Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Óriás lép 5.-ről 600 hekivel. De mennyi tolvajt vigyek? Stb. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=945)

Pool 10-23-2006 16:27

Nekem óriással 2000 hekin is csak 1 kocsmám volt, aki lopott az a 4 hadiból álló szövink a földig mészárolta...:D

Pool 10-23-2006 16:28

De nem is kell több, te úgyse lopkodsz óriással, a hullákat tudod eggyel is, szal tényleg felesleges a kocsma.

Harcosok 10-23-2006 16:29

Quote:

Originally Posted by Cyby_ (Post 36954)
hát ezzel viatkoznék 5kocsmával eddig 1ember lopott tölem..igaz szövibe vagyok és a kornyék legjobb tolisa van a szövibeszal lehet ez is jo védelem!:cool:

Másik mfnek 1k toli ha nagyon tolit akar tartani több nem kell,10%torny ijjal többi meg ahogy érzed..ha nyugodtabb vagy elittel akkor az...

az én hadi oriásom szövibe igy tolja:
ház 107
barakk 280
kovácsm 10
tanya 68
raktár 10
örtorony 58
kocsma 5
templom 55
bank 7

a kovács azért van mert alapkatibol naponta 20misi jön summa summárum,a drágakavics meg a csopiba 10-50közötti áron megy,szal kicst jobban megéri.
Bank meg azért mert 20-50misi között van bent nálam és ha valaki lopni merne csak ne vigye el...de jobb védelem mint a toli sztem!:cool:

Ez 99% foglalkozottság és ha aki akar az belop népre akkor már :)
Nem mindegy,hogy 1kocsma vagy 5 ugyis mindneki belop és ugyis csak a hulláktol lophatsz:PMondjuk +4ház melett máris jó foglalkozottságod lenne...
De egy biztos ezt az orit egy kis száraz-vihar+néplopással nagyon meglehet szedni már pár kör alatt is:)Föleg ha éppen nem vagy....

Mland 10-23-2006 16:40

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 36964)
Nem mindegy,hogy 1kocsma vagy 5 ugyis mindneki belop és ugyis csak a hulláktol lophatsz:PMondjuk +4ház melett máris jó foglalkozottságod lenne...
De egy biztos ezt az orit egy kis száraz-vihar+néplopással nagyon meglehet szedni már pár kör alatt is:)Föleg ha éppen nem vagy....

És mi a megoldás?
Több ház segít?

Harcosok 10-23-2006 16:42

Quote:

Originally Posted by Mland (Post 36967)
És mi a megoldás?
Több ház segít?

Hát biztos nem 99% foglalkozottság a megoldás legyen 92% kb és akkor van idöd még reagálni pl a viharra:P
variban nem olyan rossz végülis az ori amit beirt:)(ha jól emléxem)

Mland 10-23-2006 16:45

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 36968)
Hát biztos nem 99% foglalkozottság a megoldás legyen 92% kb és akkor van idöd még reagálni pl a viharra:P
variban nem olyan rossz végülis az ori amit beirt:)(ha jól emléxem)

Ok!
95-96% körül szokott lenni.
Majd még csiszolom.

Cyby_ 10-23-2006 16:45

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 36964)

Hát majdnem minden körben van távol,szal elég sürün vagyunk szal ez a veszély nem áll fent!De tudom,h te megint okosabb vagy!:D:DÉs én nem akarom tépni a szám mint drag tette mert veled felesleges....hellószia!

Harcosok 10-23-2006 16:46

Quote:

Originally Posted by Mland (Post 36969)
Ok!
95-96% körül szokott lenni.
Majd még csiszolom.

jó az is ha figyeled az orit:)95%végülis belfeér ha figyeled eléggé és nem tanyafree az orid:P

Dragi 10-23-2006 16:48

Quote:

Originally Posted by Cyby_ (Post 36970)
Hát majdnem minden körben van távol,szal elég sürün vagyunk szal ez a veszély nem áll fent!De tudom,h te megint okosabb vagy!:D:DÉs én nem akarom tépni a szám mint drag tette mert veled felesleges....hellószia!

Te már tudsz valamit :D:D:D

Harcosok 10-23-2006 16:48

Quote:

Originally Posted by Cyby_ (Post 36970)

fuss el nem igazán érdekel:)
És mit ér a távolbalátás ha viharral ölnek ezt mondd el pls:D
én nem a mészárrol bezséltem hanem a néplopásrol+a viharrol:)és katit amugy,hogy képzel ott is buksz egy oriási bevételi forrást?:P
ér az a pár ház annyit??holott még kovácsot is tartasz:P

All times are GMT +1. The time now is 02:52.