![]() |
A tolis fél-elfemmel a 2-es szinten simán megéltem tanyanélkül.
Igaz kell hozzá rendesen raktár és odafigyelő szövi is. De az a pár ezer toli többlet meghálálja a tagoknak a törődést:) |
hát elhiszem de én mf-re gondoltam és ott nincs semmi féle szövi segítség:) mondjuk azt nem számoltam hozzá hogy ott vannak a tanyát tartó orik akiket ha kilopsz fosztasz akkor a 2-3 körből lehet akár 7-8 is és az már nem túl nagy dolog ha van szövi akkor remek:D
|
Quote:
|
ha tartasz 20 rakit akkor az 4 körig elég+1 éhezés az 5. ( ha amikor feltöltöd a rakit mész támadni kb. 6 kör múlva hazaér a sereg újjabb 20k gabonával). ha kv előtt és után lopsz és kv után elküldesz egy sereget akkor a lopás segítségével az ori kihúzza 6 körig és ekkor megérkezik a sreg annyi gabonával hogy az elég 4 körre és akkor van egy orid ahova ráérsz 9-10 körönte belépni
|
Quote:
|
ja. de hát erről szól a játék nagyobb kockázat nagyobb siker:)
|
Quote:
Fognak örülni az ingyen földnek:) |
figyelj ha már rólad beszélünk. kérsz az összes szövidtől segítséget és betámadsz vkit akit legyengítesz tolikkal vagy bepipálod azt hogy részesüljél és megkéred a haverokat, hogy támadjanak már be vkit ha lehet több sereges támadás legyen. meglehet oldani;)
|
Ez nonszensz. Egy éheztetős ork sem tolizásból tartja fenn magát, minek csavarni? Félalf, lop magának:)
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 07:06. |