Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Írásjog elvesztése (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=986)

director 11-02-2006 08:06

szerintem vedd úgy, hoyg ezt az oridat törölték, és csinálj egy újat:)

Remedy 11-02-2006 08:17

Esetleg irj nekik(support), hogy igy nagyon nehez jatszanod, megbantad amit tettel, ird le a problemakat, mondd hogy ezentul jol viselkedsz, es legyszives szabjanak ki egy hataridot, ami utan visszaadjak...

Hatha sikerul.....

Deni 11-02-2006 08:20

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 40091)
Esetleg irj nekik(support), hogy igy nagyon nehez jatszanod, megbantad amit tettel, ird le a problemakat, mondd hogy ezentul jol viselkedsz, es legyszives szabjanak ki egy hataridot, ami utan visszaadjak...

Hatha sikerul.....

Szerintem ebben igaza van Remynek.. Ha megfelelő hangnemben és érvekkel alátámasztva írod a levelet, akkor esélyed még lehet..

Békés 11-02-2006 08:28

Quote:

Hatha sikerul.....

Ere már volt példa, igaz utánna már nemérdemes megbotlani mert még Szent Péter se tud segiteni:)

Netelek 11-02-2006 08:52

Quote:

Hatha sikerul.....

Ez még nem jutott eszembe:), má próbáltam
de látják hogy ez a címe hogy "írásjog" akkor csak bemásolják azt az üzit amit elöbb irtam

laci 11-02-2006 08:55

NAgyon régi, vagy "értékes" ez az országod? Ha nincs más megoldás, akkor tényleg csak a törlés marad (vagy a mf :p ).

Netelek 11-02-2006 09:03

Quote:

Originally Posted by laci (Post 40103)
NAgyon régi, vagy "értékes" ez az országod? Ha nincs más megoldás, akkor tényleg csak a törlés marad (vagy a mf :p ).

Óóó, nem, csak 3. szintü

Ati 11-02-2006 09:06

Quote:

Originally Posted by Netelek (Post 40071)
Ott is kérdeztem, a válasz: A Hódittóban tanusított el nem fogadható viselkedésed miatt az írásjog visszaadására nincs lehetőség!

Akkor megkaptad a választ, mi a további kérdés?

Ha olyan hangnemet használsz a Hódítóban, ami nem éri el az elvárható minimális kultúrszintet, akkor a többi játékos védelme érdekében minden további kommunikációs lehetőséget elveszünk.

Sorry, de ez egy kultúrált játék, ha nem ilyen környezetben szeretnél játszani, akkor más oldalt kell keresned.

Ati 11-02-2006 09:08

Quote:

Originally Posted by Netelek (Post 40102)
Ez még nem jutott eszembe:), má próbáltam
de látják hogy ez a címe hogy "írásjog" akkor csak bemásolják azt az üzit amit elöbb irtam

Nem egészen. Ilyenkor megnézzük, hogy miért lett elvéve, és két lehetőség van:

1, nagyon durva üzenet volt - ez esetben nincs lehetőség az írási lehetőség visszaadására.
2, nem volt annyira durva üzenet - ez esetben van rá lehetőség.

Ha azt a választ kaptad, hogy nincs, akkor az első kategóriába tartozott az üzenet, ami miatt el lett véve.

Netelek 11-02-2006 09:09

De Ati, semmi durva nem volt.
Felléptem 4. szintre, a gyerek írt az 5. szintröl hogy milyen a piac, mennyi a csopi létszám stb.
Én meg voltam olyan hülye hogy megirtam neki...

All times are GMT +1. The time now is 20:36.