![]() |
Amugy a freerolok szerintem az expekten korrektek, mert csak 1000 ember nevezhet. Igy mndjuk ott kell lenni amikor indul a nevezés de legalabb gyorsabb es több az eseéy. Regebbe nmikor 10000 volt a limit az ember ha a vgéig eljutott az joparóra volt.:(
|
jaja csak időben kell eszmélni a regelésnél nehogy lemaradjon az ember.
amit belinkeltem ott a partypokeres progit választottam ott olyan freerollok voltak hogy 8300an indultunk:) egyszer expekten lettem 50$oson 19. :) 0.55$nyeremény:D mondjuk party pokeren ezek 100 ill 250$os freerollok. |
én 500 ason lettem 3. expekten utana jo sokaig elvoltam abbol a nyereményből :D
|
én partypokeren játszom, nagyon rákaptam most a pokerre. ott van 100 dolláros magyar freeroll, azon ált. mindig vagyok
|
Quote:
|
sztem party pokerre gondol:)
|
Quote:
|
fogadás feléért azt mondom, amit kell :)
amúgy pokerstars. |
Mostanában nincs időm, de régebben sok helyen pókeroztam a neten. Pókerszabályokat, onlinepókerrel kapcsolatos stratégiákat, pókersiteok leírásait itt olvashattok:
OnlinePokerHu.com Elég jó az oldal szerintem. Kiemelten felhívnám a figyelmet a pókersuli részre:) Mostanában élőben játszogatok, szerintem mindenképp próbáljátok ki. Kicsit lassabb ,mint neten, de az élmény felejthetetlen. Gomba módra szaporodnak a legális és nem legális helyek is. Szóval nem nehéz találni. Játszottam már kis és nagy tétben is. Szerintem bárki talál a szája ízének megfelelőt. |
üdv mindenki
szeretném felmérni az igényeket...volna-e kedve bármely hódítósnak összeülni a többi hódítóssal egy pókerparty erejéig (texas hold'em)? nem akarom összeghez kötni, de vmi minimális pénzösszeg szerintem kéne 500-1000 ft mindenkinek beugróra. helyszín bp, lehet nállam a lakásomon, lehet vmi kolesz, lehet egy kocsma, meglátjuk. egyenlőre az lenne a kérdésem volna-e kedvetek, lenne-e rá igény. |
Szerinted? :)
Akkor a szombat már nemis? :P Node vitcet félretéve, jáccunk egy jót, gyertek :) |
zseton van? Mert akkor érdekel :)
Valami belépő kell (ennyi elég lesz), egyrészt díjazásnak, másrészt hogy ne legyen elkomolytalankodva :) |
hát zseton az úgy néz ki, hogy nincs más, hogy én a barátaimmal játszom ált. és van egy nagy zacsi 1,2,5 fortintosunk és az nállam van, szóval legrosszabb esetben van az.
|
Quote:
Az adja meg a feelinget :) (Lehet=esélyes :) ) |
Quote:
Mi ugy szoktuk a barataimmal, hogy 200 ftot berak mindenki, legkisebb penz a 10es, legnagyobb a 100-as. Persze lehetoleg nem mindenki 2 db szazast. No limit holdemet jatszunk, 10 es 20 ftos Blindokkal. Aki elvesziti a 200 ftot, kor vegen ujra betehet 200 ftot. Penzt kivenni az asztalbol nem lehet, de valtani igen. (Pl valakinek mar egy ezres van, vki be akar szallni, odaad neki egy 200ast es kap aprot, de az a 200as persze jatekban marad). Hat ennyi, ugye rogton elso korben is betolhatod mind a 200 ftod, es akarhanyszor rebuyolhatsz, szoval nem olyan nagyon kicsi a tet, de ha ovatos vagy, nagyon sokat nem veszthetsz. Azert jobb ez, mint egy tournament, mert nem 5 percet jatszol, ha mar odamentel. :) |
Remy, ezt úgy hívják hogy cash game ;)
|
Quote:
|
Quote:
De végülis a tied is jó lehet :) |
én azért nem szeretem, mert máshogy kell úgy játszani, hogy véges az asztalon lévő zsetonszám és máshogy ha végtelen. én speciel a tornát preferálom, de oly mindegy :) csak legyen sok-sok játékos.
|
sztem érdekelne engem is,habár nem vagyok akkora spíler,mint itt a többiek,ahogy olvasom :)
|
Rám számithattok, egy jó póker partyba bármikor, bárhol:D
|
Quote:
|
hát így már természetesen sokkal jobb a helyzet...el kéne menned az atv-be jósnak :)
|
Quote:
|
Asszem aki akart már jelentkezett :)
Szóval tovább kéne lépni egy mikorra :) |
dealer nem kell ? :D
|
hát ez soványka jelentkező...deni te már hivatásos lettél :)
|
egy póker party után rögtön hivatásos? hmmm.. mi a következő fok a ranglétrán ? :D
|
Quote:
|
Mi sovanyka? mi 4en mar egesz jol elszoktunk jatszani :)
|
Quote:
Ha jönne még két ember én műár elégedett lennék :) |
Quote:
Grabi, Steve, Arden, Te, +Én ez eddig 5, Remy csak beirogatott, de ha ő is jönne már 6 és van egy dealerünk is:D Mit szeretnél te, komplett póker tornát???:D |
Quote:
|
Quote:
Mint mondtam 7-8emberrel elégedett lennék :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ezt majd vizsga után :p bár ha minden kört végig check-kel mindenki, akkor még tudom követni a main pot, side pot dolgot :D keverés az kettes alá.. |
Quote:
|
Erre a pókerpartyra lehet még jelentkezni? pesten a belvárosibb rész, és a észak pesti rész jó lenne. az közel van.:D
|
hehe XD
énis énis akarok pókerezni:p |
All times are GMT +1. The time now is 05:58. |