![]() |
szerintem vedd úgy, hoyg ezt az oridat törölték, és csinálj egy újat:)
|
Esetleg irj nekik(support), hogy igy nagyon nehez jatszanod, megbantad amit tettel, ird le a problemakat, mondd hogy ezentul jol viselkedsz, es legyszives szabjanak ki egy hataridot, ami utan visszaadjak...
Hatha sikerul..... |
Quote:
|
Quote:
Ere már volt példa, igaz utánna már nemérdemes megbotlani mert még Szent Péter se tud segiteni:) |
Quote:
Ez még nem jutott eszembe:), má próbáltam de látják hogy ez a címe hogy "írásjog" akkor csak bemásolják azt az üzit amit elöbb irtam |
NAgyon régi, vagy "értékes" ez az országod? Ha nincs más megoldás, akkor tényleg csak a törlés marad (vagy a mf :p ).
|
Quote:
|
Quote:
Ha olyan hangnemet használsz a Hódítóban, ami nem éri el az elvárható minimális kultúrszintet, akkor a többi játékos védelme érdekében minden további kommunikációs lehetőséget elveszünk. Sorry, de ez egy kultúrált játék, ha nem ilyen környezetben szeretnél játszani, akkor más oldalt kell keresned. |
Quote:
1, nagyon durva üzenet volt - ez esetben nincs lehetőség az írási lehetőség visszaadására. 2, nem volt annyira durva üzenet - ez esetben van rá lehetőség. Ha azt a választ kaptad, hogy nincs, akkor az első kategóriába tartozott az üzenet, ami miatt el lett véve. |
De Ati, semmi durva nem volt.
Felléptem 4. szintre, a gyerek írt az 5. szintröl hogy milyen a piac, mennyi a csopi létszám stb. Én meg voltam olyan hülye hogy megirtam neki... |
All times are GMT +1. The time now is 20:36. |