![]() |
ja... hatha te (korabban) ilyen tudomanyosan mondod el, akkor ne vard hogy megertsem. :D
termeszetesen igy mar leesett, hogy mirol is van szo. talan tenyleg igy lenne a leg1szerubb. kerdes, hogy ez php-ban mennyire programozhato. ui. meghat mi lett volna, ha figyelek is olvasas kozben is, ugye? :P |
akkor már legeynek intéző profilok amiket be lehet tölteni:)
Tényleg nem tartom amúgy hülyeségnek ;P |
vagy mégegy lehetőség, egy drag&drop technikával pikk pakk odahúzni ahova szeretnénk...
|
bocs most látom volt már terítéken ez a verió
|
ettől függetlenül ez lenne a legjobb,ha már egyszer mindenképp változtatni akartok ezen, de tényleg olyan sok idő? tényleg annyira nehézkes?
|
hát amennyire én tudom nem olyan nagy valami, de spec ilyet még nem programoztam... de vhogy megoldanám:P:P:P
|
Quote:
Annak meg semmi értelmét nem látom, hogy ugyanazt a funkciót különböző módokon oldjuk meg, külön a 70, és külön a 30% részére. Ráadásul a Hód nem egy flash-es játék, flash elemeket beletenni egyetlen oldalra, brrrrrr. Szóval ez nem. |
Quote:
|
Quote:
Most már törekedjünk a stabilitásra minden téren. |
Quote:
|
Quote:
"Ezt másodiknak. Meg ezt is. Ez legyen a harmadik, ez meg mondjuk a második." ;) |
Quote:
|
És ez a baj, hogy olyanra kell tervezni hogy azt feltételezzük h a felhasználó hülye... :D:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Szóval igen, bolondbiztos verzió kell. :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
esetleg ha úgy lehetne, mint a HT nek a varázslatokat? persze akkor azt is elkéne rendezgetni ami nincs... megjegyzem az 5.szint után kb ezek maradnak... barakk templom kocsma raki tanya torony... ez hat... hullánál kettő esetleg 3... óriásnál öt darab dolog |
Quote:
|
Quote:
Ettől függetlenül ez nem visz közelebb a megoldáshoz. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ati, olyan funkcio kiegeszites nem lehetne, hogy csak bizonyos % menjen?
Tehát, pl. a templomaim 10%-a, kocsmaim 10%-a, barakkjaim 20%-a ures, es azt szeretnem, hogy ne menjenek addig ezek...es leallitanam oket. Vagy ilyen nem lenne? |
Quote:
Bár én is támogatnám. |
Így van, az Intéző adja most is a problémás esetek javarészét, úgyhogy ezt nem bonyolítom tovább.
|
rendben, koszi :)
|
Ati akko mar nem lehetne az,hogy startbol egy ilyen sorrend jelenjen meg (ezen mar keveset kell valtoztatni):
Barakk Templom Kocsma Tanya Raktar Korhaz Ortorony Kovacsmuhely Bank Banyak . . . Piac Ha valamit kihagytam bocsesz. |
Quote:
|
Quote:
Úgy van. Nekem pl a raktár mindig a tanya fölött van. Meg egyebekben sem egyezek a leírtakkal, szal megintcsak át kéne állítsam az egészet, akkor meg már jobb a jelenlegi teljesen rossz alapbeállítás, mert tuti nem felejtem el, hogy aztán majd egyszer csak meglepődjek, mert kiürültek a templomaim, miközben a tanyák pl termelnek folyamatosan, vagy valami:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Köszönjük értelmes hozzászólásod a témához:) |
Quote:
|