Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Seregelhagyás (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=94)

Mike zoostorm 02-13-2006 19:44

Kocce Dragi:))

Ati 02-13-2006 20:00

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :))
Nos Ati én az 5/X-ben vagyogatok És gondolok az ottani emberkékre akiket te is ismersz!
Majom a ketrecben,Phoenix,Mike,Dropi,Tildi,Synkel,Toto,Bmw és a többiek
Jajj Tsunamit ki ne felejtsem!:D:cool:

???

Fogalmam sincs ezt mire írod, ebben a topicban nem írtam Neked semmit. A seregelhagyáshoz se látom, hogy köze lenne. Szóval teljes értetlenség.

Cassandra 02-16-2006 09:07

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :))
Néha tényleg érdemes egy jóval többet tudott megkérdezni!:D Én is kezdő vagyok kb. 2 hónapja játszom de a baráti társaság akiket magam köré gyűjtöttem!:D Nagyon sokat segítenek és ezt köszönöm nekik!

Ati!Szerintem erre gondolt.:rolleyes:
Ejnye-ejnye adminisztrátor úr, így tetszik olvasni a fórumot!?! :D

Hozzáteszem a témához tényleg nem sok köze van.

Colony 02-16-2006 12:52

Talán ide illik a kérdés:

Mióta bevezették "túltöltés" ellen a kint lévő seregek dezertálását, számomra maradt a témában egy sötét folt.

Adott szitú: kint a két sereg, két tábornokkal. (bent íjászok +3 tábornok)
A 2 sereg beér, full elites barátunk vissza kisér:D
Szövetségesi segítség bekér, íjász kirak piacra, támadás 3 sereggel....
Országom "tök üres"

(remélem eddig érthető)

Ha a 2. hullám seregei (a 3 sereg) túltöltött, melyik megy el, vagy arányosan csökken mind az 5?
Ha a visszatérő, visszakapom-e a tábornokokat vagy nekik is 2 kör?

Netán Anarchban nem volt valakinél ilyen eset?

director 02-16-2006 14:14

Quote:

Originally Posted by Colony
Talán ide illik a kérdés:
Mióta bevezették "túltöltés" ellen a kint lévő seregek dezertálását, számomra maradt a témában egy sötét folt.
Adott szitú: kint a két sereg, két tábornokkal. (bent íjászok +3 tábornok)
A 2 sereg beér, full elites barátunk vissza kisér:D
Szövetségesi segítség bekér, íjász kirak piacra, támadás 3 sereggel....
Országom "tök üres"
(remélem eddig érthető)
Ha a 2. hullám seregei (a 3 sereg) túltöltött, melyik megy el, vagy arányosan csökken mind az 5?
Ha a visszatérő, visszakapom-e a tábornokokat vagy nekik is 2 kör?
Netán Anarchban nem volt valakinél ilyen eset?

erről tapasztalatom nincs, de szerintem úgy logikus, hogy ilyenkor a támadó seregedből mennek el a katik, és nem abból, ami már hazafelé tart.. különben érdekes lenne:)

Quasi 03-12-2006 23:51

[quote=Colony]Talán ide illik a kérdés:

QUOTE]
A mindenit!:eek: 3x olvastam el de kb addig ertem, amennyit ideztem belole.:o

Senki 03-12-2006 23:59

Quote:

Originally Posted by director
erről tapasztalatom nincs, de szerintem úgy logikus, hogy ilyenkor a támadó seregedből mennek el a katik, és nem abból, ami már hazafelé tart.. különben érdekes lenne:)

Logikus lenne, de valószínű úgy van proramozva hogy ha otthonról nincs minek elmennie, akkor a kint lévőkből MIND megy el arányosan elosztva.

Tacsiazuma 03-23-2006 22:09

De a varik akkor is lelépnek, ha pl. csak a bankból hiányzik egy pár ember és a házak tele vannak? Akkor minek dezertálnának? és mégis lelépett 600 vari.. pedig teki is maxos, a tanácsadók oldalon a hely is ott van.. volt kajahiány, de vagy 10 körrel előtte, a morál maxos..

director 03-23-2006 22:20

Quote:

Originally Posted by Tacsiazuma
De a varik akkor is lelépnek, ha pl. csak a bankból hiányzik egy pár ember és a házak tele vannak? Akkor minek dezertálnának? és mégis lelépett 600 vari.. pedig teki is maxos, a tanácsadók oldalon a hely is ott van.. volt kajahiány, de vagy 10 körrel előtte, a morál maxos..

na most. ha a bankból hiányzik pár ember, akkor nem lehetnek tele a házak, hacsak nem alapból emberhiányosra van építve az orid:)
valószínűbb, hogy a templomokból hiányoztak az emberek, vagy nem volt kajád és azért léptek le

Phoenix 03-24-2006 07:52

Quote:

Originally Posted by director
na most. ha a bankból hiányzik pár ember, akkor nem lehetnek tele a házak, hacsak nem alapból emberhiányosra van építve az orid:)
valószínűbb, hogy a templomokból hiányoztak az emberek, vagy nem volt kajád és azért léptek le

.....és miután leléptek meg is lett az elég ember hogy működjenek a templomok :)
én így vesztettem el egyszer 5k varit :D :eek:

All times are GMT +1. The time now is 23:47.