Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megbeszélések (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=35)
-   -   Tolvajlás (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=968)

Synkel 10-30-2006 18:27

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 39252)
Egyetértek az "újítással" :) és remélem minél hamarabb megvalósul :) Bár tolis vagyok de sztem se fair hogy egyes csoportokba 15-20 körröl lehet lopkodni az már nagyon nem szép dolog :p

Nem akartam ennyire extrém példával előállni, de mint tudjuk simán megoldható...

Bogár 10-30-2006 19:09

emlékszem, hogy mindenféle toliakció-gyengítést elleneztem, kivéve ezt (vagyis, hogy a távolság függvényében jobban fáradjanak a tolik). szerintem jogos, és remélem lesz belőle valami.

Med 10-30-2006 21:01

Nos, Ati, hogy állsz ehhez a kérdéshez?
Vagy még ötleteljük picikét?

Ati 10-30-2006 21:03

Quote:

Originally Posted by Med (Post 39366)
Nos, Ati, hogy állsz ehhez a kérdéshez?
Vagy még ötleteljük picikét?

Csak a "Megfontolás alatt álló" topicot olvasom olyan szinten, hogy bármihez is hozzászóljak, jelenleg ott már téma van kibeszélés alatt. Egyszerre ennyi témával nem tudok foglalkozni, úgyhogy erre majd egyszer valamikor sor kerül, de az nem most van. :)

Dragi 10-30-2006 21:14

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 39367)
Csak a "Megfontolás alatt álló" topicot olvasom olyan szinten, hogy bármihez is hozzászóljak, jelenleg ott már téma van kibeszélés alatt. Egyszerre ennyi témával nem tudok foglalkozni, úgyhogy erre majd egyszer valamikor sor kerül, de az nem most van. :)

és az körülbelül mennyi időt vesz igénybe? ha szabad ilyet kérdezni :) Mert akkor addig életbe tartjuk a topicot :D

Synkel 10-30-2006 21:19

Vagy legalábbis olykor felélesztjük:)

Killer 10-31-2006 12:45

jó ötlet támogatom!!

McLoad 11-04-2006 22:40

Most írjam, hogy én is? Én is:)

Netelek 11-05-2006 16:33

A változatoságg kedvéért;) én nem értek egyet a készültségromlással.
Míg a variknak meszebb kell varázsolni több koncentrációt igényel...
Míg a toliknak meg a térkapun kell szaladgálniuk nem érdekli őket a távolság, úgyis megvan a maga hátrányuk...

Synkel 11-05-2006 17:33

Quote:

Originally Posted by Netelek (Post 40951)
A változatoságg kedvéért;) én nem értek egyet a készültségromlással.
Míg a variknak meszebb kell varázsolni több koncentrációt igényel...
Míg a toliknak meg a térkapun kell szaladgálniuk nem érdekli őket a távolság, úgyis megvan a maga hátrányuk...

Milyen hátrányra gondolsz? Arra, hogy 6 körről lelopnak, és röhögnek, hogy nem tudsz ellenük semmit tenni? Ha sereget küldesz 6 körre, alig valamit irtasz, ráadásul 12 órán keresztül nem tudsz egyebet csinálni. Ha varikkal akarsz akciózni ellenük nem megy, mert pár felfedés, és vége a készülinek. Ők meg bármilyen távolságba akciózhatnak, teljesen mindegy, hogy a célpont 2 vagy 10 körre van... Kis csoportokban lehet nem probléma ez, mert hamar bekövetkezik a 10k értékes különbség, de valahogy nem hiszem...

All times are GMT +1. The time now is 21:50.