![]() |
én csak ajánlani tudom mindenkinek de ha bárki bármit tud nyugodtan írja meg nem sértődöm meg :D:D:D pl. most olvasom hogy van egy "folytatás" féléje Weed a címe :D Azt ha valaki megtudná mondani honnan tudom esetleg megszerezni annak nagyon örülnék :D
|
ez egy régi jó kis film volt:) főleg amikor a többi kutyával haverkodtak mindenfele
és valahogy mindenki szóba állt velük:) volt pár része ami nem tetszett benne |
Quote:
|
Vááááá ez szörnyű most nézem a kivágott jeleneteket!! Nagyon sok mindent kihagytak :mad: :mad: :mad: :mad: :'( Burkus és vöröstigris halálát is bár megtudom érteni :) eléggé szívszorongatóra sikeredett...
|
Bár sajna elég régen láttam:( így a kutyák nevei nem rémlenek. azt tudom hogy a kedvencem az a vörös kutya volt fekete csíkokkal a hátán:)
|
Quote:
|
az volt amelyik a tesóival flangált mindenhova:) az egyik tesója asszem félszemű volt. egész jól elbeszélgetünk:)
|
Quote:
Asszem rájuk gondolsz :) Hát látod úgy látszik csak mi ismerjük ezt a jó kis filmet :):rolleyes: :rolleyes: Egyesek nem tudják miből maradnak ki :) |
a vége volt a legjobb. az utolsó harc. igaz egy kicsit szívszorító lett a vége de nem baj
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 23:46. |