![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Pl: Meghal mind, ki nekem ellent mond! :P |
Quote:
Azért is elnézést kérek, hogy esetleg dolgozom. Ezentúl nem teszem. Most látom csak, hogy mennyivel jobb dolog mindent 7-8-9száz alkalommal leírni, csak azért, mert valaki nem akarja elolvasni. :) Biztos vagyok benne, hogy hasznomra lesz, hogy nem végzek semmi érdemi munkát, csak egész nap gépelgetek, ezzel a gépelési sebességem is növekedhet. Azt hiszem, hogy a súgó menüpontot ki is kéne venni a Hódítóból. Végülis bunkóság bárkitől elvárni, hogy elolvassa. És még egy hatalmas kérdőjelet is odatenni minden oldalra, sőt, egy külön menüpontot is csinálni neki, brrr, most értettem csak meg, hogy ez az igazi bunkóság. Sőt, most látom, vannak keztdőknek kigyűjtve fontosabb súgó oldalak, jajj, minden kezdőt elriaszthat ez. Azt hiszem, hogy a fórumról a keresés lehetőségét is kiszedem, ez is milyen dolog már, hogy ott van. Elvárni emberektől, hogy megnézzék, hogy mi volt az elmúlt egy évben leírva, brrrrr. Sokkal hatékonyabb, ha mindenki egyesével mindent megkérdez. És akkor udvarias is vagyok. ;) |
Súgó???
Ah, micsoda idők, amikor mindenféle jöttmentek kényükre-kedvükre SÚGÓ-t mondhatnak az embereknek :) |
?
Ati, hmm,
építő-jellegű kritika lett volna, ezért próbáltam értelmesen is megfogalmazni, alpárkodás nélkül. Ne legyünk szerintem kicsinyesek, ha te leosztasz valakit az belefér, ha téged megszólnak, az meg nem tetszik? Ez nekem nem tűnik túl igazságos/érett gondolatmenetnek... |
Quote:
|
Quote:
|
!
Ezt a thread-et egyébként nem idegből írtam (akkor sajnos nálam is hamarabb jön elő a felmenék életútjának felemlegetése...), a félreértések elkerülése végett, de az tény, hogy néhol azért megindult felfele aza bizonyos pumpa. Annyit akartam kifejezni, hogy értelmes emberek lévén a tiszteletadás/másikkalszépenbeszélés stb. legyen kölcsönös dolog, még akkoris (vagy talán főleg akkor) ha valaki fentebb áll.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Tejjesen a feje búbbjára ált ez a világ :)
Ati tölem nem kérnél elnézést amiért foylton ki voltam tilva? Az egy hónaposért nem kell, ott tényleg én voltam a hibás. Elnézést kérek érte :) |
Quote:
|
Quote:
Nah ez meg is láccik :) |
Quote:
|
Quote:
nemigazán értem ezt a hozzászólásodat mire alapoztad, persze csak akkor, ha ez nekem szólt. Honnan gondolod, hogy nem olvastam el, min is kellene tehát elgondolkodnom? |
Egy kérdés, és mielött a vád ér, hogy elfogult lennék, nem vagyok, mindenki, aki az észt osztja, hogy nem így kéne, nem úgy kéne elgondolkozott már azon, hogy Ati helyében mit csinálna?
Mármint, ha Gipsz Jakab megkérdezi, hogy (ez most talán kicsit erős tulzás lesz, bár azthiszem nemrég itt láttam is ezt a kérdést) mire való a piac, mint épület (sztem halál alapinformáció és elég rendesen le van írva a súgóban.) akkor Te pl. Lik-lak, mit válaszolsz? Én ugyanazt tenném, s tettem már többször is, mint Ő, fogtam és beidéztem a súgó odavonatkozó részét, mert én azok közé tartozom, akik vették a fáradtságot, s végigolvasták, nem is egyszer. Itt a fórumon pedig igenis vannak tényleg bunkó emberek, ha neked az nem szúr szemet, csak a reakció, amit kivált, akkor komoly gondok vannak a látásoddal. És, ha csak azért regisztrálsz be egy fórumra, hogy megmondd a döfit az adminisztrátornak, akkor igen fura hobbid van. Bocsi, hogy BUNKÓ VAGYOK, de amúgy is nehéz napom volt.;) |
Ha keménynek érzi magát, akkor nem fogja senki miatt alább adni, azt hiszem.
*kötekedik* |
Kíváncsi lennék, ki lenne az, aki a naponta beérkező rengeteg olyan kérdésre, ami le van írva, csak meg kellene keresni, mind udvariasan tudna vállalkozni. Én biztosan nem :p
Én csak néha olvasok olyan kérdéseket (a belső fórumon, illetve új játékosoktól zöldben), amelyek válasza világosan le vannak írva a Súgóban , mégis "bunkó" vagyok, és azt javaslom nekik, hogy először rágják végig a súgót, utána kérdezzenek, ha még van mit. A kényelem nagy úr, könnyebb kérdezni, mint keresni és olvasni, de ne várjuk el hogy mindenki jó pofát vágjon hozzá. Uff, én beszéltem :D |
Sziasztok :)
Olvasgatom itt a topikot, és nem értem. Nem értem hol itt a bunkóság, vagy vmi hasonló.Rengetegszer kérdezek én is, és bár olvasom a súgót, mégsem ugrik be a kérdésemre vonatkozó adat, vagy rész ( mindegy minek nevezem), és ha csak bemásolják , az már segítség. Ha normálisan kérdezek, akkor normális választ kapok. Meg szerintetek mennyien vagyunk itt, és a játékban? Ha mindenki kérdezgetne, akkor milyen zűrzavar lenne itt? Hisz azért van a súgó, hogy nekünk segítsenek. Ha valaki ezért bunkó,hát lehet hogy én is bunkó vagyok, hisz oly sok embert elküldtem már súgót olvasni, és sokszor én is bemásoltam. Végül is azért készítették :) Sztem ezért nem kéne elvárni senkitől, hogy kiforduljon önmagából. Ati, te is maradhatnál olyan, amilyen voltál:D Akinek meg nem tetszik, az meg ....... |
Quote:
|
én tök jókat derülök mostanában a fórumon, köszönöm Atilla :)
|
Keresztkérdés:
Odamész a boltban az eladóhoz, kérdezed hogy xy termék hol van. Anélkül, hogy rád nézne, így a válla fölött odamutat valahova, ami szerinte talán tök egyértelmű hogy hova, ezek után ignorál. Neked meg mint ma, egészen nehéz napod volt. Hát nem mormolnál el magadban egy miatyánkot ezek után? Tudom, rossz példa, de valahol eza súgóbevágós rész ilyen. Ha visszaolvassátok az első postomat, esetleg egy kicsit jobban, ott nem azt írom, hogy baj, hogy megkapja az adott ember a választ, hanem az ami nekem (lehet egyedül vagyok ezzel) nem szimpi, hogy szerintem hamarabb megértené az adott játékos, ha egyből a konkrét választ kapná meg! Elhiszem, hogy sok munka volt a súgóval, de tudjátok én hallotam ám már olyat, hogy valakinek még miután elolvasta SEM volt egyértelmű néhány dolog. Ti gondolom régebbóta játszotok, ezért nektek triviális lehet. Másnak nemfeltétlenül. |
Na, boltos példa: egyszerűbb kimondani egy mondatot (a megoldást), mint írásban elmagyarázni. És persze hogy vannak olyan dolgok a súgóban, amelyeket nem biztos, hogy valaki azonnal megért, de ha egy kérdésből nyilvánvalóan látszik hogy az ipse bele sem kukkantott a súgóba, akkor ne várjon szájbarágást.
|
Quote:
|
Hmm
Ez tényleg rossz példa :) De ha a hasonlatnál járunk, akkor legyen olyan bolt, ahol jelzik milyen termékek találhatóak a sorokban :) Akkor nem értem, minek is kérdezni :confused: Mert a te hasonlatodhoz kb ez áll, hisz a súgó is szét van témakörökre szedve. Nem játszom én sem régóta, de nem is estem neki a játéknak hübelebalázs módjára. Engem is elküldtek súgót olvasni:) Ha gondolkozol akkor tán rájössz te is:) |
Quote:
Quote:
A Hódító súgója elég szájbarágósan íródott, ami engem személy szerint kezdetben kifelyezetten idegesített (ennek hangot is adtam), de azok után, amiket láttam simán megértem, hogy miért úgy van megfogalmazva, ahogy. Űlj le egyszer és olvasd el végig (A-Z ig, szépen sorban, pár nap alatt végzel vele.;)), magad is rájössz, hogy a legtöbb információ nem is egyszer szerepel benne. |
Quote:
lehet félreértelmeztem a hozzászólásod, légyszives olvasd vissza az én korábbiaimat, ahol megtalálod, hogy -szerénytelenül- de nekem már nincs szükségem a súgó segítségére, de ha mégis akkor magamtól elolvasom (lásd: nincs még nagyon primitív kérdésem itt a külső fórumon). |
Kedves Lik-lak
Bár én végig olvastam az egész topikot, és olvastam azt is, hogy többször leírtad, hogy neked nincs szükséged a súgó olvasására, épp ezért nem értem miért is háborogsz :) |
Hozzátenném, ha használnád, akkor lehet tudnád mit hol kell keresni ;)
|
Quote:
Bocsánat, kihagyhatatlan volt! :rolleyes: |
Hát érdemben nem szerettem volna ehez hozzá szólni, sem Ati ellen, sem Ati mellett.
talán még is egy két szót :) Sokan tényleg úgy álnak neki kérdezősködni hogy fingjuk sincs a súgórol, de olyan is előszokott fordulni, velem már töbször is hogy megnéztem valamit de nem értettem, mert számomra nem volt egyértelmü az ami másik 100 embernek érthető volt vagy egyszerüen nehéz napom volt fáradt voltam és valószinüleg háromszor átgörgettem afelett amit a szöveg felett amit kerestem. Szóval egy kicsit mindnekinek igaza van egy kicsit meg senkinek se :) |
Quote:
|
Amúgy ha valaki azt állítja, hogy neki már nincs szüksége a Súgóra, akkor az... Na, maradjunk annyiban, hogy nálam mindenképpen okosabb, mert én bizony több mint 4 éve játszom, és még mindig olvasgatnom kell olykor-olykor.
|
Alapvetően, hogy végre átlépjünk a súgó problémáján, ez csak egy példa volt, nem szeretném ha elfajulna ez a téma egy szájkaratebajnokságra súgóügyben.
A fő mondanivaló pedig az volt, hogy ha elvárjuk másoktól, hogy viselkedjenek normálisan, mi is viselkedjünk normálisan. Szerintem nem kérek ám sokat, nem mondom, hogy senki ne legyen ezek után megfenyítve aki megérdemli, viszont szegény újonc topicját ne töröljük már az első hozzászólás után, azért mert "nagy probléma" semmitmondónak tűnő címet adott az ő -számára- fontos problémájának! Remélem a sorok mögé láttok és sikerül elvonatkoztatni az én személyemtől, valamint a súgótól. |
Quote:
De akkor megkérdezném miért nem segítessz a kérdezőknek, az általad megkívánt udvarias formában? Ja, talán mert Te elolvastad, a többi meg szenvedjen? Volt aki beválallta, hogy esetleg kiröhögik, de megmerte kérdezni és kapott egy támpontot hol keresse a választ. Te akkor holvoltál? Mert a hozzá szólásaid számából nemsok tanácsot adhattál itt. |
Alapvetően mióta idejöttél nem csináltál mást csak belerúgtál egy emberbe, akit nem is ismersz, jah, hogy ezt udvarias formában próbáltad, akkor tulajdonképp ez már mentség is egyben!?
Hidd el te sem vagy semmivel jobb, mint Ati! |
Kérlek titeket próbáljatok meg túllépni rajtam.
Cassandra, lehet hogy nem vagyok jobb, de tudod nemis vagyok admin. Mutatok egy példát, ami egy ok volt ahhoz hogy megindítsam ezt a fórumot: "Ebből, hogy "gyors segítség", szerinted mennyire lehet tudni, hogy miről szól a téma? Segítek: semennyire. Kérlek, hogy ha új témát hozol létre, akkor arról azt írd be címnek, amiről a téma szól, és amiről fel is lehet ismerni." 3. hozzászólás után törölve lett a téma. |
[quote=Lik-lak;43042]A fő mondanivaló pedig az volt, hogy ha elvárjuk másoktól, hogy viselkedjenek normálisan, mi is viselkedjünk normálisan. /QUOTE]
Ez tökéletesen igaz. |
All times are GMT +1. The time now is 16:13. |