterület védőértéke számítódik. köszi a válaszokat ill. ugyan ez a kérdés mondjuk 60 védőnél. akkor 240 vagy 440 a védőérték? |
nem adodik ossze a 2. vagy a sereg szamit, vagy a fold automata vedoerteke. amelyik nagyobb, az az ervenyes. tehat az elso esetben 200, a masodiknal 240.
|
ciao
nekem az lenne a kérdésem hogy a súgó azt irja hogy:őrtornyok az országod összterületéből elfoglalt százalékos arány kétszeresével növelik a védőerőt, de maximum 30%-kal de még a végén van az hogy az ijászok védőereje emgduplázodik.nah már msot 200hekin gnom, vok 20 tornoyal 1200ijászal azt megkell szorozni 2vel meg 1,2vel? |
Quote:
Továbbá egy íjásznak a védőértéke 6, tehát az 1200-at megszorzod 6-al (ez az íjászok védőértéke), ami kijön az megszorzod 2-vel (itt kétszerezi meg a torony az íjász védőértékét), és ezt szorzod meg 1,3-al (ez a tornyok országodból elfoglalt területének 3x-osa). |
üdv 1 ksi segítség kellene, és talán a képletekhez épp jó
ugye csatánként számolódik újra az érték, de ha földre megyek, ott a foglalt földnek a 30%-át üresbe kapom meg, akkor az én értékemhez (foglalt föld)70%*45 pont és (foglalt föld)30%*30 ponttal emelkedik az értékem, és a következő csata szempontjából is ezt veszi figyelembe? |
Quote:
|
Quote:
köszi a választ |
én arra lennék kiváncsi h ha lopok valakit tekire és tudom h hanyadik meg mekkora a hekiszáma -magyarán mindent róla- ki tudom-e következtetni h hány darab tekije van? és ha igen hogyan?:confused:
és nehezítésként ha óriással lopok mivel változik?:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ugye azt mondod, hogy óriás vagy, és milyen fajú, akit loptál? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Az óriás ne lopkodjon, legyen egy kocsmája és kész, hogy le tudjam lopni. :D
Múltkor bebuktam egy óriással szemben, 10% kocsmával, hát röhej. :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
OFF:
azt nem vágom miért van pirossal a gyere szó?:D ON: de lol már nem is olyan:D valamit benéztem |
Hi!
Ha a barakkjaimban 1000 íjász van, 25 őrtornyom van hozzá, a hadi tekijeim maxon vannak, és mf vagyok, akkor a védőértékem 12000x1.3x1,4, azaz 21840, jól számoltam, vagy van még vmi., amit kifelejtettem?:confused: Köszi! |
Hát valamit biztos :)
Azt hiszem, hogy az alapvédőerőd beszoroztad a védelem varázslattal, és a tudományos fejlettségeddel. Ezt még be kell szorozni a toronybónusszal, ami ha 200hekis az ország 1+25*2/200=1,25, ha nagyobb az országod, akkor ennél kevesebb. (Nem mondtad meg, hogy mekkora) Ezen kívül még be kell szorozni a hadimorállal, és a faji sajátosságokkal. |
All times are GMT +1. The time now is 00:54. |