![]() |
ez így mindegyik érv szerintem teljesen igaz, ha olyan szemszögből nézzük a dolgot ahogy írta, de én még mindig azt mondom, hogy most teljesen felesleges ezért Atinak venni a fáradtságot és átállítani:)
így is lehet normálisan játszani, meg úgyis de persze, ha csak 5 perc az egész, hogy átírja 4-re akkor meg lehet csinálni, de egyébként hadjuk ezt szerintem |
Quote:
A hadüziben az egyik legizgalmasabb, hogy elküldöm, és várom, mikor szegi meg a felkészülési időt:) Mellesleg a javasalt életbe lépésével nem lenne kötelező hirtelen mindenkinek hadüzit küldened, ez csak egy lehetőség volna. |
Ati!
Egyáltalán az orik hány százaléka élt ezzel a lehetőséggel? Ebből látnánk, hogy ez a kérdés mennyire elvi vagy gyakorlati kérdés. Kösz. |
En pl. csak nagyon nagy haboruknal elek a haduzivel es csak akkor ha pl. ismerosnek rontok neki :) Ne erje varatlanul a dolog...es gyorsabb lefolyasu legyen.
Sok az a 24 kör varakozas egy kisebb haboruert :-/ |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Egyébként az életbelépéstől számított 72körig vissza sem tudod vonni, ugyhogy ez a része sem jött be :D |
jó ötlet támogatom!:rolleyes:
|
monro!!!!!!!
monro!! Quote:
Quote:
Nem foglalok állást többet. Te tudod miért van 3 a 4 helyett mégse tudtál hozzá szólni értelmessen a témához...sorry:D :D :D Ez a része tényleg nem jött be nekem:( Mellé nyúltam:( Szóval egy szövi háború még véletlenűl se tud elhúzódni 72 körnél tovább...:( Főleg ahol már hadüziről van szó!!!!!monro-monro.... Szörnyen nagyot tévedtem és mégegyszer sorry a butaságaimért!!:p Legközelebb,ha oltasz valakit vagy kritizálsz azért írj a témához is valami értelmesset ,ha lehetne kérnem.thx |
Teljes mértékben támogatom. Egy fél-varis hadis óriással nekimegyek mindenkinek a szöviből, főleg a mészár hatékonyabb.
|
All times are GMT +1. The time now is 03:45. |