![]() |
Szerintem abba az orkba elég 60% barakk is es 6-7% torony, akkor maris jatszhatobb lenne, szereny velemenyem szerint :) De mindenkeppen vmi ritkabb csoportban, ahol a ponttavolsagok nem par szaz pontok...hisz akkor hulyere tekizik.
De ahol 7-8k pont a kulonbseg az orik kozott, ott mar szerintem tud menetelni :) |
Quote:
A kedvedert irok peldat is: 1000 heki 749 barakk 190 haz 10 bank 50 templom 1 kocsma Itt a barakk 74.9%, amit a hod lazan 75%nak fog irni... Kesz is! :P |
az 1 kocsma még csak 0% a játékban :)
Egy iránymutatásnál pedig nem mutat jól ha 101%-ra ír valaki tuti tippet -tehát én úgy érzem hogy csak poénnak született az egész. :) (amúgy tudom hogy lehetséges az Aban ilyen orit vinni, nekem is volt már 80% barakkom 10% torony mellett) |
Quote:
Neha ugy erzem a kotozkodesed a figyelem rovasara megy.... |
Quote:
Quote:
Nekem ebbol az jon le, hogy 1 kocsmanak olvasta :D *kotoszkodik* |
Quote:
Az eredeti orijavaslatrol beszelek, ott van 1 _db_ kocsma, nem 1% kocsma. Figyeljetek mar oda! :) |
Lehet valahol eltevedtem :(
Nagyon nem ertem, mirol van szo :) Quote:
|
ott a pont- asszem ma inkább nem csinálok már semmit, úgyis csak elrontanám :D
|
Quote:
minuszos foglakoztatottságú elfet csináljon? :eek: kár hogy mindenki figyelmét lekötötte az az ork, amit (gondolom) poénból írt ki, de ez fel sem tűnt senkinek sem :D |
Quote:
|
Quote:
másrészt, az az ori, hát, hogy is mondjam, érdekes :D mutatott egy olyan elfet, ami lopható, varizható és üthető egyszerre, egy jo elf legalább egyet ezek közül védjen már ki :p ráadásul még minuszos is...hát rajta, játszon csak ilyennel aki akar :) |
Quote:
Még kevesebb házat csinálnék bele... A tornyok minek mennek szerinted feleslegesen? Azok csak akkor kellenek, ha védekeznek.. Arra az időre meg fokozok le pár kattancsot :D Amúgy igen, nem lennék az :D Alapvetően nem szeretem, ha lopnak, meg variznak :D Ráadásul a 2-őt egyszerre meg pláne... |
House 1120 19%
Barrack 4435 76% Smithy 0 0% Farm 0 0% Library 0 0% Store 25 0% Wood-yard 0 0% Stone mine 0 0% Metal mine 0 0% Clay pit 0 0% Gem mine 0 0% Fort 0 0% Inn 90 2% Temple 130 2% És még csak nem is olyan, mint amit írtam... Ezzel meg lehet valósítani a 1 éhezős, 1 etetős körű kajálást... Szóval mielőtt anyáznátok, és cáfolnátok kicsit gondolkozzatok el rajta... |
Hamarosan megérkezünk angol A-ba és meglátod ez hamar megbukik:D :D ( lehet megyek vele én is:D :o :o )
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Néha aludni se árt:D |
Quote:
(nincs kedvem am kiszamolni hogy mennyi a bekoltozes, a kajaigeny, es az ehezes x kajanal a rakiban.. ) |
Quote:
|
Ennek az orinak, Kisbér elég jo ellatoi vannak, azt hiszem :)
|
Én még ahhoz kicsi vagyok, hogy tudjam, hogy a helytartó eteti a népet A-ba:o
|
Quote:
|
Quote:
Mit kell ellátni ezen? Nyilván nincsenek benn neki az egységei, mert vagy úton vannak, vagy kinn vannak a piacon. Tehát kvázi csak a népet kell etetni... Ami ekkora orinál az "nem sok". 15-20k bála / kör... Nem tétel... Egy elf kb +100 tanyával kitermeli... |
melyik jobb hadseregben?
az elf vagy a gnóm? |
Quote:
5. szinten mindkettővel el lehet játszani. |
gnóm hadishoz mit érdemes jobban tartani?
10 % őrtoronyba teli íjjal és mellette lovasokat, vagy íjászok és lovasok helyett eliteket? |
szövi és csoportfüggő:)
|
mf-ként, és olyan csoportban ahol sokan vannak
|
én biztosan 10% torony tele íjjal, 10% kocsma 10% tempivel indítanék:)
magasabb hekin akár 20% házzal, mert ég mint a rongy, és cefetül lehet húzni a civiljeit. amíg nem ismered ki addig ne élezd nagyon, mert meglehetősen toliérzékeny... ugyan ebből csak olyan 37-38% barakkot lehet kihozni, már ha tanyás vagy persze, de mf-ként elég szépen üt:) szöviben áldozhatsz be tempit, kocsmát is a barakk javára |
és persze hogy íj/ló:D
|
és ha alig volnának kocsmák, helyette barakkokat?
mert szerintem nem nagyon lehet meglopni, tekercseket nem lehet tőle ellopni a fajvarázslat miatt, sok bankkal meg nem lehet sok pénzt sem lopni tőle (kereskedőként a bányák helyett bankokat építeni, amik sok pénzt hoznak) |
Quote:
|
két eset:
1, mondjuk az ellenfélnek 10k tolvaja, nekem 5k tolvaj 2, az ellenfélnek 10k tolvaj, nekem 1k tolvaj akkor is ugyanannyi házat gyújtanak fel/rabolnak el embereket, nem? és ahhoz, hogy azt a sok tolvajt ki lehessen védeni, ahhoz több tolvajt kellene tartani, és a gnóm elvileg nem tolis faj meg ha mind 3-ból lenne (tolvaj, katona, varázsló), akkor egyikből sem volna erős, talán azért volna érdemesebb az országot valamelyik területre kiélezni ha pedig hadis, és valaki gyújtogat/embereket lop, akkor azt ki lehetne fosztani a katonákkal ezeket jól tudom, vagy nem így vannak? |
de egy szöviháborúban baromira nem mindegy hogy csak az ellen tolisa lop át, vagy esetleg hadi gnómja, törpéje, orkja is...:)
|
Quote:
tehát ha 1k tolit akarsz tartani, akkor már inkább az óriás való Neked |
Mikor én gnómként hadakoztam, 5% kocsmát tatottam... egy másik sereges vagy varis tuti nem tolizhat, a tolis ori meg 10% kocsmán is átmegy. Esetleg egy védekező törpi jöhet még be tolikkal (néha meglepően sok tolijuk van), de senki más...
Ha meg úgyis földre mész, akkor annyira eltávolodsz a célponttól, hogy már tuti nem fognak gyújtani... a lényeg hogy ne érjenek be a célpontjaid :) |
Nekem van 1,1k hekin egy 4% kocsmás gnómom. Szerintem elég nagy tolivédelem a 23k paci a barakkokban:D Ha nagyon tolis az ellen szövi, akkor legfeljebb átépülök. A gnóm olcsón teszi.
|
Én most óriás vagyok sztem a háromban is az leszek
|
Óriás
Eléggé megoszlanak a vélemények. Én inkább az óriásra szavaznék, de tapasztalt hadisok nyugodtan tudnak orkkal is játszani. Igaz, az nagyobb odafigyelést igényel és szvsz kicsit borotvaélen táncol vele az ember.
Szöviben, ha jól tudnak segíteni, akkor ork, ha MF, akkor egyértelmű óriás. |
All times are GMT +1. The time now is 17:55. |