![]() |
Quote:
|
Quote:
(És 566 bejegyzés, aminek jelentős része csak személyeskedés, amivel az adott téma semmivel nem jutott előrébb... :)) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Körüzenet a játékon belül is ment. "A legtöbb látogatónk 238 volt." ez a legmagasabb látogatási statisztika ez akkorról van, ott legalább megnézték páran. :) |
Körüzibe is lehetne inditani egy informaciot, hogy letezik kulso forum, nem? :)
|
Quote:
Quote:
Öööö, mert én mit mondtam? :)))))))) |
Öööö, tényleg jött ilyen körüzi? :)
hm...eszre se vettem :) |
Quote:
|
Quote:
|
Ahogy nezem, ma a forum tullepte az 50.000 hozzaszolast is :)
|
Quote:
|
Quote:
a Mikulás hozta, biztosss :) |
Quote:
|
téged meg 444-nél ok:D ati tényleg nagyon halad üzikben. mikor kezdtem a fórumon még 2000 alatt volt jócskán:)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Kérem a figyelmet :)
Statisztikát szeretnénk felállítani: keresnénk az anno első időszakban regisztráltakat, hogy jelezzék ittlétüket, hogy kiderítsük hányan untak rá a fórumra :) Köszönjük! :D |
Quote:
|
Quote:
Ööö, jelen! :D |
06-01-26, 16:13
Ha minden igaz ekkor volt az első beirásom a bemutatkozások topicban:)
Azóta itt vagyok általában:) |
Április 1 előtt regeltek: 431 Közülök szeptember 1 után is írtak: 132 Március 1 előtt regeltek: 370 Közülük október 1 után is írtak: 113 Február 1 előtt regeltek: 255 Közülük november 1 után is írtak: 73 :D |
Nekem ekkor:01-26-2006, 14:14.:)
De fura most olvasni, hogy miket is terveztem... nem sokminden valósult meg belőle, de majd jövőre újra próbálkozok.:)))) |
mivel én csináltam a bemutatkozás témát, akkor valszeg én is idetartozok :D
|
Asszem én is akkor reggeltem....:)
illetve reggelt be Ati :P |
Csak 73? Az nem sok:)
A keménymag megmaradt:D:D:D |
öszintén, nekem ez a fórum a topic dzsungeljével idegen.
nem véletlen nem jártam erre... |
Quote:
Ez a fórum piskóta egy másik általam látogatotthoz képest, mondjuk az tény, hogy itt ott kicsit bonyolultabbnak éreztem az elején.:) |
Én viszont nem járok fórumokra
sem csetekre... A H-n kívül 2 fórumra járok az egyikben 5 topic van, a másikban 4, igaz ott az Off topic-on belül van jópár téma de azokat nem kell olvasni hogy képben legyél... :) Ez itt nekem idegen... |
Quote:
|
Quote:
A lovas fórumon ahova viszont igen 392000 HSZ született eddig, sztem kb. 200témában... na azt se olvastam el mind.:D És erősen szanálnak így is. |
Quote:
A Harcosok topicunk hamar utoléri! :D:D:D |
Quote:
Topicot se lehet csak úgy nyitogatni, mondjuk nem is kell, és mivel értelmes emberek látogatják 99,99%-ban még off sincs... |
en szeretem ezt a forumot vmiert :)
szerintem anno jo otlet volt megnyitni :) |
Quote:
Leszámítva az anyázós topikot.:D Ott nem indulhat kétszer ugyanabban a témában topik, mert szó nélkül törlik és ott nem zöld meg pirospont van, ott a modi pontoz, ha öt pontod van mehetsz pihizni...:) Jut eszembe Téged onnan ki is csaptak már.:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 04:46. |