Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   VIP hétvégi (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=972)

Synkel 10-29-2006 23:56

Hv-ban nem, de Arénában hasonlót nagyon régen én is csináltam egyszer. Pedig ott nem semmi, lévén nem 5 percesek a körök.
Abban amúgy igazat adok, hogy a csalásokat ki kéne küszöbölni valahogy.
Vip hv-n kétszer vettem részt, de már az első elég volt rájönni, hogy nincs esélyem akkor se ha kibírom alvás nélkül a hétvégét:) A második csak azért volt, hogy biztosra menjek:)

Életfa#2 10-30-2006 00:01

Vip hétvégin még sose voltam, de a normálban már előfordultam egy párszor. A rendes játékban max. végszükség esetén támadnák ismerőst, de furcsa mód Hv-n, és párbajban nincs lelkifurdalásom ilyen esetre! Sőt, meg lennék sértve, ha velem szemben támadna valakinek hasonló gondolata! :D

Egyébként meg az az ismi általában már eleve azért van benn, hogy szépen tápolhassa. És ezen, hidd el, nem segít a névtelenség... Lásd a saját eseted! Miért is kellett neked teljesíteni azt a kérést? Megtagadtad volna csak azért, mert anonim a hétvégi?

LAc000 10-30-2006 00:08

Quote:

Originally Posted by Életfa#2 (Post 39005)
Vip hétvégin még sose voltam, de a normálban már előfordultam egy párszor. A rendes játékban max. végszükség esetén támadnák ismerőst, de furcsa mód Hv-n, és párbajban nincs lelkifurdalásom ilyen esetre! Sőt, meg lennék sértve, ha velem szemben támadna valakinek hasonló gondolata! :D

Egyébként meg az az ismi általában már eleve azért van benn, hogy szépen tápolhassa. És ezen, hidd el, nem segít a névtelenség... Lásd a saját eseted! Miért is kellett neked teljesíteni azt a kérést? Megtagadtad volna csak azért, mert anonim a hétvégi?

Nem de ha mondjuk 200 heki fölött nem lehet fedezni akkor nem tudok felmenni 1 nap hátrányból hogy leadjam a földet.Vagy valami ilyesmit lehetne csinálni.
Az anonimságot,meg azért irtam,mert az legalább az olyan haverságokat kiszürné akik csak érdekhaverok.Mert van olyan is hogy ő sem sokott megtámadni engem itt hétvégiben ezért én sem támadom és szépen elvagyunk egymás mellett.

LAc000 10-30-2006 00:23

A megbeszélt szövetkezéseket valami olyasmival lehetne kiküszöbölni,hogy ösztönözni kellene a felfelé támadást.Viszont van egy csomo olyan dolog hogy valami ismer valakit de csak hétvégiből,és tudja ő is jól jétszik,meg egyebek és kerüli az ütközést.Ezt pl egy anonim játékkal el lehetne kerülni.Szóval szerintem jó 5let.

GamesJr 10-30-2006 01:23

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 38998)
Mondjuk ez azért elég izé így. Azt megértem, hogy normálban nem versz be egy volt szövit, vagy olyat akivel fórumon nap mint nap beszélsz. De hétvégin? Ami semmiféle hatással a normál játékodra nincs? Én ha játszanék, tuti ütnék mindenkit akit lehet:)

Jó persze valaki így van vele. De én pl olyan vagyok, hogy ugyanúgy játéknak veszem a rendeset is mint a hétvégit is. Persze rendeset komolyabban. De ha a rendesben összehaverkodok valakivel, akkor hétvégiben sincs szívem megütni. Ilyen alapon rendesben is szívózhatnék vele. Elvégre játék :) Bármikor újrakezdhetem is ha kell. Számomra nem a kis kék kettes, hármas stb. a lényeg. :)
És talán ha anonim lenne mondhatnám azt haveroknak, hogy na azért sem mondom meg ki vagyok, és megszívatok mindenkit :P De persze nincs mindenki így vele, ezért ez csak egy ötlet/felvetés, aztán meglátjuk mi sül ki belőle ;)

Iron 10-30-2006 07:22

Üdv! Hozzászolva az üzenetekhez...
Szövizni orikat még nem nagyon láttam, de nem kimondottan van esélyük :)
1-ik bealszik, a másik 3 meg szív :D
De bulira jó, majd én is kiakarok próbálni egy szövizést :)

Az, hogy aki normálban haver és ott nem üti egymást, az a hv-ban miért ne üthetné....hát nem 1* volt az, hogy barátságok szakadtak, meg a hv-n mert voltam olyan elvetemült, hogy bevertem...és mint szokott, msn letiltás, normál szinten barátból ellenfél...:S

Az hogy anonim legyen, jó megoldás arra, hogy valóban ne összejátszás legyen a hv-n se, mert nem jó érzés mikor ráérnél egész hv-n és péntek este éjfélig kikészít az egész játék, mert mindenki összejátszik...
Kideríteni meg nehezebb lenne hogy ki az A betű, vagy ki az X :)
És mi van ha elfogy a magyar ABC betűje ? Bevezetjük a görögöt is ? :D
Vagy lehetnének számok pl, vagy nemtom :)

Ha itt tartunk én még bevezetném azt, hogy azok az orik ne kerülhessenek be a pontlistába akik nem játszanak (nem léptek be).
MInt pl az A-ban ha 1 ori előjön szk-ról, abban a körben nem jelenik meg az orij,a csak a körváltástól kezdődően élvezhetné a hv fílinget :)

Sztem maradéktalanul hozzászoltam mindenhez, talán egy kicsit többet is :):p ;) :D

Szecsa 10-30-2006 08:10

Quote:

Originally Posted by Iron (Post 39015)
Szövizni orikat még nem nagyon láttam, de nem kimondottan van esélyük :)
1-ik bealszik, a másik 3 meg szív :D

Furcsa is lenne, ha vegig eber lenne 4 tag...egyiknek mindig aludnia kell szerintem, hogy valtsa majd a kovetkezo alvot...ebben all a szovi lenyege egy hetvegin, hogy folyamatosan legyen 2-3 ember aki aktiv a szovetsegen belul, aki tud tamadni, tavolozni, segitseget kuldeni, szerintem.

Quote:

Az, hogy aki normálban haver és ott nem üti egymást, az a hv-ban miért ne üthetné....hát nem 1* volt az, hogy barátságok szakadtak, meg a hv-n mert voltam olyan elvetemült, hogy bevertem...és mint szokott, msn letiltás, normál szinten barátból ellenfél...:S

Nekem errol az a velemenyem, hogy a hetvegi egy jatek...ha nem beszelik meg pont a jatek kezdese elott, hogy mnt kuldes oda-vissza, akkor siman be lehet utni...ha valaki aktivan jatszik, akkor elobb-utobb az osszes tobbi aktiv hetvegis jatekossal lesz egyfajta ellenseges vagy barati kapcsolata. Most akkor mindig a frissen hetvegizo, "probalkozo" orikat usse? Nehogymar!
A hetvegi lenyege talan abban lenne, hogy korlatok nelkul az ember idot ranszanva, probalkozzon mas fajta jatekkal...ha sok az ismeros, akkor sok a korlat is, mely unalmassa teheti a jatekot.

Quote:

Az hogy anonim legyen...

Ez egy nagyon jo kerdes, hogy legyen e anonym...nekem kifogasom nincs ellene, bar en mindig jobban szeretem latni a valodi nevet az illetonek. Aki akarja ugyis megtudja beszelni, hogy ki rejtozik az C betu alatt, es az ismerosok igyis-ugyis osszetudnak beszelni, ez nem akadaly szerintem. (Bar lehet hajnalban alombol felkelve csak neznem a sok-sok betut)

Quote:

Ha itt tartunk én még bevezetném azt, hogy azok az orik ne kerülhessenek be a pontlistába akik nem játszanak (nem léptek be)

Ezt en is tamogatnam!
Jollehet ez unfair lenne azzal szemben, aki ugy akarna tavolsagi vedelmet szerezni, aki bont bebont a "be nem lepett orszagok" ala, mivel akkor 30-40 korre kerul a mezonytol. De szerintem ez is megoldhato, hogy ha valaki lebont a "lathatatlanok" ala, akkor is elkeruljon messzire...csak a kerdes, honnan tudna, mennyit kell bontani, hogy eppen alajuk keruljon?
Az biztos, hogy igy picit zsufoltnak erzem en is a pontlistat, es ezzel valamit kellene kezdeni...mivel a mezony 60-70%-a a legtobbszor be se lep a jatekba, csupan ott van az orija...ki tudja miert?...

Iron 10-30-2006 08:41

Egyébként még mindig nincs a pontlistában kékkel szedve a nyertes ori ? :(
Azóta hidegen hagy a hv..:(
Nagyon teccett amikor kékkellett az ori és mellette lobogott a zászló, vagy a tojás.

Synkel 10-30-2006 13:42

Nem lehet, hogy anonim hv épp az ellenkező hatást érné el? Most azért aki odafigyel szerintem látja, hogy kik szoktak rendszeresen összedolgozni, anonim esetén ez kizárható...

LAc000 10-30-2006 17:45

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 39129)
Nem lehet, hogy anonim hv épp az ellenkező hatást érné el? Most azért aki odafigyel szerintem látja, hogy kik szoktak rendszeresen összedolgozni, anonim esetén ez kizárható...

Szerinted mész azzal valamire ha tudod hogy kik játszanak össze?:)

Viszont van egy másik indokom is az anonim játékra.Azért is jó lenne mondjuk névtelenül játszani,mert ha mondjuk valakit utálnak azt kicsinálják egyből.De ha anonimban játszik akkor nem csinálják ki.

All times are GMT +1. The time now is 20:34.