Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Meddig lehetsz észrevétlen? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=993)

Ice/Tigg 11-02-2006 19:59

Egészen addig amig amig nem kell másnak a te területed egy darabja

A két alsó szint törpével

Pepa 11-02-2006 21:07

Mert vannak olyan szövik akik nem sietnek felfelé és az adott szint alján-közepén laknak. Ott a varisnak 5 kör fel és le van gömbje mindenkiről a tolisnak meg ép és szövilistája. A komolyabb háború elkerülése érdekében az ilyeneket találják meg. Egyébként aki, csak felfedezésre játszik, az nem lesz betoníj, mert állandóan termelni kell katit, nyersit, tekit és pénzt.

Dragi 11-02-2006 21:11

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 40340)
Mert vannak olyan szövik akik nem sietnek felfelé és az adott szint alján-közepén laknak. Ott a varisnak 5 kör fel és le van gömbje mindenkiről a tolisnak meg ép és szövilistája. A komolyabb háború elkerülése érdekében az ilyeneket találják meg. Egyébként aki, csak felfedezésre játszik, az nem lesz betoníj, mert állandóan termelni kell katit, nyersit, tekit és pénzt.

nono egyszerre csak egyet :) vagy közbe folyamatosan :) és ha valaki jó üzleti érzékkel van megáldva akkor elég erősen jókat üzletelhet a piacon :)

Pepa 11-02-2006 21:15

És máris nem olyan unalmas a felfedezősdi:D

Cassandra 11-02-2006 21:17

Sztem elég sokáig észrevétlenül lehet maradni, de abban nincs semmi érdekes.:)

Phoenix 11-02-2006 21:21

persze...lehetsz észrevétlen...akár elég sokáig is, de ezzel nekem annyi a problémám, mint azzal, hogy valaki 200 hekin dekkol, mert ott le tudja alázni a kezdőket és ez jól esik neki :)

Dragi 11-02-2006 21:32

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 40348)
persze...lehetsz észrevétlen...akár elég sokáig is, de ezzel nekem annyi a problémám, mint azzal, hogy valaki 200 hekin dekkol, mert ott le tudja alázni a kezdőket és ez jól esik neki :)

pölö te ???:D Meg én is ?:D:rolleyes: :rolleyes:

Cassandra 11-02-2006 21:58

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 40348)

Mit keres maga itt?
És meg sem mukkan MSN-en, na szép... :D

Mellesleg nekem nagyon uncsi a csak felfedezgetek címü dolog, jól meg is jártam vele párszor, de nem bírok egyhelyben megülni a játékban sem...:)

Dragi 11-02-2006 22:00

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 40370)
Mit keres maga itt?
És meg sem mukkan MSN-en, na szép... :D

Mit vársz egy olyantól akinek felvitte az Isten a dolgát :D:D:D és kint nyugszik England országba :D

Cassandra 11-02-2006 22:04

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 40372)
és kint nyugszik England országba :D

Hmm... még nem nyugodhat, az elöbb még ide írt.:p
De ha legközelebb is sunnyog magam ásom el. :D

All times are GMT +1. The time now is 14:37.