Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   a 2006.11.29.-i módosításhoz a kis kék számok témája :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1098)

NorB 11-29-2006 22:59

Quote:

Originally Posted by lacqa (Post 48041)
nekem sem tetszik egyik-másik újdonság a játékban, legalábbis szívesen látnék módosításokat bennük. de amikor ezek megbeszélés alatt voltak itt, akkor megpróbáltam befolyásolni a vitát a nekem tetsző konszenzus irányába

TI AKKOR HOL A FENÉBEN VOLTATOK??????

jönnek itt a junior memberek 3 hozzászólással, és pampognak. egyszerűen megáll az ész. :mad:

ajjaj lacqa, gondolod, hogy aki itt "junior member", az rögtön a hódban is az??
nagyobbat ne tévedj ma

Goldy 11-29-2006 23:00

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 48039)
Nem érted...
Az elképzelésed szerint:
Van egy országod, fellépsz A-ba, otthagyod 30%-on, akkor B-ből a következő országgal fordulhatnál, ha teljesíted amit ott kell és nem kell, hozzá az első akárhány közé beverekedned magad, DE
Ha van egy országod, tegyük fel egyetlen egy, akkor neked fel kell lépned A-ba és ellentétben az ott trónolókkal neked a Top X% is teljesítened kellene(kékszám fügvényében), ami mint azt írtátok többen is igencsak nehéz.

Van némi különbség azért. Én nem szívesen üldögélnék A-ban, miért jó az, ha mindenki odakényszerül, aki könnyebben akar fordulni és jól bevédi magát 30% környékén?

És akkor ezt hogy gondoltad pontosan?
Full kihagyni az A-t?
Hát volt ilyen is régen... meg olyan is hogy A-ban csak meg kellett várni az 1000 kört aztán szabadultál, de ez már jó régóta nincs...

lacqa 11-29-2006 23:01

Quote:

Originally Posted by NorB (Post 48048)
nagyobbat ne tévedj ma

leírnád hogy hol állítottam ilyet?

Cassandra 11-29-2006 23:02

Quote:

Originally Posted by NorB (Post 48048)
nagyobbat ne tévedj ma

Nem ez volt a lényeg, ennek a témának volt egy megbeszélése, ahol lehetett volna fújjogni, meg mondani, hogy ez mennyire nem jó ötlet, de akkor az itt hurrogók többsége nem volt sehol...

gabco 11-29-2006 23:02

Quote:

nekem sem tetszik egyik-másik újdonság a játékban, legalábbis szívesen látnék módosításokat bennük. de amikor ezek megbeszélés alatt voltak itt, akkor megpróbáltam befolyásolni a vitát a nekem tetsző konszenzus irányába

jönnek itt a junior memberek 3 hozzászólással, és pampognak. egyszerűen megáll az ész. :mad:

Ne haragudj, de van jobb dolgom is, mint fórumokat olvasgatni. Én nem szánom rá az egész napomat erre a játékra (másikra sem). Mindazonáltal továbbra sem tudom, hogy mi értelme volt ennek, mert aki egyáltalán reagál rá, az nekem esik, hogy hol voltam eddig. De lehet, hogy csak simán ő se tudja?

NorB 11-29-2006 23:02

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 48045)
Tudod ez mar akkor eldolt, amikor be lett vezetve, hogy kotelezo legyen 1/As ori is a 2/b-bol valo fordulashoz... Most jottel ra, hogy ez nem tetszik?

jaj már megint a személyeskedés
képzeld, nekem speciel nem volt gond soha az A-ban, hogy magasra menjek, de a tetejére csak az juthat, aki a topklánokban benne van
ez nem tudásfüggő, haveri alapon teljesíthető, máshogy nem

Ati 11-29-2006 23:04

Az utóbbi pár beírásban egész pontosan mi is volt a javaslat, vagy a javaslathoz való hozzászólás?

gabco 11-29-2006 23:06

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 48059)
Az utóbbi pár beírásban egész pontosan mi is volt a javaslat, vagy a javaslathoz való hozzászólás?

Javaslom, foglalja valaki össze, mi értelme volt, hátha meggyőztök, és akkor befogom a pofám!

Remedy 11-29-2006 23:06

Quote:

Originally Posted by NorB (Post 48058)
jaj már megint a személyeskedés
képzeld, nekem speciel nem volt gond soha az A-ban, hogy magasra menjek, de a tetejére csak az juthat, aki a topklánokban benne van
ez nem tudásfüggő, haveri alapon teljesíthető, máshogy nem

Hol volt ebben szemelyeskedes? Akkor lett volna, ha azt mondtam volna, hogy "buta vagy". De nem mondtam.

Az utolso mondattal felig-meddig egyet is erte k(a draga felfedezes miatt mar egy topklanban sem olyan biztos az az 1-10 hely, mondjuk, sot)

Ettol fuggetlen teljesen irrealis az otleted. Ne hasonlitsd mar ossze B-ben elsonek lenni, es 1/A-ban top 30%-nak.....

Az valoban igaz, hogy 1/A top 1 teljesen irrealis.

Esetleg ugy lehetne az otleted, hogy B-ben top1 az ori, de 1/A-ban ne kelljen top1-nek lennie, hanem vmi gyengebbnek.

Ati 11-29-2006 23:07

Quote:

Originally Posted by gabco (Post 48060)
Javaslom, foglalja valaki össze, mi értelme volt, hátha meggyőztök, és akkor befogom a pofám!

Ez a téma nem arról szól, hogy aki nem akarja elolvasni az eddigi megbeszéléseket, annak most foglaljuk már össze. Ha nincs javaslatod, vagy a felmerült javaslatokhoz nem akarsz hozzászólni, akkor arra kérlek, hogy ne töltsd felesleges üzenetekkel a témát, mert mások szeretnének érdemi megbeszélést folytatni, és ebben erősen hátráltatod őket. Köszönöm.

Cassandra 11-29-2006 23:08

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 48052)
És akkor ezt hogy gondoltad pontosan?
Full kihagyni az A-t?
Hát volt ilyen is régen... meg olyan is hogy A-ban csak meg kellett várni az 1000 kört aztán szabadultál, de ez már jó régóta nincs...

Nem hiszem el, hogy még mindig nem érted.
Nem kell kihagyni az A-t, csak, ha a B-ből fordulóknak azt akarjátok elérni, hogy A-ban elég legyen a 30%ot teljesíteni, akkor aki nem akar ott országot legeltetni, annak miért kéne ennél többet teljesítenie?
Vagy mindenkinek kelljen teljesíteni a megemelt követelményeket A-ban is, vagy mindenkinek legyen elég a 30% teljesítése, elég nehéz az is.

Serg 11-29-2006 23:10

Hmmm azért a mostani topklán is 2400 hekiről kezdte egykor,bár igaz nem 1000 körig tartott hogy eljusson oda ahol most van

gabco 11-29-2006 23:10

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 48062)
Ez a téma nem arról szól, hogy aki nem akarja elolvasni az eddigi megbeszéléseket, annak most foglaljuk már össze. Ha nincs javaslatod, vagy a felmerült javaslatokhoz nem akarsz hozzászólni, akkor arra kérlek, hogy ne töltsd felesleges üzenetekkel a témát, mert mások szeretnének érdemi megbeszélést folytatni, és ebben erősen hátráltatod őket. Köszönöm.

Ez igazán konstruktív volt, gratulálok. Lényegében elhajtasz, ahelyett, hogy válaszolnál. Lehet így is.

De hogy örülj, javaslatom is van. Állítsátok vissza a 29.-e előtti rendszert!

NorB 11-29-2006 23:12

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 48061)
Hol volt ebben szemelyeskedes? Akkor lett volna, ha azt mondtam volna, hogy "buta vagy". De nem mondtam.

Az utolso mondattal felig-meddig egyet is erte k(a draga felfedezes miatt mar egy topklanban sem olyan biztos az az 1-10 hely, mondjuk, sot)

Ettol fuggetlen teljesen irrealis az otleted. Ne hasonlitsd mar ossze B-ben elsonek lenni, es 1/A-ban top 30%-nak.....

Az valoban igaz, hogy 1/A top 1 teljesen irrealis.

Esetleg ugy lehetne az otleted, hogy B-ben top1 az ori, de 1/A-ban ne kelljen top1-nek lennie, hanem vmi gyengebbnek.

Remedy, egyetértünk, "de a vmi gyengébb" nem pontos definíció, és minden nehezítés az A-ban szerintem rossz választás
a top1% is lehetetlen, meg a top2% is stb.

Goldy 11-29-2006 23:14

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 48064)
Nem hiszem el, hogy még mindig nem érted.
Nem kell kihagyni az A-t, csak, ha a B-ből fordulóknak azt akarjátok elérni, hogy A-ban elég legyen a 30%ot teljesíteni, akkor aki nem akar ott országot legeltetni, annak miért kéne ennél többet teljesítenie?
Vagy mindenkinek kelljen teljesíteni a megemelt követelményeket A-ban is, vagy mindenkinek legyen elég a 30% teljesítése, elég nehéz az is.

neeem
Az A-ban lévő oridnak a saját szintjét kelljen megugrania ahhoz hogy a B-s fordulni tudjon ne pedig a B-sét.
Így ok?

Ati 11-29-2006 23:17

Az a fő probléma ezzel, és ez igen sokat lett fejtegetve, mire a mostani elgondolás megszületett, hogy ez hatalmas hátrányba helyezi azokat, akiknek nincs országuk az A-ban.

Goldy 11-29-2006 23:20

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 48072)
Az a fő probléma ezzel, és ez igen sokat lett fejtegetve, mire a mostani elgondolás megszületett, hogy ez hatalmas hátrányba helyezi azokat, akiknek nincs országuk az A-ban.

És ezért szívjon az is akinek van?

Synkel 11-29-2006 23:21

Quote:

Igen. Az egy orival játszók ezzel nagyot szívtak a többiekhez képest. 6-7-ig viszont el lehet menni viszonylag kényelmesen ha az ember tart egy aktív orit A-ban...

Synkel 11-29-2006 23:22

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 48073)
És ezért szívjon az is akinek van?

Goldy, neked ez miért szívás? Hogy mert van orid A-ban, ÉS játszani is kell vele?:P:P

Cassandra 11-29-2006 23:23

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 48070)
neeem
Az A-ban lévő oridnak a saját szintjét kelljen megugrania ahhoz hogy a B-s fordulni tudjon ne pedig a B-sét.
Így ok?

Ott vagyunk, mint eddig, hogy aki nem tart A-ban országot, az rosszabbúl járHAT.
Mert, ha Aban teszemazt 1személyiséges országod van, akkor ott tartod és elég a 30%ot teljesítened, de, ha valaki egyetlen országgal játszik, akkor neki mindahányszor nehezebb és nehezebb a fordulás, mint annak, aki B-ből fordul, mert neki B-ben és A ban is a megemelt követelményeknek kell megfelelnie, míg az Aban egy országot tartó játékosnak csak B-ben kell ennek elegettennie.

gabco 11-29-2006 23:23

Quote:

Ez mindenkit szarul érintett, de mit akartatok elérni ezzel konkrétan? Hogy azok, akik a kék számukat szeretnék növelni, azok abbahagyják? Vagy hogy töröljék a felért országukat, és regeljenek másikat (esetleg ne töröljék, és feketén játszanak)? Vagy hogy az alacsony sorszámúak közül párnak a törlések következtében felszabaduljon a sorszáma, amit el lehet árverezni? Mi az igazi ok?

Synkel 11-29-2006 23:28

Ja, egyébként az alapötlet nekem is tetszik, hogy ha B-ből akar fordulni valaki, legyen elég A-ban a sima top30%, és csak B-ben kelljen teljesíteni a nehezített feltételeket. Egy ori fordulásáért miért kelljen irreális teljesítményre kényszeríteni egy másikat is?
Ettől eltekintve, nekem tetszik a nehezített forudlás:)

Cassandra 11-29-2006 23:31

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 48080)
Ja, egyébként az alapötlet nekem is tetszik, hogy ha B-ből akar fordulni valaki, legyen elég A-ban a sima top30%, és csak B-ben kelljen teljesíteni a nehezített feltételeket. Egy ori fordulásáért miért kelljen irreális teljesítményre kényszeríteni egy másikat is?
Ettől eltekintve, nekem tetszik a nehezített forudlás:)

Ne kezd már te is:o
Miért jó, ha az szív, akinek nincs folyamatosan országa A-ban?

gabco 11-29-2006 23:31

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 48076)
Goldy, neked ez miért szívás? Hogy mert van orid A-ban, ÉS játszani is kell vele?:P:P

Bocs, hogy én válaszolok.
Nem azért szívás, hogy JÁTSZANI kell vele, hanem az hogy HOL. A másik meg, hogy aki már fenn van, az csapdába került. Foglalni rohadt nehéz a top közelében, mert nem tudsz segítséget kérni, így ha elég íjászt tartasz, szinte sebezhetetlen vagy.
Ilyen feltételek mellett tudod mikor van esélyed komolyabban? Ha már a B-ben összeállsz 9 emberrel, és fejenként Mrd-okat betáraztok lépés előtt.

Synkel 11-29-2006 23:48

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 48081)
Ne kezd már te is:o
Miért jó, ha az szív, akinek nincs folyamatosan országa A-ban?

Valaki ezen szívni fog, az tuti. Elsősorban azok akiknek most kis 5-6-osuk van, és nem szeretnének megállni a gyűjtögetéssel, mint pl NorB:)

Ati 11-29-2006 23:50

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 48083)
Valaki ezen szívni fog, az tuti. Elsősorban azok akiknek most kis 5-6-osuk van, és nem szeretnének megállni a gyűjtögetéssel, mint pl NorB:)

Nem ez az igazi probléma. Ahogy itt az eddigi reakciókat elnéztem, eddig senkinek nem azzal volt a baja, hogy a G-ben, vagy a B-ben a top10%-ba kell jutni.

Visszatértünk egy régi témához, hogy van, aki nem szeretne az A-ban (aktívan) játszani.

Synkel 11-29-2006 23:51

Quote:

Originally Posted by gabco (Post 48082)
Bocs, hogy én válaszolok.
Nem azért szívás, hogy JÁTSZANI kell vele, hanem az hogy HOL. A másik meg, hogy aki már fenn van, az csapdába került. Foglalni rohadt nehéz a top közelében, mert nem tudsz segítséget kérni, így ha elég íjászt tartasz, szinte sebezhetetlen vagy.
Ilyen feltételek mellett tudod mikor van esélyed komolyabban? Ha már a B-ben összeállsz 9 emberrel, és fejenként Mrd-okat betáraztok lépés előtt.

Ki mondta neked azt, hogy KÖTELEZŐ 1000 kör alatt végigszaladni egy csopin?

A másik: ha rám hallgatsz nem állsz össze B-ben 9 másik orival, hogy úgy lépj fel...

Goldy 11-30-2006 05:39

Szal hogy értem-e kristálytisztán
Most azért kötelező az A-ban játszani mert egyesek azzal szivatják magukat hogy csak 1 orival játszanak? Ezért totálisan elvágják azoktól a lehetőséget akik talán nem komálják annyira az A-ból fordulósdit ilyen új néha már irreális feltételekkel?
Most akkor jöjjön esetleg olyan hülyeségekkel hogy aki az A-ból fordul az kis piros számot kapjon hogy lássa már mindenki milyen übermájer aki meg csak B-ből az meg kéket hogy nini egy looser? Így megnyugodnának azok akik feltétlen 1 orival az A-val szivatnák magukat?

Az A egy totál más játék, nekem nagyon nem jön be, és időm sincs rá, éveket meg nem szeretnék ott tipródással meg klánba könyörgéssel tölteni, csak azért hogy egyszer végre leszabadulhassak 5.-re és végre játszhassak.

Ez egy játék ne csináljunk már belőle tortúrát mindenáron, egy játékot játszani szeretnék és nem szenvedni benne...

Synkel: igen képzeld NEM akarok A-ban játszani...

Cassandra 11-30-2006 06:29

1. pont azért nem tartok 20 országot, mert nincs időm rá, vsz. ha lenne se lenne annyi, nekem elég kettő (Nem önsanyargatásból nem játszok 6-7országgal.).
2.Nekem miért muszáj elvenni a játéklehetőséget azzal a két országgal, miért kéne nekem egy harmadikat is indítanom ahhoz, hogy kettővel játszani tudjak?
Nem vagyok az A-s könnyítések ellen, de akkor legyen az könnyítés mindenkinek.
Ha ez az ára, megteszem, indítok még pár országot, egyel A-ban üldögélek és nem csinálok semmit, a helytartó, majd "eltartja"... a többivel meg játszok, de ezzel nem tudom kinek lesz jobb!?
Nem azokat akarom szivatni, akiknek ott van országa, de ne tegyük már kötelezővé, hogy mindenki tartson ott egy felesleges orit.

Nem kell túlzásokba esni Goldy, nem azt mondtam, hogy lúzer, aki ezt csinálja, csak azt, hogy én marhára nem szeretnék ilyet játszani, márpedig, ha úgy döntök, hogy én azzal a két kis országgal folyamatosan játszani akarok, akkor nekem kiszúrás, hogy nehezebb feltételeket kell teljesíteni.

Ui.: Kicsit gondolj bele, ott van több tucat ország, amit csak azért tartanak ott, hogy B-ből fordulni tudjanak, mennyi az esélye annak, hogy full bevédett országok között elevickél valaki és teljesíti, a neki szükséges feltételeket, ha senkivel nem tud kezdeni semmit?
Fedezgessen fel?

bitboss 11-30-2006 06:51

üdv!
- az 1/A egy más játék, és sokkal nehezebb felfelé haladni, ezt mindenkinek el kell ismerni, viszont két helyzet van.

1 - akinek van külön országa itt, és B-böl fordul: neki könnyebb, mert nem kell a csoport nagy részén végigverekednie magát. a lentebbi csoportok feltételei viszont neki is magasak. javaslom, hogy aki B-böl fordul, annak az 1/A-s orijával a top 30-25-21-18-16-14-12-11-10 %-ot kelljen elérnie!

2 - aki A-bol fordul, mindegy, hogy van-e másik országa, hiszen bármely következö forduláshoz ujra nagyot kell másznia, annak csak 30-27-24-22-20-18-17-16-15 %-ot kelljen!

ez egy javaslat, rágjátok át, és módositsátok.
(és ne vágjátok a fejemhez, hogy ez az elsö beirásom (valóban az), de végigolvastam a témát)

Lanka

bitboss 11-30-2006 06:58

az elözö javaslatom csak az 1/A-ban levö országokra vonatkozik, az alsobb csoportokban teljesithetönek tartom a feltételeket. a top elsö helyezés ugyan kicsit huzós nagy csoportokban, de a kicsik miatt megérthetö.

Lanka

lacqa 11-30-2006 07:22

Quote:

Originally Posted by bitboss (Post 48107)
üdv!
- az 1/A egy más játék, és sokkal nehezebb felfelé haladni, ezt mindenkinek el kell ismerni, viszont két helyzet van.

1 - akinek van külön országa itt, és B-böl fordul: neki könnyebb, mert nem kell a csoport nagy részén végigverekednie magát. a lentebbi csoportok feltételei viszont neki is magasak. javaslom, hogy aki B-böl fordul, annak az 1/A-s orijával a top 30-25-21-18-16-14-12-11-10 %-ot kelljen elérnie!

2 - aki A-bol fordul, mindegy, hogy van-e másik országa, hiszen bármely következö forduláshoz ujra nagyot kell másznia, annak csak 30-27-24-22-20-18-17-16-15 %-ot kelljen!

ez egy javaslat, rágjátok át, és módositsátok.
(és ne vágjátok a fejemhez, hogy ez az elsö beirásom (valóban az), de végigolvastam a témát)

Lanka

nekem tetszik, ehhez azért kell játszani az A-ban mindkét esetben, azaz nehezített, de nem irreálisan nehéz feltételek a régi verzióhoz képest.

monro 11-30-2006 07:54

Quote:

Originally Posted by gabco (Post 48057)
Ne haragudj, de van jobb dolgom is, mint fórumokat olvasgatni. Én nem szánom rá az egész napomat erre a játékra (másikra sem). Mindazonáltal továbbra sem tudom, hogy mi értelme volt ennek, mert aki egyáltalán reagál rá, az nekem esik, hogy hol voltam eddig. De lehet, hogy csak simán ő se tudja?

Érdekes mód amikor fikázni kell valamit mindig épp erre jártok és van idő fórumozni :(

Lacqának igaza van. Ha érdekelnek a változások be kell nézni a "fejlesztésekhez" néha. Egy-egy téma 3-6 hónapig is fut minimum. Ha ennyi időd sincs amikor megbeszéljük akkor ilyenkor se legyen,mert csak felborzolod azok kedélyeit akiknek fontos, hogy fejlődjön a játék és ők se néznek be legközelebb!

Nem mondom,hogy mindenki egyetért minden újításban, de ez a fórumrész azért 60-70%-ban demokratikusan szokott működni. Ha valamit nagyon sokan elleneznek (érvelve persze) az általában süllyesztőbe kerül. Sokszor olyan is ami jó lenne :( Pont az olyanok miatt mint Te akinek nincs ideje elolvasni másokat, csak fújni a magáét.

monro 11-30-2006 08:02

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 48083)

NorB is nyugodtan feljöhet az A-ba és megmutathatja mennyit ér a kiskék 6-os. Jó lenne ha elfogadná mindenki,hogy az 1A a hódító része! Nem másik Hódító, hanem a HÓDÍTÓ TETEJE!

Ha felmászok 6x a Himalájára 8000 méterig attól még nem másztam meg a hegyet! A kékszámok gyüjtögetése annak nyújt kielégülést aki képtelennek érzi magát az utolsó lépcsőfok teljesítésére.

Ettől függetlenül korábban is most is azokkal értek egyet akik azt mondják, hogy ha a 2B-ben valaki teljesíti a feltételt személyiségéhez mérten a feljutáshoz és az 1A-ban is van top30%-os orija az mehessen a 2B-ből is új számért.
(eleve ellentmondásos a szitu,mivel a 2B-benmondjuk teljesítettem de az 1A miatt nem tudok lépni viszont a morálromlás miatt lépnem kéne. Szabizni nem lehet,mert hekit vesztek ugyhogy ---> leadok személyiséget)

Szecsa 11-30-2006 09:16

Kicsit hozzászolva a témához.
Szerintem ezzel a változtatással kicsit differenciálodik azoknak az oriknak a helye, akik eddig 1/A-ban a top30%-nal tronoltak, hogy korbetudjanak menni az orijuk, szerintem ez igen sok ori.
Egy kicsit ez a mezony most szejjelebb fog huzni, mert esznek orik, amelyeknek feljebb kell menni.
S valahol mar lett emlitve, hogy mennyi idő kell egy orinak ahhoz, hogy 5. szintről kezdve letudjon fordulni 2/B-ből, ha van orija 1/A-ban.
Én olyan fél évre emlékszem.
Bár nem ismerem az 1/A-s top% határokat, de megintcsak azt mondom, hogy szerintem a (4),(5) vagy több személyiséges orikat érinti keményebben ez a változás és kell picit feljebb menniük, mint az eddigi top30%, már ha ott voltak.
De ezek a játékosok már legalább 2 éve játszanak, így szerintem elvárható tőlük, hogy az 1/A-ban is megtudják a helyüket állni a top x%-oknál és eltudjanak addig menni.

De persze, amit monro is irt, hogy le is lehet adni a személyiséget.
Bár fogalmam sincs, hogy mennyi az a személyiségszám, amennyivel jobban lehet játszani és tényleg hasznát veszi az ember aktív játék során, de szerintem ez 6-nál biztos nem több, de javitson valaki ki, ha tévednék :)

porika 11-30-2006 09:20

Oké, maradjon ez a rendszer, de akkor KÖTELEZŐ legyen lépni/fordulni mondjuk 5000 top kör után.

Persze most majd jönnek, nem azért játszok az 1/a-ban 6000 év óta és szedtem össze 1 mrd hekit, hogy lemenjek az 5.-be. Pedig sok minden dolgot megoldana ez. nem lennének mondjuk 3/I-ben olyan országok, akiknek 6000 hekin 3000 könyvtárjuk van, alattuk van 2 szövi és nem enged a közelükbe senkit. Nem volt véletlen a morálromlás megszüntetése legfelül.

De ez nem lesz változtatva, mert akik kezükben tartják a hódot, azok nem engedik.

Mivel az 1/A teljesen más játék mint 5-2 szint ezért vonatkozzanak rájuk más szabályok is!

Ati 11-30-2006 09:42

A tegnapi és a mai hozzászólásokból is én azt látom, hogy csak az 1/A témája az, ami a nyugtalanságot okozza. Volt tegnap a belső fórumon pár olyan megjegyzés, hogy "jajj 4 év játék után 30 hellyel feljebb kell ütnöm magam, jujj mi lesz most", de ezeket a reakciókat egyfelől komolytalannak tartom, másfelől ide, a konkrét javaslatokhoz már nem is jutottak el.

Az 1/A vs körbefordulások témája azt hiszem elég régi téma, akár fel is eleveníthetjük, hogy mindenki megnyugodjon.

De mielőtt ennyire konkrétan beszűkítjük a témát, kérdezem a kis kék számosokat, hogy egyéb észrevételek vannak-e, vagy tényleg haladhatunk ebbe az irányba?

(Értelemszerűen konstruktív hozzászólásokat várok -- tegnap valljuk be volt pár, ami nem az volt, ez a "vissza mindent a tegnapi állapotra" és hasonlók, ez nyilván nonszensz.)

Arden 11-30-2006 09:44

Ati,én annyit kérdeznék csak h nem lehetne finomítani 2/D-ben a kék számosok fordulási %-ait?

porika 11-30-2006 10:01

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 48156)
A tegnapi és a mai hozzászólásokból is én azt látom, hogy csak az 1/A témája az, ami a nyugtalanságot okozza. Volt tegnap a belső fórumon pár olyan megjegyzés, hogy "jajj 4 év játék után 30 hellyel feljebb kell ütnöm magam, jujj mi lesz most", de ezeket a reakciókat egyfelől komolytalannak tartom, másfelől ide, a konkrét javaslatokhoz már nem is jutottak el.

Az 1/A vs körbefordulások témája azt hiszem elég régi téma, akár fel is eleveníthetjük, hogy mindenki megnyugodjon.

De mielőtt ennyire konkrétan beszűkítjük a témát, kérdezem a kis kék számosokat, hogy egyéb észrevételek vannak-e, vagy tényleg haladhatunk ebbe az irányba?

(Értelemszerűen konstruktív hozzászólásokat várok -- tegnap valljuk be volt pár, ami nem az volt, ez a "vissza mindent a tegnapi állapotra" és hasonlók, ez nyilván nonszensz.)

Ha a kis kék számosokat is érintő fordulásról beszélünk, akkor igen.
Egy javaslat, maradjanak ezek a mostani fordulási százalékok a 5-2 szinten, az A-ban pedig elég legyen a 30%. Esetleg A-s ori nélkül is lehessen fordulni ha minden szinten teljesítette a követelményeket, így megszünnének a "kényszer orik az A-ban.

Pool 11-30-2006 10:09

Quote:

Remélem, nem számítok Juniornak :)
De a javaslatom még mindig az, A-ban lévő orinak ne kelljen teljesítenie a B-ben levő ország top%-át. Cassandra felvetése egy orirról miatt viszont akkor azon is kellene finomítani, hogy akinek van 1 orija 4 szemmel, az ne szívjon A-ban emiatt. Bár kétlem, hogy annak 1 orija lenne :D
Akkor legyen A-ban top30% helyett top 20% a követelmény, bármilyen szmú is az ori, az is elég kemény, de ne tovább....

vélemény?

All times are GMT +1. The time now is 11:28.