![]() |
Hv-ban nem, de Arénában hasonlót nagyon régen én is csináltam egyszer. Pedig ott nem semmi, lévén nem 5 percesek a körök.
Abban amúgy igazat adok, hogy a csalásokat ki kéne küszöbölni valahogy. Vip hv-n kétszer vettem részt, de már az első elég volt rájönni, hogy nincs esélyem akkor se ha kibírom alvás nélkül a hétvégét:) A második csak azért volt, hogy biztosra menjek:) |
Vip hétvégin még sose voltam, de a normálban már előfordultam egy párszor. A rendes játékban max. végszükség esetén támadnák ismerőst, de furcsa mód Hv-n, és párbajban nincs lelkifurdalásom ilyen esetre! Sőt, meg lennék sértve, ha velem szemben támadna valakinek hasonló gondolata! :D
Egyébként meg az az ismi általában már eleve azért van benn, hogy szépen tápolhassa. És ezen, hidd el, nem segít a névtelenség... Lásd a saját eseted! Miért is kellett neked teljesíteni azt a kérést? Megtagadtad volna csak azért, mert anonim a hétvégi? |
Quote:
Az anonimságot,meg azért irtam,mert az legalább az olyan haverságokat kiszürné akik csak érdekhaverok.Mert van olyan is hogy ő sem sokott megtámadni engem itt hétvégiben ezért én sem támadom és szépen elvagyunk egymás mellett. |
A megbeszélt szövetkezéseket valami olyasmival lehetne kiküszöbölni,hogy ösztönözni kellene a felfelé támadást.Viszont van egy csomo olyan dolog hogy valami ismer valakit de csak hétvégiből,és tudja ő is jól jétszik,meg egyebek és kerüli az ütközést.Ezt pl egy anonim játékkal el lehetne kerülni.Szóval szerintem jó 5let.
|
Quote:
Jó persze valaki így van vele. De én pl olyan vagyok, hogy ugyanúgy játéknak veszem a rendeset is mint a hétvégit is. Persze rendeset komolyabban. De ha a rendesben összehaverkodok valakivel, akkor hétvégiben sincs szívem megütni. Ilyen alapon rendesben is szívózhatnék vele. Elvégre játék :) Bármikor újrakezdhetem is ha kell. Számomra nem a kis kék kettes, hármas stb. a lényeg. :) És talán ha anonim lenne mondhatnám azt haveroknak, hogy na azért sem mondom meg ki vagyok, és megszívatok mindenkit :P De persze nincs mindenki így vele, ezért ez csak egy ötlet/felvetés, aztán meglátjuk mi sül ki belőle ;) |
Üdv! Hozzászolva az üzenetekhez...
Szövizni orikat még nem nagyon láttam, de nem kimondottan van esélyük :) 1-ik bealszik, a másik 3 meg szív :D De bulira jó, majd én is kiakarok próbálni egy szövizést :) Az, hogy aki normálban haver és ott nem üti egymást, az a hv-ban miért ne üthetné....hát nem 1* volt az, hogy barátságok szakadtak, meg a hv-n mert voltam olyan elvetemült, hogy bevertem...és mint szokott, msn letiltás, normál szinten barátból ellenfél...:S Az hogy anonim legyen, jó megoldás arra, hogy valóban ne összejátszás legyen a hv-n se, mert nem jó érzés mikor ráérnél egész hv-n és péntek este éjfélig kikészít az egész játék, mert mindenki összejátszik... Kideríteni meg nehezebb lenne hogy ki az A betű, vagy ki az X :) És mi van ha elfogy a magyar ABC betűje ? Bevezetjük a görögöt is ? :D Vagy lehetnének számok pl, vagy nemtom :) Ha itt tartunk én még bevezetném azt, hogy azok az orik ne kerülhessenek be a pontlistába akik nem játszanak (nem léptek be). MInt pl az A-ban ha 1 ori előjön szk-ról, abban a körben nem jelenik meg az orij,a csak a körváltástól kezdődően élvezhetné a hv fílinget :) Sztem maradéktalanul hozzászoltam mindenhez, talán egy kicsit többet is :):p ;) :D |
Quote:
Quote:
A hetvegi lenyege talan abban lenne, hogy korlatok nelkul az ember idot ranszanva, probalkozzon mas fajta jatekkal...ha sok az ismeros, akkor sok a korlat is, mely unalmassa teheti a jatekot. Quote:
Quote:
Jollehet ez unfair lenne azzal szemben, aki ugy akarna tavolsagi vedelmet szerezni, aki bont bebont a "be nem lepett orszagok" ala, mivel akkor 30-40 korre kerul a mezonytol. De szerintem ez is megoldhato, hogy ha valaki lebont a "lathatatlanok" ala, akkor is elkeruljon messzire...csak a kerdes, honnan tudna, mennyit kell bontani, hogy eppen alajuk keruljon? Az biztos, hogy igy picit zsufoltnak erzem en is a pontlistat, es ezzel valamit kellene kezdeni...mivel a mezony 60-70%-a a legtobbszor be se lep a jatekba, csupan ott van az orija...ki tudja miert?... |
Egyébként még mindig nincs a pontlistában kékkel szedve a nyertes ori ? :(
Azóta hidegen hagy a hv..:( Nagyon teccett amikor kékkellett az ori és mellette lobogott a zászló, vagy a tojás. |
Nem lehet, hogy anonim hv épp az ellenkező hatást érné el? Most azért aki odafigyel szerintem látja, hogy kik szoktak rendszeresen összedolgozni, anonim esetén ez kizárható...
|
Quote:
Viszont van egy másik indokom is az anonim játékra.Azért is jó lenne mondjuk névtelenül játszani,mert ha mondjuk valakit utálnak azt kicsinálják egyből.De ha anonimban játszik akkor nem csinálják ki. |
All times are GMT +1. The time now is 20:34. |