Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Intéző (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1095)

Smooth Scroller 11-29-2006 22:21

ja... hatha te (korabban) ilyen tudomanyosan mondod el, akkor ne vard hogy megertsem. :D
termeszetesen igy mar leesett, hogy mirol is van szo. talan tenyleg igy lenne a leg1szerubb. kerdes, hogy ez php-ban mennyire programozhato.

ui. meghat mi lett volna, ha figyelek is olvasas kozben is, ugye? :P

Viz 03-02-2007 19:48

akkor már legeynek intéző profilok amiket be lehet tölteni:)
Tényleg nem tartom amúgy hülyeségnek ;P

BimmBimm 03-02-2007 20:07

vagy mégegy lehetőség, egy drag&drop technikával pikk pakk odahúzni ahova szeretnénk...

BimmBimm 03-02-2007 20:08

bocs most látom volt már terítéken ez a verió

Kancsendzönga 03-02-2007 20:13

ettől függetlenül ez lenne a legjobb,ha már egyszer mindenképp változtatni akartok ezen, de tényleg olyan sok idő? tényleg annyira nehézkes?

BimmBimm 03-02-2007 20:16

hát amennyire én tudom nem olyan nagy valami, de spec ilyet még nem programoztam... de vhogy megoldanám:P:P:P

Ati 03-02-2007 20:17

Quote:

Originally Posted by Kancsendzönga (Post 77293)
ettől függetlenül ez lenne a legjobb,ha már egyszer mindenképp változtatni akartok ezen, de tényleg olyan sok idő? tényleg annyira nehézkes?

Tény, hogy a Hódítózók 70%-ának van viszonylag új flash player a gépén, de a maradék 30%-ot sem akarnám kihagyni az Intéző beállításának lehetőségéből. :)

Annak meg semmi értelmét nem látom, hogy ugyanazt a funkciót különböző módokon oldjuk meg, külön a 70, és külön a 30% részére. Ráadásul a Hód nem egy flash-es játék, flash elemeket beletenni egyetlen oldalra, brrrrrr.

Szóval ez nem.

BimmBimm 03-02-2007 20:19

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 77296)
Tény, hogy a Hódítózók 70%-ának van viszonylag új flash player a gépén, de a maradék 30%-ot sem akarnám kihagyni az Intéző beállításának lehetőségéből. :)

Annak meg semmi értelmét nem látom, hogy ugyanazt a funkciót különböző módokon oldjuk meg, külön a 70, és külön a 30% részére. Ráadásul a Hód nem egy flash-es játék, flash elemeket beletenni egyetlen oldalra, brrrrrr.

Szóval ez nem.

Ezt JS-el nem lehet vhogy megmókolni, vmi egyszerűbb formában??

Ati 03-02-2007 20:23

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 77297)
Ezt JS-el nem lehet vhogy megmókolni, vmi egyszerűbb formában??

A javascript alapvetően nem túl megbízható, ez megint azt eredményezné, hogy egy halom embernek totál összevissza lennének a beállításai.

Most már törekedjünk a stabilitásra minden téren.

BimmBimm 03-02-2007 20:26

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 77299)
A javascript alapvetően nem túl megbízható, ez megint azt eredményezné, hogy egy halom embernek totál összevissza lennének a beállításai.

Most már törekedjünk a stabilitásra minden téren.

az atombiztos az h meg lehet adni számokkal hogy melyik hanyadik, de erről már beszéltek...

Ati 03-02-2007 20:28

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 77301)
az atombiztos az h meg lehet adni számokkal hogy melyik hanyadik, de erről már beszéltek...

Az nem annyira... :D

"Ezt másodiknak. Meg ezt is. Ez legyen a harmadik, ez meg mondjuk a második." ;)

BimmBimm 03-02-2007 20:30

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 77302)
Az nem annyira... :D

"Ezt másodiknak. Meg ezt is. Ez legyen a harmadik, ez meg mondjuk a második." ;)

combobox-al? :)

BimmBimm 03-02-2007 20:31

És ez a baj, hogy olyanra kell tervezni hogy azt feltételezzük h a felhasználó hülye... :D:D

Ati 03-02-2007 20:33

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 77303)
combobox-al? :)

Semmiből nem tart 3 helyre kiválasztani a 2-es számot.

BimmBimm 03-02-2007 20:35

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 77305)
Semmiből nem tart 3 helyre kiválasztani a 2-es számot.

egy iciri piciri JS kell bele. kiválasztja hogy melyik hányas szám és pirossal kiemel azokat amiket kétszer tett uara a számra és addig nem is lehetne menteni pl

Ati 03-02-2007 20:37

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 77304)
És ez a baj, hogy olyanra kell tervezni hogy azt feltételezzük h a felhasználó hülye... :D:D

Erre most mit mondjak? Átfutottam a mai support adagot, szerencsére a nagyja le volt már rendezve, egy érdekeset találtam benne, amiben közöljük, hogy azonosítás hiányában az országot töröltük, és visszaválaszolt az illető, hogy amint megkapta a levelünket, megpróbált belépni, de nem sikerült neki, mi lehet a baj... :)

Szóval igen, bolondbiztos verzió kell. :)

Ati 03-02-2007 20:38

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 77306)
egy iciri piciri JS kell bele. kiválasztja hogy melyik hányas szám és pirossal kiemel azokat amiket kétszer tett uara a számra és addig nem is lehetne menteni pl

Már látom a reklamációkat: "segítség, nem tudom elmenteni a sorrendet az intéző oldalon..."

BimmBimm 03-02-2007 20:38

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 77308)
Már látom a reklamációkat: "segítség, nem tudom elmenteni a sorrendet az intéző oldalon..."

feladom :D:D

Kancsendzönga 03-02-2007 20:39

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 77296)

Szóval ez nem.

igaz, és nem is baj, ha nem lesz így...
esetleg ha úgy lehetne, mint a HT nek a varázslatokat? persze akkor azt is elkéne rendezgetni ami nincs... megjegyzem az 5.szint után kb ezek maradnak... barakk templom kocsma raki tanya torony... ez hat... hullánál kettő esetleg 3... óriásnál öt darab dolog

Ati 03-02-2007 20:40

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 77309)
feladom :D:D

Bocs, ha erőltetettnek érzed, de elég sok "furcsa" levéllel találkozunk. :)))

Ati 03-02-2007 20:42

Quote:

Originally Posted by Kancsendzönga (Post 77311)
igaz, és nem is baj, ha nem lesz így...
esetleg ha úgy lehetne, mint a HT nek a varázslatokat? persze akkor azt is elkéne rendezgetni ami nincs... megjegyzem az 5.szint után kb ezek maradnak... barakk templom kocsma raki tanya torony... ez hat... hullánál kettő esetleg 3... óriásnál öt darab dolog

És miből lesz a nyersanyag a csoportban? Csak van, akinek van bányája, különben senki nem tudna építeni.

Ettől függetlenül ez nem visz közelebb a megoldáshoz.

BimmBimm 03-02-2007 20:43

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 77313)
Bocs, ha erőltetettnek érzed, de elég sok "furcsa" levéllel találkozunk. :)))

Ati! én is csináltam már egy két weboldalt és tudom h a legbugyutábbak odakeveredve a legegyértelműbb dolgokat szúrják el... :D Evvan... én csak próbáltam vmit kitalálni, de te látod a supportra mik jönnek, ez alapján megítélheted hogy mi haladja meg az emberek egy részének képességeit... :)

Kancsendzönga 03-02-2007 20:47

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 77314)
És miből lesz a nyersanyag a csoportban? Csak van, akinek van bányája, különben senki nem tudna építeni.

Ettől függetlenül ez nem visz közelebb a megoldáshoz.

jó feladom:) majd összeszorítom a fogam, ha holnap,mikor ránézek az intézőre,még mindig ugyanúgy fogműködni mint most

Ati 03-02-2007 20:48

Quote:

Originally Posted by Kancsendzönga (Post 77320)
jó feladom:) majd összeszorítom a fogam, ha holnap,mikor ránézek az intézőre,még mindig ugyanúgy fogműködni mint most

miért akarod Te ilyen sűrűn átrendezni az intézőt? :eek:

Kancsendzönga 03-02-2007 21:01

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 77322)
miért akarod Te ilyen sűrűn átrendezni az intézőt? :eek:

nemakarom, csak szeretném tudni, hogy épp szenvednem kéne, mert még mindig 142,5 másodpercet vesz igénybe az egész sorrendet megváltoztatni... ha nem tudnék róla, hogy nem változott túljó kedven lenne:D

Ati 03-02-2007 21:22

Quote:

Originally Posted by Kancsendzönga (Post 77329)
nemakarom, csak szeretném tudni, hogy épp szenvednem kéne, mert még mindig 142,5 másodpercet vesz igénybe az egész sorrendet megváltoztatni... ha nem tudnék róla, hogy nem változott túljó kedven lenne:D

Hát én nem tom, nekem 20 másodpercnél sose volt több az egészet átrendezni... és akkor már nagyon megkavartam mindent.

Szecsa 03-02-2007 21:28

Ati, olyan funkcio kiegeszites nem lehetne, hogy csak bizonyos % menjen?
Tehát, pl. a templomaim 10%-a, kocsmaim 10%-a, barakkjaim 20%-a ures, es azt szeretnem, hogy ne menjenek addig ezek...es leallitanam oket.
Vagy ilyen nem lenne?

Viz 03-02-2007 21:29

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 77333)
Ati, olyan funkcio kiegeszites nem lehetne, hogy csak bizonyos % menjen?
Tehát, pl. a templomaim 10%-a, kocsmaim 10%-a, barakkjaim 20%-a ures, es azt szeretnem, hogy ne menjenek addig ezek...es leallitanam oket.
Vagy ilyen nem lenne?

Ha jól emlékszem Ati mdonta, hogy az intéző már így is elég bonyolult, ezért ilyen változás nem lesz benne.
Bár én is támogatnám.

Ati 03-02-2007 21:30

Így van, az Intéző adja most is a problémás esetek javarészét, úgyhogy ezt nem bonyolítom tovább.

Szecsa 03-02-2007 21:34

rendben, koszi :)

Yurika 03-02-2007 23:31

Ati akko mar nem lehetne az,hogy startbol egy ilyen sorrend jelenjen meg (ezen mar keveset kell valtoztatni):
Barakk
Templom
Kocsma
Tanya
Raktar
Korhaz
Ortorony
Kovacsmuhely
Bank
Banyak
.
.
.
Piac

Ha valamit kihagytam bocsesz.

Ati 03-03-2007 04:26

Quote:

Originally Posted by Yurika (Post 77367)
Ati akko mar nem lehetne az,hogy startbol egy ilyen sorrend jelenjen meg (ezen mar keveset kell valtoztatni):
Barakk
Templom
Kocsma
Tanya
Raktar
Korhaz
Ortorony
Kovacsmuhely
Bank
Banyak
.
.
.
Piac

Ha valamit kihagytam bocsesz.

Másnak más sorrend kell, szerintem azt a 20 másodpercet országonként rá tudod szánni az átállításra.

Synkel 03-03-2007 04:49

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 77377)
Másnak más sorrend kell, szerintem azt a 20 másodpercet országonként rá tudod szánni az átállításra.

Úgy van. Nekem pl a raktár mindig a tanya fölött van. Meg egyebekben sem egyezek a leírtakkal, szal megintcsak át kéne állítsam az egészet, akkor meg már jobb a jelenlegi teljesen rossz alapbeállítás, mert tuti nem felejtem el, hogy aztán majd egyszer csak meglepődjek, mert kiürültek a templomaim, miközben a tanyák pl termelnek folyamatosan, vagy valami:)

Valezius 03-03-2007 06:07

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 77377)

A 20mp-vel vitatkoznék, én szívtam vele párbaj elején redesen. :) Már az is előrelépés lenne, ha a piac legalulra kerülne (vagy benne se lenne az intézőben :D )

Kancsendzönga 03-03-2007 06:53

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 77381)
A 20mp-vel vitatkoznék, én szívtam vele párbaj elején redesen. :) Már az is előrelépés lenne, ha a piac legalulra kerülne (vagy benne se lenne az intézőben :D )

ez nem is olyan nagy butaság, mivel az valóban csak a munkaerő lefoglalására kell... épp úgy mint a házak,ezeket sem kellműködtetni...legfeljebb ezek nem működnek, a házak meg igen.

Yurika 03-03-2007 12:07

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 77380)
Úgy van. Nekem pl a raktár mindig a tanya fölött van. Meg egyebekben sem egyezek a leírtakkal, szal megintcsak át kéne állítsam az egészet, akkor meg már jobb a jelenlegi teljesen rossz alapbeállítás, mert tuti nem felejtem el, hogy aztán majd egyszer csak meglepődjek, mert kiürültek a templomaim, miközben a tanyák pl termelnek folyamatosan, vagy valami:)

Ahoz hogy a raktart a tanya fole tedd ahoz csak 1 gombot kene megnyomjal,a peldad meg egy nagy okorseg, mert amint latod templom a tanya folott van. De mind1 nyaljunk csak be jo mejre az adminnak, mert kb ennyi a hozzaszolasod. Egy nagy 0 vagy.

Dragi 03-03-2007 12:14

Quote:

Originally Posted by Yurika (Post 77412)
Ahoz hogy a raktart a tanya fole tedd ahoz csak 1 gombot kene megnyomjal,a peldad meg egy nagy okorseg, mert amint latod templom a tanya folott van. De mind1 nyaljunk csak be jo mejre az adminnak, mert kb ennyi a hozzaszolasod. Egy nagy 0 vagy.

Gratulálunk főnyereményed egy jó pont az adminnál :) Jah meg ha nme ismersz valakit az egyáltalán nem jogosít fel arra hogy olyan véleményt alkoss ami nem is igaz :) Remélem jó kis pihit kapsz ....

Synkel 03-03-2007 13:02

Quote:

Köszönjük értelmes hozzászólásod a témához:)

Ati 03-03-2007 13:23

Quote:

Köszönjük az igen értelmes hozzászólást, a nyereményed úgyis tudod mi. :)

Synkel 03-03-2007 13:25

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 77425)
Köszönjük az igen értelmes hozzászólást, a nyereményed úgyis tudod mi. :)

Akkor már nem lehetett volna, hogy legalább nem az én szavimat ismétled meg, ha úgyis hírbe hoztak nyalás témában?:D:D

All times are GMT +1. The time now is 16:39.