![]() |
Hali!
Hat en nem tartom olyan hiper-super otletnek. Ez megint egy olyan dolog ami a milliardos nagy orikat erossitene, mert nekik ugyebar lenne penzuk megvenni a megdragult runat oszt meg meg nehezebben lehet utni oket. A kezdok meg megintcsak szivnak. Na lehet szidni... |
Quote:
|
Quote:
At kene meg gondolni azert az otletet. |
Quote:
Most gyakorlatilag mindenki a tudóst választja, így egy másik személyiséget erősítve alternatívát nyújtana a varázsló is. |
Bezonyám:)
Szerintem tök izé, hogy ha támadok valakit, eleve beszámolom a vérszomjat, meg neki a védelmet. Ha már varázslat, legyen neki értéke. |
Templomonként 1 rúna a legjobb:)
Amúgy szerintem az 5 nagyon reális, így ha valaki fajivarin kívül mindent folyamatosan fent akar tartani az bizony pénzbe kóstál, vagy varis személyiség lesz. Nagyon tetszik az ötlet. |
Igazándiból azt szeretném ha az ötleteiteket összerendeznétek aszerint hogy mennyit termeljen alapból és mennyit varázsló személyiséggel, mert abból tudnánk szavazást csinálni.
|
Quote:
|
hali! hát szerintem nemjó ötlet mert akkor igy lehetne módositani az összes árut beleértve a tekiket, sőt a tekik még fontosabbak mint a runák, akkor a gnómok tól is lehessen tekit lopni mindenkinek aki tud, és ez szerintem igyvan jól ahogy van, a runatermelés a templomoktól fugg természetes hogy egy óriás varis több runát fog termelni mint egy hadis ork, ő elopja én meg megrengetem, azért stratégia h rengeteg lehetőséből találjuk meg a legjobbat
|
hmm köszi, hogy hozzászóltál:)
|
Quote:
|
Quote:
Így is a nagyobb templomos varisok ill hadis-varisok sokkal többet termelnek mint amennyi szükséges, viszont még 5el megtermelnék azt a pluszt ami kéne, plusz még rúnavdelmet is adnék a varis személyiségnek. Egyetlen problémám a dologgal hogy felmerülne, és akkor a tolis személyiséghez hol az erősítés? |
Quote:
|
Quote:
Egyébként is, a rúnahiány alapvetően a hadis és tolis orikat érintené. |
Quote:
Na meg így lenne kis zsebpénze is a varisoknak a plusz rónából. |
Quote:
A rúnalopás - óriásoktól - milyen kapcsolatban van a tekilopással - gnómoktól? "azért stratégia h rengeteg lehetőséből találjuk meg a legjobbat" Ez ellenérv akart lenni? Ha igen akkor mire? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Na mind1, tovabb nem folytatom(hiv a sor;) ). De ha mar ezt mindenkepp akarjatok akkor mar legyen a tolis szemelyisegnek is valami bonusza.
|
Quote:
A tolisnak is valami hasonló erősítés kéne, mármint hasonló kaliberű, mert azért mégiscsak egyre ment ki eddig a kettő. Viszont amire gondoltam hogy a varázslónak legyen rúnavédés is ( kereskedő szisztémájában, templomfüggően ( persze mivel ez alapépület, ezért kevés százalékban, pl (hekiszám/templom)*2% rúnát védjen be ami még 25% templomnál is csak a felét teszi láthatóvá, ezáltal nem tartom durvának, de azért mégiscsak hasznos. |
Quote:
|
Quote:
No mindegy, csak egy ötlet volt. |
Quote:
|
Steve, van egy probléma a felvetéseddel...
olyan dolgot tennél vele, amivel alapjában átírná egy piaci áru értékét, és ez nem jó, mert lehet vannak akiknek nagyon nagy készleteik vannak belőle, nekik ez hatalmas előny lenne (neked nincs véletlenül valamelyik normálos csoportban sok-sok rúnád? :D:D:D) ha most vezetnék be a rúnát a játékba, nem lenne vele problémám, de ez így ebben a formában szerintem nem jo... |
Quote:
Szerintem semmi összefüggés. Amiért nekem nagyon tetszik a dolog, hogy végre a varisoknak is- amennyiben a varázsló személyiséget választják- lesz egy pénzkereseti lehetőségük. Nem tartom jónak azt a hozzáállást, hogy a szövi majd eltartja a varisát. A tolisokat úgy hiszem nem kell részleteznem, mekkora előnyben vannak még így is mindenkivel szemben a pénzkeresés terén. |
Aki igazán varis, az úgyis szöviben játszik és ahelyett, hogy eladná inkább átkaravánolja a többieknek. Azt meg nem tudom miből gondoljátok, hogy a hadisok meg a tolisok majd jó drágán megveszik a piacon a rúnát.
|
Quote:
|
Quote:
|
A rúna ára sztm emelkedett valamelyest az utóbbi időben, ezért én már most sem rakom fel a védővarik egy részét. Lehet h emelkedne tovább magától is. ;)
Mondjuk az igaz, hogy minél inkább növekszik, annál színesebbé válna a játék, annál kevésbé kéne tápolni a varist, és a vipesek előnyéből is faragna egy hajszálnyit. Mindenesetre én a legkisebb változás mellett vagyok, ami azt hiszem Víz javaslata volt, a +/- 5 rúnatermelés a jelenlegihez képest, személyiségtől függően. |
már azzal hogy él ez a topik, van olyan csopi ahol ezt érezni lehet a piacon, persze lehet véletlen egybeesés...:)
|
Quote:
|
Quote:
Ez a topic egyrészt létezik egy ideje, másrészt abban a csoportbana rúna olykor mutatott ilyen kilengéseket. Tdomo, nem keverem a megvételt az elvétellel. Mivel én egy mocskos szemétláda vagyok, a javaim túlnyomó részét úgy szereztem, hogy elvettem másoktól. Szal ez most is megvan, a trükkje az a dolognak, hogy melyik táborba tartozol, aki elvesz, vagy akitől elvesznek? És én pl rendszeresen szoktam rúnát piacról venni. |
Quote:
Egyébként a javaslat nem rossz, mert ha felértékelődik a rúna, színesebb lesz a játék. |
Hali!
Én is támogatom a kisebb módosítással járó javaslatot! Sőt még azt is támogatnám hogy a varázsló személyiségű oritól feleannyi rúnát lehessen lopni... CSak a fosztásra ne vonatkozzon. A tolvajt meg hozzá lehet erősíteni egy a harcoshoz hasonló +5-10%zsákmánnyal ha muszáj |
Quote:
|
a +-5 szerintem is teljesen reális, csak abba kéne belegondolni, hogy ez hosszútávon mindenképp a rúna felértékelődéséhez fog vezetni, ami nem feltétlenül jó a kezdő oriknak.
Mert ugye van egy-két vari amit muszáj feltenni. Nos akinek most pénze van, annál jobban meg fogja érni befektetni rúnába, viszont akinek nincs, annak ez rosszabb, kivéve ha nem varis, bár úgy gondolom azért át lehet vészelni. Egyébként teljes mértékben támogatnám, hozzáteszem nem rúnában tartom vagyonom jelentős részét, úgyhogy véletlenül se ezért. Az viszont jó hogy a varisokat zsebpnzhez juttatja. |
Víz szerintem túl dramatikusan nézed, a fele rúnából is fel lehet tenni a fontosabb varikat. De cél, hogy mindet 'ingyen' ne lehessen feltenni.
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 13:37. |