Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   nem értett dolgok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1106)

erdeklodo 12-27-2006 10:56

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 60480)
Idézet a súgóból:

" A második és első szinten egy plusz feltétellel bővül a fellépés illetve 5. szintre való fordulás: minimális föld. Ez minden ország esetében egyedi érték, a valaha mért legnagyobb földterületed 85%-a. Ha országod területe ez alá esik, akkor a fellépési feltételeknek nem felelsz meg, és országod területét mindenképpen növelned kell."

DE nem volt az életben se nekem 2.on annyi hekim.Kindig is 2000alatt volt.
Egyedül A-ban van nekem több mint 2000hekim egyedül.
Én meg 2ról akarok fordulni és soha nem volt 2000hekinél több területen.
Mindig alatta volt jóval

erdeklodo 12-27-2006 11:01

más téma

2.on egyszer újráztam,de akkor is mint most mindig is 1000valamennyi hekim volt.Nem ütöttek le fentől nem fedeztem fel oda.Erre meg ideir nekem ilyen kis aranyos 2953hekit.
Ennyi hektárt 1/A elött életemben nem láttam nemhogy 2.on

Synkel 12-27-2006 12:19

Akkor meg viszont télleg nem értem.

erdeklodo 12-27-2006 13:38

én sem.s tudod mi a vicc?a szövitársaimmal a 4.szint óta!!!!együtt haladok.nekik rendben van a minimális heki.néha bontottuk fel pár napra mikor kellett mf védelem.vagy le kellett szabizni.Illetve a itt a 2.szinten volt olyan,hogy volt egy kötözködö klán aki miatt a szövi 1tagja leszabizott másodmagunkal meg lebontottuk az összes épületet mert nem volt meg az 500kör az újrainduláshoz és a lista legalján vártuk a körök meglétét s újraindulva csatlakoztunk a leszabizotthoz ahonnan kezdtük a 2.szintet.De mindig együtt haladtunk igy mindegyikünk orijának csak jóval 2000alatti hekije volt.Nekem van az A-ban sok ezer hekis orim,az ottani feltételeket teljesítettem is.Erre meg itt a 2.on meg nem tudom mitévő legyek mert a rendszer volt szíves közölni,hogy ugyan már szedjek össze 2953!!! hekit:(,hogy lefordulhassak 5.re.Mindezt ugy,hogy még a 2000et se léptem túl itt soha.
Sőt anno mikor az első orim felment A-ba,innen 2ról még annak is bőven 2000heki alatt voltak a területei itt 2.on.

Szóval elárulhatná nekem valaki miért kér a rendszer tőlem ekkora minimális területet itt 2on?Mikor a szövimmel a 4.szint óta együtt haladva voltunk,s mindannyiunk maximális területei 1000valamennyi heki volt.

Gepard 01-02-2007 14:45

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 60480)
Idézet a súgóból:

" A második és első szinten egy plusz feltétellel bővül a fellépés illetve 5. szintre való fordulás: minimális föld. Ez minden ország esetében egyedi érték, a valaha mért legnagyobb földterületed 85%-a. Ha országod területe ez alá esik, akkor a fellépési feltételeknek nem felelsz meg, és országod területét mindenképpen növelned kell."

Quote:

Originally Posted by erdeklodo (Post 60481)
DE nem volt az életben se nekem 2.on annyi hekim.

Sziasztok!

Én egyelőre új vagyok ezen a fórumon.
Mindenesetre Ati szavaiból azt olvasom ki, hogy nem a második szint, hanem a valaha mért legnagyobb terület a mérvadó. De mivel mostanában nem játszottam ezért lehet, hogy nem jól értem.

Más:
Tegnap gömböztem egy orit, utána tk-ban olvastam, hogy valaki ütötte az országot, eddig nincs is gond. Ma meg azt látom, hogy védelem alá került, ez mitől lehet?

Goldy 01-02-2007 14:53

Quote:

Originally Posted by Gepard (Post 62204)
Tegnap gömböztem egy orit, utána tk-ban olvastam, hogy valaki ütötte az országot, eddig nincs is gond. Ma meg azt látom, hogy védelem alá került, ez mitől lehet?

újraindult

Gepard 01-02-2007 14:55

Tehát ha jól gondolom akkor nem sokkal a fellépése után üthették, mert szinte ugyanott van most is mint tegnap.

Remedy 01-02-2007 15:48

Quote:

Originally Posted by Gepard (Post 62208)
Tehát ha jól gondolom akkor nem sokkal a fellépése után üthették, mert szinte ugyanott van most is mint tegnap.

Nem, mivel csak 500 eltelt kor utan tudsz ujrazni

Gepard 01-02-2007 15:55

Na akkor súgó rulez.:) :)

Croissant 01-02-2007 16:03

Quote:

Originally Posted by Gepard (Post 62224)
Na akkor súgó rulez.:) :)

Előbb-utóbb minden út oda vezet :)

Zsáni 01-02-2007 16:12

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 62226)
Előbb-utóbb minden út oda vezet :)

az Róma :p

vad 01-02-2007 16:19

sziasztok miota van hogy abehivott szövi segi késöbb ér be minta támado sereg egy körön belül????

Zsáni 01-02-2007 16:20

Quote:

Originally Posted by vad (Post 62235)
sziasztok miota van hogy abehivott szövi segi késöbb ér be minta támado sereg egy körön belül????

vad bátsi :)
asszem azóta, hogy változtatások voltak...
de lehet tévedek...

vad 01-02-2007 16:22

akkor mi értelme van az egész nek egyre jobban elveszik a kedvét az embernek akedvét ajátéktol

Remedy 01-02-2007 16:23

Quote:

Semmi ota, ilyen nincs.

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 62236)
vad bátsi :)
asszem azóta, hogy változtatások voltak...
de lehet tévedek...

Igen, tevedsz.

vad 01-02-2007 16:24

ne mond már remi ebben aváltásba történt meg ne nézz hüjének

Zsáni 01-02-2007 16:24

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 62239)
Igen, tevedsz.

:p :p :p :p
én is csak emberből vagyok :p

Ati 01-02-2007 16:24

Quote:

Nincs .

Zsáni 01-02-2007 16:24

Quote:

Originally Posted by vad (Post 62240)

na ugye :p

vad 01-02-2007 16:24

a vissza kisérö sereg hamarabb ért be mint aseg 5mp vel

Remedy 01-02-2007 16:25

Quote:

Originally Posted by vad (Post 62240)

nem nezlek hulyenek. ha 1 korre van toled a tamado sereg, es a szovisegitseg is, a szovisegitseg er elobb be. vagy nem erre gondoltal?

Zsáni 01-02-2007 16:26

Quote:

Originally Posted by vad (Post 62245)

nah :p
mégse én vagyok a hülye, csak vad kicsit rosszul fogalmaz :)

Ati 01-02-2007 16:27

Quote:

Originally Posted by vad (Post 62245)

Ezt honnan tudod? Nincs esemény arról, hogy a segítő seregek megérkeztek.

Remedy 01-02-2007 16:28

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 62250)

En is epp ezt akartam kerdezni :)

Zsáni 01-02-2007 16:28

vagy lehet :D :D :D :D
na jól van, nem irkálok hülyeségeket :)

Remedy 01-02-2007 16:28

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 62248)
nah :p
mégse én vagyok a hülye, csak vad kicsit rosszul fogalmaz :)

Nem akarlak elkeseriteni, de most igenis rosszul tudtad :)

vad 01-02-2007 16:28

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 62250)

ugy Ati hogy nem férhetett volna be meg az eseményjelzö is késöbb jelzett

Zsáni 01-02-2007 16:29

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 62253)
Nem akarlak elkeseriteni, de most igenis rosszul tudtad :)

hát messze vagy az elkeserítéstől :D
jelenleg fülig ér a szám :D :D :D :D
főleg mivel újabb témát offolok :D

Ati 01-02-2007 16:30

Quote:

Originally Posted by vad (Post 62254)

Az eseményjelző percenként egyszer nézi meg, hogy van-e új eseményed.

De még ha azonnali lenne, akkor se értem mit jelentene, mert ahogy az előbb írtam, és Remy is mondta, a segítő sereg megérkezéséről nincs esemény, nem fog villogni az eseményjelződ, hogy "megérkeztünk".

vad 01-02-2007 16:30

Quote:

végül is mindegy nem gond csak bosszanto mint az is hogy nyilván valo jksz folyt ellenem a 3/g be elküldtem már 3napja mégse történt semmi azota se

Remedy 01-02-2007 16:30

Quote:

Na. Mivel semmi ilyesmi valtoztatasrol nem tudok, vmi mas miatt fert be megis az a sereg. Nem lehet hogy pl 1 korre volt felrakva a vedelem?

vad 01-02-2007 16:32

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 62263)
Na. Mivel semmi ilyesmi valtoztatasrol nem tudok, vmi mas miatt fert be megis az a sereg. Nem lehet hogy pl 1 korre volt felrakva a vedelem?

mind eyg remi azért köszi asszem abba hagyom a játékot

erdeklodo 01-04-2007 12:57

Tisztában vagyok a szabályokkal.
A valaha mért földem sem volt még 2000heki felett mégis 2953hekit követel tőlem,hogy viszaléphessek 5.re
nincs mit ezen ragozni,nem esmerik el ne ismerjék el a rendszerhibájukat.
Mégha valami csoda folytán meg is tudnám duplázni az országot minek,hogy fordulok aztán újra 2.on vagyok akkor meg közlik velem szerezzek 50000hektárt mert annyi volt és kész.
Közben jelenleg sem vagyok 1500hekin túl nemhogy valaha is lett volna nekem egy 3500hektáros országom,aminek a 85%át akarja valami rendszermanó bevasalni rajtam.

Quote:

Originally Posted by Gepard (Post 62204)
Sziasztok!

Én egyelőre új vagyok ezen a fórumon.
Mindenesetre Ati szavaiból azt olvasom ki, hogy nem a második szint, hanem a valaha mért legnagyobb terület a mérvadó. De mivel mostanában nem játszottam ezért lehet, hogy nem jól értem.

Más:

erdeklodo 01-04-2007 17:40

megkaptam a supportol a választ.

a lényeg,hogy 4szint munkájától vehetek búcsut vagy szerezzek 1500hekit a forduláshoz pár száz kör alatt,amivel persze nem érnék semmit mert fordulás után megint követelné tőlem mikor ideérnék:eek: :confused: .Tök jó dolog,hogy van egy olyan szövetségem most mikor fellépnek 1.re 4szintet!!! töltünk el közösen,harmoniában, egymás mellett,de egy ilyen önhibán kívüli baki végett egy év munkája megy semmibe.
A játékot továbbjátszom,de ez egy csúnya gyomros volt.:mad: :mad:

Remedy 01-04-2007 18:24

Quote:

Originally Posted by erdeklodo (Post 63239)
megkaptam a supportol a választ.

a lényeg,hogy 4szint munkájától vehetek búcsut vagy szerezzek 1500hekit a forduláshoz pár száz kör alatt,amivel persze nem érnék semmit mert fordulás után megint követelné tőlem mikor ideérnék:eek: :confused: .Tök jó dolog,hogy van egy olyan szövetségem most mikor fellépnek 1.re 4szintet!!! töltünk el közösen,harmoniában, egymás mellett,de egy ilyen önhibán kívüli baki végett egy év munkája megy semmibe.
A játékot továbbjátszom,de ez egy csúnya gyomros volt.:mad: :mad:

es azt megirtak, hogy miert ker toled ilyen sok foldet, ha soha nem is volt ennyid?

erdeklodo 01-04-2007 21:05

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 63256)
es azt megirtak, hogy miert ker toled ilyen sok foldet, ha soha nem is volt ennyid?

nem másolhatom be,a lényege,hogy a mentés szerint ennyi van és kész.
Hogy mikori mentés arról gőzöm sincs,a 2.szint elött meg ugye nem irta,hogy 5.szintre mennyi föld kell.Megértem az ő álláspontjukat is mert a gép ezt mutatja nekik.mégha képtelenség is.:eek: :eek:

Princ 01-07-2007 17:14

Quote:

>>> sziasztok miota van hogy abehivott szövi segi késöbb ér be minta támado sereg egy körön belül????
>> a vissza kisérö sereg hamarabb ért be mint aseg 5mp vel

Előfordulhat hogy félreértettétek egymást, és Vad olyan behívott szöviseregre gondol, amit mondjuk tőle hívtak be, és a csata körében érkezett volna vissza hozzá. Mert az tényleg később érkezik, és asszem jelentik is a katonák hogy "megérkeztek", ami alapja lehetne az 5 mp-es szilárd kijelentésnek..

erdeklodo 01-11-2007 15:32

Fordulással kapcsolatos kérdés ha már a minimális földekről volt szó.
Ha ugy döntök,hogy a 2.ról felküldöm az orimat 1/a.-ba,1en lévő orimmal meg lefordulok 5-re eddig világos és tiszta.De ezek után pár hónap múlva az 5.ről felkerülök 2.ra az 1.ről lelépő orimmal akkor majd az 1.szinten fordulás elött elért földem 85%át fogla tőlem követelni 2.on?Mert az aztán nagyon szép lenne,mert az orim 7-8K közötti hekiszámon között ment ide-oda.
Mert ugye csak az van irva,hogy a valaha mért terület 85%a.
Ha ugy döntök,hogy meguntam ezzel az orival 1.en játszani s mert a feltételek megvannak inkább lefordulok 5.re onnan szépen feljövök majd a 2.on kiirja nekem,hogy legyél szives összeszedni 8000heki 85%át amit még 1.en értél el?
Vagy az 1.szinten játszó eleve adja fel,hogy onnan valaha lefordulhat?

Toti 01-11-2007 15:39

Quote:

Originally Posted by erdeklodo (Post 65080)
Fordulással kapcsolatos kérdés ha már a minimális földekről volt szó.
Ha ugy döntök,hogy a 2.ról felküldöm az orimat 1/a.-ba,1en lévő orimmal meg lefordulok 5-re eddig világos és tiszta.De ezek után pár hónap múlva az 5.ről felkerülök 2.ra az 1.ről lelépő orimmal akkor majd az 1.szinten fordulás elött elért földem 85%át fogla tőlem követelni 2.on?Mert az aztán nagyon szép lenne,mert az orim 7-8K közötti hekiszámon között ment ide-oda.
Mert ugye csak az van irva,hogy a valaha mért terület 85%a.
Ha ugy döntök,hogy meguntam ezzel az orival 1.en játszani s mert a feltételek megvannak inkább lefordulok 5.re onnan szépen feljövök majd a 2.on kiirja nekem,hogy legyél szives összeszedni 8000heki 85%át amit még 1.en értél el?
Vagy az 1.szinten játszó eleve adja fel,hogy onnan valaha lefordulhat?

Tudomásom szerint az első négy szinten fix a feljutási maximum. csak a 2/b-ben van egy minimális földmenniység ami kötelező. és csak ott lesz érvényes ez a 85%.
De javítson ki egy hozzá jobban értő, ha nem így van. :)

erdeklodo 01-11-2007 15:40

ezt persze csak azért kérdezem mert ugye aki elindul egy steril orival 5.en feljut 1.re méri a valaha elért legnagyobb földterületet.De aki lemegy 5.re majdhogynem nyom egy "zéró startot" egy + személyiségért és kap egy 200hekis kis orikát.Ekkor megint a fordulás elötti valaha elért hekiszámot fogja nézni mikor csak egy kis 200hekis orija van lefordulások követően?Amivel felér 2.ra?Mert ha igen akkor ott korhadjon el 1.en az orim mert nincs az az hülye aki 2.on majd 5-6-7-8-9-10ezer hekiket elövarázsol.

All times are GMT +1. The time now is 01:53.