![]() |
Azzal az orival nem mehetsz.
Ati, a zero-restart sem valtoztat a dolgon? |
Quote:
szóval, a 2-ik oriját szeretné főorinak mondjuk, és nem -e lehetne 5 percig szabálytalan üzem módban az orik és nem lennének össze kötve amíg leköti mindegyiket a főoriról és a 2-ra ráköti a másik két oriját jah és nem szeretné törölni sem a mostani főoriját, mert az volt az első orija, és oda adta Spoknak:) ezeket csak azért tudom, mert most hétvégén amikor ment a hv akkor engem is kérdezett, hogy hogyan lehetne megoldani:) jah és Grat Ramman a hv nyerésért;) kár hogy nem voltam szombat 12-től már szinte semmit sem:( |
Quote:
Akkor az anarchban levő lekapcsolható. Persze,ha nem főori. Vagy ezt senki sem érti??? Kérlek ne a súgót másold le... Egy -két mondatban leirnád mit tegyek?? Magyarul,emberi nyelven?? Annyit dolgoztam az orijaimért és szeretnék ott játszani:) Nagyon köszi! |
Hát talán törlöd az anarchban lévő oridat. Legalább is akkor biztosan megoldódik. Más ötletem egyenlőre nincsen.
|
Quote:
|
Quote:
Nagyon köszi:) De nekem már ebben senki nem fog segíteni... Annyi modit megkérdeztem már.. És a hv miatt tették ki az első orimat is,pedig állitólag ketten is vihetik.. ezt Ati írta... akkor mért pont engem ????:( És most emiatt nem tudok semmit tenni. De nem baj csak annyit szeretnék,hogy játszhassak tovább és ha már 2000 vipem van hadd legen annyi lehetőségem,mint másoknak. köszönöm Én már beszélgetni sem merek.. szuper játék |
Vihetik ketten, de ha sokat viszi, meg raadasul a masiknak is volt orija, akkor az anarch lesz...."szabalyos jatek vedelme" cimszoval.
S nekem se lett megoldva ez a problemam...ugyhogy :( |
Quote:
Ez speciel engem is érdekelne. Mármint elméletben, mert a főorim normálban kényelmesen elvan:) |
szuper..
ha valaki gyanútlanúl és rendesen játszik.. és egyszer hibázik,bár állitólag az nem baj... akkor tehetetlen és elveznek tőle mindent csak azért ,hogy csináljon még egy orit 5 vippel nekem nem gond vip küldése,de mégis mért kell könyörögnöm azért ,hogy az segítsen akié a játék??? én nem ki ivételezettszeretnék lenni,csak játszani. és ezért elküldtem a vip-pénzt is de csak a sima hv-ba mehetek.... na mégegyszer megkérdezem? segítenél Ati??? semmi előjog vagy ilyesmi. csak legyen aza az orim a főori légyszí |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 14:40. |