![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Aki nem ért velem egyet az kövezzen meg!:D |
hehe:D
Ez a pancser még mindig a cuceritorban ragadt:D Annyira letojtuk azt akkor mint én foglak most téged;) Megcsináltuk a szövit majd rájöttünk hogy nem fekszik. De legalább van egy kicsi sorszámú orim:) |
Én még egyetlen Harcosok-tanácsot sem olvastam,és nem is tudom ki az :)
Lécci idézzetek tőle! :) |
Na aki nem ért egyet velem az jöjjön egy párbajt vagy jöjjön egy arénát ahol nem tudjuk,hogy ki vagy majd a végén meg elmondjuk
Bárki ellen megyek a semmiröl onnan legyen nagy a szátok .Meg,hogy 10milliárd tartalékbol leszednétek meg minden:)(várom szecsa nagy hozzászolását ,hogy ő jön de ugy érzem az 1 vs1 megvolt már amikor 3-an voltunk és 2-en voltatok ellenem mégis nyertem:P) Itt most 99%-os foglalkozottsággal vagánykodtok na én azt nevezem sz*r orinak. Katit miböl is képeztek?:DMinek 10kovács a piacra termlesz vagy mi?:) |
Quote:
2.akármennyire nem foglalkozom az orival 7k elitet+1k ijjat nem 2500lóval akarok beütni:D 3.ahogy láttam maxon voltál:) |
Quote:
by harcosok éN ugy tapasztaltam,hogy kb 10k tekiböl egyszerre kb 100-at visz el ha azonos értéken vagyunk. Néha eléggé tud engem is zavarni ha van az orimban vagy 30k teki(hát ennyi az alap dologhoz kell )300-at így is elvisznek még oriástol is kb!!!! mer hát 30k teki az lapbol kell!!:D:D de ha segitsdég új játékosoknak topicba találsz még pár szösszenetet |
mi lenne ha mindenki bedobna egy orinevet sorszámmal és akkor lehetne a hód keretein belül is vagánykdoni?
enyém infonál :) *feltűnően néz Harcosokra* :) |
Quote:
Ja és alapból kell 30k simán Egy kicsit tulrakva minden: 9k laki 5500hadi 5500mező 9k mágia ez így 29k teki de még toli teki is van valakinek:) |
All times are GMT +1. The time now is 04:05. |