![]() |
Quote:
nagyobbat ne tévedj ma |
Quote:
Full kihagyni az A-t? Hát volt ilyen is régen... meg olyan is hogy A-ban csak meg kellett várni az 1000 kört aztán szabadultál, de ez már jó régóta nincs... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
képzeld, nekem speciel nem volt gond soha az A-ban, hogy magasra menjek, de a tetejére csak az juthat, aki a topklánokban benne van ez nem tudásfüggő, haveri alapon teljesíthető, máshogy nem |
Az utóbbi pár beírásban egész pontosan mi is volt a javaslat, vagy a javaslathoz való hozzászólás?
|
Quote:
|
Quote:
Az utolso mondattal felig-meddig egyet is erte k(a draga felfedezes miatt mar egy topklanban sem olyan biztos az az 1-10 hely, mondjuk, sot) Ettol fuggetlen teljesen irrealis az otleted. Ne hasonlitsd mar ossze B-ben elsonek lenni, es 1/A-ban top 30%-nak..... Az valoban igaz, hogy 1/A top 1 teljesen irrealis. Esetleg ugy lehetne az otleted, hogy B-ben top1 az ori, de 1/A-ban ne kelljen top1-nek lennie, hanem vmi gyengebbnek. |
Quote:
|
Quote:
Nem kell kihagyni az A-t, csak, ha a B-ből fordulóknak azt akarjátok elérni, hogy A-ban elég legyen a 30%ot teljesíteni, akkor aki nem akar ott országot legeltetni, annak miért kéne ennél többet teljesítenie? Vagy mindenkinek kelljen teljesíteni a megemelt követelményeket A-ban is, vagy mindenkinek legyen elég a 30% teljesítése, elég nehéz az is. |
Hmmm azért a mostani topklán is 2400 hekiről kezdte egykor,bár igaz nem 1000 körig tartott hogy eljusson oda ahol most van
|
Quote:
De hogy örülj, javaslatom is van. Állítsátok vissza a 29.-e előtti rendszert! |
Quote:
a top1% is lehetetlen, meg a top2% is stb. |
Quote:
Az A-ban lévő oridnak a saját szintjét kelljen megugrania ahhoz hogy a B-s fordulni tudjon ne pedig a B-sét. Így ok? |
Az a fő probléma ezzel, és ez igen sokat lett fejtegetve, mire a mostani elgondolás megszületett, hogy ez hatalmas hátrányba helyezi azokat, akiknek nincs országuk az A-ban.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Mert, ha Aban teszemazt 1személyiséges országod van, akkor ott tartod és elég a 30%ot teljesítened, de, ha valaki egyetlen országgal játszik, akkor neki mindahányszor nehezebb és nehezebb a fordulás, mint annak, aki B-ből fordul, mert neki B-ben és A ban is a megemelt követelményeknek kell megfelelnie, míg az Aban egy országot tartó játékosnak csak B-ben kell ennek elegettennie. |
Quote:
|
Ja, egyébként az alapötlet nekem is tetszik, hogy ha B-ből akar fordulni valaki, legyen elég A-ban a sima top30%, és csak B-ben kelljen teljesíteni a nehezített feltételeket. Egy ori fordulásáért miért kelljen irreális teljesítményre kényszeríteni egy másikat is?
Ettől eltekintve, nekem tetszik a nehezített forudlás:) |
Quote:
Miért jó, ha az szív, akinek nincs folyamatosan országa A-ban? |
Quote:
Nem azért szívás, hogy JÁTSZANI kell vele, hanem az hogy HOL. A másik meg, hogy aki már fenn van, az csapdába került. Foglalni rohadt nehéz a top közelében, mert nem tudsz segítséget kérni, így ha elég íjászt tartasz, szinte sebezhetetlen vagy. Ilyen feltételek mellett tudod mikor van esélyed komolyabban? Ha már a B-ben összeállsz 9 emberrel, és fejenként Mrd-okat betáraztok lépés előtt. |
Quote:
|
Quote:
Visszatértünk egy régi témához, hogy van, aki nem szeretne az A-ban (aktívan) játszani. |
Quote:
A másik: ha rám hallgatsz nem állsz össze B-ben 9 másik orival, hogy úgy lépj fel... |
Szal hogy értem-e kristálytisztán
Most azért kötelező az A-ban játszani mert egyesek azzal szivatják magukat hogy csak 1 orival játszanak? Ezért totálisan elvágják azoktól a lehetőséget akik talán nem komálják annyira az A-ból fordulósdit ilyen új néha már irreális feltételekkel? Most akkor jöjjön esetleg olyan hülyeségekkel hogy aki az A-ból fordul az kis piros számot kapjon hogy lássa már mindenki milyen übermájer aki meg csak B-ből az meg kéket hogy nini egy looser? Így megnyugodnának azok akik feltétlen 1 orival az A-val szivatnák magukat? Az A egy totál más játék, nekem nagyon nem jön be, és időm sincs rá, éveket meg nem szeretnék ott tipródással meg klánba könyörgéssel tölteni, csak azért hogy egyszer végre leszabadulhassak 5.-re és végre játszhassak. Ez egy játék ne csináljunk már belőle tortúrát mindenáron, egy játékot játszani szeretnék és nem szenvedni benne... Synkel: igen képzeld NEM akarok A-ban játszani... |
1. pont azért nem tartok 20 országot, mert nincs időm rá, vsz. ha lenne se lenne annyi, nekem elég kettő (Nem önsanyargatásból nem játszok 6-7országgal.).
2.Nekem miért muszáj elvenni a játéklehetőséget azzal a két országgal, miért kéne nekem egy harmadikat is indítanom ahhoz, hogy kettővel játszani tudjak? Nem vagyok az A-s könnyítések ellen, de akkor legyen az könnyítés mindenkinek. Ha ez az ára, megteszem, indítok még pár országot, egyel A-ban üldögélek és nem csinálok semmit, a helytartó, majd "eltartja"... a többivel meg játszok, de ezzel nem tudom kinek lesz jobb!? Nem azokat akarom szivatni, akiknek ott van országa, de ne tegyük már kötelezővé, hogy mindenki tartson ott egy felesleges orit. Nem kell túlzásokba esni Goldy, nem azt mondtam, hogy lúzer, aki ezt csinálja, csak azt, hogy én marhára nem szeretnék ilyet játszani, márpedig, ha úgy döntök, hogy én azzal a két kis országgal folyamatosan játszani akarok, akkor nekem kiszúrás, hogy nehezebb feltételeket kell teljesíteni. Ui.: Kicsit gondolj bele, ott van több tucat ország, amit csak azért tartanak ott, hogy B-ből fordulni tudjanak, mennyi az esélye annak, hogy full bevédett országok között elevickél valaki és teljesíti, a neki szükséges feltételeket, ha senkivel nem tud kezdeni semmit? Fedezgessen fel? |
üdv!
- az 1/A egy más játék, és sokkal nehezebb felfelé haladni, ezt mindenkinek el kell ismerni, viszont két helyzet van. 1 - akinek van külön országa itt, és B-böl fordul: neki könnyebb, mert nem kell a csoport nagy részén végigverekednie magát. a lentebbi csoportok feltételei viszont neki is magasak. javaslom, hogy aki B-böl fordul, annak az 1/A-s orijával a top 30-25-21-18-16-14-12-11-10 %-ot kelljen elérnie! 2 - aki A-bol fordul, mindegy, hogy van-e másik országa, hiszen bármely következö forduláshoz ujra nagyot kell másznia, annak csak 30-27-24-22-20-18-17-16-15 %-ot kelljen! ez egy javaslat, rágjátok át, és módositsátok. (és ne vágjátok a fejemhez, hogy ez az elsö beirásom (valóban az), de végigolvastam a témát) Lanka |
az elözö javaslatom csak az 1/A-ban levö országokra vonatkozik, az alsobb csoportokban teljesithetönek tartom a feltételeket. a top elsö helyezés ugyan kicsit huzós nagy csoportokban, de a kicsik miatt megérthetö.
Lanka |
Quote:
|
Quote:
Lacqának igaza van. Ha érdekelnek a változások be kell nézni a "fejlesztésekhez" néha. Egy-egy téma 3-6 hónapig is fut minimum. Ha ennyi időd sincs amikor megbeszéljük akkor ilyenkor se legyen,mert csak felborzolod azok kedélyeit akiknek fontos, hogy fejlődjön a játék és ők se néznek be legközelebb! Nem mondom,hogy mindenki egyetért minden újításban, de ez a fórumrész azért 60-70%-ban demokratikusan szokott működni. Ha valamit nagyon sokan elleneznek (érvelve persze) az általában süllyesztőbe kerül. Sokszor olyan is ami jó lenne :( Pont az olyanok miatt mint Te akinek nincs ideje elolvasni másokat, csak fújni a magáét. |
Quote:
Ha felmászok 6x a Himalájára 8000 méterig attól még nem másztam meg a hegyet! A kékszámok gyüjtögetése annak nyújt kielégülést aki képtelennek érzi magát az utolsó lépcsőfok teljesítésére. Ettől függetlenül korábban is most is azokkal értek egyet akik azt mondják, hogy ha a 2B-ben valaki teljesíti a feltételt személyiségéhez mérten a feljutáshoz és az 1A-ban is van top30%-os orija az mehessen a 2B-ből is új számért. (eleve ellentmondásos a szitu,mivel a 2B-benmondjuk teljesítettem de az 1A miatt nem tudok lépni viszont a morálromlás miatt lépnem kéne. Szabizni nem lehet,mert hekit vesztek ugyhogy ---> leadok személyiséget) |
Kicsit hozzászolva a témához.
Szerintem ezzel a változtatással kicsit differenciálodik azoknak az oriknak a helye, akik eddig 1/A-ban a top30%-nal tronoltak, hogy korbetudjanak menni az orijuk, szerintem ez igen sok ori. Egy kicsit ez a mezony most szejjelebb fog huzni, mert esznek orik, amelyeknek feljebb kell menni. S valahol mar lett emlitve, hogy mennyi idő kell egy orinak ahhoz, hogy 5. szintről kezdve letudjon fordulni 2/B-ből, ha van orija 1/A-ban. Én olyan fél évre emlékszem. Bár nem ismerem az 1/A-s top% határokat, de megintcsak azt mondom, hogy szerintem a (4),(5) vagy több személyiséges orikat érinti keményebben ez a változás és kell picit feljebb menniük, mint az eddigi top30%, már ha ott voltak. De ezek a játékosok már legalább 2 éve játszanak, így szerintem elvárható tőlük, hogy az 1/A-ban is megtudják a helyüket állni a top x%-oknál és eltudjanak addig menni. De persze, amit monro is irt, hogy le is lehet adni a személyiséget. Bár fogalmam sincs, hogy mennyi az a személyiségszám, amennyivel jobban lehet játszani és tényleg hasznát veszi az ember aktív játék során, de szerintem ez 6-nál biztos nem több, de javitson valaki ki, ha tévednék :) |
Oké, maradjon ez a rendszer, de akkor KÖTELEZŐ legyen lépni/fordulni mondjuk 5000 top kör után.
Persze most majd jönnek, nem azért játszok az 1/a-ban 6000 év óta és szedtem össze 1 mrd hekit, hogy lemenjek az 5.-be. Pedig sok minden dolgot megoldana ez. nem lennének mondjuk 3/I-ben olyan országok, akiknek 6000 hekin 3000 könyvtárjuk van, alattuk van 2 szövi és nem enged a közelükbe senkit. Nem volt véletlen a morálromlás megszüntetése legfelül. De ez nem lesz változtatva, mert akik kezükben tartják a hódot, azok nem engedik. Mivel az 1/A teljesen más játék mint 5-2 szint ezért vonatkozzanak rájuk más szabályok is! |
A tegnapi és a mai hozzászólásokból is én azt látom, hogy csak az 1/A témája az, ami a nyugtalanságot okozza. Volt tegnap a belső fórumon pár olyan megjegyzés, hogy "jajj 4 év játék után 30 hellyel feljebb kell ütnöm magam, jujj mi lesz most", de ezeket a reakciókat egyfelől komolytalannak tartom, másfelől ide, a konkrét javaslatokhoz már nem is jutottak el.
Az 1/A vs körbefordulások témája azt hiszem elég régi téma, akár fel is eleveníthetjük, hogy mindenki megnyugodjon. De mielőtt ennyire konkrétan beszűkítjük a témát, kérdezem a kis kék számosokat, hogy egyéb észrevételek vannak-e, vagy tényleg haladhatunk ebbe az irányba? (Értelemszerűen konstruktív hozzászólásokat várok -- tegnap valljuk be volt pár, ami nem az volt, ez a "vissza mindent a tegnapi állapotra" és hasonlók, ez nyilván nonszensz.) |
Ati,én annyit kérdeznék csak h nem lehetne finomítani 2/D-ben a kék számosok fordulási %-ait?
|
Quote:
Egy javaslat, maradjanak ezek a mostani fordulási százalékok a 5-2 szinten, az A-ban pedig elég legyen a 30%. Esetleg A-s ori nélkül is lehessen fordulni ha minden szinten teljesítette a követelményeket, így megszünnének a "kényszer orik az A-ban. |
Quote:
Remélem, nem számítok Juniornak :) De a javaslatom még mindig az, A-ban lévő orinak ne kelljen teljesítenie a B-ben levő ország top%-át. Cassandra felvetése egy orirról miatt viszont akkor azon is kellene finomítani, hogy akinek van 1 orija 4 szemmel, az ne szívjon A-ban emiatt. Bár kétlem, hogy annak 1 orija lenne :D Akkor legyen A-ban top30% helyett top 20% a követelmény, bármilyen szmú is az ori, az is elég kemény, de ne tovább.... vélemény? |
All times are GMT +1. The time now is 11:28. |