![]() |
Quote:
naná hogy olvastam :D nekem a kedvencem Heinrich Bölltől Ádám hol voltál, nagyon jó ;) de nem csak a klasszikus irodalomból olvasok a témával kapcsolatban :cool: |
Quote:
Az Egri Csillagokat en is imadom. Nekunk otthon egy nagyon regi, ezerszer atolvasott kotet volt meg. Ha jol emlekszem altalanos iskola 6. osztalyaban volt kotelezo olvasmany, addigra en mar vagy otszor kiolvastam. A legjobb hogy a tanarno ora elejen mindig kijelentette, hogy en ne is tegyem fel a kezem tobbet... majd ha a tobbiek nem tudjak a valaszt... :D |
Wayne Chapman: Észak lángjai:)
|
Quote:
|
Raoul Renier: Korona és kehely;)
|
gyakorlatilg a MAGUS könyvek 95%-át olvastam nagyrészét imádom 1-2 gyengébb is akad de az is jo..:)
|
Fable álomhajsza és a mesemaraton...
|
Nemere István?
|
Martin Clark Ashton: Shadoni krónika.
Talán ez kicsit gyengébb:) |
az alja a Jo széllel toroni partra Boomantol
|
Quote:
Az űrben és jövőben játszódó családregénye mind meg van:) Meg pl. a Holnap már késő, meg a Kozmosz lovagjai, azt nagyon szeretem, A vízlépcső, stb:) |
Quote:
|
a neutron akcio volt az elsö tölle de aztán amit értem...
|
Totis öld meg puszta kézzel..
Demura nyomozo:o |
Quote:
erre nem is emlékszem:confused: |
hát én se nagyon de valami robantos hollandiai buli volt
lehet gát volt nem is tudom |
megnéztem kevertem valakivel télleg vizlépcsö..
bocsi |
Hawkwood :Árnyjáték...
|
A mesekönyvekre emlékeztek-e?
Mici Mackó, Vuk :) Kisregények : Bogáncs , Tüskevár :) Esetleg Kisherceg? :) Ezek is nagyon szépek, és felejthetetlenek :D |
Tüskevár és Téli Berek. Vagy 20-szor olvastam:D
|
Na ugye ? :D
|
Moncsi, ugye :)
|
Moncsi, ugye :)
|
Quote:
amibe en eloszor beleszerettem: a Jegtanc. :) |
Quote:
Sztem Fable minden könyve nagyon élvezhető :D |
Lőrincz L. László minden mennyiségben
Lesli L. Lawrence kisebb mennyiségben imádtam az Elátkozott királyokat Maurice Druontól, Robert Merle könyveit a Szigetet, a Majom abc-t.. Az egyik kedvencem Frederick Forsyth: Odessa ügyirat Most Máraitól olvasom A gyertyák csonkig égnek-et |
alister mclean
navarone ágyui és a többi könyve |
Quote:
ketsegkivul en is minden konyveert odavagyok. |
Huhe, de sokat írtattok amig távol voltam.
Cassandrának szóL: amellett, hogy megvan az összes szinte söszes Tolkien mű 3 megvan angolul is: a Lotr a Silmarillion és a Hobbit:D Hagakure-t szereti valaki?? én nagy szamuráj imádó vagyok, de azért kicsit furcsa. Szerintem a mai napok életére annyira nem lehet átadni a könyv filozofiáját... még azért ajálnom: Legend of the five rings könyvek a szamurájos könyvek rajongoinak igen szinvonalas sorozat. Raymond e Feist könyveket és a Stephen Lawhead Pendragon legendáját. Télleg a Halálkapu sorozatról tud valaki valamit,?? |
Örömmel jelentem, hogy tegnap büszke tulajdonosa lettem egy számomra teljesen új és egy régi-új kedvenc könyvnek, nevezetesen Stanislaw Lem-től a Visszatérés(megmondtam, hogy előkelő helyre került a listámon ;)) és J.R.R. Tolkientől a Hobbit(angol nyelven :)) került föl a könyvespolcomra.
|
nem tudom, ti hogy vagytok vele, de en szivesen olvasok a horror mufajbol is, nevezetesen Stephen King (tole az AZ a kedvencem) es Robin Cook (Koma).
|
Quote:
De olvastad a Rémület a sivatagbant??? az naon jó:) (és nem félelm és reszketés Las Vegasban:D) Különbne még a Setét-torony sorozatát imádom. |
Csatlakozom a lelkes olvasók táborába:)És még azt mondják, hogy manapság kevesen olvasnak, bár lehet hódítózók közül kerülnek ki a lelkes könyvbarátok is.
Én most olvasom a Háború és békét, valóban jó:) De az egyik nagy kedvenc és csodálom, hogy nem olvastam a hozzászólások között Márai:A gyertyák csonkig égnek |
[quote=Nikol]Csatlakozom a lelkes olvasók táborába:)És még azt mondják, hogy manapság kevesen olvasnak, bár lehet hódítózók közül kerülnek ki a lelkes könyvbarátok is.
nem tippelsz rosszul a gép mellet aludni tanulni enni néha dolgozni is lehet ,de olvasni mindenképp...:D |
én most éppen a Gyűrűk urát olvasom...múlt héten kezdtem, és ma kezdtem el a 3ik könyvet....egyszerüen alig tudom letenni :)
de egyébként jöhetnek az ilyen Fantasy vagy Sci-fi, esetleg egy két tudományos könyv :) |
bar ez nem igazan tartozik a konyvekhez, de jelen pillanatban National Geographic-ot olvasok. azert szeretem, mert nem csak a termeszetrol olvashat benne az ember, hanem tortenelem, regeszet, csillagaszat... szoval sokfajta temakort takar :)
|
Áhhh nem értitek mi a jó ez a sok kultúra.
a Könyv a fantáziáról szól. hogy elképzeld a világot amit az író kitalált. Ha bele akarod más dolgaiba élni magad arra ott az élet. És legalább mindenkinek jobb lesz!:D |
Quote:
|
Lehet, hogy itt kevesen ismerik és nálam ez "szakmai ártalom", de van még egy nagy kedvencem James Herriott(valójában is állatorvos), a kedvencem az Állatorvosi pályám kezdetén című, az ő könyvei olyanok, amiket ha egyszer a kezembe veszek akkor utána alig tudom letenni.Igaz ezt nem ajánlom mindenkinek, mert tuti, hogy ez egyáltalán nem az a téma, ami mindenkit leköt, humoros sztorik ide, jó fogalmazásmód oda...
|
Most én is a Gyűrűk Urát olvasom, és (most ne röhögjetek) szeretem a Harry Potter köteteket is. LEhet hogy ciki, de ez van:D
A magyarok közül meg egyértelműen: Madách: Az ember tragédiája:o |
All times are GMT +1. The time now is 04:25. |