![]() |
Kocce Dragi:))
|
Quote:
Fogalmam sincs ezt mire írod, ebben a topicban nem írtam Neked semmit. A seregelhagyáshoz se látom, hogy köze lenne. Szóval teljes értetlenség. |
Quote:
Ejnye-ejnye adminisztrátor úr, így tetszik olvasni a fórumot!?! :D Hozzáteszem a témához tényleg nem sok köze van. |
Talán ide illik a kérdés:
Mióta bevezették "túltöltés" ellen a kint lévő seregek dezertálását, számomra maradt a témában egy sötét folt. Adott szitú: kint a két sereg, két tábornokkal. (bent íjászok +3 tábornok) A 2 sereg beér, full elites barátunk vissza kisér:D Szövetségesi segítség bekér, íjász kirak piacra, támadás 3 sereggel.... Országom "tök üres" (remélem eddig érthető) Ha a 2. hullám seregei (a 3 sereg) túltöltött, melyik megy el, vagy arányosan csökken mind az 5? Ha a visszatérő, visszakapom-e a tábornokokat vagy nekik is 2 kör? Netán Anarchban nem volt valakinél ilyen eset? |
Quote:
|
[quote=Colony]Talán ide illik a kérdés:
QUOTE] A mindenit!:eek: 3x olvastam el de kb addig ertem, amennyit ideztem belole.:o |
Quote:
|
De a varik akkor is lelépnek, ha pl. csak a bankból hiányzik egy pár ember és a házak tele vannak? Akkor minek dezertálnának? és mégis lelépett 600 vari.. pedig teki is maxos, a tanácsadók oldalon a hely is ott van.. volt kajahiány, de vagy 10 körrel előtte, a morál maxos..
|
Quote:
valószínűbb, hogy a templomokból hiányoztak az emberek, vagy nem volt kajád és azért léptek le |
Quote:
én így vesztettem el egyszer 5k varit :D :eek: |
All times are GMT +1. The time now is 23:47. |