![]() |
Quote:
|
régens:
a bulival kapcsolatban szeretnék Veled beszélni... örülnék neki, ha priviben elküldenéd a telcsiszámodat, lehetőség szerint vezetékest, de természetesen mobilszám is jó... próbáltam Neked itt priviben megírni a telcsiszámaimat, de nem tudok privit írni Neked... letiltottad a privik küldését / fogadását? |
Quote:
|
Régens!
Van már nyilvános lista, hogy kik jönnek? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
:D ;) |
Quote:
|
Quote:
na ná,:D :D :D hogy van:)) |
Sziasztok!!
Elvileg Én is mennék:) Ha Pestről lenne fuvar azt megköszönném!! A válaszokat a 93678 oriszámra kérem üziben, mert ez a fórum nekem lassu is meg kinai ez a sok izé ami itt van:P |
Quote:
:D me nem tuggyák megfőzni a marha gulyást:))):D :D :D |
régens:
okés, mindjárt írok is Neked... SLady-nek is írok, ha az Árpád-híd környékén fel tudjuk venni, akkor elvisszük... |
Quote:
|
Quote:
Pedig én a kinajit is megeszem, de ha gulás akkor kegyen gulás.....bááár ha jól emlékszem valami igazi halászlé volt emlegetve |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
A halászlérőlnem is beszélve.... :D |
[quote=Gabóca;64705]Gabi imádja a meglepetéseket!
A halászlérőlnem is beszélve.... :D[/QUOT Akkor végig józan leszek:)-Na ugye, most meglepődtél?:) Halászlé..hát az Isteni:) |
Quote:
|
Quote:
majd a következőre megcsináljuk azt majd ugy hirdetem meg hogy hal lé lessz!! mostra valami csirke ragura gondoltam de ha jó idő lessz bográcsolhatunk is akkor kru. gulyás ala bet tyár módra karikás ostorral:)) + valami disznótoros szerűség oyan hurkás és kolbászos izé sült vagy sóskru val!:)) természetesen reggelire rántotta, teja meg kv. vagy ki mit csinál magának:)) ennyi az én elképzelésem várom a véleményeteket:) *a piáról egy szót nem irtam szándékosan*:D :D :D |
titkos lista:)
Gabóca esetleg nem egyedül
edu Croissant és a párja Vuk szegedről egyedül Slady egyedül Ulan a párjával stil azt mondta egyedül én és a lányom már biztos azt majd kiderül egy barátom jelezte szivesen kijönne a feleségével azt hiszem ők is jönnek:) eddig 13 - 15 fő a szállással nincs még gond:) és nem zavar, hogy nem ezeren leszünk, de van még hely |
Quote:
|
Quote:
nem hagyunk i senkit sem azért vagytok, hogy erre felhivjátok a figyelmem! Zenét valaki rendezzen mert nem illik csak egész este egymást csodálni!! |
Quote:
Nah jóóóó, akkor legyen hegyikecskeragu:):):) Akkor azt mondjátok majd meg mit vigyek, még gondolkozom azon hogy pénteken megyek én is és szombat délután jövök haza. Ez még belefér:) |
Quote:
|
Quote:
ugy van foglalva a szállás! a pénteket még nem tudtam rendezni! croissan mondta hogy ők pénteken jönnek más még nem jelezte:) de utánna nézek és beirom! viszont a szállás nem biztos hogy hosszú ideig lehet kedvezményes! na kideritem és kaptok erről is infót! legkésőbb kedden!;) ;) ;) |
Régens+ egy személy jön még velem, tehát hárman megyünk.
Mit csináljak, nem tudnak nélkülem meglenni:) -Jobb fej mint én, gitározik hódítózik is meg inni is tud. Ennyit róla.. |
Quote:
|
Quote:
van szállás péntekre de délelőtt ki kell érnünk és összesen csak 2 szoba mert mások is szoktak ott lenni:) a szombat elintézve akkor szabad a pálya miénk minden :)) egyenlőre ennyi :) |
Quote:
|
jól is teszitek, mert addigra még havat is rendeltem és azt hiszem hidegek is lesznek:))
|
Quote:
Egyre inkább úgy néz ki hogy szombat délelőtt érkezem és még aznap délután el is jövök. |
Úgy látom, nincs valami nagy mozgás itt.... De azért ugye lesz buli??
|
Quote:
Valahol irtam, hogy nem össz népi banzájra számitok! Akik megtisztelnek és eljönnek bizom benne jól fogják magukat éreezni! Akik nem is jeleztek még annyit sem hogy nemtudnak jönni.... hm igy jártam:) ugye nem zavaros? érthető a dolog:) ;) |
Gabi.. nem kell aggódni, nagy buli lesz:))))))))))))))))
|
Én is úgy vélem, h jól fogjuk magunkat érezni :)
|
Jó bulihoz kevés ember is elég:))))
|
Nem aggódom, nem félek, válogatott emberekkel válogatottan jó buli! :)
|
Quote:
woá,kihiné:D |
Quote:
ha ugy gondolod ne hidd:)) |
All times are GMT +1. The time now is 01:23. |