![]() |
Quote:
Meg arról is :D Annyit nyújtanék, mint Remy :D |
ja az:D :D :D
|
Quote:
|
Quote:
|
A szabálymódosítások összességében egyértelműen nehezíteni fogják az életem, de ennek ellenére tetszenek.
Már most tudja a rendszer, hogy nem sokat ütögettem, mindig a felfedezés ment. Kicsit sajnálom, hogy az előző szinten foglalással szerzett földet le kellett adnom aztán meg felfedeztem. Mostantól sokkal jobban be kell védenem, mert mindenki bekeményít majd és ütni fognak a földért. Ki kell fejlesztenem a seregem gyors lecserélésének trükkjeit(sok pénz). Az épületek gyors oda-vissza cseréje még megoldatlan(őrtorony<->barakk). |
[*]A fellépési határ fölött szabadságon levő országok területe körönként 1 hektárral csökken. A csökkenés megáll, amint az ország szabadságról visszalép a játékba, amint a fellépési határt eléri, vagy amint a pontlistából kiesik. Először az üres területek vesznek el, ha ez nincs, akkor a meglevő területek közül 1 hektár körönként véletlenszerűen.[/list][list]
HA én elmegyek nyaralni es vagy 650 hekin. Miert kell hoyg veszitsek hektart??? Nem extrem helyen vagyok. A megoldás szerintem ha vk ia fellépési határ felett van x% kal az veszitsen! |
Quote:
|
bocsi, de nem tudok egyetérteni azokkal, akik a földvesztés ellen vannak a fellépési limit fölött... ha szintet akarsz lépni, úgyis elvesznek azok a hekik.
|
ha lemondok 1 személyiségről, megmarad a kék szám a nevem mellett?
|
Quote:
|
1. A feljutási határ felett szabin levő országoknál az adott országra való feljutási határ az érvényes? Azaz ha én a második helyen ülök szabin, akkor nem fogy a földem?
2. A top30%ban eltöltött túl sok idő rontja a lakossági morált. Ez egy kis kék kettesre vonatkozóan 22% vagy ugyanúgy 30%? |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Különben Kajszinak jobbak az esélyei, mert már hetese van és fordulhat B-ből. |
"A fellépési határ fölött szabadságon levő országok területe körönként 1 hektárral csökken. A csökkenés megáll, amint az ország szabadságról visszalép a játékba, amint a fellépési határt eléri, vagy amint a pontlistából kiesik. Először az üres területek vesznek el, ha ez nincs, akkor a meglevő területek közül 1 hektár körönként véletlenszerűen."
Ezt most magyarázza már el nekem valaki :) mert mondanak itt össze-vissza mindent... :)) Szóval ez azt jelenti, hogy (1 személyiségest feltételezve) 1: ha benn vagyok a top30%-ban, akkor ha szabira megyek, csökken a földem 2: minden szintnek ugye megvan a maximális fellépési hektárszáma. Ha efelett vagyok, és szabira megyek, akkor csökken a hekim, míg el nem éri a maximumot (5. szinten 600 heki, stb, stb, A-ban 100.000 heki)? Szóval azok az orik, akik A-ban 100e heki alatt vannak azoknak ez nem is érvényes? Köszike, Kisbér értetlen Árpád :)) Ui.: Ha a 2. a nyerő, akkor ez így nekem logikusabb lenne: "Az -aktuális szint- fellépés határ fölött szabadságon levő országok területe körönként 1 hektárral csökken. A csökkenés megáll, amint az ország szabadságról visszalép a játékba, amint a fellépési határt eléri, vagy amint a pontlistából kiesik. Először az üres területek vesznek el, ha ez nincs, akkor a meglevő területek közül 1 hektár körönként véletlenszerűen." |
Quote:
|
2/B csoportból való fordulás esetén az 1/A-ban levő országnak a 2/B ország személyiségeinek megfelelő feltételeket kell teljesítenie.
Tehát amikor 3-ból 2-be fordulok akkor úgy kell választanom, hogy az 1 be is ez leszek? |
Quote:
Ha van országod az 1/A-ban, és a 2/B-ből szeretnél fordulni az 5. szintre, akkor hiába 1 személyiségű az A-s országod (top30%-ot kéne csak teljesítenie), ha a B-s országod mondjuk 3 személyiségű, akkor az A-ban nem a top30%-ot kell teljesíteni (ami az 1 személyiség feltétele), hanem a top15%-ot, ami a 3 személyiség feltétele. (A 3 onnan jön, hogy a B-s országodnak 3 személyisége van a példában.) Ez mennyire lett érthető? :) |
Quote:
Lehte hiba volt A-ban elfet választanom?:rolleyes: |
Quote:
|
Quote:
|
:confused: :confused: :confused: Egy kérdésem lenne. Minden újítás tetszik, és tök jó, hogy mindent megtesznek a hódító tökéletesítéséért, de miért kell szivatni azokat, akiknek több személyiségük van? Igaz nekem még csak 3 van, de néhány csoportban a top 30-ban is szenvedés bemtmaradni, nemhogy top15-ben, és ez már csak romlani fog... Az elgondolás jó lenne, de ez szerintem túl drasztikus!
kiep |
pont ezt mondtam en is, de nem csatlakozott (ezidaig) senki a velemenyemhez. le is irtam, ami sztem kb elfogadhato/teljesitheto lenne.
|
Tehát összegezzük. Nem mehetek TOP30-ban szabira, mert kéthónap múlva eltűnik az orim, de nem is léphetek szintet, mert a következő szinten a több személyiséggel rendelkező orim nem bírja elérni a TOP-ot. Ezt azért kipróbálom, milyen új életet kezdeni mondjuk 10 hekivel. Ez egy jó embert próbáló célkitűzésem lesz. :D
Apropó. 5/xben sokan vannak akik 600 fölé teljesítik orijukat, ott egy 9-es ori hogy teljesítse az első helyezetet? legyen 650 hekije, hogy 336 kör múlva lerombolhasson 50-et |
Quote:
Esetleg majd 1-2 év mulva létre lehetne hozni nekik egy külön csoportot :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nincs kis kék számom, de mire lesz, addigra sztem én magam fogom elvárni magamtól, hogy egyre többet és többet teljesítsek. Egyetlen egyszer fordult eddig elő, hogy nem az első 20-30-ból léptem fel, de az erősen menekülős fellépés volt, ha én full kezdőként ott tudok lenni a 15%ban, akkor kis kék kettessel, hármassal, akárhányassal sem lehet ez nehezebb(mondjuk az is tény, hogy kis kék kilencesre nem törekszem):) |
OK aláírom minden stratégiai játékot easyn nyomok, gyenge vagyok. Hü**e gyerekeknek nem jelenik meg a Hódító 5.5-ös régi változata? Mondjuk www.hoditokids.hu néven? :P
|
Quote:
ez nem az? |
Quote:
|
Quote:
Szerintem, kerjel segitseget egy kicsit, olvasgass sugot, es akkor atterhetsz lassan a normal jatekra :) s hidd el, eleg sokan jatszak easy-n a hoditot :) |
Ati kaptam klán mnt-t de nem tudom elfogadni mert nem jelent meg a megnemtámadási menüben :)
|
Quote:
|
Quote:
a másikra: ha sokan vannak 600 felett, akkor könnyebb teljesíteni a 600-at, már csak statisztikai alapon is. |
Quote:
|
ketlem, hogy a 9es szemelyisegu orinak eleg lenne az 5. csoportban 650 heki...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Bocsi Ati a kötözködésért. Aggodalom nélkül visszaléptem Szabira. |
All times are GMT +1. The time now is 18:38. |