Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Filmek, sorozatok, TV (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=25)
-   -   LOST - Eltűntek (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=109)

Reni 02-03-2006 10:07

...még egy kis Josh :)
(Toto ne szólj be :p )

http://www.kismadar.hu/pics/1987/ful...d5539b7aba.jpg
http://www.kismadar.hu/pics/1987/ful...1f37726fcf.jpg

Reni 02-03-2006 10:10

Quote:

Originally Posted by Ati
Nem is tudom, nekem a Kate valahogy jobban bejött. :D

mintha Totot hallanám....:P

Reni 02-03-2006 10:15

TM....köszi!! :) ... kb. mikor kapod meg?

Ne felejtsétek ma este LOST !

Toto 02-03-2006 17:52

Találtam kisebbet :p

http://www.lequotidienducinema.com/s...t/image027.jpg

http://www.origo.hu/i/0509/20050906lost1.jpg

Ati 02-03-2006 18:17

Quote:

Originally Posted by Toto
Találtam kisebbet :p

Hmm, a filmben sokkal szexibb :D

TM Laci 02-03-2006 18:20

Quote:

Originally Posted by Reni
TM....köszi!! :) ... kb. mikor kapod meg?
Ne felejtsétek ma este LOST !

Szerintem február hónapban:)

Reni 02-03-2006 18:43

Quote:

Originally Posted by TM Laci
Szerintem február hónapban:)

köszke Laci :) cupp

Reni 02-03-2006 18:45

....legyen kompromisszum :)

http://www.kismadar.hu/pics/1987/ful...30463f32c8.jpg

Toto 02-03-2006 19:55

[quote=Reni]....legyen kompromisszum :)

nem :p :p

Remedy 02-06-2006 20:30

a lostbol mi is kene nektek? a tvripek amig most mennek amerikaban, vagy mit vartok annyira?

Ati 02-06-2006 20:38

Quote:

Originally Posted by Remedy
a lostbol mi is kene nektek? a tvripek amig most mennek amerikaban, vagy mit vartok annyira?

Adják ám minden héten a magyar tv-ben is. :P

Remedy 02-06-2006 22:47

Quote:

Originally Posted by Ati
Adják ám minden héten a magyar tv-ben is. :P

en ugy hallottam hogy a masodik sorozatot nem fogjak... vagy tevedek? :)
plusz en meg mindig fenntartom azt hogy eredeti hanggal egyszeruen fenyevekkel jobb :)

Ati 02-06-2006 22:49

Quote:

Originally Posted by Remedy
en ugy hallottam hogy a masodik sorozatot nem fogjak... vagy tevedek? :)
plusz en meg mindig fenntartom azt hogy eredeti hanggal egyszeruen fenyevekkel jobb :)

Sajnos nem kizárt... És ilyenkor jönnek azok a kérdések, hogy na most akkor hogyan tovább... Mert szegény embereket ugye behülyítették. És az első évadnak nincs úgy vége, hogy mindent megtudsz. :) Szeretnéd látni a folytatást. No de hogyan? TV-ben nem adják. Ahol adják, azt nem fogod. Netről nem tudod megvenni, mert lehet ugyan kapni, és még kifizethető is lenne, de nem Magyarországról... Neeeeem, innen ne akarj ilyeneket....

LotR 02-07-2006 10:12

Quote:

Originally Posted by Ati
A második évad is még csak most megy "odakint" a tv-ben, nem? :)

Nekem különben nem tetszett a sorozat az rtl bemutatói alapján, mert olyan jeleneteket mutattak be, amik a lehető legerőszakosabb, legdurvább részek voltak, és azt hittem, hogy az egész sorozat erről szól. Kellemes csalódás volt ténylegesen megnéznem a sorozatot, és rájönni, hogy nem. :)

Ugye-ugye! Nem hittél nekem ,hogy jó...
a 2. évad most megy kinnt de már meg lehet szerezni...
Annyit elárulhatok izgalmakban bővelkedik majd a második évad;)
A repülönek a leszakadt farokrészének a története is bejön a képbe;)

Ati 02-07-2006 10:14

Quote:

Originally Posted by LotR
Ugye-ugye! Nem hittél nekem ,hogy jó...
a 2. évad most megy kinnt de már meg lehet szerezni...
Annyit elárulhatok izgalmakban bővelkedik majd a második évad;)
A repülönek a leszakadt farokrészének a története is bejön a képbe;)

Szerintem sokkal uncsibb, mint az első...

LotR 02-07-2006 10:57

Quote:

Originally Posted by Ati
Szerintem sokkal uncsibb, mint az első...

Mert az újdonság varázsa már kialudt benned a sorozat iránt, és nem lettek úgy bevezetve a szereplők mint az elején.. 1-2 részen én is punnyadtam, de tartotta bennem a lelket hogy az eddigi szereplőkkel vajon mi lesz..stb

Ati 02-07-2006 11:00

Quote:

Mert az újdonság varázsa már kialudt benned a sorozat iránt, és nem lettek úgy bevezetve a szereplők mint az elején.. 1-2 részen én is punnyadtam, de tartotta bennem a lelket hogy az eddigi szereplőkkel vajon mi lesz..stb

Az marhára tartja bennem a lelket igen. :) Pláne, miután beharangoznak ugye egy hatalmas katasztrófát, leadják a jelenetet, hogy igen, meg is fog történni, és húúú, most mi lesz, majd 4 része egy darab szó nincs róla, hogy bármi is történt volna.

LotR 02-07-2006 11:02

Quote:

Originally Posted by Ati
Az marhára tartja bennem a lelket igen. :) Pláne, miután beharangoznak ugye egy hatalmas katasztrófát, leadják a jelenetet, hogy igen, meg is fog történni, és húúú, most mi lesz, majd 4 része egy darab szó nincs róla, hogy bármi is történt volna.

Ezt nem teljesen értem? Az előzőt a második évadra értettem és a farok rész történetére... ott 1-2 rész uncsi vagy csak én voltam fáradt a hajnal felé:confused:

Ati 02-07-2006 11:16

Quote:

Ezt nem teljesen értem? Az előzőt a második évadra értettem és a farok rész történetére... ott 1-2 rész uncsi vagy csak én voltam fáradt a hajnal felé:confused:

Én már odébb járok (2x12 - Fire + Water), és sztem egyre uncsibb. :(

Mephisto 02-14-2006 08:14

Quote:

Originally Posted by Ati
Én már odébb járok (2x12 - Fire + Water), és sztem egyre uncsibb. :(

A 12. rész nekem se tetszett, és bnőmnek se. Mind a ketten nézzük ezt a sorozatot, és igazi rajongók vagyunk. :)
Amúgy vigasztalásképpen közzlöm, hogy a következő rész, ami már kijött "Nagy átverés" címmel szerintem a legjobb rész a második évadban. Még a papos résznél is jobban tetszett, pedig az sem volt egyszerű:)

Ati 02-14-2006 09:34

Quote:

Originally Posted by Mephisto
A 12. rész nekem se tetszett, és bnőmnek se. Mind a ketten nézzük ezt a sorozatot, és igazi rajongók vagyunk. :)
Amúgy vigasztalásképpen közzlöm, hogy a következő rész, ami már kijött "Nagy átverés" címmel szerintem a legjobb rész a második évadban. Még a papos résznél is jobban tetszett, pedig az sem volt egyszerű:)

Végre VALAMI történt. A történet ugyan egyetlen centit se ment előrébb, de legalább végre nem egy uncsi rész volt. Szerintem kezd nagyon ellaposodni. Nagyon húzzák az egészet. Nem tudnak kitalálni semmit a végére, és még pár évadnak bele kell férnie, mielőtt megmenekülnek? Vagy mi lehet a baj? :(

Phoenix 02-15-2006 09:06

Hi
Nekem tegnap elmondták, hogy mi lesz a vége :) szép kis csattanója van :), ha valakit érdekel, az zöldeljen rám ide---> (#322834) :D

Ati 02-15-2006 09:23

Quote:

Originally Posted by Phoenix
Hi
Nekem tegnap elmondták, hogy mi lesz a vége :) szép kis csattanója van :), ha valakit érdekel, az zöldeljen rám ide---> (#322834) :D

Mihez képest vége? Még forgatják, nem? :)

Phoenix 02-15-2006 09:29

Quote:

Originally Posted by Ati
Mihez képest vége? Még forgatják, nem? :)

hát azt nem tudom, hogy forgatják-e még, de mindenesetre a forgatókönyv már meg van írva :) és abból szivárgott ki az infó :p

Ati 02-15-2006 09:36

Quote:

hát azt nem tudom, hogy forgatják-e még, de mindenesetre a forgatókönyv már meg van írva :) és abból szivárgott ki az infó :p

A forgatókönyv mindig képlékeny, attól függően, hogy akarják-e még 1 évet továbbvinni, vagy sem. :)

Phoenix 02-15-2006 09:39

Quote:

Originally Posted by Ati
A forgatókönyv mindig képlékeny, attól függően, hogy akarják-e még 1 évet továbbvinni, vagy sem. :)

ja ez iagz :) bár ezt a végtelenségig lehet folytatni...vagyis addig, amíg mindenki meg nem hal :p

Ati 02-15-2006 09:42

Quote:

ja ez iagz :) bár ezt a végtelenségig lehet folytatni...vagyis addig, amíg mindenki meg nem hal :p

Már így is hoztak be új szereplőket, szóval ez se probléma. :D

Phoenix 02-15-2006 10:00

Quote:

Originally Posted by Ati
Már így is hoztak be új szereplőket, szóval ez se probléma. :D

nem vagyok egy nagy rajongója a sorozatnak...elég ritkán látom, de ha mindig találnak valakit, akkor még vagy 3 évadot simán ki tudnak húzni :p

Ati 02-15-2006 10:03

Quote:

nem vagyok egy nagy rajongója a sorozatnak...elég ritkán látom, de ha mindig találnak valakit, akkor még vagy 3 évadot simán ki tudnak húzni :p

Népszerűségtől függően ezt ilyen ütemben akár 10 évig is el lehet simán húzni. Beleraknak pár logikai buktatót is, mint amilyen az egész második évad eleje, és pláne. :D

Phoenix 02-15-2006 10:07

Quote:

Originally Posted by Ati
Népszerűségtől függően ezt ilyen ütemben akár 10 évig is el lehet simán húzni. Beleraknak pár logikai buktatót is, mint amilyen az egész második évad eleje, és pláne. :D

látom nagyon benne vagy ebben :) nem te csinálod a Barátok közt-öt?? :D

Milán™ 02-15-2006 16:56

Én most ott tartok ahol a kövérr koma felakarja robbantani a kajás termet.Nekem tetszik a második évad.AXN lehet egyébként nézni a 2.-ik évadót

Milán™ 02-15-2006 16:59

opsz az előző üzenetemben kissé nagy lett a kép inkább leszedem:Drakok egy kisebbet a helyére:http://pouetpouettt.skyrock.com/pics...6242_small.jpg
Sztem ez jobb mint a Kate:)

Mephisto 02-16-2006 09:12

Ha minden igaz, és mire hazaérek, meglesz a 14 rész a második évadból. Csak legyen olyan jó, mint a 13. volt:)

LotR 02-16-2006 16:36

hajrá:) én drukolok.

Toto 02-17-2006 20:54

Anyám. Ilyen véget....
Kiderül valaha, mi lessz velük? :D

Westie 02-18-2006 21:49

20 év múlva :)

Ati 02-18-2006 21:57

Quote:

Originally Posted by Toto
Anyám. Ilyen véget....
Kiderül valaha, mi lessz velük? :D

Ha nem adják le a folytatást, akkor nemigen. :D

Westie 02-19-2006 13:25

Atikám Tessék optimistának lenni :)

Ati 03-05-2006 13:06

Tudnak azért meglepetéseket tartogatni még, ahogy elnézem. :) A 2. évadnak az e heti része volt szerintem a legjobb eddig. Vagy csak a 2. évad vége felé közeledve kell egy téma, ami kicsit megint felkorbácsolja az emberek kíváncsiságát, és megint nem fejeznek be, mint az első végét? :D

TM Laci 03-10-2006 20:12

Megvan mind a 14 második évad része, 350 megabyte egy rész. Kinek is kelllet?:)
Toto asszem neked, meg talán Reninek?:)

All times are GMT +1. The time now is 04:48.