![]() |
Quote:
|
Szerintem meg nem szedik szét max ha lebukik :P
De elég könnyen megmindod fórum kérdések alapján hogy álkezdő vagy valóban az-e... ide meg azért jövök rejtve mert marha ritkán járok fel akkor meg nem mind1? :) Szal privire zicher hogy itt nem fogok válaszolni... |
Quote:
|
Ati: én lányból vagyok de így hogy puszi xy sose írok alá sőt a hidegráz ki az ilyesmitől :P
Akkor ezt könyvelhetjük a lebukás kategóriába is:P |
Quote:
|
Sosem jutott eszembe, h "bújkáljak", aki akar, az úgyis megtalál, itt v ott...:) :) :)
|
Quote:
Miért nem? Mi az oka? ;) Máshol igen? Ha alig vagy fenn nem mindegy,hogy látszol e vagy sem? Ha mindegy akkor miért nem látszol? :D |
Ezen a fórumon látható vagyok, más fórumon én is a "sunyín lapítók" táborát erősítem...
Okok? Hát több oka lehet, nekem spec az volt a problémám a másik fórumon, hogy egy számomra elviselhetetlen fazon, akivel mind magánban, mind a nyílt fórumon többször vitába keveredtem, amint látta hogy online vagyok elkezdte feltölteni a postaládámat mindenféle butasággal. Itt is megfordult már a fejemben hogy titkoljam a jelenlétemet, szintén a gyakran túlságosan is megnövekvő magánforgalom miatt(illetve az azokban felmerülő témák miatt), de mivel itt még semmi olyan nem történt, ami ezt igazán indokolná, így letettem az ötletről és egyelőre hagyom, hogy lássák, ha jelen vagyok.:) Ati: Na... no comment... :rolleyes: |
Quote:
monro: én itt is válaszolok privire mint mindehol máshol ha az olyan, csak éppen mivel most épp vagyok az nem garancia arra hogy holnap is felnézek. Lehet 2 hét múlva jut eszembe hogy jah hopp van külsőfórum is nézzünk szét rajta. És szerintem senki sem szeret 2 hetet várni egy válaszra. Ezért inkább nem látszom, így általában privit sem kapok. Olyan helyen ahol mindennapos a jelenlétem ott természetesen nem rejtett a kedvenc állapotom. A H-ban meg aki akar úgyis megtalál :) |
All times are GMT +1. The time now is 17:09. |